ΟΠΤΙΚΗ ΙΝΑ INTERNET

Λογισμικό, λειτουργικά συστήματα, προγραμματισμός, hardware, δίκτυα, Internet
mao mao

Re: ΟΠΤΙΚΗ ΙΝΑ INTERNET

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από mao mao » 10 Σεπ 2024, 23:51

talaipwros έγραψε:
10 Σεπ 2024, 16:11
[img]https://i.postimg.cc/NjqqWrmz/Scre ... .png[/img]

929 download
861 upload

brsk για οποιον αγγλια, καλη φαση
Το θέμα έιναι οτι χωρίς τόρρεντ ή τα παλιά πειρατικά site που κατεβάζαμε λογισμικό κλπ με rapidshare κ.α. δεν ξέρω τι νόημα έχουν τόσο υψηλές ταχύτητες. 'Εχω 200άρα από virgin, αλλά νομίζω και 70 να ήταν το ίδιο θα μου έκανε.

talaipwros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros » 11 Σεπ 2024, 00:04

mao mao έγραψε:
10 Σεπ 2024, 23:51
talaipwros έγραψε:

929 download
861 upload

Το θέμα έιναι οτι χωρίς τόρρεντ ή τα παλιά πειρατικά site που κατεβάζαμε λογισμικό κλπ με rapidshare κ.α. δεν ξέρω τι νόημα έχουν τόσο υψηλές ταχύτητες. 'Εχω 200άρα από virgin, αλλά νομίζω και 70 να ήταν το ίδιο θα μου έκανε.
αυτο σημαινει οτι ακομα και με το mesh στο κοκκινο πισω απο τοιχους, εχει 50

παρολα αυτα θα τους παρω ενα τηλεφωνο το ΣΚ να ερθουν να δουν αν μπορουν να κανουν τιποτα με τα mesh

Άβαταρ μέλους
vag_el
Phorum.gr user: vag_el

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vag_el » 11 Σεπ 2024, 01:01

Εβαλα τηλεόραση Κοσμοτέ τον Απρίλιο και έκανα συμβόλαιο με μηνιαίο κόστος τα 25 ευρώ.Μετά απο κανα δίμηνο-τρίμηνο πήγα στον Γερμανό να πληρώσω τηλέφωνο και τηλεόραση και μου χρέωσαν την τηλεόραση 28 ευρώ το μήνα.Μας δουλεύουν ψιλό γαζί
όλοι μαζί γινήκαμε συρφετός,
γυρεύοντας ομοιοκαταληξία
μια τόσο ευγενικιά φιλοδοξία
έγινε της ζωής μας ο σκοπός

Κ.Καρυωτάκης

stergiosbik

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stergiosbik » 11 Σεπ 2024, 12:05

vag_el έγραψε:
11 Σεπ 2024, 01:01
Εβαλα τηλεόραση Κοσμοτέ τον Απρίλιο και έκανα συμβόλαιο με μηνιαίο κόστος τα 25 ευρώ.Μετά απο κανα δίμηνο-τρίμηνο πήγα στον Γερμανό να πληρώσω τηλέφωνο και τηλεόραση και μου χρέωσαν την τηλεόραση 28 ευρώ το μήνα.Μας δουλεύουν ψιλό γαζί

Αν δεν κανω λαθος αυξηθηκε γιατι μπηκε και η Nova.
Oποτε εχεις 2 συνδρομητικα.
Δεν θα το ελεγα κακο deal για 3 ευρω απο την στιγμη που επελεξες να εχεις συνδρομητικο καναλι.

Άβαταρ μέλους
GoBzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBzi » 11 Σεπ 2024, 12:25

vag_el έγραψε:
Σου στείλανε email ή γράμμα λογικά και δεν το είδες, δεν παίζει να το αλλάξαν έτσι στο κούκου. Για να γίνουν αλλαγές σε τρέχων συμβόλαιο πρέπει να σε ενημερώσουν 2 μήνες νωρίτερα και εσύ έχεις την δυνατότητα εντός αυτων των δυο μηνών να σπάσεις το συμβόλαιο, χωρίς κυρώσεις. Νόμος απο τας Ευρώπας αυτός, μην νομίζεις πως το ελληνικό κράτος ενδιαφέρεται για τον καταναλωτή.

Άβαταρ μέλους
vag_el

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vag_el » 11 Σεπ 2024, 23:47

stergiosbik έγραψε:
11 Σεπ 2024, 12:05
vag_el έγραψε:

Αν δεν κανω λαθος αυξηθηκε γιατι μπηκε και η Nova.
Oποτε εχεις 2 συνδρομητικα.
Δεν θα το ελεγα κακο deal για 3 ευρω απο την στιγμη που επελεξες να εχεις συνδρομητικο καναλι.
Το συμβόλαιο δημιουργήθηκε με μηνιαίο κόστος τα 25 Ευρώ τον Απρίλιο.
¨Οταν άρχισαν να διαφημίζουν τη Νόβα ως έξτρα κανάλια στον Κοσμοτέ ήταν μέσα Ιουλίου και μάλιστα τον πρώτο μήνα Δωρεάν.Αν θέλεις πληρώνεις επιπλεον 3 ευρώ και συνεχίζεις την θέαση της Νόβα.Δηλαδή αν θελήσω εγώ να την κρατήσω ως συνδρομιτκή τηλεόραση θα πρέπει να πληρώνω 31 Ευρώ.Επαναλαμβάνω ,το αρχικό Ντίλ ήταν για 25 ευρώ.Αλλά Γιάννης κερνάει Γιάννης πίνει.

Κ.Καρυωτάκης

Άβαταρ μέλους
vag_el

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vag_el » 11 Σεπ 2024, 23:52

GoBzi έγραψε:
11 Σεπ 2024, 12:25
vag_el έγραψε:
Σου στείλανε email ή γράμμα λογικά και δεν το είδες, δεν παίζει να το αλλάξαν έτσι στο κούκου. Για να γίνουν αλλαγές σε τρέχων συμβόλαιο πρέπει να σε ενημερώσουν 2 μήνες νωρίτερα και εσύ έχεις την δυνατότητα εντός αυτων των δυο μηνών να σπάσεις το συμβόλαιο, χωρίς κυρώσεις. Νόμος απο τας Ευρώπας αυτός, μην νομίζεις πως το ελληνικό κράτος ενδιαφέρεται για τον καταναλωτή.
Δεν μου έστειλαν τίποτα.Ελέγχω καθημερινά τα email μου .Ποιός το λέει ότι δεν το άλλαξαν έτσι στο ''κούκου''?Η αρχική συμφωνία ήταν 25 ,το ξαναλέω.

Κ.Καρυωτάκης

Άβαταρ μέλους
Isildur
Phorum.gr user: Isildur

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Isildur » 13 Σεπ 2024, 06:52

vag_el έγραψε:
11 Σεπ 2024, 23:52
GoBzi έγραψε:
vag_el έγραψε:
Δεν μου έστειλαν τίποτα.Ελέγχω καθημερινά τα email μου .Ποιός το λέει ότι δεν το άλλαξαν έτσι στο ''κούκου''?Η αρχική συμφωνία ήταν 25 ,το ξαναλέω.
Από τις 23 Αυγούστου ξεκίνησε μια συνεργασία Cosmote και Nova και με επιπλέον 3 ευρώ τον μήνα, ο συνδρομητής της μιας πλατφόρμας μπορεί να βλέπει τα αθλητικά κανάλια της άλλης, λογικά αυτή ήταν η αύξηση που είδες.

Το μελανό σημείο εδώ βέβαια (στο χωριό μου το λέμε πουστιά...), είναι ότι αντί να σού δίνουν την επιλογή εξαρχής να ενεργοποιήσεις το πακέτο μόνο αν το θέλεις, το ενεργοποίησαν αυτόματα και σού δώσανε απλώς την δυνατότητα να το ακυρώσεις. Κάτι που φυσικά δεν είναι το ίδιο, έτσι; Γιατί ναι μεν το διαφημίζανε για αρκετό καιρό και στέλνανε μηνύματα στους συνδρομητές κλπ, αλλά αυτή η λεπτομέρεια για την διαδικασία ενεργοποίησης-ακύρωσης ήταν ελαφρώς "ψιλά γράμματα" και πολλοί δεν την πρόσεξαν.

Edit: σόρυ, τώρα είδα ότι το θέμα Nova το συζητήσατε ήδη πιο πάνω, είχα δει μόνο το τελευταίο ποστ σου. Δες όμως αυτό που σού λέω για την αυτόματη ενεργοποίηση, αν δεν έκανες κάποια κίνηση ακύρωσης της συγχώνευσης των καναλιών, έχεις ήδη και τα nova sports και δεν το ξέρεις, οπότε δεν θα είναι 28+3, αλλά τα πληρώνεις ήδη.
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... :p2:

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Οργισμένος » 13 Σεπ 2024, 07:24

Lugozzi έγραψε:
22 Δεκ 2022, 12:53
Dwarven Blacksmith έγραψε:
22 Δεκ 2022, 12:51
Μπα, δεν συνεπάγεται. Αν θες καλό wifi επενδύεις σε ένα καλό Wifi 6 Mesh. Είναι ακριβό αλλά θα σου επιτρέψει να καλύψεις όλo το σπίτι χωρίς να βγαίνεις από το ένα δίκτυο να μπαίνεις στο άλλο. Δεν ξέρω πόσες συσκευές θα χρειαστείς, εξαρτάται από το σπίτι κι από τους τοίχους.
για οπτική ίνα γενικότερα ποια η γνώμη σου?
για 200άρα σκέφτομαι, την έχει προσφορά στα 33€ το μήνα.

σκέψου ότι max μπαίνουν 3 τηλεοράσεις και 3 κινητά, ταυτόχρονα
δεν παίζουμε παιχνίδια, αλλά βλέπουμε 4Κ βίντεο
Ειχα για μεγαλο διαστημα 1Gbit, τωρα εχω στα 300 Μbits.Ειναι αλλο πραμα αρκει ο παροχος να ειναι αξιοπιστος. Για το wifi προσεχε λίγο διοτι θες ταχυτητα αλλα και προς τα πισω συμβατοτητα. Αρα δεν χρειζεσαι κατι ιδιαιτερο enω αν εχεις μεγαλο σπιτι τοτε 1 αντε 2 ριπιτερς των 30-40€ απο πλαισιο θα σε καλυψουν πληρως. Θα κοιτσξεις λοιπον ραουτερ και ριπιτερς να ειναι τουλαχιστον 801.11 ac ιδεατα ax και να προσφερουν συμβατοτητα με 802.11b ,a , g, n.
Υποψιν οτι η wifi διασυνδεση ειναι χαλφντουπλεξ παντα δλδ μειονεκτει σε σχεση με το καλωδιο που ειναι φουλντουπλεξ, και αν εχεις γραφειο στο σπιτι και βολευει συνδεσε το με ενα utp cat6 με το ραουτερ σου.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...

Άβαταρ μέλους
Allah
Phorum.gr user: Άγιος Παπάριος, Άγιος, Έσχατόγερος
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Allah » 13 Σεπ 2024, 17:02

talaipwros έγραψε:

929 download
861 upload

Κόστος;

Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nyxtovios » 13 Σεπ 2024, 17:08

Η λύση λέγεται σταρλινκ

Άβαταρ μέλους
vag_el

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vag_el » 13 Σεπ 2024, 17:51

Isildur έγραψε:
13 Σεπ 2024, 06:52
vag_el έγραψε:
11 Σεπ 2024, 23:52
GoBzi έγραψε:

Από τις 23 Αυγούστου ξεκίνησε μια συνεργασία Cosmote και Nova και με επιπλέον 3 ευρώ τον μήνα, ο συνδρομητής της μιας πλατφόρμας μπορεί να βλέπει τα αθλητικά κανάλια της άλλης, λογικά αυτή ήταν η αύξηση που είδες.

Το μελανό σημείο εδώ βέβαια (στο χωριό μου το λέμε πουστιά...), είναι ότι αντί να σού δίνουν την επιλογή εξαρχής να ενεργοποιήσεις το πακέτο μόνο αν το θέλεις, το ενεργοποίησαν αυτόματα και σού δώσανε απλώς την δυνατότητα να το ακυρώσεις. Κάτι που φυσικά δεν είναι το ίδιο, έτσι; Γιατί ναι μεν το διαφημίζανε για αρκετό καιρό και στέλνανε μηνύματα στους συνδρομητές κλπ, αλλά αυτή η λεπτομέρεια για την διαδικασία ενεργοποίησης-ακύρωσης ήταν ελαφρώς "ψιλά γράμματα" και πολλοί δεν την πρόσεξαν.

Edit: σόρυ, τώρα είδα ότι το θέμα Nova το συζητήσατε ήδη πιο πάνω, είχα δει μόνο το τελευταίο ποστ σου. Δες όμως αυτό που σού λέω για την αυτόματη ενεργοποίηση, αν δεν έκανες κάποια κίνηση ακύρωσης της συγχώνευσης των καναλιών, έχεις ήδη και τα nova sports και δεν το ξέρεις, οπότε δεν θα είναι 28+3, αλλά τα πληρώνεις ήδη.
Αντε ,να το ξαναπώ.
Πήγα στον Γερμανό τέλη Ιουνίου να πληρώσω τους λογαριασμούς των κινητών και σταθερών και ενώ πλήρωνα κανονικά 25 ευρώ για την τηλεόραση ,έξαφνα μου λέει ο υπάλληλος ότι πρέπει να πληρώσω 28 .Τον ρωτάω ''γιατί'' και δεν μου έδωσε καμία απάντηση.Μού είπε απλώς ''τόσο μου γράφει το κομπιούτερ''.Η συνεργασία με την Νόβα όπως είπες κι εσύ ξεκίνησε τέλος Ιουλίου με αρχές Αυτούστου .

Υ.Γ Απο Απρίλιο μέχρι Μάιο η συμφωνία που έγραφε το συμβόλαιο ήταν στα 25 ευρώ και τόσα πλήρωνα κάθε φορά που πήγαινα σοτν Γερμανό.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vag_el την 13 Σεπ 2024, 17:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Κ.Καρυωτάκης

Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης » 13 Σεπ 2024, 17:53

nyxtovios έγραψε:
13 Σεπ 2024, 17:08
Η λύση λέγεται σταρλινκ
https://techmaniacs.gr/ellada-to-starli ... s-100mbps/

μονοδρομος πλεον για οικιακη χρηση στις μεσες ταχυτητες γιαυτο τρεχουν να βγαλουν τα voucher για το καρτελ :102:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα

Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nyxtovios » 13 Σεπ 2024, 19:51

Eθνικοκοινωνιστης έγραψε:
13 Σεπ 2024, 17:53
nyxtovios έγραψε:
13 Σεπ 2024, 17:08
Η λύση λέγεται σταρλινκ
https://techmaniacs.gr/ellada-to-starli ... s-100mbps/

μονοδρομος πλεον για οικιακη χρηση στις μεσες ταχυτητες γιαυτο τρεχουν να βγαλουν τα voucher για το καρτελ :102:
:goodpost:

Το έβαλα στις αρχές που κυκλοφόρησε Ελλάδα στο πατρικό και μπορώ να πω πως ευχαριστιέμαι κάθε ευρώ παραπάνω που δίνω στο starlink αντί για το καρτέλ.
Θα το σκεφτώ να το ξαναγυρίσω σε βονταφον αν με πληρώνουν από 50 και πάνω το μήνα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nyxtovios την 13 Σεπ 2024, 19:56, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Οργισμένος » 13 Σεπ 2024, 19:56

talaipwros έγραψε:

929 download
861 upload

Etsi, αλλη φαση.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Πληροφορική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών