https://www.instagram.com/reel/C-K1_APA2Y-/λαθρολάγνο κουρκουμπίνι έγραψε: ↑05 Αύγ 2024, 00:23Α να χαθείς βραδιάτικο. Δεν είναι τίποτα, ετοιμάζω φασολάκια για αύριο και χωρίς μπόλικο κρεμμύδι, δεν .sys3x έγραψε: ↑05 Αύγ 2024, 00:08Δεν είναι ακριβές αυτό που λες, έχεις κι εμένα.λαθρολάγνο κουρκουμπίνι έγραψε: ↑04 Αύγ 2024, 23:44
Βολευομαστε με ό,τι έχουμε, """""""""""""""""φίλε"""""""""""""""""
Πάντως sys3x δεν είμαι αλκοολικός, ήταν αστείο. Απλώς το μισό ποτό είναι η μόνη μου παρέα.
Τί πίνουμε σήμερα;
- kongrosian
Re: Τί πίνουμε σήμερα;
Θα ανέβαζα φώτο με το καζανάκι μου 35l που έβγαζα προχθές τσίπουρο 19 γράδα (από κάτι κρασά που είχα δω) αλλά το άτιμο το πόστιγκ για φώτο δε με αφήνει για κάποιο καινούριο λόγο 
τεσπα
Το απολαμβάνω με πάγο χωρίς γλυκάνισο

τεσπα
Το απολαμβάνω με πάγο χωρίς γλυκάνισο

Η μεγάλη ιδέα που έχουμε για τον εαυτό μας, είναι το μεγάλο κενό που θα πέσουμε μέσα.
-
κάθε φορά που κάποιος καθυστέρας φυσάει κοντά μου και βγαίνει αυτή η ποσότητα από φουγάρο του Τιτανικού πάνω μου και το θεωρει και απόλυτα φυσιολογικό, ένα αγγελάκι πεθαίνει στο αγνό τμήμα της καρδούλας μου. να μην σχολιάσω το αισθητικό του θέματος. Ουστ από δω χάμου (δεν πάει σε σένα το ουστ

sure...
(γελώ)
(γελώ)
Το τσιγάρο το έχω κόψει εδώ και 27 χρόνια. Όντως είναι ένα θέμα όταν απολαμβάνεις τους κόπους σου με ένα τσιπουράκι και ο άλλος σου ρίχνει καπνό στη μάπα.
μπρε ουστ, σε όποιον το κάνει
μπρε ουστ, σε όποιον το κάνει
Η μεγάλη ιδέα που έχουμε για τον εαυτό μας, είναι το μεγάλο κενό που θα πέσουμε μέσα.
Αυτό που περιγράφεις το έχω δει πολλές φορές και όντως είναι αντιαισθητικό (και αγενές επίσης).λαθρολάγνο κουρκουμπίνι έγραψε: ↑05 Αύγ 2024, 01:34κάθε φορά που κάποιος καθυστέρας φυσάει κοντά μου και βγαίνει αυτή η ποσότητα από φουγάρο του Τιτανικού πάνω μου και το θεωρει και απόλυτα φυσιολογικό, ένα αγγελάκι πεθαίνει στο αγνό τμήμα της καρδούλας μου. να μην σχολιάσω το αισθητικό του θέματος. Ουστ από δω χάμου (δεν πάει σε σένα το ουστ)
Δεν το συνηθίζω.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
-
αλίμονο, φάνηκε από την αντίδραση σου σε μια σχετική νομοθεσία πριν κάποια χρόνιαaLiCat έγραψε: ↑05 Αύγ 2024, 02:00Αυτό που περιγράφεις το έχω δει πολλές φορές και όντως είναι αντιαισθητικό (και αγενές επίσης).λαθρολάγνο κουρκουμπίνι έγραψε: ↑05 Αύγ 2024, 01:34κάθε φορά που κάποιος καθυστέρας φυσάει κοντά μου και βγαίνει αυτή η ποσότητα από φουγάρο του Τιτανικού πάνω μου και το θεωρει και απόλυτα φυσιολογικό, ένα αγγελάκι πεθαίνει στο αγνό τμήμα της καρδούλας μου. να μην σχολιάσω το αισθητικό του θέματος. Ουστ από δω χάμου (δεν πάει σε σένα το ουστ)
Δεν το συνηθίζω.
τι πίνεις απόψε;
sure...
(γελώ)
(γελώ)
Τέτοια ώρα.. μόνο μεταλλικό νερό.λαθρολάγνο κουρκουμπίνι έγραψε: ↑05 Αύγ 2024, 02:09αλίμονο, φάνηκε από την αντίδραση σου σε μια σχετική νομοθεσία πριν κάποια χρόνιαaLiCat έγραψε: ↑05 Αύγ 2024, 02:00Αυτό που περιγράφεις το έχω δει πολλές φορές και όντως είναι αντιαισθητικό (και αγενές επίσης).λαθρολάγνο κουρκουμπίνι έγραψε: ↑05 Αύγ 2024, 01:34
κάθε φορά που κάποιος καθυστέρας φυσάει κοντά μου και βγαίνει αυτή η ποσότητα από φουγάρο του Τιτανικού πάνω μου και το θεωρει και απόλυτα φυσιολογικό, ένα αγγελάκι πεθαίνει στο αγνό τμήμα της καρδούλας μου. να μην σχολιάσω το αισθητικό του θέματος. Ουστ από δω χάμου (δεν πάει σε σένα το ουστ)
Δεν το συνηθίζω.
τι πίνεις απόψε;

ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
- kongrosian
μου τελείωσε το ούζο, μου τελείωσε και το τζιν.
έχω βοτκα. θα τολμήσω να πιω με λίγο λεμόνι και τονικ.
-
Κακό περνάει η εργατική τάξηkongrosian έγραψε: ↑06 Αύγ 2024, 21:28μου τελείωσε το ούζο, μου τελείωσε και το τζιν.
sure...
(γελώ)
(γελώ)
- kongrosian
μπόμπο, τράβα παίξε με τη νάιδα και το κασπερίνι.λαθρολάγνο κουρκουμπίνι έγραψε: ↑06 Αύγ 2024, 21:35Κακό περνάει η εργατική τάξηkongrosian έγραψε: ↑06 Αύγ 2024, 21:28μου τελείωσε το ούζο, μου τελείωσε και το τζιν.
-
Οκ. Καλή συνέχεια.kongrosian έγραψε: ↑06 Αύγ 2024, 21:41μπόμπο, τράβα παίξε με τη νάιδα και το κασπερίνι.λαθρολάγνο κουρκουμπίνι έγραψε: ↑06 Αύγ 2024, 21:35Κακό περνάει η εργατική τάξηkongrosian έγραψε: ↑06 Αύγ 2024, 21:28μου τελείωσε το ούζο, μου τελείωσε και το τζιν.
sure...
(γελώ)
(γελώ)
σήμερα νερό και καφέ, αλλά προψέ χτύπησα ένα Crodino παγωμένο
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
-
kongrosian έγραψε: ↑06 Αύγ 2024, 21:41μπόμπο, τράβα παίξε με τη νάιδα και το κασπερίνι.λαθρολάγνο κουρκουμπίνι έγραψε: ↑06 Αύγ 2024, 21:35Κακό περνάει η εργατική τάξηkongrosian έγραψε: ↑06 Αύγ 2024, 21:28μου τελείωσε το ούζο, μου τελείωσε και το τζιν.

sure...
(γελώ)
(γελώ)
- kongrosian
τελικά ήπια τόνικ σκέτο και μπορώ να πω ότι κοιμήθηκα καλύτερα από άλλες μέρες.λαθρολάγνο κουρκουμπίνι έγραψε: ↑07 Αύγ 2024, 08:12

- kongrosian
είμαι στον 3ο ελληνικό διπλό καφέ, από τις 7:30μμ.
έχω κόψει αλκοόλ και φαΐ το βράδυ.
έχω κόψει αλκοόλ και φαΐ το βράδυ.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 76 Απαντήσεις
- 2160 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από foscilis