Formula 1
Re: Formula 1
ο Μαζέπιν ρε ήταν για τα θηρία. Ο ορισμός του pay driver
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Ε, αυτό λέω. Αλλά δεν ήταν απλώς pay driver, ο μπαμπάς ήταν πρακτικά συνέταιρος στην Χάας με την Ουραλκάλι του (ή πώς την λέγανε). Γι' αυτό τον έβαλα στη λίστα με Λατίφι και Στρολ. Στο μεταξύ, σπάω το κεφάλι μου να θυμηθώ κι έναν ακόμα πριν καμμιά εικοσαετία (χοντρικά), που ο μπαμπάς ήταν μεγαλο-σουπερμαρκετάς κάπου στην Λατινική Αμερική. Νομίζω Βραζιλία, αλλά μπορεί να ήταν και Αργεντινή. Και δεν ήταν ο Ζόντα ή ο Μπούρτι...
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 

Και μια που πιάσαμε το θέμα με τους μπαμπάδες, να πούμε κι ένα μεγάλο μπράβο στον Λιούις φυσικά, που η πορεία του δεν έχει καμμιά σχέση με όλους αυτούς. Αυτός έγινε εκατομμυριούχος με το σπαθί του και χωρίς κανένα μπακγκράουντ, όπως κι ο άτυχος Μιχαλάκης ή ο αποκληρωμένος Λάουντα (αν και αυτός πρέπει να ξέμεινε τελείως προς το τέλος...).

Τον Ντινιζ λες.Isildur έγραψε: ↑11 Σεπ 2024, 13:03Ε, αυτό λέω. Αλλά δεν ήταν απλώς pay driver, ο μπαμπάς ήταν πρακτικά συνέταιρος στην Χάας με την Ουραλκάλι του (ή πώς την λέγανε). Γι' αυτό τον έβαλα στη λίστα με Λατίφι και Στρολ. Στο μεταξύ, σπάω το κεφάλι μου να θυμηθώ κι έναν ακόμα πριν καμμιά εικοσαετία (χοντρικά), που ο μπαμπάς ήταν μεγαλο-σουπερμαρκετάς κάπου στην Λατινική Αμερική. Νομίζω Βραζιλία, αλλά μπορεί να ήταν και Αργεντινή. Και δεν ήταν ο Ζόντα ή ο Μπούρτι...
Δεν ηταν τοσο κακός.
Α να γεια σου! Μπράβο ρε Ερμή, πάλι εσύ μού τα θυμίζεις (όπως τότε με τον Μάνσελ που έλεγα).Ερμής έγραψε: ↑11 Σεπ 2024, 13:08Τον Ντινιζ λες.Isildur έγραψε: ↑11 Σεπ 2024, 13:03Ε, αυτό λέω. Αλλά δεν ήταν απλώς pay driver, ο μπαμπάς ήταν πρακτικά συνέταιρος στην Χάας με την Ουραλκάλι του (ή πώς την λέγανε). Γι' αυτό τον έβαλα στη λίστα με Λατίφι και Στρολ. Στο μεταξύ, σπάω το κεφάλι μου να θυμηθώ κι έναν ακόμα πριν καμμιά εικοσαετία (χοντρικά), που ο μπαμπάς ήταν μεγαλο-σουπερμαρκετάς κάπου στην Λατινική Αμερική. Νομίζω Βραζιλία, αλλά μπορεί να ήταν και Αργεντινή. Και δεν ήταν ο Ζόντα ή ο Μπούρτι...
Δεν ηταν τοσο κακός.

- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
απο τους pay drivers ο καλυτερος μου φαινοταν αυτος ο ρωσος ο πετροφ
ο στρολ παντως αν και γιος του μπαμπα του πρεπει να ειναι καλουτσικος (δεν παιρνεις πολ στην Φ1 αν δεν εισαι γρηγορος) οπως και ο μαλντοναντο που ειχε γινει περιγελος αλλα πηρε και πολ και νικη

πατησιωτης έγραψε: ↑10 Μαρ 2021, 20:59Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Κι ο Κβίατ ήταν αρκετά καλός. Κατά περιόδους, έστω.alekhine έγραψε: ↑11 Σεπ 2024, 13:29απο τους pay drivers ο καλυτερος μου φαινοταν αυτος ο ρωσος ο πετροφ
ο στρολ παντως αν και γιος του μπαμπα του πρεπει να ειναι καλουτσικος (δεν παιρνεις πολ στην Φ1 αν δεν εισαι γρηγορος) οπως και ο μαλντοναντο που ειχε γινει περιγελος αλλα πηρε και πολ και νικη

-
- Phorum.gr user: Citroenakias
Υπάρχει κάποιο λινκ για παρακολούθηση των αγώνων;
-
Συγγνωμη,αλλα για ποιον Λιουις λετε οτι δεν ειχε αβαντα;
Τον Χαμιλτον;
Γιατι αν εννοειτε αυτον,γελανε και τα τσιμεντα.
Τον Χαμιλτον;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stergiosbik την 15 Σεπ 2024, 13:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ειπώθηκε κάτι τέτοιο;stergiosbik έγραψε: ↑15 Σεπ 2024, 11:52Συγγνωμη,αλλα για ποιον Λιουις λετε οτι δεν ειχε αβαντα;
Τομ Χαμιλτον;
Νομίζω στο Άμπου Ντάμπι τότε οι μόνοι που δε πανηγύρισαν ήταν οι γονείς του Λούη που έπεσε η χούντα
Παραπάνω ο Ισιλδουρας το μόνο που είπε ήταν ότι δεν είχε το μπαγκραουντ, δλδ τα πολλά φράγκα, το οποίο είναι και αληθές.
Αλλά από θέμα αβαντας όταν μπήκε στο άθλημα, είχε λευκή επιταγή
-
Δεν κατάλαβα ότι εννοούσε τα φράγκα.Ερμής έγραψε: ↑15 Σεπ 2024, 13:01Ειπώθηκε κάτι τέτοιο;stergiosbik έγραψε: ↑15 Σεπ 2024, 11:52Συγγνωμη,αλλα για ποιον Λιουις λετε οτι δεν ειχε αβαντα;
Τομ Χαμιλτον;
Νομίζω στο Άμπου Ντάμπι τότε οι μόνοι που δε πανηγύρισαν ήταν οι γονείς του Λούη που έπεσε η χούντα
Παραπάνω ο Ισιλδουρας το μόνο που είπε ήταν ότι δεν είχε το μπαγκραουντ, δλδ τα πολλά φράγκα, το οποίο είναι και αληθές.
Αλλά από θέμα αβαντας όταν μπήκε στο άθλημα, είχε λευκή επιταγή
Εκεί όντως,δεν υπήρχαν λεφτά.
Αλλά όπως σωστά ανέφερες,τον έσπρωξαν με τα χίλια.
Πιάστριιιιιιιιιιιιιιιιιι. Άμα λέω εγώ ο νέος Κίμι...
Και επιτέλους, η Μακ μπροστά.
Ράσελ, Εκλαίρ και Ξινός ευχαριστούν πολύ το δίδυμο της συμφοράς Σάινθ και Τσέκο.
Και επιτέλους, η Μακ μπροστά.
Ράσελ, Εκλαίρ και Ξινός ευχαριστούν πολύ το δίδυμο της συμφοράς Σάινθ και Τσέκο.

O Αυστραλός είναι το next big thing. Τα έχουμε πει από την πρώτη του μέρα στην F1
Στο μεταξύ, ο Ξινός νόμιζε ότι τέλειωσε ο αγώνας και προσπερνούσε και χαιρετούσε.
Μουάχαχαχαχα...
Μουάχαχαχαχα...

Κι αν μιλάμε για αβάντες και ζμπρωξίματα, το πιο πρόσφατο πουλέν της FIA είναι πάλι "αθώο".
https://www.formula1.com/en/latest/arti ... mhgDW0bCe8
https://www.formula1.com/en/latest/arti ... mhgDW0bCe8
Κάποτε, επί Μιχαλάκη, λέγαμε Ferrari Inocent Again (ή Ferrari International Assistant).. Μάλλον πρέπει να αλλάξει το F σε V. Έτσι κι αλλιώς, στα ολλανδικά πάλι ΦΙΑ θα προφέρεται...Max Verstappen has been cleared of a penalty for passing cars under the Virtual Safety Car at the end of the Azerbaijan Grand Prix, the Red Bull driver issued with a warning by stewards instead.