Μέχρι και τα κρύα μπάνια όλα καλά δικέ μου, από εκεί και έπειτα πάει αλλού η φασούλα.
Βουτυρενιος και δροσερος φιλελες μας λέει ότι αν κοψουμε τσιγάρα,καφέ,φαγητό θα πάρουμε σπιτι
Re: Βουτυρενιος και δροσερος φιλελες μας λέει ότι αν κοψουμε τσιγάρα,καφέ,φαγητό θα πάρουμε σπιτι
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Re: Βουτυρενιος και δροσερος φιλελες μας λέει ότι αν κοψουμε τσιγάρα,καφέ,φαγητό θα πάρουμε σπιτι
Μπήκε και η κασπ στο νήμα για να γίνει πιο τζουσι; Δεν ειδοποιείτε
Σούπερ χώρα για αλλαγή παραστάσεων σε χρόνο μηδέν. Ανεξαρτήτως των παραστάσεων που γουστάρει ο καθένας.Chilloutbuddy έγραψε: ↑12 Αύγ 2024, 13:31Βα-σι-κό-τα-το και οχι μόνο της Ελλάδας αλλά γενικά της Ευρώπης
Εδώ που είμαι μπαίνεις στ'αμάξι και βλέπεις ερημιές με θάμνους και ευκάλυπτους, οδηγάς 12 ώρες σερί και ακόμα βλέπεις ερημιές με θάμνους και ευκάλυπτους, καμμία αλλαγή. Κάποια στιγμή ξεκινάει έρημος (κανονική έρημος με καμήλες και καγκουρώ) και για να δεις κάτι άλλο εκτός από έρημο μπορεί να οδηγάς και 24 ώρες. Αν είσαι κάπου νοτιοκεντρικά στην Ευρώπη μπορείς να αλλάξεις με τ'αμάξι και 3 χώρες σε μία μέρα, αλλά και στην Ελλάδα να είσαι αλλάζει όλο το τοπίο κάθε 2 ώρες, χώρια τα νησιά που είναι 300 και διαφορετικά. Σούπερ χώρα για κωλοβάρεμα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Δεν θα επαναληφθεί.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Τι εννοείς; Σαλόνι και λοιπά ; Όχι δεν έχω μπει, αυτοκίνητα που γίνεσαι κολλητός με τα συνεργεία δεν με ενδιαφέρουν.Otto Weininger έγραψε: ↑12 Αύγ 2024, 08:14Έχεις μπει σε Defender; Ακόμα και την πιο απλή του έκδοση, δε μιλάω για την Carpathian.enterprise-psi έγραψε: ↑11 Αύγ 2024, 21:54Κορυφαίο και land Rover στην ίδια πρόταση μπρο μου ;Otto Weininger έγραψε: ↑11 Αύγ 2024, 21:38
Βλέπω στο YouTube κάτι Κορεάτες που πάνε στο πουθενά με τέτοια.
Εν τω μεταξύ όλοι έχουν το Defender (κορυφαίο εργαλείο)

Άσχετο Μέτσοβο 27 βαθμούς

The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
- hellegennes
Το ήξερα ότι δεν θα χρειαστεί καν να σε καλέσω.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑12 Αύγ 2024, 15:50Κατηγορία 3;hellegennes έγραψε: ↑12 Αύγ 2024, 15:34Ήθελα να δω αν είμαστε στην ίδια σελίδα.Otto Weininger έγραψε: ↑12 Αύγ 2024, 14:28
Γι'αυτό έγραψα "το θέμα είναι τι θα πετύχει".
Αυτό εννοούσα, δε χρειαζόταν όλο το κατεβατό
Εχω γράψει πολλάκις και εδώ, ότι από τους μεγαλύτερους μύθους είναι αυτός.
"Αγγλισμός" ή όχι; Προτείνω σύστημα 3 κατηγοριών

Θα έλεγα πως ναι, κατηγορία 3, ίσως και 3,5, γιατί έχουμε ήδη ελληνικές εκφράσεις που χρησιμοποιούν την ίδια περίπου μεταφορά, όπως "γυρίζω σελίδα" και "σκοτεινή/λαμπρή σελίδα".
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
-
αλήτες ε αλήτες

Χασκογελάνε τα δάσα.
Διαφωνειτε καπου σε αυτα που εγραψα αγαπες μου;
Ελα, ξεκινηστε σαματα

(Προφανως κανω πλακα, μην χαλατε το νημα)
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
Επειδή έχω πάει Λεμεσσό και μου άρεσε, τσέκαρα και τα ενοίκια. Εντάξει τιμές Λονδίνου κυριολεκτικά.Casp έγραψε: ↑24 Αύγ 2024, 22:58Αφήνω κι' αυτό εδώ να υπάρχει.
https://cyprus-mail.com/2024/08/23/stud ... -limassol/
Γενικά το έχουν παρακάνει!mao mao έγραψε: ↑24 Αύγ 2024, 23:09Επειδή έχω πάει Λεμεσσό και μου άρεσε, τσέκαρα και τα ενοίκια. Εντάξει τιμές Λονδίνου κυριολεκτικά.Casp έγραψε: ↑24 Αύγ 2024, 22:58Αφήνω κι' αυτό εδώ να υπάρχει.
https://cyprus-mail.com/2024/08/23/stud ... -limassol/
Παρά τα μαύρα εισοδήματα, η κατάσταση είναι πολύ μαύρη.
- Frappezitis
Ο καφές έξω δεν είναι απλώς μια στοιχειώδης απόλαυση.
Είναι και μια ευκαιρία κοινωνικής συναναστροφής, που θέλουν να περιορίσουν.
Η λύση στην ακρίβεια δεν είναι να κόψεις τον καφέ ή το καφενείο - καφετέρια.
Είναι να μη ψηφίζεις δεξια,Μητσοτάκη και cia..
Η Καθημερινή αυτό προσπαθεί να αποτρέψει.

Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι
ισραηλινοι.

- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
ρε καμμιά συναγρίδα έβγαλες ή τζάμπα βουτάς;Frappezitis έγραψε: ↑17 Σεπ 2024, 20:27Ο καφές έξω δεν είναι απλώς μια στοιχειώδης απόλαυση.
[img]https://i.postimg.cc/VvWWW83N/4597 ... .jpg[/img]
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 40 Απαντήσεις
- 940 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
06 Οκτ 2024, 20:22
-
-
Νέα δημοσίευση Πήραμε τη Μπόλη... ή θα πάρουμε το Μπούλο;
από taxalata xalasa » 15 Ιαν 2024, 07:14 » σε Εθνικά Θέματα - 1 Απαντήσεις
- 613 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ourania-Rania
19 Μαρ 2024, 20:19
-
-
- 10 Απαντήσεις
- 963 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
15 Φεβ 2024, 20:17
-
-
Νέα δημοσίευση Τέρμα η παραγωγή χάλυβα για το Η.Β. Έτσι θα πάρουμε τη Μόσχα ωρέ?
από Kauldron » 30 Μαρ 2025, 22:25 » σε Διεθνής πολιτική - 10 Απαντήσεις
- 384 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
13 Απρ 2025, 21:30
-