Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από AOC » 18 Σεπ 2024, 17:16
Να κάνω εγώ μια σοβαρή ανάλυση που έχω ζήσει λίγο Ρωσία.
Οι ΗΠΑ είναι το πλουσιότερο κράτος του πλανήτη, και οι πολίτες του είναι οι πλουσιότεροι κάτοικοι του πλανήτη, επειδή αυτή η χώρα εκμεταλλεύεται ουσιαστικά, λόγω της στρατιωτικής της υπεροχής όλον τον πλανήτη..
Και παρά τα προβλήματα που έχω με την κυβέρνηση των ΗΠΑ και το μιλιταριστικό τους λόμπι, η κουλτούρα τους είναι σπουδαία, και μέρη όπως το ΛΑ, η Νέα Υόρκη και ακόμη και ο αμερικανικός νότος, διαγείρουν την φαντασία.
Παρόλα αυτά, αν έχεις ζήσει Ρωσία, έχοντας φράγκα και γνωρίζωντας την γλώσσα, ξέρεις πως πρόκεται για μια καταπληκτική χώρα.
Κυκλοφορείς σε πάρκα μικρών πόλεων και ανακαλύπτεις κανόνια Β παγκοσμίου.
Ακόμη και σε μικροπόλεις πέραν της Μόσχας και της Πετρούπολης, ανακαλύπτεις μοναστήρια από την εποχή των τσάρων, μέχρι και καταπληκτικά σοβιετικά έργα τέχνης. Και κλαμπάκια πάλι υπάρχουν φοβερά σε μικροπόλεις, που πίνεις τον κώλο σου με 10 ευρώ και βγαίνεις με κοντομάνικο στους -30 για τσιγάρο. Οπότε είναι σούπερ χώρα η ρωσία, αν έχεις κάποια φράγκα στην άκρη
Πέρα από όλα αυτά όμως, σημασία παίζει και ο παράγοντας γυναίκες. Η Δύση σε αυτόν τον τομέα είναι δυστυχώς απαράδεκτη (και φαντάζομαι και πως αυτό ισχύει και για τις ΗΠΑ). Εδώ στην Ελλάδα μια χοντρή την πηδάνε 2-3 πάνω στην απόγνωση τους και την βλέπει μουνάρα, εκεί είναι όλες οι γυναίκες πιο όμορφες, και τα στάνταρ τους δεν είναι στον θεό, ίσως είναι και θέμα κουλτούρας.