Χάσμα γενεών
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Χάσμα γενεών
"Πρεπεινά πιο συχνά" μου λέει.
"Περίμενε ρε παιδί μου, είμαι σαράντα και στον οργανισμό μου έχουν μπει πράματα που δεν θα' πρεπε, και σε ποσότητες που κι αν δεν έπρεπε" της λέω.
"Ναι, αλλά εγώ είμαι εικοσιτέσσερα και δεν μπαίνει στον οργανισμό μου κάτι που θα έπρεπε. Όχι πάντως στις ποσότητες που θα έπρεπε" λέει.
"Κάτσε να δούμε" της λέω. Σταμάτησα να πίνω, σταμάτησα να καπνίζω. Οι δυο φορές τη βδομάδα γίνανε τρεις. "Σωθήκαμε" είπα, το ίδιο κι αυτή. Εγώ το εννοούσα, αυτή το είπε ειρωνικά.
"Βλέπω ένα παιδί" μου λέει "αριβεντέρτσι". "Αντίο" της λέω "κι οτιδήποτε χρειαστείς εδώ είμαι".
Και ξαναγράφω τώρα στο πχόρουμ, μ' ένα τσιγάρο κι ένα ούζο.
Στην υγειά σας.
"Περίμενε ρε παιδί μου, είμαι σαράντα και στον οργανισμό μου έχουν μπει πράματα που δεν θα' πρεπε, και σε ποσότητες που κι αν δεν έπρεπε" της λέω.
"Ναι, αλλά εγώ είμαι εικοσιτέσσερα και δεν μπαίνει στον οργανισμό μου κάτι που θα έπρεπε. Όχι πάντως στις ποσότητες που θα έπρεπε" λέει.
"Κάτσε να δούμε" της λέω. Σταμάτησα να πίνω, σταμάτησα να καπνίζω. Οι δυο φορές τη βδομάδα γίνανε τρεις. "Σωθήκαμε" είπα, το ίδιο κι αυτή. Εγώ το εννοούσα, αυτή το είπε ειρωνικά.
"Βλέπω ένα παιδί" μου λέει "αριβεντέρτσι". "Αντίο" της λέω "κι οτιδήποτε χρειαστείς εδώ είμαι".
Και ξαναγράφω τώρα στο πχόρουμ, μ' ένα τσιγάρο κι ένα ούζο.
Στην υγειά σας.
- Dwarven Blacksmith
Re: Χάσμα γενεών
Μπορείτε να παντρευτείτε, μετά δεν θα θέλει αυτή. Έτσι ακούγεται δηλαδή, δεν ξέρω αν ισχύει.

Υπαρχουν χαπια γι αυτες τις δουλειες
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Οτι και καλα τωρα η πρωτη σκεψη του βληματος ηταν να κοψει τσιγαρο/ποτο αντι να αρχισει να κουμπωνει τα σιαλις.Ιστορια βγαλμενη απο τα ονειρα του λορδου ταντριδη.
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Το χάπι πονάει. Δεν πέφτει όταν θα έπρεπε να έχει πέσει.GoBzi έγραψε: ↑17 Σεπ 2024, 21:15Δεν ήξερες, δεν ρώταγες;
Τι ηλικία θέλετε να είναι η μέλλουσα σύζυγός σας?
Χάπι δεν έπαιζε;
Έντιτ: και μετά πονάει τρομερά η κοιλιά μου. Όχι απλό κόψιμο, σα να κάνω χαρακίρι με μπαμπού είναι
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Βλήμα την 17 Σεπ 2024, 21:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Fata_Morgana
Γιατί παιδί μου ξανάρχισες τις κακές συνήθειες; και η επόμενη θα θέλει σεξ ποιοτικό και ποσοτικό.
-
Βρες μια 60 δυνατή να ξανανιώσεις και σταματα να κάνεις τον μπειμπισιτερ.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
και ειναι υποχρεωμενος να της το προσφερει;Fata_Morgana έγραψε: ↑18 Σεπ 2024, 19:30Γιατί παιδί μου ξανάρχισες τις κακές συνήθειες; και η επόμενη θα θέλει σεξ ποιοτικό και ποσοτικό.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- Fata_Morgana
Ναι, είναι η κρίση του τέτοια του συγκεκριμένου. Του αρέσει να προσφέρει απόλαυση στις γυναίκες.Ασέβαστος έγραψε: ↑18 Σεπ 2024, 21:37και ειναι υποχρεωμενος να της το προσφερει;Fata_Morgana έγραψε: ↑18 Σεπ 2024, 19:30Γιατί παιδί μου ξανάρχισες τις κακές συνήθειες; και η επόμενη θα θέλει σεξ ποιοτικό και ποσοτικό.
- masterridley
- Phorum.gr user: masterridley
Γαμάτη γραφή βλήμα 
Αν ήταν 1η φορά με την κοπέλα πάντως και δεν σου έκανε κούκου, τότε μάλλον ήτο μπάζο (για τα γούστα σου).
40 δεν είναι δα και μεγάλη ηλικία, εκτός αν τον κάνεις λάστιχο με τσόντες...

Αν ήταν 1η φορά με την κοπέλα πάντως και δεν σου έκανε κούκου, τότε μάλλον ήτο μπάζο (για τα γούστα σου).
-
Το θέμα είναι αν προσπαθείς να προσφέρεις απόλαυση στις γυναικες. Αν δεν τα καταφέρεις τελικά, δεν πρέπει να κριθείς δυσμενώς. Αλλιώς είσαι θύμα μπουλιγνκ. 

-
Μύθος. Αν δεν σου κάνει κούκου, είναι το αντίθετο. Είναι πολύ καλή, και από το άγχος και από τις πολλές σκέψεις, υπάρχει εμπλοκή. Αν είσαι μπαζο, χεστηκες, άρα αποδιδεις χαλαρός.masterridley έγραψε: ↑18 Σεπ 2024, 23:42Γαμάτη γραφή βλήμα
- masterridley
- Phorum.gr user: masterridley
Σωστός ο παίκτης, αφού το έχω βιώσει και γω, τι λέω. Είναι που είμαστε ευαίσθητα όντα εμείς οι άντρες!Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑18 Σεπ 2024, 23:46Μύθος. Αν δεν σου κάνει κούκου, είναι το αντίθετο. Είναι πολύ καλή, και από το άγχος και από τις πολλές σκέψεις, υπάρχει εμπλοκή. Αν είσαι μπαζο, χεστηκες, άρα αποδιδεις χαλαρός.masterridley έγραψε: ↑18 Σεπ 2024, 23:42Γαμάτη γραφή βλήμα
(αλλά παίζει και να ήταν μπάζο)
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 35 Απαντήσεις
- 1108 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από micmic
30 Ιαν 2024, 14:08
-
-
Νέα δημοσίευση Το χάσμα στις κοινωνικές απόψεις των φύλων, στις νεότερες ηλικίες
από Dwarven Blacksmith » 26 Ιαν 2024, 19:23 » σε Κοινωνικά θέματα - 12 Απαντήσεις
- 732 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Unique
25 Φεβ 2025, 04:18
-