Σκισ'τα Πιερρακάκαρε ! Ακόμα και οριστική αποβολή για την χρήση κινητού στο σχολείο

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Re: Σκισ'τα Πιερρακάκαρε ! Ακόμα και οριστική αποβολή για την χρήση κινητού στο σχολείο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 20 Σεπ 2024, 14:06

Ερμής έγραψε:
20 Σεπ 2024, 13:54
Ασέβαστος έγραψε:
20 Σεπ 2024, 13:12
Ερμής έγραψε:
20 Σεπ 2024, 11:57

Όταν το εκάστοτε κωλοπαίδι τραμπουκίζει καθηγητές και όταν οι καθηγητές καλούν τον κηδεμόνα ο οποίος συνεχίζει να τραμπουκίζει, τότε ποιος φταίει; Η ποτανα η κενωνία;
αυτο απο μονο του ερμη δε λεει κατι. η ουσια ειναι γιατι τραμπουκιζει, και αν εχει δικιο η αδικο.

σε περιπτωση αδικου, καλα τα λες, αλλα υπαρχει και η περιπτωση να εχει δικιο, και να το θελει το τραμπουκισμα του ο εκπαιδευτικος για να στρωσει.
Όταν ο άλλος πχ καπνίζει ηλεκτρονικό εντος τάξης και σε κάθε σύσταση του καθηγητή λέει "θα κάνω οτι θέλω, αν θες έλα πέτα με εσύ έξω" και αυτό σε γυναίκα 50 χρονων, ποιος θεωρείς πως φταίει;
προφανως ο μαθητης.
οταν "ο αλλος" στην ιστορια σου ειναι ο καθηγητης που καπνιζει, δεν θα ειναι δικαιο να φαει ενα τραμπουκισμα ομως;
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.

Άβαταρ μέλους
βοθρατζης

Re: Σκισ'τα Πιερρακάκαρε ! Ακόμα και οριστική αποβολή για την χρήση κινητού στο σχολείο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από βοθρατζης » 20 Σεπ 2024, 14:06

οοοχι να πάτε καθηγητές και να καλοπεράσετε

:smt005:
“Success is not about winning every battle, but about having the strength to keep fighting”?

Άβαταρ μέλους
georgebi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi » 20 Σεπ 2024, 14:07

Εικόνα

Εικόνα
https://www.athensvoice.gr/epikairotita ... oularinos/

Οι γονείς του μαθητή που τιμωρήθηκε (όχι τίποτα φοβερό, μια μονοήμερη αποβολή) :102:

αντί να μαλώσουν τον γιο τους :102: , ο οποίος λίγες ημέρες μετά τις εξαγγελίες για την τιμωρία της χρήσης κινητού στην τάξη αποφάσισε ότι η τάξη είναι ο κατάλληλος χώρος για να πάρει στα χέρια του το κινητό του, επέπληξαν τη διευθύντρια του σχολείου που τόλμησε να τιμωρήσει τον κανακάρη τους.

Γονείς που απαιτούν τα παιδιά τους να μην τιμωρούνται, γονείς που απαιτούν τα παιδιά τους να παίρνουν ψηλούς βαθμούς που δεν αξίζουν, γονείς που απαιτούν τα παιδιά τους να περνούν την τάξη ακόμα κι αν είναι στούρνοι, γονείς που απαιτούν να παίζουν τον ρόλο του διευθυντή και του καθηγητή και του δασκάλου και του επιστάτη.

Γονείς που θέλουν να μεγαλώσουν τα παιδιά τους σα βασιλιάδες και βασίλισσες, σαν Πάπες των οποίων το αλάθητο είναι πέρα από κάθε αμφιβολία και το μόνο που - αναπόφευκτα – καταφέρνουν είναι να μεγαλώσουν αντικοινωνικούς νάρκισσους, χωρίς καμία άμυνα απέναντι στην καθόλου επιεική πραγματικότητα, που θα κάνουν τους ψυχολόγους πλούσιους.

Προφανώς οι εκπαιδευτικοί δεν είναι όλοι καλοί στη δουλειά τους. Αλλά, όπως πάλι συμβαίνει σε όλες τις δουλειές, και ένας μέτριος εκπαιδευτικός ξέρει καλύτερα τη δουλειά του εκπαιδευτικού από έναν άσχετο γονιό. :102:

Δεν μπορούν κάποιοι γονείς να απαιτούν η εκπαιδευτική διαδικασία να διαμορφώνεται με βάση τις δικές τους υποδείξεις και να μην καταλαβαίνουν ότι ακόμα και η αυστηρότητα είναι πάντα προτιμότερη από την ασυδοσία.
:bravo::goodpost::+1:
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
SpoilerShow
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 20 Σεπ 2024, 14:08

georgebi έγραψε:
20 Σεπ 2024, 13:55
Ασέβαστος έγραψε:
20 Σεπ 2024, 13:52

αληθεια, τι παιζει με τα κινητα των εκπαιδευτικων;
αυτοι ειναι νομιμο να τα εχουν ανοιχτα;

Εικόνα

:102::102::102:
δικαιο.

να δουμε ποινες και για οσους απο αυτους τα εχουν ανοιχτα στην ταξη (λιγοι) η στο διαλλειμα στο προαυλιο (ολοι)
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 20 Σεπ 2024, 14:09

Το κωμικό στην υπόθεση είναι ότι όσοι δακρύζουν για τα προβλήματα των εκπαιδευτικών είναι οι ίδιοι που κατηγορούν τους βασανισμένους εκπαιδευτικούς ως φασίστες αν τολμήσουν να διαταράξουν την αξιοπρέπεια της μαθητιώσας νεολαίας.

Αλλά είπαμε, από ζαίους δεν μπορείς να περιμένεις κάτι περισσότερο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
βοθρατζης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από βοθρατζης » 20 Σεπ 2024, 14:10

ΜΑΤ και εισαγγελέας υπηρεσίας άμεσα στα σχολεία σε καθημερινή βάση
να συλλαμβάνουν γονείς και μαθητές παρέα μετά απο ρουφιάνεμα καθηγητών

να επιστρέψει ο Χάρακας ...!!!!!!!!!!!!!!
το τράβηγμα φαβορίτων και μαλλιών
και φυσικά τα Χαστούκια...!!!!!!!!! να ζήσει το χέρι του παπαμηχαήλ στο "το ξύλο βγήκε απο τον παράδεισο"
“Success is not about winning every battle, but about having the strength to keep fighting”?

Άβαταρ μέλους
βοθρατζης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από βοθρατζης » 20 Σεπ 2024, 14:11

ΓΑΛΗ έγραψε:
20 Σεπ 2024, 14:09
Το κωμικό στην υπόθεση είναι ότι όσοι δακρύζουν για τα προβλήματα των εκπαιδευτικών είναι οι ίδιοι που κατηγορούν τους βασανισμένους εκπαιδευτικούς ως φασίστες αν τολμήσουν να διαταράξουν την αξιοπρέπεια της μαθητιώσας νεολαίας.

Αλλά είπαμε, από ζαίους δεν μπορείς να περιμένεις κάτι περισσότερο.
αμα δεν ξανανοίξει το ΕΑΤ ΕΣΑ (με ειδική περιποίηση στους συνδικαλιστές) δεν βλέπουμε προκοπή στα σχολεία

Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής » 20 Σεπ 2024, 14:12

Ασέβαστος έγραψε:
20 Σεπ 2024, 14:06
Ερμής έγραψε:
20 Σεπ 2024, 13:54
Ασέβαστος έγραψε:
20 Σεπ 2024, 13:12

αυτο απο μονο του ερμη δε λεει κατι. η ουσια ειναι γιατι τραμπουκιζει, και αν εχει δικιο η αδικο.

σε περιπτωση αδικου, καλα τα λες, αλλα υπαρχει και η περιπτωση να εχει δικιο, και να το θελει το τραμπουκισμα του ο εκπαιδευτικος για να στρωσει.
Όταν ο άλλος πχ καπνίζει ηλεκτρονικό εντος τάξης και σε κάθε σύσταση του καθηγητή λέει "θα κάνω οτι θέλω, αν θες έλα πέτα με εσύ έξω" και αυτό σε γυναίκα 50 χρονων, ποιος θεωρείς πως φταίει;
προφανως ο μαθητης.
οταν "ο αλλος" στην ιστορια σου ειναι ο καθηγητης που καπνιζει, δεν θα ειναι δικαιο να φαει ενα τραμπουκισμα ομως;
Προφανώς.
Πίστεψε με θα βρείς 100 περιπτώσεις τσογλανων μαθητών και μία τσόγλανου καθηγητή αντίστοιχα.
Παλιά υπήρχαν καθηγητές τσόγλανοι που έβαζαν χαμηλότερους βαθμούς, που άντε να πήγαιναν στον διευθυντή κάποιον για ψύλλου πήδημα. Εδω μιλάμε για χοντρούς τραμπουκισμούς όμως.
Οι καθηγητές/δάσκαλοι πλέον είναι ευθυνόφοβοι. Πάρτε όλοι άριστα, κάντε τα όλα πουτάνα, η ώρα μου να περάσει, να φύγω.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"

Άβαταρ μέλους
βοθρατζης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από βοθρατζης » 20 Σεπ 2024, 14:13

Ερμής έγραψε:
20 Σεπ 2024, 14:12

Οι καθηγητές/δάσκαλοι πλέον είναι ευθυνόφοβοι. Πάρτε όλοι άριστα, κάντε τα όλα πουτάνα, η ώρα μου να περάσει, να φύγω.
εσυ θα τα έβαζες με μπράβους μαχαίρια πιστόλια και συμμορίες μαθητών;

Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής » 20 Σεπ 2024, 14:16

βοθρατζης έγραψε:
20 Σεπ 2024, 14:13
Ερμής έγραψε:

καλά ηρέμησε, δεν είναι όλοι οι δάσκαλοι/καθηγητές σε επαλ στο Ζεφυρι.
Τα περισσότερα κωλοπαίδια αν τα κοιτάξεις λίγο ανάποδα στα σοβαρά θα αρχίζουν να κατουριούνται.
Δε ξερω, με βάση την ιδιοσυγκρασία μου και το χαρακτήρα μου, δε θα έβγαζα εβδομάδα ως καθηγητής.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 20 Σεπ 2024, 14:17

βοθρατζης έγραψε:
Ερμής έγραψε:

Νομίζω ότι λείπει από την εικόνα ένας πολύ βασικός ρυθμιστής. Οι σύλλογοι γονέων.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
lonelyrider
Phorum.gr user: lonelyrider

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από lonelyrider » 20 Σεπ 2024, 14:18

Δε σώζεται η κατάσταση με τη νεολαία.
Το 90% απο αυτην, αποτελείται από κακομαθημενα.
Αυτά που κάνει ο πιερρακακης ειναι προς στην σωστή κατεύθυνση. Μη σου πω και πιο αυστηρά μέτρα πρέπει να σκεφτεί.
Βλέπανε τσόντες τα βλαμμενα στα σμαρτφον εν μέσω μαθηματος. Αισχος.
"Οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός, οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου." (Αποκάλυψη 3,15-16)

Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής » 20 Σεπ 2024, 14:19

ΓΑΛΗ έγραψε:
20 Σεπ 2024, 14:17
βοθρατζης έγραψε:
Ερμής έγραψε:

Νομίζω ότι λείπει από την εικόνα ένας πολύ βασικός ρυθμιστής. Οι σύλλογοι γονέων.
οι γονείς σκέτο. Όλα ξεκινάνε απο το σπίτι. Αν το σπίτι κάποιου είναι ένα άρρωστο μπουρδέλο, τότε άρρωστο μπουρδέλο θα βγει και το παιδί.

Άβαταρ μέλους
βοθρατζης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από βοθρατζης » 20 Σεπ 2024, 14:19

Ερμής έγραψε:
20 Σεπ 2024, 14:16
βοθρατζης έγραψε:
Ερμής έγραψε:

καλά ηρέμησε, δεν είναι όλοι οι δάσκαλοι/καθηγητές σε επαλ στο Ζεφυρι.
Τα περισσότερα κωλοπαίδια αν τα κοιτάξεις λίγο ανάποδα στα σοβαρά θα αρχίζουν να κατουριούνται.
Δε ξερω, με βάση την ιδιοσυγκρασία μου και το χαρακτήρα μου, δε θα έβγαζα εβδομάδα ως καθηγητής.
δεν ηρεμώ γιατί πριν κάμποσο καιρό μου επιτέθηκαν καμιά πενηνταριά από δαύτα και...

έλα αν θες να τα κοιτάξεις κι εσύ ανάποδα.. :smt005:

και δεν είμαι σε περιοχή υποβαθμισμένη
τα χειρότερα να ξέρεις γίνονται στις ευυπόληπτες περιοχές

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 20 Σεπ 2024, 14:21

lonelyrider έγραψε:
20 Σεπ 2024, 14:18
Δε σώζεται η κατάσταση με τη νεολαία.
Το 90% απο αυτην, αποτελείται από κακομαθημενα.
Αυτά που κάνει ο πιερρακακης ειναι προς στην σωστή κατεύθυνση. Μη σου πω και πιο αυστηρά μέτρα πρέπει να σκεφτεί.
Βλέπανε τσόντες τα βλαμμενα στα σμαρτφον εν μέσω μαθηματος. Αισχος.
Αυτό σε πείραξε; Εννοείς ότι αν δεν βλέπανε τσόντες αλλά βιντεάκια στο τικτοκ θα ήταν οκ;
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών