Μπράντυ ή Ουίσκι;
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Re: Μπράντυ ή Ουίσκι;
Μακριαααα
- Sid Vicious
Ναι νυχτερίδα χαχα.lyna έγραψε: ↑03 Δεκ 2018, 10:36Ωπ, τι γίνεται βρε Sid? Της νύχτας παιδί κι εσυ ;Sid Vicious έγραψε: ↑03 Δεκ 2018, 02:43Πλλάκα κάνεις; Τουλάχιστον ήταν καλό ξεκίνημα, τι ουίσκι ήταν;
Νμζ ήταν τζονυ με ανθρακούχο μέσα , προμο σε μαγαζί που είχαμε παραγγείλει τα κρασιά μας κ ένας φωτογράφος έβγαζε αβέρτα γ τη διαφήμιση .
Ωραίο ήταν αλλά δεν νμζ να παραγγείλω ποτέ μου ουίσκι . ΑΑ γίνεσαι με λευκό ποτό
Οοοχι με ανθρακούχο μέσα, κακή αρχή για ουίσκι. Και το ουίσκι και το μπραντυ είναι ποτά που πίνονται σκέτα και όχι μεγάλες ποσότητες, ένα ή δύο ποτήρια, είναι για την απόλαυση των γεύσεων.
Τα λευκά είναι άλλη φαση, αν και έχει και εκεί κάποια εξαιρετικά, άλλα γευστικά σύμπαντα και αυτά. Τζιν πολύ αγαπημένο, Τεκίλα/μεσκάλ επίσης.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
- Sid Vicious
Άρχοντας, λόρδος (Lord Sid -με αρέσει), επιτέλους κάποιος αναγνωρίζει την φυσική μου τάξη!
- Sid Vicious
Γιατί δεν μπορούμε; Τι ηττοπάθεια είναι αυτή; Εγω θέλω την Σκάρλετ, δεν θελω να συμβιβαστώ με ένα Remy Martin

Μωρέ σα νάχει σιτέψει κι αυτήSid Vicious έγραψε: ↑03 Δεκ 2018, 13:04Γιατί δεν μπορούμε; Τι ηττοπάθεια είναι αυτή; Εγω θέλω την Σκάρλετ, δεν θελω να συμβιβαστώ με ένα Remy Martin

Πάνος Σκουρλέτης
Αγαπητοί παπάρες - καλυτερες- (κ νεότατες) απο τη Σκάρλετ μπορείτε να έχετε - ας σας φωτίσει η χαρη της η Αγία Πετρούπολη
να το καταλάβετε 

ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
Ολα τα οινοπνευματα καλα ειναι αρκει να εχεις καλη παρεα.
Δηλαδη ασχημα περνας σε ενα καλο τσιπουραδικο με καθαρο τσιπουρο και λιγους αλλα καλους μεζεδες;
Συνηθως εκει δεν γινεται και ο καλος χαβαλες γιατι συνηθως υπαρχει καλη παρεα;
Το ιδιο δεν ισχυει και το βραδυ σε μια καλη ταβερνουλα με καλο φαγητο και αξιοπρεπες κρασι;
Η παρεα πανω απ'ολα μετραει!
Αν εχουμε πιει ξύδια και ξυδια αλλα μας εχουν μεινει αναμνησεις λογω παρεας!
Δηλαδη ασχημα περνας σε ενα καλο τσιπουραδικο με καθαρο τσιπουρο και λιγους αλλα καλους μεζεδες;
Το ιδιο δεν ισχυει και το βραδυ σε μια καλη ταβερνουλα με καλο φαγητο και αξιοπρεπες κρασι;
Κατά μόνας, πάντως, ουίσκι σαν βουάρ.stergiosbik έγραψε: ↑03 Δεκ 2018, 13:38Ολα τα οινοπνευματα καλα ειναι αρκει να εχεις καλη παρεα.
Πάνος Σκουρλέτης
-
Μονος δεν μπορω να πιω.Πολυ πολυ σπανια.
Με παρεα μονο.
Με παρεα μονο.
ρουπι δεν εχω κουνήσει απο την παρασκευή

απλά, αν δεν αμφιβητείς το γεγονός οτι ειμαι γενους θηλυκού, τουλ παίρνε μαθηματα απο μβ
~~¥~~
και πολύ καλά κάνεις και δεν ξεμυτίζεις γιατί ''στερείσαι καλλιτεχνικά '
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Παλιες ετικετες του Μεταξα, πριν το κονιακ γινει ΠΟΠpa1oalto έγραψε: ↑03 Δεκ 2018, 09:58Δεν θεωρείτο ποτέ μπράντυ φίλτατε, όπως και το αντίστοιχο Αλεξάντερ. Μπορεί να προσομοιάζει σε μπράντυ αλλά δεν είναι σε καμία περίπτωση. Τώρα να το ονομάζουν οι ίδιοι έτσι και μάλιστα στην ιστοσελίδα τους, το θεωρώ απίθανο..Υπερκουλτουριάρης έγραψε: ↑03 Δεκ 2018, 09:50Το 7αρι Metaxa είναι ίσως το καλύτερο ποτό που μπορεί να πιει κανείς σε ένα μέσο μπαρ. Απλά δεν υπάρχει.Maspoli έγραψε: ↑02 Δεκ 2018, 07:22Πίνω πραγματικά και ελάχιστα και εξαιρετικά σπάνια. Αυτό δε με κάνει καναν φοβερό κριτή. Δε μπορώ να σκεφτώ όμως κάποιο σοβαρό λόγο που να προτιμά κανείς το ουίσκι από το μπράντυ. Θεωρώ μάλιστα το Metaxa τόσο εξαιρετικό προϊόν, που ίσως θα έφτανα να αναφέρω ως ένδειξη ότι η ελληνική κοινωνία νοσεί σοβαρά, το γεγονός ότι δεν το τιμά ανάλογα με την αξία του. Το προϊόν φαίνεται να χαίρει μεγαλύτερης εκτίμησης στο εξωτερικό.
Φανταστικό είναι και το Metaxa Private Reserve, για κάποιον που θέλει να τα χώσει για κάτι εξαιρετικό.Μπράντυ είναι, κονιάκ δεν είναι, γιατί η τελευταία λέξη είναι π.ο.π. από τους Γάλλους. Μπράντυ το ονομάζει η επισημη ιστιοσελίδα, έτσι το χαρακτηρίζουν και διεθνώς.

Το 1936 λοιπον μπηκε στην ετικετα το Μπραντυ το οποιο αφαιρεθηκε με τη σειρα του το 1987