Ερμής έγραψε: ↑20 Σεπ 2024, 14:28
βοθρατζης έγραψε: ↑20 Σεπ 2024, 14:19
Ερμής έγραψε: ↑20 Σεπ 2024, 14:16
καλά ηρέμησε, δεν είναι όλοι οι δάσκαλοι/καθηγητές σε επαλ στο Ζεφυρι.
Τα περισσότερα κωλοπαίδια αν τα κοιτάξεις λίγο ανάποδα στα σοβαρά θα αρχίζουν να κατουριούνται.
Δε ξερω, με βάση την ιδιοσυγκρασία μου και το χαρακτήρα μου, δε θα έβγαζα εβδομάδα ως καθηγητής.
δεν ηρεμώ γιατί πριν κάμποσο καιρό μου επιτέθηκαν καμιά πενηνταριά από δαύτα και...
Διαιτητής σε σχολικούς αγώνες ήσουν;

Καταλαβαίνω ότι σου είναι αδιανόητο να φανταστείς μόνο τι μπορεί να συνέβη, όμως αυτό που με πλήγωσε περισσότερο ήταν η πλήρης παντελής αδιαφορία της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας, των συναδέλφων και κάθε άλλου θεσμικού παράγοντα.
Από τότε σήκωσα μόνος μου το βάρος της σωματικής αποκατάστασης, εισαγωγή στο δημόσιο νοσοκομείο για νοσηλεία μιας εβδομάδας εξ αιτίας του ξυλοδαρμού, και παρακολούθηση από ψυχίατρο ιδιωτικού φορέα και δημόσιου, για αποκατάσταση της ψυχικής κακοποίησης που μου έγινε.
Σε όλα αυτά τα ωραία, να προσθέσω και την επιθετικότητα με την οποία κάλυψαν την αδιαφορία στο να προσπαθήσουν να σταματήσουν το λιντσάρισμα οι υπόλοιποι καθηγητές εντός της σχολικής μονάδας , που το μόνο που έκαναν ήταν να κλείσουν τις πόρτες τους και να τις κλειδώσουν.
πάλι καλά που άντεχε το κεφάλι μου τα χτυπήματα, τόσα χρόνια στην πυγμαχία της αεκ.
Το πιο γελοίο ήταν όμως ότι έγινε στο αστυνομικό τμήμα όπου οι "μαθητές" απειλούσαν να μου σκοτώσουν την μητέρα τον πατέρα την γυναίκα και το παιδί μου αν τους έκανα μήνυση. Ο διοικητής απλά παρακολουθούσε χωρίς να παρεμβαίνει....
Πιστεύεις ότι κάποιος που έζησε αυτή την εμπειρία πρέπει να συνεχίζει στον ίδιο χώρο;
Βεβαίως αυτά όλα γράφονται σε ένα φορουμ όπου ο καθένας μπορεί να πει την παπαριά του , όμως πίστεψέ με έτσι έγιναν .
“Success is not about winning every battle, but about having the strength to keep fighting”?