Σκισ'τα Πιερρακάκαρε ! Ακόμα και οριστική αποβολή για την χρήση κινητού στο σχολείο

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
βοθρατζης

Re: Σκισ'τα Πιερρακάκαρε ! Ακόμα και οριστική αποβολή για την χρήση κινητού στο σχολείο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από βοθρατζης » 20 Σεπ 2024, 14:23

ΓΑΛΗ έγραψε:
20 Σεπ 2024, 14:17
βοθρατζης έγραψε:
20 Σεπ 2024, 14:13
Ερμής έγραψε:
20 Σεπ 2024, 14:12

Οι καθηγητές/δάσκαλοι πλέον είναι ευθυνόφοβοι. Πάρτε όλοι άριστα, κάντε τα όλα πουτάνα, η ώρα μου να περάσει, να φύγω.
εσυ θα τα έβαζες με μπράβους μαχαίρια πιστόλια και συμμορίες μαθητών;
Νομίζω ότι λείπει από την εικόνα ένας πολύ βασικός ρυθμιστής. Οι σύλλογοι γονέων.
πολύ σπάνια ασχολούνται οι γονείς,
μετά το δημοτικό όλοι βαριούνται και απομακρύνονται
ξέρεις τι σημαίνει να παίρνεις τη μαμά του άλλου για τις απουσίες και να σου λέει :" κι εμένα τι με ενδιαφέρει; "
μόνο η εφαρμογή του νόμου άμεσα και χωρίς παρεκκλίσεις μπορεί να βοηθά

δεν έχετε ιδέα τι συμβαίνει και πόσο έχει ξεφύγει η κατάσταση στα σχολεία
“Success is not about winning every battle, but about having the strength to keep fighting”?

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Re: Σκισ'τα Πιερρακάκαρε ! Ακόμα και οριστική αποβολή για την χρήση κινητού στο σχολείο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 20 Σεπ 2024, 14:26

βοθρατζης έγραψε:
20 Σεπ 2024, 14:19
Ερμής έγραψε:
20 Σεπ 2024, 14:16
βοθρατζης έγραψε:

καλά ηρέμησε, δεν είναι όλοι οι δάσκαλοι/καθηγητές σε επαλ στο Ζεφυρι.
Τα περισσότερα κωλοπαίδια αν τα κοιτάξεις λίγο ανάποδα στα σοβαρά θα αρχίζουν να κατουριούνται.
Δε ξερω, με βάση την ιδιοσυγκρασία μου και το χαρακτήρα μου, δε θα έβγαζα εβδομάδα ως καθηγητής.
δεν ηρεμώ γιατί πριν κάμποσο καιρό μου επιτέθηκαν καμιά πενηνταριά από δαύτα και...

έλα αν θες να τα κοιτάξεις κι εσύ ανάποδα.. :smt005:

και δεν είμαι σε περιοχή υποβαθμισμένη
τα χειρότερα να ξέρεις γίνονται στις ευυπόληπτες περιοχές
Δεν ξέρω αν γίνονται τα χειρότερα στις ευυπόληπτες περιοχές, το σίγουρο είναι ότι τα τσογλάνια χέζονται το ίδιο αν έχουν ειδική αντιμετώπιση, ανεξαρτήτως περιοχής. Τα τσογλανάκια γενικώς αντιδρούν το ίδιο σε όλες τις τάξεις.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
georgebi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi » 20 Σεπ 2024, 14:26

lonelyrider έγραψε:
20 Σεπ 2024, 14:18
Δε σώζεται η κατάσταση με τη νεολαία.
Το 90% απο αυτην, αποτελείται από κακομαθημενα.
Αυτά που κάνει ο πιερρακακης ειναι προς στην σωστή κατεύθυνση. Μη σου πω και πιο αυστηρά μέτρα πρέπει να σκεφτεί.
Βλέπανε τσόντες τα βλαμμενα στα σμαρτφον εν μέσω μαθηματος. Αισχος.
Για τσόντες εν ώρα μαθήματος όντως αίσχος :102:

Ίσως μόνο αν ήταν άνω των 15-16 και βλέπανε τσόντες εν ώρα διαλείμματος, μόνα τους στη τουαλέτα, θα μπορούσα να το θεωρήσω οριακά αποδεκτό :-?

Θα ήταν μετά και πιο ήρεμα στο μάθημα :102:
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
SpoilerShow
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..

Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής » 20 Σεπ 2024, 14:28

βοθρατζης έγραψε:
Ερμής έγραψε:
βοθρατζης έγραψε:

Τα περισσότερα κωλοπαίδια αν τα κοιτάξεις λίγο ανάποδα στα σοβαρά θα αρχίζουν να κατουριούνται.
Δε ξερω, με βάση την ιδιοσυγκρασία μου και το χαρακτήρα μου, δε θα έβγαζα εβδομάδα ως καθηγητής.
δεν ηρεμώ γιατί πριν κάμποσο καιρό μου επιτέθηκαν καμιά πενηνταριά από δαύτα και...
Διαιτητής σε σχολικούς αγώνες ήσουν; :lol:
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"

Άβαταρ μέλους
lonelyrider
Phorum.gr user: lonelyrider

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από lonelyrider » 20 Σεπ 2024, 14:31

ΓΑΛΗ έγραψε:
20 Σεπ 2024, 14:21
lonelyrider έγραψε:
Αυτά που κάνει ο πιερρακακης ειναι προς στην σωστή κατεύθυνση. Μη σου πω και πιο αυστηρά μέτρα πρέπει να σκεφτεί.
Αυτό σε πείραξε; Εννοείς ότι αν δεν βλέπανε τσόντες αλλά βιντεάκια στο τικτοκ θα ήταν οκ;
Οχι βέβαια δεν θα ηταν ουτε αυτό οκ.
Μη κολλας σε λεπτομέρειες.
Καταλαβαίνεις τι θελω να πω.
"Οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός, οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου." (Αποκάλυψη 3,15-16)

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 20 Σεπ 2024, 14:44

βοθρατζης έγραψε:
20 Σεπ 2024, 14:23
ΓΑΛΗ έγραψε:
20 Σεπ 2024, 14:17
βοθρατζης έγραψε:

Νομίζω ότι λείπει από την εικόνα ένας πολύ βασικός ρυθμιστής. Οι σύλλογοι γονέων.
πολύ σπάνια ασχολούνται οι γονείς,
μετά το δημοτικό όλοι βαριούνται και απομακρύνονται
ξέρεις τι σημαίνει να παίρνεις τη μαμά του άλλου για τις απουσίες και να σου λέει :" κι εμένα τι με ενδιαφέρει; "
μόνο η εφαρμογή του νόμου άμεσα και χωρίς παρεκκλίσεις μπορεί να βοηθά

δεν έχετε ιδέα τι συμβαίνει και πόσο έχει ξεφύγει η κατάσταση στα σχολεία
Δεν είναι απαραίτητο να έχεις παιδί στο σχολείο για να ξέρεις τι συμβαίνει στα σχολεία. Τα μαθαίνεις και τα ζεις από φίλους με παιδιά στο σχολείο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros » 20 Σεπ 2024, 14:52

vantono έγραψε:
26 Μαρ 2024, 13:22
Λίγο αναχρονιστικό δεν ειναι αυτο? Και αν οι γονεις θελουν να ερθουν σε επικοινωνια με τα παιδιά τους (ή εκεινα με αυτους), τι θα γινεται, θα πέφτει το τηλεφωνο στο γραφειο του διευθυντη και δεν θα μπορει να βγει γραμμη ουτε σε ενα χρονο?

Ας απαγορέψει μονο τα κινητα με καμερα τουλαχιστον, να κυκλοφορουν ολα με βιντατζ κινητα, να επανέλθει και η βιντατζ αγορά κινητων.

Αν ειναι η καμερα δηλαδη ο λογος για τον οποιο τα απαγορεύει, και οχι κατι αλλο.
Όταν πήγαινα Γυμνάσιο ο πατέρας μου τηλεφώνησε στο σχολείο για να με ενημερώσει οτι είχε τρακάρει με το αυτοκίνητο αλλά ήταν όλοι καλά. Αυτό επειδή το ατύχημα έγινε κάπου στην διαδρομή μου σχολείο-σπίτι και θα έβλεπα το στραπατσαρισμένο αυτοκίνητο.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!

Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros » 20 Σεπ 2024, 14:56

lonelyrider έγραψε:
20 Σεπ 2024, 14:31
ΓΑΛΗ έγραψε:
20 Σεπ 2024, 14:21
lonelyrider έγραψε:
Αυτό σε πείραξε; Εννοείς ότι αν δεν βλέπανε τσόντες αλλά βιντεάκια στο τικτοκ θα ήταν οκ;
Οχι βέβαια δεν θα ηταν ουτε αυτό οκ.
Μη κολλας σε λεπτομέρειες.
Καταλαβαίνεις τι θελω να πω.
Αν έβλεπαν το ακάθιστο ύμνο θα ήταν καλά? :smt077:
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!

Άβαταρ μέλους
βοθρατζης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από βοθρατζης » 20 Σεπ 2024, 18:38

Ερμής έγραψε:
20 Σεπ 2024, 14:28
βοθρατζης έγραψε:
Ερμής έγραψε:

Καταλαβαίνω ότι σου είναι αδιανόητο να φανταστείς μόνο τι μπορεί να συνέβη, όμως αυτό που με πλήγωσε περισσότερο ήταν η πλήρης παντελής αδιαφορία της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας, των συναδέλφων και κάθε άλλου θεσμικού παράγοντα.
Από τότε σήκωσα μόνος μου το βάρος της σωματικής αποκατάστασης, εισαγωγή στο δημόσιο νοσοκομείο για νοσηλεία μιας εβδομάδας εξ αιτίας του ξυλοδαρμού, και παρακολούθηση από ψυχίατρο ιδιωτικού φορέα και δημόσιου, για αποκατάσταση της ψυχικής κακοποίησης που μου έγινε.
Σε όλα αυτά τα ωραία, να προσθέσω και την επιθετικότητα με την οποία κάλυψαν την αδιαφορία στο να προσπαθήσουν να σταματήσουν το λιντσάρισμα οι υπόλοιποι καθηγητές εντός της σχολικής μονάδας , που το μόνο που έκαναν ήταν να κλείσουν τις πόρτες τους και να τις κλειδώσουν.
πάλι καλά που άντεχε το κεφάλι μου τα χτυπήματα, τόσα χρόνια στην πυγμαχία της αεκ.
Το πιο γελοίο ήταν όμως ότι έγινε στο αστυνομικό τμήμα όπου οι "μαθητές" απειλούσαν να μου σκοτώσουν την μητέρα τον πατέρα την γυναίκα και το παιδί μου αν τους έκανα μήνυση. Ο διοικητής απλά παρακολουθούσε χωρίς να παρεμβαίνει....

Πιστεύεις ότι κάποιος που έζησε αυτή την εμπειρία πρέπει να συνεχίζει στον ίδιο χώρο;
Βεβαίως αυτά όλα γράφονται σε ένα φορουμ όπου ο καθένας μπορεί να πει την παπαριά του , όμως πίστεψέ με έτσι έγιναν .
“Success is not about winning every battle, but about having the strength to keep fighting”?

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne » 20 Σεπ 2024, 18:49

Εγώ έχω σοκαριστεί με τις νέες γενιές, όλο παλαβά ακούω. Τις προάλλες πήγε συνέντευξη ένα 25χρονο με τη μαμά του. Τα κινητά μας μάραναν. Εδώ έχουμε ξεφύγει καλά καλά.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”

Άβαταρ μέλους
micmic
Phorum.gr user: micmic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από micmic » 20 Σεπ 2024, 19:06

Σχετικό με την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας στα σχολεία, αν και επρόκειτο για εξωσχολικούς:

Ένοχοι οι Αιγύπτιοι

Ο ένας λέει θα κάνει 3 μήνες φυλακή (λογικά σε ένα μήνα θα είναι έξω) και ο άλλος τίποτα, έξω κατευθείαν με αναστολή.

Εντάξει μωρέ, τραυμάτισαν με μαχαίρι έναν μαθητή στο πρόσωπο. Σιγά τα αίματα.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin

Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής » 20 Σεπ 2024, 19:35

βοθρατζης έγραψε:
20 Σεπ 2024, 18:38
Ερμής έγραψε:
βοθρατζης έγραψε:

Καταλαβαίνω ότι σου είναι αδιανόητο να φανταστείς μόνο τι μπορεί να συνέβη, όμως αυτό που με πλήγωσε περισσότερο ήταν η πλήρης παντελής αδιαφορία της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας, των συναδέλφων και κάθε άλλου θεσμικού παράγοντα.
Από τότε σήκωσα μόνος μου το βάρος της σωματικής αποκατάστασης, εισαγωγή στο δημόσιο νοσοκομείο για νοσηλεία μιας εβδομάδας εξ αιτίας του ξυλοδαρμού, και παρακολούθηση από ψυχίατρο ιδιωτικού φορέα και δημόσιου, για αποκατάσταση της ψυχικής κακοποίησης που μου έγινε.
Σε όλα αυτά τα ωραία, να προσθέσω και την επιθετικότητα με την οποία κάλυψαν την αδιαφορία στο να προσπαθήσουν να σταματήσουν το λιντσάρισμα οι υπόλοιποι καθηγητές εντός της σχολικής μονάδας , που το μόνο που έκαναν ήταν να κλείσουν τις πόρτες τους και να τις κλειδώσουν.
πάλι καλά που άντεχε το κεφάλι μου τα χτυπήματα, τόσα χρόνια στην πυγμαχία της αεκ.
Το πιο γελοίο ήταν όμως ότι έγινε στο αστυνομικό τμήμα όπου οι "μαθητές" απειλούσαν να μου σκοτώσουν την μητέρα τον πατέρα την γυναίκα και το παιδί μου αν τους έκανα μήνυση. Ο διοικητής απλά παρακολουθούσε χωρίς να παρεμβαίνει....

Πιστεύεις ότι κάποιος που έζησε αυτή την εμπειρία πρέπει να συνεχίζει στον ίδιο χώρο;
Βεβαίως αυτά όλα γράφονται σε ένα φορουμ όπου ο καθένας μπορεί να πει την παπαριά του , όμως πίστεψέ με έτσι έγιναν .
Φίλε μου εδώ πάσο. Δεν ήξερα ότι είσαι του χώρου και πως έχεις προσωπική εμπειρία. Αν επιτρέπεται σε ποιο σχολείο συνέβησαν όλα αυτά; αν θες έστω σε πμ.για να γίνει τέτοιο πανηγύρι κάτι χοντρό έγινε.
Τι να σου πω. Εννοείται πως δεν αμφισβητώ τίποτα από όσα λες. Θέλει προφανώς και λιγη υπομονή για να ασχοληθείς με αυτό τον κλάδο. Δε παίζει να άντεχα ούτε μισή ώρα. Θα με είχαν περάσει πειθαρχικα για μια ζωή.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"

Άβαταρ μέλους
βοθρατζης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από βοθρατζης » 20 Σεπ 2024, 21:06

Αυτό που έγραψα το ανέβασα εδώ μόνο και μόνο για να πάρετε μια ιδέα τι συμβαίνει
όπως καταλαβαίνετε λεπτομερή στοιχεία δεν υπάρχει περίπτωση να δοθούν

Στύξ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύξ » 20 Σεπ 2024, 21:50

Ασέβαστος έγραψε:
20 Σεπ 2024, 13:52
Στύξ έγραψε:
20 Σεπ 2024, 12:54
Eίπαμε,λύσεις υπάρχουν. SALOM :8)
Στύξ έγραψε:
19 Σεπ 2024, 14:01

Μη μου βάζεις ιδέες. :smt077
αληθεια, τι παιζει με τα κινητα των εκπαιδευτικων;
αυτοι ειναι νομιμο να τα εχουν ανοιχτα;
'Oχι εντός τάξης. Γω το έχω στο αθόρυβο και στο γραφείο.Αν είναι να μιλήσω ,θα βγω εκτός σχολικού χώρου, όπως και για τσιγάρο.

Στύξ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύξ » 20 Σεπ 2024, 21:52

βοθρατζης έγραψε:
20 Σεπ 2024, 18:38
Ερμής έγραψε:
βοθρατζης έγραψε:

Ι rest my case...

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών