https://en.m.wikipedia.org/wiki/Hans-Ulrich_Rudel
γατες
Για τους νορδιστές ισχύει αυτό. Οι άλλοι ναζί αποδεχόντουσαν και άλλους ως άριους.Nandros έγραψε: ↑21 Σεπ 2024, 16:36Σύμφωνα με τους Ναζήδες η άρια φυλή ήταν ξανθοί με γαλανά μάτια.Golden Age έγραψε: ↑21 Σεπ 2024, 13:42Είχε ινδοποιηθεί για τα καλά, πιστεύοντας ότι έτσι βρισκόταν πιο κοντά στον Αριανισμό.
Τί σκατά πήγε να κάνει η Ναζιάρα στην γη των καφετιών?
Έχω πάψει προ πολλού να ειμαι εθνικοσοσιαλιστής. Τί κόλλημα έχετε φάει όλοι; Ο άλλος άνοιξε νήμα για να "μου την πει" αναφερόμενος στην Σατρίβι Ντέβι.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑21 Σεπ 2024, 17:06Δεν είχε πέραση αυτή εδώ λόγω του Νιού Έιτζ ναζοχιπισμου της. Εδώ τα φορουμοναζιδια σαν τον Γκόλντεν είναι φαν του κολλητού της ,του hans rudel. Πολύ ρσενικο.
Υπάρχει η φήμη πως εσύ και κάτι πρώην εθνικοσοσιαλιστές χακαρατε το παλαιό φόρουμ για να διαγραφεί το βρώμικο σας παρελθόν, αλλά εμείς οι παλιοί όσο ζούμε, δεν ξεχνάμε.Golden Age έγραψε: ↑21 Σεπ 2024, 17:39Έχω πάψει προ πολλού να ειμαι εθνικοσοσιαλιστής. Τί κόλλημα έχετε φάει όλοι; Ο άλλος άνοιξε νήμα για να "μου την πει" αναφερόμενος στην Σατρίβι Ντέβι.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑21 Σεπ 2024, 17:06Δεν είχε πέραση αυτή εδώ λόγω του Νιού Έιτζ ναζοχιπισμου της. Εδώ τα φορουμοναζιδια σαν τον Γκόλντεν είναι φαν του κολλητού της ,του hans rudel. Πολύ ρσενικο.
Μα δεν αρνούμαι το τί ήμουν στο παρελθόν. Για το σήμερα μιλώ.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑21 Σεπ 2024, 17:41Υπάρχει η φήμη πως εσύ και κάτι πρώην εθνικοσοσιαλιστές χακαρατε το παλαιό φόρουμ για να διαγραφεί το βρώμικο σας παρελθόν, αλλά εμείς οι παλιοί όσο ζούμε, δεν ξεχνάμε.Golden Age έγραψε: ↑21 Σεπ 2024, 17:39Έχω πάψει προ πολλού να ειμαι εθνικοσοσιαλιστής. Τί κόλλημα έχετε φάει όλοι; Ο άλλος άνοιξε νήμα για να "μου την πει" αναφερόμενος στην Σατρίβι Ντέβι.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑21 Σεπ 2024, 17:06Δεν είχε πέραση αυτή εδώ λόγω του Νιού Έιτζ ναζοχιπισμου της. Εδώ τα φορουμοναζιδια σαν τον Γκόλντεν είναι φαν του κολλητού της ,του hans rudel. Πολύ ρσενικο.
Το πιο πιθανό σενάριο είναι να το έριξαν φασιστοχάκερ πληρωμένοι από τη Χρυσή Αυγή, γιατί τότε το κόμμα ανέβαινε και το ολ σκουλ ναζιτποστινγκ αποτελούσε τροχοπέδη, έπρεπε να διαγραφούν όλα τα προβληματικα ντοκουμέντα.Golden Age έγραψε: ↑21 Σεπ 2024, 17:44Μα δεν αρνούμαι το τί ήμουν στο παρελθόν. Για το σήμερα μιλώ.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑21 Σεπ 2024, 17:41Υπάρχει η φήμη πως εσύ και κάτι πρώην εθνικοσοσιαλιστές χακαρατε το παλαιό φόρουμ για να διαγραφεί το βρώμικο σας παρελθόν, αλλά εμείς οι παλιοί όσο ζούμε, δεν ξεχνάμε.Golden Age έγραψε: ↑21 Σεπ 2024, 17:39
Έχω πάψει προ πολλού να ειμαι εθνικοσοσιαλιστής. Τί κόλλημα έχετε φάει όλοι; Ο άλλος άνοιξε νήμα για να "μου την πει" αναφερόμενος στην Σατρίβι Ντέβι.
Μήπως τελικά το παλιό το χάκαρε η ΚΥΠ;
Μπα, η ΧΑ έπεσε κανα χρόνο μετά το παλιό φόρουμ. Μάλλον ζημιά έκανε το κλείσιμό τουΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑21 Σεπ 2024, 17:53Το πιο πιθανό σενάριο είναι να το έριξαν φασιστοχάκερ πληρωμένοι από τη Χρυσή Αυγή, γιατί τότε το κόμμα ανέβαινε και το ολ σκουλ ναζιτποστινγκ αποτελούσε τροχοπέδη, έπρεπε να διαγραφούν όλα τα προβληματικα ντοκουμέντα.Golden Age έγραψε: ↑21 Σεπ 2024, 17:44Μα δεν αρνούμαι το τί ήμουν στο παρελθόν. Για το σήμερα μιλώ.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑21 Σεπ 2024, 17:41
Υπάρχει η φήμη πως εσύ και κάτι πρώην εθνικοσοσιαλιστές χακαρατε το παλαιό φόρουμ για να διαγραφεί το βρώμικο σας παρελθόν, αλλά εμείς οι παλιοί όσο ζούμε, δεν ξεχνάμε.
Μήπως τελικά το παλιό το χάκαρε η ΚΥΠ;
το να ειναι κανεις εθνικιστης και πατριωτης να αγαπα δηλαδη το συμφερον της πατριδας
δεν ειναι ο μονος
με μπερδευεις και συ τωρα και θα πρεπει να ειναι η δευτερη ή η τριτη φορα που το διαβαζω απο σενα
Δεξιός εθνικιστής.nemo έγραψε: ↑21 Σεπ 2024, 18:18με μπερδευεις και συ τωρα και θα πρεπει να ειναι η δευτερη ή η τριτη φορα που το διαβαζω απο σενα
τι εισαι τελικα; εθνικιστης σκετος; πατριωτης σκετος;
το λεω γιατι ακομη πολιτικοιδεολογικα οι μλκς οι εθνικιστες δεν τα εχουν ξεκαθαρισει τα ορια
και πολλοι απο αυτους το παιζουν και φιλοσοφημενοι
αλλοι λενε για εθνικοσοσιαλισμο και αλλοι φιλοναζιστες και αλλοι με νορμαδικοφιλια
κατι σαν τον σημερινο συριζα δηλαδη υσ δεν υπαρχει εθνικισμος χωρις σοσιαλισμο
αν παμε κατα γραμμα τις εννοιες