Σοκαριστική η Ελ τιβι

Κινηματογράφος (κριτικές και προτάσεις), θέατρο, ερμηνεία, χορός, τραγούδι, τηλεόραση, ραδιόφωνο κ.ά.
Άβαταρ μέλους
Feindflug

Re: Σοκαριστική η Ελ τιβι

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug » 23 Σεπ 2024, 09:21

Chupacabra έγραψε:
22 Σεπ 2024, 23:29
Feindflug έγραψε:
22 Σεπ 2024, 21:30
Otto Weininger έγραψε:
22 Σεπ 2024, 21:12

Δεν ισχύει πάντα.

Υπάρχουν πολλές ωραίες σειρές. Αλλά και τα διάφορα τηλεπαιχνίδια είναι ωραία για να περνάει ο συνταξιούχος την ώρα του.

Και αν θες να δεις παρακμή πραγματική, αυτή είναι η πλειοψηφία των 65+ που ανακάλυψαν τα social media και το ίντερνετ με την αφιλτράριστη πληροφορία.
Συμφωνώ, τύπε και απεχθάνομαι τους τύπους που δεν βλέπουν τηλεόραση από άποψη.

Σιγά τις μαλακίες και την ψαγμένη ενημέρωση που διαβάζετε στο διαδίκτυο ρε τύποι. Που είστε γραμμένοι σε κάτι γκρουπ Μανούλες του Facebook και ακολουθείτε κάθε βούρλο και influencer στα social media. Σας πείραξαν οι ειδήσεις του Μέγκα και το My Style Rocks και ακούτε Οικονομόπουλο, Καζαντζίδη, Κότσιρα και Μέλισσες.

1000 φορές να δω Χατζηνικολάου και Βίκυ Καγιά. Και το κάνω συνειδητά, όταν το κάνω, με την αναλογική κριτική ικανότητα που προφανώς δεν διαθέτουν οι καταναλωτές Reels και βίντεο Tik Tok, με την σέσουλα.
Το τι θα κάνει ο καθένας είναι προσωπική
του υπόθεση και δε σε αφορά.

Αν και από τα γραφόμενα σου φαίνεσαι μυρωδιάς αφού τα όσα γράφεις είναι
αντίθετα με τα όσα κάνει η συντριπτική
πλειοψηφία.
Δικέ μου, γράφεις σε φόρουμ, οπότε το τι κάνει ο κάθε ένας και πώς το σχολιάζουμε, είναι ο λόγος για τον οποίο γράφουμε. Δεν φαντάζομαι να πας στο κρεοπωλείο και να διαμαρτύρεσαι επειδή πουλάει κρέατα...

Για πες μας την άποψή σου, που είσαι μέσα στις δημοσκοπήσεις και στον παλμό της κοινωνίας. Τι προτιμούν οι Έλληνες; Τηλεόραση ή doom scrolling; Τηλεπαιχνίδια ή χαζά βίντεο στο tiktok; Καινούριου ή Σεβαστέρη;
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης » 23 Σεπ 2024, 09:24

Το ελληνικό yt είναι για κλωτσιές αλλά τι έχει να λέει. Σε μεγάλη Βρετανία/ΗΠΑ το έχουν πάει στον Θεό. Αυτός πχ μόνος του κάθεται και φτιάχνει τέτοια γαμάτα ντοκιμαντέρ. Βάλε και ποντκαστ, βάλε και διάφορα ιστορικά, βάλε και ταινίες που βρίσκεις ονλαιν κλπ, για πέταμα η τηλεόραση.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.

Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug » 23 Σεπ 2024, 09:25

Aitwlos έγραψε:
22 Σεπ 2024, 23:30
Feindflug έγραψε:
22 Σεπ 2024, 21:30
Otto Weininger έγραψε:
22 Σεπ 2024, 21:12

Δεν ισχύει πάντα.

Υπάρχουν πολλές ωραίες σειρές. Αλλά και τα διάφορα τηλεπαιχνίδια είναι ωραία για να περνάει ο συνταξιούχος την ώρα του.

Και αν θες να δεις παρακμή πραγματική, αυτή είναι η πλειοψηφία των 65+ που ανακάλυψαν τα social media και το ίντερνετ με την αφιλτράριστη πληροφορία.
Συμφωνώ, τύπε και απεχθάνομαι τους τύπους που δεν βλέπουν τηλεόραση από άποψη.

Σιγά τις μαλακίες και την ψαγμένη ενημέρωση που διαβάζετε στο διαδίκτυο ρε τύποι. Που είστε γραμμένοι σε κάτι γκρουπ Μανούλες του Facebook και ακολουθείτε κάθε βούρλο και influencer στα social media. Σας πείραξαν οι ειδήσεις του Μέγκα και το My Style Rocks και ακούτε Οικονομόπουλο, Καζαντζίδη, Κότσιρα και Μέλισσες.

1000 φορές να δω Χατζηνικολάου και Βίκυ Καγιά. Και το κάνω συνειδητά, όταν το κάνω, με την αναλογική κριτική ικανότητα που προφανώς δεν διαθέτουν οι καταναλωτές Reels και βίντεο Tik Tok, με την σέσουλα.
Τους τύπος που έχουν την τηλεόραση μόνο για να συνδέουν με το ps 4, τι γνώμη εχει τυπε;
Άνοιξέ την ρε δικέ μου να καταλάβεις λίγο τι γίνεται στην κοινωνία.

Μάθε λίγο ποιος σελεμπριτι είναι στην επικαιρότητα και γιατί, δες ένα ρεπορτάζ του Μάνεση για τα ελιόψωμα κάποιου φούρναρη στην Αργολίδα, άκου το πολιτικό σχόλιο του Πρετεντέρη, νιώσε την αγωνία του παίκτη στον τελικό του Τροχού της Τύχης.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir

Άβαταρ μέλους
alekhine
Phorum.gr user: alekhine

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από alekhine » 23 Σεπ 2024, 09:31

εγω παντως για το ερτφλιξ που εφτιαξε η ερτ εχω να πω τα καλυτερα

αν μπορει καποιος να βαλει την εφαρμογη σε μια smart tv και να βλεπει απο εκει χωρις διαφημισεις εχει κανει την τυχη του
πατησιωτης έγραψε:
10 Μαρ 2021, 20:59
Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης » 23 Σεπ 2024, 09:35

alekhine έγραψε:
23 Σεπ 2024, 09:31

αν μπορει καποιος να βαλει την εφαρμογη σε μια smart tv και να βλεπει απο εκει χωρις διαφημισεις εχει κανει την τυχη του
Απο όσα έψαξα, μόνο το utopia έλεγε. Κατά τα λοιπά, να είναι καλά το tainiomania.

Άβαταρ μέλους
alekhine
Phorum.gr user: alekhine

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από alekhine » 23 Σεπ 2024, 09:41

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε:
23 Σεπ 2024, 09:35
alekhine έγραψε:

Απο όσα έψαξα, μόνο το utopia έλεγε. Κατά τα λοιπά, να είναι καλά το tainiomania.
ανεβηκε και το better call saul τωρα τελευταια και εχει και αλλα πραγματα - εχει πχ τωρα αφιερωμα σε ασπρομαυρες ταινιες και εχει πολυ πραμα
πατησιωτης έγραψε:
10 Μαρ 2021, 20:59
Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης » 23 Σεπ 2024, 09:43

alekhine έγραψε:
23 Σεπ 2024, 09:41
alekhine έγραψε:

ανεβηκε και το better call saul τωρα τελευταια και εχει και αλλα πραγματα - εχει πχ τωρα αφιερωμα σε ασπρομαυρες ταινιες και εχει πολυ πραμα
Ναι κι αυτο καλό είναι. Πάντως όσο επιβιώνει το tainiomania, έχουμε να βλέπουμε. Βέβαια αν το έχει ερτφλιξ το προτιμάς λόγω ανάλυσης, αλλά καμία σχέση, τα πειρατικά έχουν τρομερή ποικιλία.

Άβαταρ μέλους
micmic
Phorum.gr user: micmic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από micmic » 23 Σεπ 2024, 09:56

Υπάρχει το ερώτημα ΓΙΑΤΙ να δεις τηλεόραση από τη στιγμή που έχεις άπειρες επιλογές μέσω ίντερνετ, ακόμα και αν δεν μιλάς αγγλικά, σε οποιαδήποτε κατηγορία προγράμματος θέλεις. Για τους μεγαλύτερους δεν το συζητάω, από μία ηλικία και πάνω οι Έλληνες είναι λοβοτομημένοι. Οι μικρότεροι όμως και αυτοί που έχουν εξοικείωση με το ίντερνετ, είναι απορίας άξιον γιατί να παρακολουθήσουν πχ ένα ντοκιμαντέρ από την ΕΡΤ αντί να βρουν πλειάδα πολύ καλών ντοκιμαντέρ πάνω στο ίδιο θέμα μέσω ίντερνετ, πολλά εκ των οποίων θα είναι πιθανότατα και δωρεάν διαθέσιμα μέσω youtube.

Μάλλον η απάντηση βρίσκεται 1) στο ότι κάποιοι θέλουν να βλέπουν "ζωντανό" πρόγραμμα και 2) στο the Paradox of Too Much Choice.

Πάντως προσωπικά τηλεόραση βλέπω μόνο για κανένα στίβο σε ζωντανή μετάδοση (και αυτό μόνο αν βαριέμαι να το ψάξω σε αγγλική περιγραφή) και ίσως κάποια κάλυψη έκτακτης είδησης που αφορά την Ελλάδα (φυσικές καταστροφές κτλ). Πέρα από κάτι TB επιλεγμένων από μένα ταινιών και σειρών που έχω ήδη σε σκληρούς δίσκους (και τα οποία δεν θα έχω χρόνο να τα δω ποτέ ακόμα κι αν βλέπω 8 ώρες τη μέρα, γιατί πολύ απλά δεν θα ζήσω τόσο), αυτό που συχνά θα ήθελα να δω είναι πολλά από τα -επίσης επιλεγμένα από μένα- ντοκιμαντέρ που έχω μαζέψει. Όποτε έχω χρόνο προτιμώ να δω ένα από αυτά τα ντοκιμαντέρ.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin

Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono » 23 Σεπ 2024, 10:11

alekhine έγραψε:
23 Σεπ 2024, 09:41
alekhine έγραψε:

Αυτό το έδειχναν και μεσα στο καλοκαιρι στην ΕΡΤ1 τα μεσάνυχτα, εκτός ερτφλιξ. Δεν ξερω αν το σταμάτησαν τωρα.
Ομοίως και το black mirror, εναν καιρο.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 23 Σεπ 2024, 10:22

Συμφωνώ 100% με τον Feindflug.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7
Phorum.gr user: Αφροδιτη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7 » 23 Σεπ 2024, 10:53

Παντως η διακριση με βαση την ηλικια ειναι off
Και παλια, πολυ παλια
ειχε κοσμο που πετουσε
κι αλλον που μπουσουλουσε

sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp » 23 Σεπ 2024, 11:03

alekhine έγραψε:

:+1:

Άβαταρ μέλους
Unique

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Unique » 23 Σεπ 2024, 11:08

Τελευταία φορά που είδα Ελλ τηλεόραση υπήρχαν ακόμα το "Κοκκινοι Γίγαντες, Ασπροι Νάνοι" και το "Μουσικόραμα"
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.

Θάνος Τζήμερος.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 23 Σεπ 2024, 11:28

sharp έγραψε:
23 Σεπ 2024, 11:03
alekhine έγραψε:

:+1:
Και σ' αυτό συμφωνώ. Έχει καλή επιλογή σε ελληνικές και ξένες σειρές, που δεν ακολουθούν την νετφλιξική βαρετή πεπατημένη και ενδιαφέροντα ντοκυμαντέρ.

Κατά τα άλλα, πραγματικά γελάω με τους πγιοτικούς που συνωστίζονται σε κάθε νήμα που ανοίγει για τα ριάλιτις ο λατρεμένος vantono. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.

sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp » 23 Σεπ 2024, 11:35

ΓΑΛΗ έγραψε:
23 Σεπ 2024, 10:22
Συμφωνώ 100% με τον Feindflug.
Τα λέει και ωραία, ο άτιμος :lol:

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές