Ti μου φτιάξανε σήμερα, η χαρά του μπούλη και της μπούλας.
Re: Ti μου φτιάξανε σήμερα, η χαρά του μπούλη και της μπούλας.
Αι γυναίκαι ετοίμασαν και για φέτος συκαλάκι γλυκό.
Κόλασηηηηηη και με παγωτά το καλοκαίρι και ακόμα καλύτερο όταν αξιώνεται η σύντροφος και το χρησιμοποιεί για να φτιάξει το αριστουργηματικό της παγωτο σύκο.
Κόλασηηηηηη και με παγωτά το καλοκαίρι και ακόμα καλύτερο όταν αξιώνεται η σύντροφος και το χρησιμοποιεί για να φτιάξει το αριστουργηματικό της παγωτο σύκο.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- YouOnlyLiveOnce
Συκαλακι 
Χρονια εχω να φαω νοστιμο,μονο ο παππους μου το εκανε καλο.

Χρονια εχω να φαω νοστιμο,μονο ο παππους μου το εκανε καλο.
Μοσχάρι κοκκινιστό + μακαρόνια + αφθονο τριμμένο τυρί από τα χρυσά χεράκια της Μανούλας 

ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Μαγείρεψε η αγαπημένη σύζυγος: Σολομό, ρύζι μπασμάτι, και τηγανιά λαχανικών πιπεριά, μπρόκολο, λευκό σπαράγγι, με μυρωδικά, λεμόνι, κι ελαιόλαδο. Τα τρία αυτά σε ξεχωριστά σκεύη και φωτιές. Θεσπέσιο. Αναγνωρίζω την αξία του να είναι η γυναίκα στην κουζίνα και ο πασάς να μπαίνει και να τρώει.
Ordem e Progresso.
Γεια σου πασά μου!Cavaliere έγραψε: ↑25 Απρ 2018, 15:15Μαγείρεψε η αγαπημένη σύζυγος: Σολομό, ρύζι μπασμάτι, και τηγανιά λαχανικών πιπεριά, μπρόκολο, λευκό σπαράγγι, με μυρωδικά, λεμόνι, κι ελαιόλαδο. Τα τρία αυτά σε ξεχωριστά σκεύη και φωτιές. Θεσπέσιο. Αναγνωρίζω την αξία του να είναι η γυναίκα στην κουζίνα και ο πασάς να μπαίνει και να τρώει.

In romine tirmeno Ne romine to fa maginas per meno per imentira
Παστίτσιο και γμτ μ' έχουν ταράξει στα χόρτα για σαλάτα γιατί λέει τώρα είναι φρέσκα...
Εγω εφαγα 5 χθες απο την λιβερπουλ και σημερα δεν ειχα ορεξη.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Αυτό πώς χωνεύεται τώρα;

Να μην το ξαναφάς αυτό, σε χαλάει.
Eντός της οικίας και παρουσία της συντρόφου δεν βάζουμε ούτε νερό σε ποτήρι.Cavaliere έγραψε: ↑25 Απρ 2018, 15:15Μαγείρεψε η αγαπημένη σύζυγος: Σολομό, ρύζι μπασμάτι, και τηγανιά λαχανικών πιπεριά, μπρόκολο, λευκό σπαράγγι, με μυρωδικά, λεμόνι, κι ελαιόλαδο. Τα τρία αυτά σε ξεχωριστά σκεύη και φωτιές. Θεσπέσιο. Αναγνωρίζω την αξία του να είναι η γυναίκα στην κουζίνα και ο πασάς να μπαίνει και να τρώει.
Της στερούμε το δικαιωμά της να μας φροντίζει.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Κάποτε είχα σχέση με μία κοπέλα *νέος, που το μόνο που ήξερε να κάνει ήταν αβγά και μακαρόνια. Είπε πως αν δεν την παντρευτώ θα αυτοκτονούσε. Δεν την παντρεύτηκα. Φυσικά, δεν αυτοκτόνησε. Αλλά εγώ σώθηκα από βέβαιη συμφορά.
Ordem e Progresso.
Σε αντίστοιχη περίπτωση εκβιασμού της απάντησα δείχνοντας έντρομος ΟΟΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΜΗΗΗΗΗ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΏΩΩΩΩ να προλάβω να πουλήσω το αποκλειστικό σε κανα κανάλι - πριν βουτήξεις- να βγάλουμε και κανένα ευρώ.
Χαλάρωσε η ατμόσφαιρα από τα γέλια μας μου χάρισε και ένα αποχαιρετιστήριο - έγινε τα επόμενα χρόνια κοριτσομάνα ( 3 κόρες ) .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Το μόνο που ήξερε να κάνει ήταν αβγά και μακαρόνια. Είπε πως αν δεν την παντρευτώ θα αυτοκτονούσε.
Πως να ζήσει από μόνη της καθε μέρα αυγά και μακαρόνια; Ήθελε να της μαγειρεύεις και εσύ καμμιά μπολονέζ.

Της μαγείρευε η μαμά.
Ordem e Progresso.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Και αντιαρματικό πύραυλο μεγάλου βεληνεκούς φτιάξανε οι Τουρκαλάδες
από Kauldron » 22 Νοέμ 2023, 20:58 » σε Εθνικά Θέματα - 20 Απαντήσεις
- 934 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
24 Νοέμ 2023, 14:02
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πιστεύετε ότι ο Σάκης Μπουλάς ήταν καθαρός;
από Εκτωρ » 17 Σεπ 2023, 11:30 » σε Εγκληματικότητα - 8 Απαντήσεις
- 880 Προβολές
-