Φοβερή αντίληψη δικέ μου, αυτό ακριβώς συμβαίνει

Φοβερή αντίληψη δικέ μου, αυτό ακριβώς συμβαίνει
Φυσικά αυτό συμβαίνει. Εχουμε την τύχη να ζούμε σε μια πολύ όμορφη χώρα ,ώστε να κάνουν κουμάντο θρησκόληπτοι ηλίθιοι. Την περίοδο του ψυχρού πολέμου συνέφερε την δύση να ζει εδώ ένας καθυστερημένος λαός σε εσωτερική σύγκρουση,τώρα που είμαστε η ηλιόλουστη αυλή της και οι αποστάσεις έχουν εκμηδενιστεί , και το ιδεολογικό δίπολο έχει μετατραπεί ή με την ανοχή τον αλληλοσεβασμό και την εκμετάλλευση των πλεονεκτημάτων της επιστήμης και της τεχνολογίας ή το σκοτάδι και την επιβολή ,όχι. Εμείς που στα επτάνησα ζούμε το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου εδώ και χρόνια έτσι ,με πλειοψηφία δυτικών ,ουσιαστικά μόνιμων κατοίκων στα μέρη μας ,το έχουμε εμπεδώσει. Αυτό που δεν συμβαίνει ,είναι το να είμαι δικός σου.
Δεν υπήρχε περίπτωση ο κ.Γαβαλας να άφηνε να γίνονται τέτοιες παπαργιές.
άντε, τον πούλο, τι περιμένετε;nikos p 2020 έγραψε: ↑25 Σεπ 2024, 02:55Μας αναγκάζουνε να γίνουμε πρόσφυγες στη Ρωσία
Νεο διάταγμα του Πούτιν: Είσαι anti-woke; Έλα στη Ρωσία.
ζαιαυγίτες
BOOMER έγραψε: ↑25 Σεπ 2024, 09:16H Ελλάδα εφαρμόζει ότι όλες οι σύγχρονες δυτικές χώρες και είναι λογικό να βγάζουν αφρούς οι ούτως ή άλλως περιθωριοποιημένοι ψέκες-νεοναζί-θρησκόληπτοι κλπ. Για κάθε ένα τέτοιο βαρίδι που πετάει απ το σώμα που την ψήφιζε η ΝΔ ,έρχονται 3 από αυτούς που δεν ψηφίζουν να στηρίξουν την αλλαγή προς τα μπρος.
Εξαιρετική παρωδία της λαίλαπας του μπουμερισμού!BOOMER έγραψε: ↑25 Σεπ 2024, 09:47Είναι γεγονός ότι το άνοιγμα στη διαφορετικότητα ,στη χώρα μας χρησιμοποιείται ώστε παράλληλα να σπάσει το απόστημα της σκοταδιστικής θρησκοληψίας. Εύλογα η κυβέρνηση δεν μπορεί να έρθει σε απευθείας ρίξη με το ορθόδοξο ιερατείο ,οπότε τους τραβάει το χαλί κάτω από τα πόδια ,ώστε να εκδηλώνουν οι ίδιοι τις αναχρονιστικές τους δοξασίες. Ετσι ταυτίζονται με μειοψηφικά μορφώματα τύπου ΝΙΚΗ ,ενώ παράλληλα η Ελληνική κοινωνία δυτικοποιείται με ταχύτατους ρυθμούς. Είναι στοίχημα επιβίωσης ώστε το υγιές κομμάτι του Ελληνικού πληθυσμού με τις αξίες του 21ου αιώνα ,μαζί με τον πληθυσμό που ενσωματώνεται ,είτε από τη δύση ως τηλεργαζόμενοι ,είτε από πρόσφυγες ως χειρονάκτες-τεχνήτες ,να δημιουργήσουμε ένα σύγχρονο κράτος ικανό να αντιμετωπίσει κάθε γειτονική απειλή από κράτη με μεγαλύτερους πληθυσμούς.
Πχ είναι ευπρόσδεκτα εύπορα γκέυ ζευγάρια από τη δύση ,ώστε να ζουν μόνιμα στα νησιά μας που ερημώνουν τον χειμώνα. Αν δεν αρέσει αυτό στον κάθε θρησκόληπτο μπουρτζόβλαχο ,ας αυξήσει την ποσότητα κοινωνίας που του δίνει ο παπάς του χωριού.
Εσύ πέταξες κάνα τράβελο από ταράτσα ή έχεις ρεπό σήμερα;
Δεν έχω πρόβλημα με αυτούς, με την Έμιλυ στο Παρίσι είναι το μπιφ μου.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑25 Σεπ 2024, 12:03Εσύ πέταξες κάνα τράβελο από ταράτσα ή έχεις ρεπό σήμερα;
όταν τα παιδιά σου κάνουν εγγονάκια έλα να μας πεις πως θα νιώθεις την σούφρα σουΟργισμένος έγραψε: ↑25 Σεπ 2024, 07:33Πονατε? Πατωνετε?nikos p 2020 έγραψε: ↑25 Σεπ 2024, 02:26Τώρα θα μαθαίνουν στα παιδιά μας ότι τα φύλα είναι 50 ή ότι ένα παιδί θα έχει δυο γονείς του ιδίου φύλου. Κούλη δεν θέλατε;
'όταν έχεις για πρωθυπουργό το σπασικλάκη τηςτάξης σου σβάμπ τι να περιμένεις;ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑25 Σεπ 2024, 11:59BOOMER έγραψε: ↑25 Σεπ 2024, 09:16H Ελλάδα εφαρμόζει ότι όλες οι σύγχρονες δυτικές χώρες και είναι λογικό να βγάζουν αφρούς οι ούτως ή άλλως περιθωριοποιημένοι ψέκες-νεοναζί-θρησκόληπτοι κλπ. Για κάθε ένα τέτοιο βαρίδι που πετάει απ το σώμα που την ψήφιζε η ΝΔ ,έρχονται 3 από αυτούς που δεν ψηφίζουν να στηρίξουν την αλλαγή προς τα μπρος.
(και από τα πίσω, θα προσέθετα)