Η woke ιδεολογία προωθεί και δημιουργία κλίματος κατα του στρατού και ότι εθνικού.
Η woke ιδεολογία τώρα και στα ελληνικά σχολεία
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Golden Age
- Cecily Anne
Re: Η woke ιδεολογία τώρα και στα ελληνικά σχολεία
Golden Age έγραψε: ↑25 Σεπ 2024, 14:54Η woke ιδεολογία προωθεί και δημιουργία κλίματος κατα του στρατού και ότι εθνικού.
Εντύπωση μου κάνει. Όσες λεσβίες ξέρω είναι εποπ.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
-
Δυστυχώς αυτή η νοοτροπία είχε καλλιεργηθεί τα τελευταία 40 χρόνια. Πάω στο στρατό για να βολευτώ.Golden Age έγραψε: ↑25 Σεπ 2024, 14:53Και η ακρίβεια έχει κάποια χρόνια που υπάρχει. Όσο για τους Χούθι, ο στρατός πρέπει να είναι θέση και να πολεμήσει. Δεν πας στον στρατό απλά για να γίνεις ΔΥ. Άλλο θέμα εαν η Μεταπολίτευση καλλιέργησε αυτή την κουλτούρα. Οι Τούρκοι έχουν πλέον εμπειροπόλεμα στελέχη στον στρατό τους. Πως θα τα αντιμετωπίσουν τα ελληνικά στελέχη;Cecily Anne έγραψε: ↑25 Σεπ 2024, 14:50Φυσικά και δεν ήταν το ίδιο διότι τώρα η ζωή είναι τριπλάσια πιο ακριβή. Επίσης τώρα τους στέλνουν δεξιά αριστερά σε Χούθι κλπ.Golden Age έγραψε: ↑25 Σεπ 2024, 14:48
Απο την οικονομική κρίση υπήρχε θέμα με τους μισθούς. Εαν ήταν για τους μισθούς θα είχαμε θέμα απο τότε.
Επίσημα όχι. Να έλεγες για την αριστερά, περισσότερο μέσα θα έπεφτες.Golden Age έγραψε: ↑25 Σεπ 2024, 14:54Η woke ιδεολογία προωθεί και δημιουργία κλίματος κατα του στρατού και ότι εθνικού.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- Golden Age
Δεν είναι όμως woke. Το να είναι κάποιος γκέυ, λεσβία κλπ, δεν σημαίνει και ότι ασπάζεται τις woke παλαβομάρες.Cecily Anne έγραψε: ↑25 Σεπ 2024, 14:55Golden Age έγραψε: ↑25 Σεπ 2024, 14:54Εντύπωση μου κάνει. Όσες λεσβίες ξέρω είναι εποπ.
Η woke ιδεολογία προωθεί και δημιουργία κλίματος κατα του στρατού και ότι εθνικού.
- Golden Age
Στην Βρεττανία οι woke που είχαν κατέβει στους δρόμμους για μπάχαλα υπερ των BLM επιτίθεντο σε άγαλμα του Τσώρτσιλ. Οι woke δεν είναι μόνο δικαιωματιστές, είναι ακροαριστεροί.AlienWay έγραψε: ↑25 Σεπ 2024, 14:57Επίσημα όχι. Να έλεγες για την αριστερά, περισσότερο μέσα θα έπεφτες.Golden Age έγραψε: ↑25 Σεπ 2024, 14:54Η woke ιδεολογία προωθεί και δημιουργία κλίματος κατα του στρατού και ότι εθνικού.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Golden Age την 25 Σεπ 2024, 14:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Cecily Anne
Όχι δεν είναι αναγκαία και ικανή συνθήκη, είναι όμως πλειοψηφικό πακέτο.Golden Age έγραψε: ↑25 Σεπ 2024, 14:57Δεν είναι όμως woke. Το να είναι κάποιος γκέυ, λεσβία κλπ, δεν σημαίνει και ότι ασπάζεται τις woke παλαβομάρες.Cecily Anne έγραψε: ↑25 Σεπ 2024, 14:55Golden Age έγραψε: ↑25 Σεπ 2024, 14:54
Εντύπωση μου κάνει. Όσες λεσβίες ξέρω είναι εποπ.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Eγώ μπασκετμπολίστριες

και το ανάποδο, όσες μπασκετμπολίστριες ξέρω είναι λεσβίες
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 

Προσωπικά σου ειπα οτι το στυλ γραφής σου τον θυμίζει(εδώ μοιάζουν φάτσες, δε θα μοιάζουν τρόποι γραφής;) αλλά δέχομαι αυτό που λες, εσυ ξέρεις καλύτερα απο τον καθένα.BOOMER έγραψε: ↑25 Σεπ 2024, 14:46Α όλα κι όλα. Για την Τγαλή είμαι ο μιτσοκόλιας και πάμε και για ποτά. Για τους άλλους ,Νίκος.Αν θυμίζω και κάποιον διάδοχο γιατί όχι;
Βρε φίλε Ερμή, τι έπαρση μου λες; Καθόμαστε τώρα και κουβεντιάζουμε (που λέει ο λόγος) για πράγματα που είναι λυμένα χρόνια.
Δεν ήξερα ότι υπάρχουν άνθρωποι που εχθρεύονται όλους εμας που έχουμε τουριστικά καταλύματα,επειδή έχουμε τουριστικά καταλύματα.
Θα αντέξω το πικρό ποτήρι.
Χαλαρώστε ,σε ένα χαζοφόρουμ είμαστε όλοι,δεν είναι να το πάρουμε στα σοβαρά.
η έπαρση έγκειται στο οτι επαναλαμβάνεις στοιχεία της περιουσίας σου. Δεν υπάρχει λόγος εκτός και το κάνεις για να την πείς σε κάποιους που μασάνε.
Τουριστικά καταλύματα έχει πάρα πολυς κόσμος απο το 1950 ακόμη. Δεν ειναι κάτι νέο. Παλιά τα έλεγαν δωμάτια, μετά ρουμς του λετ, τώρα κάπως αλλιως.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ερμής την 25 Σεπ 2024, 15:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Γιατί μέσα στην ανοησία τους θεώρησαν ότι ήταν ρατσιστικό.Golden Age έγραψε: ↑25 Σεπ 2024, 14:57Στην Βρεττανία οι woke που είχαν κατέβει στους δρόμμους για μπάχαλα υπερ των BLM επιτίθεντο σε άγαλμα του Τσώρτσιλ.AlienWay έγραψε: ↑25 Σεπ 2024, 14:57Επίσημα όχι. Να έλεγες για την αριστερά, περισσότερο μέσα θα έπεφτες.Golden Age έγραψε: ↑25 Σεπ 2024, 14:54
Στον εθνικισμό, άρα και στον στρατo , έχει ενστάσεις η αριστερά.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- Cecily Anne
Re: Η woke ιδεολογία τώρα και στα ελληνικά σχολείαυν
Όντως τώρα που το λες, έχουν όλες κάνει μπάσκετ. Κάτσε να το καταγράψω στη μνήμη μου να γράψω τη μικρή ταε καλύτερα, όταν έρθει η ώρα .Chilloutbuddy έγραψε: ↑25 Σεπ 2024, 14:59Eγώ μπασκετμπολίστριες
και το ανάποδο, όσες μπασκετμπολίστριες ξέρω είναι λεσβίες
- Golden Age
Και στις ΗΠΑ οι woke είναι αυτοί που κατεβάζουν τους πιο πολλούς στον δρόμμο κατα του Ισραήλ. Είχα δει βίντεο που έκαναν αντισυγκέντρωση στο gay pride με το σύνθημα "no pride in genocide" και στην αντισυγκέντρωση συμμετείχαν και ΛΟΑΤΚΙ και μάλιστα ήταν μπροστά μπροστά.AlienWay έγραψε: ↑25 Σεπ 2024, 15:00Γιατί μέσα στην ανοησία τους θεώρησαν ότι ήταν ρατσιστικό.Golden Age έγραψε: ↑25 Σεπ 2024, 14:57Στην Βρεττανία οι woke που είχαν κατέβει στους δρόμμους για μπάχαλα υπερ των BLM επιτίθεντο σε άγαλμα του Τσώρτσιλ.
Στον εθνικισμό, άρα και στον στρατo , έχει ενστάσεις η αριστερά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Golden Age την 25 Σεπ 2024, 15:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
μπα δε νομίζω ρε συCecily Anne έγραψε: ↑25 Σεπ 2024, 14:58Όχι δεν είναι αναγκαία και ικανή συνθήκη, είναι όμως πλειοψηφικό πακέτο.Golden Age έγραψε: ↑25 Σεπ 2024, 14:57Δεν είναι όμως woke. Το να είναι κάποιος γκέυ, λεσβία κλπ, δεν σημαίνει και ότι ασπάζεται τις woke παλαβομάρες.
Ελλάδα δεν ξέρω τι παίζει αλλά αυτές που ξέρω φάγανε φρίκη, γιατί είχανε τα στέκια τους και τα μπαρ τους, στα οποία ξαφνικά άρχισαν να τους πέφτουνε διάφοροι τύποι με φούστα και το παλαμάρι του βαρκάρη από κάτω, και να τους λένε ότι αυτοπρσδιορίζονται ως γυναίκες λεσβίες και αν θα θέλαν να χορέψουν

Συμβαίνει πολύ, ψάξε λίγο γιουτούμπι θα το βρεις
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Chilloutbuddy την 25 Σεπ 2024, 15:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 

- Cecily Anne
Δε νομίζω ότι ακόμα έχουμε φτάσει σε τέτοια επίπεδα εδώ. Ή τεσπα δεν έχω αφουγκραστεί ακόμα παρόμοια φαινόμενα.Chilloutbuddy έγραψε: ↑25 Σεπ 2024, 15:03μπα δε νομίζω ρε συCecily Anne έγραψε: ↑25 Σεπ 2024, 14:58Όχι δεν είναι αναγκαία και ικανή συνθήκη, είναι όμως πλειοψηφικό πακέτο.Golden Age έγραψε: ↑25 Σεπ 2024, 14:57
Δεν είναι όμως woke. Το να είναι κάποιος γκέυ, λεσβία κλπ, δεν σημαίνει και ότι ασπάζεται τις woke παλαβομάρες.
Ελλάδα δεν ξέρω τι παίζει αλλά αυτές που ξέρω φάγανε φρίκη, γιατί είχανε τα στέκια τους και τα μπαρ τους, στα οποία ξαφνικά άρχισαν να τους πέφτουνε διάφοροι τύποι με φούστα και το παλαμάρι του βαρκάρη από κάτω, και να τους λένε ότι αυτοπρσδιορίζονται ως γυναίκες λεσβίες και αν θα θέλαν να χορέψουν
Οι woke μαλ***ες φέρνουν την έξαρση της Ακροδεξιάς και του φασισμού. Οι ίδιοι woke είναι ένα ολοκληρωτικό ιερατείο που προσπαθούν να επιβάλουν στον κόσμο ένα σωρό ηλιθιότητες που απλώς δεν στέκουν. Το αποτέλεσμα το βλέπουν όλοι και απλώς δεν στέκει. Το να μην τους αποδέχεσαι σημαίνει πλέον ότι είσαι φασίστας. Me Ne Frego!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Βοήθησε την καριέρα του Λάνθιμου η Woke ιδεολογία του;
από Αρίστος » 09 Ιαν 2024, 15:30 » σε 7η τέχνη και Ηλ. ΜΜΕ - 180 Απαντήσεις
- 5761 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
13 Απρ 2024, 09:37
-
-
-
Νέα δημοσίευση ΕΊΝΑΙ Ο ΝΑΖΙΣΜΌΣ ΔΙΕΘΝΉ ΙΔΕΟΛΟΓΊΑ;
από ΑΙΝΕΙΑΝ06 » 13 Αύγ 2023, 23:36 » σε Φιλοσοφία πολιτικής - 93 Απαντήσεις
- 3930 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Golden Age
10 Φεβ 2025, 13:49
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ποιά είναι η ιδεολογία του Στέφανου Κασσελάκη ;
από έργο_μακέτο » 09 Δεκ 2023, 22:02 » σε Εσωτερική Πολιτική - 18 Απαντήσεις
- 654 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από pikey25
10 Δεκ 2023, 17:52
-
-
-
Νέα δημοσίευση Έχουν ιδεολογία οι χούλιγκαν; (Νικόλας Σεβαστάκης)
από Portia » 12 Αύγ 2023, 21:14 » σε Κοινωνικά θέματα - 19 Απαντήσεις
- 756 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από paul25
25 Αύγ 2023, 22:07
-