Ο ξανθομπάμπουρας αφηγητής με το αετήσιο βλέμμα, είναι τέρμα αντιτουριστικός.
Έχετε ακούσει ποτέ τον ήχο του παγώματος;
Re: Έχετε ακούσει ποτέ τον ήχο του παγώματος;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Αχαχ... έχεις δίκιο, με παρέσυρε το κοντινό, που είναι η αντίθεση στο αντίθετοDwarven Blacksmith έγραψε: ↑26 Σεπ 2024, 18:48Ε ναι γι αυτό κυριολεκτικά το είπα "το αντίθετο".sharp έγραψε: ↑26 Σεπ 2024, 18:43Το ποτήρι όμως εδώ δεν παγώνει. Το αντίθετο συμβαίνει.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑26 Σεπ 2024, 15:25Σίγουρα όλοι μπορούμε να ακούσουμε στο μυαλό μας τον ήχο που κάνει το πάγωμα, αυτό το γρήγορο κρυστάλωμμα.
Πόσοι όμως έχετε ακούσει αυτό τον ήχο στην πραγματική ζωή και όχι απλά από media; Πιθανολογώ ότι το πιο κοντινό που έχουν ακούσει οι πιο πολλοί είναι το αντίθετο, όταν βάζεις χλιαρή μπύρα σε ένα παγωμένο ποτήρι και το ποτήρι διαστέλλεται.
Αν τον έχετε ακούσει στ' αλήθεια, γράψτε πως.

Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑26 Σεπ 2024, 18:17Επίσης talaipwros εσύ μπορείς να φέρεις τον ήχο στο μυαλό σου;

- hellegennes
Όσοι έχουμε συναντήσει από κοντά τον Sub Zero, δηλαδή όχι και πολλοί. Θυμάμαι μια φορά, στην Οκινάουα ήταν, που μου είπε κάτω από το φως του φεγγαριού σε ένα σκοτεινό καταγώγι, «χφρφρχφγφζχψχχψφρρ». Κράτησα τα λόγια του σαν μαργαρίτα παγωμένη στον χρόνο, πέταλα γιομάτη. Ωραία χιόνια.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑26 Σεπ 2024, 15:25Σίγουρα όλοι μπορούμε να ακούσουμε στο μυαλό μας τον ήχο που κάνει το πάγωμα, αυτό το γρήγορο κρυστάλωμμα.
Πόσοι όμως έχετε ακούσει αυτό τον ήχο στην πραγματική ζωή και όχι απλά από media;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος hellegennes την 26 Σεπ 2024, 20:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
αρκετές φορές, συχνά και στο φόρουμ όταν διαβάζω μερικούς χρήστες που προσπαθούν να κάνουν χιούμορ.
παντως και πρίν τα σπρέι για τραυματισμούς που ειναι πολυ εύκολο, όσοι έχουμε γεμίσει έναν αναπτήρα με υγραέριο για παράδειγμα.
παντως και πρίν τα σπρέι για τραυματισμούς που ειναι πολυ εύκολο, όσοι έχουμε γεμίσει έναν αναπτήρα με υγραέριο για παράδειγμα.
- hellegennes
Εμμμ... αυτό είναι ήχος αποσυμπίεσης ρευστού, όχι ήχος παγώματος.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
καταλαβα, αλλος γεμιζε τους αναπτήρες.hellegennes έγραψε: ↑26 Σεπ 2024, 20:45Εμμμ... αυτό είναι ήχος αποσυμπίεσης ρευστού, όχι ήχος παγώματος.
οταν ημασταν μικρά και ειχαμε κεφι να καταλάβουμε εμπειρικά, ακόμα και πολυ ικανοι να ημασταν δεν γίνεται να μην αφήναμε λίγο υγραέριο να βγει έξω κατά λάθος, να ακουμπήσει δάκτυλο ή πλαστικό, να δουμε τί θα γίνει. Δεν σου λέω τι γινόταν, να πας να δοκιμάσεις.
αν ησουν καλός με τους αναπτήρες θα δου δίνανε και τα γκαζάκια να αλλάζεις, εκεί να δεις ήχος παγώματος αν γινόταν κανένα λάθος, φυτά παγωναναν, πλακάκια, διάφορα.
Σιγά τα σκιλς που χρειάζονται για να να αλλάζεις γκαζάκια ή να βάζεις αέριο σε αναπτήρες.enaon έγραψε: ↑26 Σεπ 2024, 20:52καταλαβα, αλλος γεμιζε τους αναπτήρες.hellegennes έγραψε: ↑26 Σεπ 2024, 20:45Εμμμ... αυτό είναι ήχος αποσυμπίεσης ρευστού, όχι ήχος παγώματος.
οταν ημασταν μικρά και ειχαμε κεφι να καταλάβουμε εμπειρικά, ακόμα και πολυ ικανοι να ημασταν δεν γίνεται να μην αφήναμε λίγο υγραέριο να βγει έξω κατά λάθος, να ακουμπήσει δάκτυλο ή πλαστικό, να δουμε τί θα γίνει. Δεν σου λέω τι γινόταν, να πας να δοκιμάσεις.
αν ησουν καλός με τους αναπτήρες θα δου δίνανε και τα γκαζάκια να αλλάζεις, εκεί να δεις ήχος παγώματος αν γινόταν κανένα λάθος, φυτά παγωναναν, πλακάκια, διάφορα.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
- hellegennes
ΗΧΟ. Μιλάμε για ΗΧΟ. Ξύπνα. Δεν λέμε αν έχουμε δει κάτι να παγώνει γρήγορα.enaon έγραψε: ↑26 Σεπ 2024, 20:52καταλαβα, αλλος γεμιζε τους αναπτήρες.hellegennes έγραψε: ↑26 Σεπ 2024, 20:45Εμμμ... αυτό είναι ήχος αποσυμπίεσης ρευστού, όχι ήχος παγώματος.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
κανει βρε, κανει ήχο το πλαστικό οταν παγώνει, και το δερμα κανει, δεν ειμαι σιγουρος αν το ακουμε εξωτερικά αλλά κάνει, δοκίμασε να βαλεις υγραέριο δε ενα μπικ που δεν εχει βαλβίδα και μου λες αν ακουσες.hellegennes έγραψε: ↑26 Σεπ 2024, 21:04
ΗΧΟ. Μιλάμε για ΗΧΟ. Ξύπνα. Δεν λέμε αν έχουμε δει κάτι να παγώνει γρήγορα.
Στον αναπτήρα πάντως ακούγονται κάτι κρακ-κρακ, πιθανόν να είναι από το πάγωμα του υλικού του (πλαστικό, μέταλλο... ανάλογα με τον αναπτήρα), αλλά δεν είμαι σίγουρος. Καλά, δεν πρόκειται να τ' ακούσεις στα φύλλα του δυόσμου που λέει ο έναον φυσικά...hellegennes έγραψε: ↑26 Σεπ 2024, 21:04ΗΧΟ. Μιλάμε για ΗΧΟ. Ξύπνα. Δεν λέμε αν έχουμε δει κάτι να παγώνει γρήγορα.enaon έγραψε: ↑26 Σεπ 2024, 20:52καταλαβα, αλλος γεμιζε τους αναπτήρες.hellegennes έγραψε: ↑26 Σεπ 2024, 20:45
Εμμμ... αυτό είναι ήχος αποσυμπίεσης ρευστού, όχι ήχος παγώματος.
edit: οκ, σού είπε το ίδιο (περίπου) κι ο μονόροδος
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 

Αν προσπαθήσεις να βάλεις υγραέριο στο οτιδήποτε δεν έχει βαλβίδα, την έχεις ακούσει γενικώς.enaon έγραψε: ↑26 Σεπ 2024, 21:07κανει βρε, κανει ήχο το πλαστικό οταν παγώνει, και το δερμα κανει, δεν ειμαι σιγουρος αν το ακουμε εξωτερικά αλλά κάνει, δοκίμασε να βαλεις υγραέριο δε ενα μπικ που δεν εχει βαλβίδα και μου λες αν ακουσες.hellegennes έγραψε: ↑26 Σεπ 2024, 21:04
ΗΧΟ. Μιλάμε για ΗΧΟ. Ξύπνα. Δεν λέμε αν έχουμε δει κάτι να παγώνει γρήγορα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
μια χαρά ακους στα φυλλα, δεν θυμαμαι και πως τα λενε τα φυτάκια με το παχύ φυλλοκαι τα μικρά λουυλουδακια σε διαφορα χρώματα, αλλα τα ειχα ταράξει οταν καμια φορά το γκαζάκι τρύπαγε λάθος και επρεπε να βγει.Πήγαινα εκει και τα εκανα παγακια, πολυ κρακ κρακ τα φυλλα.
Έλα ρε, σοβαρά;enaon έγραψε: ↑26 Σεπ 2024, 21:13μια χαρά ακους στα φυλλα, δεν θυμαμαι και πως τα λενε τα φυτάκια με το παχύ φυλλοκαι τα μικρά λουυλουδακια σε διαφορα χρώματα, αλλα τα ειχα ταράξει οταν καμια φορά το γκαζάκι τρύπαγε λάθος και επρεπε να βγει.Πήγαινα εκει και τα εκανα παγακια, πολυ κρακ κρακ τα φυλλα.
Σοβαρά ρωτάω, ε; Δεν ειρωνεύομαι (είσαι και παρεξηγιάρης εσύ και πρέπει να τα διευκρινίζω αυτά...).
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ποιο ειναι το πιο περιεργο παρατσουκλι που εχετε ακουσει;
από plouf » 28 Σεπ 2023, 07:06 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 4 Απαντήσεις
- 504 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Allah
01 Οκτ 2023, 10:03
-
-
- 9 Απαντήσεις
- 689 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ερμής
25 Απρ 2024, 18:01
-
-
Νέα δημοσίευση Έχετε καυλώσει ποτέ με φωτογραφίες συγγραφέα βιβλίου που έχετε διαβάσει;
από Εκτωρ » 31 Ιούλ 2023, 23:10 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 5 Απαντήσεις
- 1869 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Εκτωρ
31 Ιούλ 2023, 23:31
-
-
- 1 Απαντήσεις
- 218 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Νon4me
30 Ιαν 2025, 14:47