Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από hellegennes » 02 Απρ 2018, 13:05
Εγώ ήμουν στην περιοχή τότε και κυκλοφορούσα κανονικά με τα πόδια, όλοι οι κεντρικοί δρόμοι ήταν καθαροί από το κέντρο του Λονδίνου μέχρι τα ακρότατα προάστια της περιαστικής ζώνης (το Guildford, όπου έμενα, είναι στην νοτιοδυτική άκρη του). Φυσικά και υπήρχαν προβλήματα και ελλείψεις έξω από την περιαστική ζώνη του Λονδίνου, αλλά δεν μιλάω γι' αυτές. Υπήρχαν περιοχές που έμειναν για δυο βδομάδες αποκλεισμένες, ακόμα και στην Νότια Αγγλία.
Εγώ είμαι σχετικά χαμηλά, μπόρεσα να κάνω μπάνιο δυο φορές αυτές τις μέρες, γιατί 2 νύχτες είχα νερό έστω και με μικρή πίεση. Αλλά φυσικά δεν είναι το θέμα μας αν έκανα εγώ μπάνιο. Εννοείται πως είναι απαράδεκτο αυτό που συνέβη. Αλλά το ίδιο θα είχε συμβεί αν ήταν 100% ιδιωτικός ο ΕΥΑΘ. Γιατί δεν λείπουν κεφάλαια για να συντηρηθεί το δίκτυο, απλώς είναι μονοπώλιο. Αν ήταν ιδιωτικό μονοπώλιο, η μόνη διαφορά θα ήταν ότι θα είχε αυξηθεί 100%-200% η τιμή ανά κυβικό και θα ζούσαμε το ίδιο πράγμα. Μετά θα λέγανε για ευθύνες, θα γινόταν καμμιά δίκη παρωδία, θα έβγαιναν λάδι και ούτε γάτα ούτε ζημιά.
Αλήθεια, τι αποζημίωση πήραν οι ασφαλισμένοι σε κάτι ασφαλιστικές που έκλεισαν;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.