Αν κάνεις πλάκα

Αν μιλάς σοβαρά, άντε πηδήξου ηλίθιε
Αν κάνεις πλάκα
H μόνη λογική απάντηση στο γιατί κάποιος δε θέλει τις ανεμογεννήτριες είναι το οτι δε μπορει να τις βλέπει και του χαλάνε την αισθητική.Μπίστης έγραψε: ↑27 Σεπ 2024, 16:26Γιατί σε αντίθεση με τους επιστήμονες - ορθολογιστές είμαστε δεμένοι με την γη.
Αν είσαι Αθηναίος τα θεωρείς απλά και ωφέλιμα ανεμιστηρακια αλλά ασχέτως αν θα κερδίσουν μόνο οι εταιρείες ή κι εμείς (φτηνό ρευμα) εγώ βλέπω ξεπατωμα του ιερού, σαδισμό, σατανισμό. Για το ένστικτο μου είναι φρικιαστική η εικόνα, για πολλούς απαραίτητο και φυσικό
Πρόοδος
Και φυσικά δεν είμαστε μόνο οι ψεκ, και οι απλοί μπαρμπάδες και οι παντελήδες και η πλειοψηφία που είναι λαϊκιστική δεν τα θέλει τα τέρατα
Αλλά στην δημοκρατία νικάνε οι ειδικοί
εγώ και αυτό, αλλά συμπαθούμε και τη τσέπη μας (την τσέπη σας για την ακρίβεια, έχω μετοχές ΔΕΗ αγορασμένες στο 1,7€ και τα ΕΛΠΕ έχουν δώσει τρελά μερίσματα 3 χρόνια τώραπατησιωτης έγραψε: ↑27 Σεπ 2024, 16:18
α) επειδή συμπαθούν μια χώρα που πουλάει φυσικό αέριο.
β) δεν έχει αναπτυχθεί ακόμη η τεχνολογία αποθήκευσης.Μεγάλο μέρος της ενέργειας από ΑΠΕ πετιέται διότι δεν χρειάζεται την ημέρα που παράγεται ή όταν φυσάει και δεν υπάρχει τη νύχτα που χρειάζεται.
Επίσης δεν υπάρχουν επαρκείς συνδέσεις ακόμη στα Βαλκάνια ώστε να γίνεται με ευκολία η ανταλλαγή φορτίων μεταξύ των διαφόρων χωρών όπως στην υπόλοιπη Ευρώπη.
Πότε έγινε σατανιστικό συμβολο η ανεμογεννήτρια;
Από τότε που οι αντιψεκ διέρρηξαν τα ιμάτια τους σαν τον Καϊάφα όταν τις αμφισβητησαμε
Νομίζω ότι (επ αφορμης των ανεμογεννητριών) ο καλός μου ο Μπίστης αναφέρεται σε Γαία, Mother Nature, Prithvi Mata που βιάζουν οι κακές ανεμογεννήτριες
Τα διαλυουν εμμεσα,για να φτιαχτουν οι ανεμογεννητριες κοβονται καμποσα δεντρα στον αμαζονιο και καιγονται και καμποσα στο ελλαντα.Χωρις δεντρα δεν βρεχει
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Απορώ με την ψυχραιμία σου κει την όρεξη για αστεία
Με ενα προχειρο γκουγκλαρισμαBeria έγραψε: ↑27 Σεπ 2024, 16:50Για κάθε ανεμογεννήτρια κόβονται τελετουργικά 1.000.000 δέντρα στον Αμαζόνιο
Μόνον εδώ τέτοιες αλήθειες!
The three 81-meter rotor blades of a Siemens Gamesa offshore wind turbine, for example, contain a total of nearly six tons balsa (approx. 40 m³), or the equivalent of 40 trees. The wood is bonded in the blades together with plastics such as PET and PVC, as well as glass fiber and epoxy resins.
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
σου απεδειξε και αυτος οτι λησταρχειο ρευματος υπαρχει μονο στο μυαλο σου.Green Dragon έγραψε: ↑27 Σεπ 2024, 16:09Δεν γράφει τίποτα για το λησταρχείο του ρεύματος. Σίγουρα βέβαια θα φταίει ο Ανδρέας, σωστά;SpoilerShowπατησιωτης έγραψε: ↑27 Σεπ 2024, 15:33Δεν έχει ανέβει καθόλου.Ανεβαίνει μεν η χονδρική τιμή αλλά μετά η κυβέρνηση φορολογεί τα κέρδη των εταιριών και επιδοτεί το ρεύμα μέχρι 500 KWh το μήνα ώστε να μην πάει πάνω από 15 ευρώ.talaipwros έγραψε: ↑27 Σεπ 2024, 15:24
Ρε παιδια , ποσο εχει ανεβει το ρεύμα τελικά;
Γιατι ολο γκρινια βλεπω αλλα εγω κοιταω τι δινω για το ρευμα της μανας μου και εδω και 2-3 χρονια δινω πανω κατω τα ιδια.
Η βενζίνη φυσικά έχει πέσει.Το πετρέλαιο θέρμανσης θα αρχίσει από 1,10 το λίτρο έναντι 1,40 πέρυσι.
Ασφαλώς αυτό δεν είναι επιτυχία Μητσοτάκη,οφείλεται στη διεθνή τιμή του πετρελαίου.ΟΜΩΣδεν θα πουν ότι φέτος μειώθηκε η τιμή ενώ έλεγαν πέρυσι ότι αυξήθηκε.
Μην ακούς τα παραμύθια του καθενός.Η αλήθεια είναι άλλη.
https://www.facebook.com/costas.kapos/p ... cale=el_GR
ΠΡΩΤΑ ΟΙ ΛΥΚΟΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΤΣΑΚΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΝΙΑ....
Καλό είναι, έπειτα από 50 σχεδόν χρόνια να κάνουμε μια μικρή ιστορική ανακεφαλαίωση των πεπραγμένων των πολιτικών που επιλέξαμε, ακόμα κι αν αυτοί φύτρωσαν στα ιδεολογικά χωράφια που καλλιεργούμε.
Η καταστροφή της παραγωγικής βάσης της Ελλάδας δεν έγινε μέσα σε μια νύχτα. Έγιναν τραγικά λάθη, παραλείψεις και εσκεμμένες ενέργειες απ'όλες τις Κυβερνήσεις που πέρασαν από την Πατρίδα μας και πάντα υπό τις πιέσεις και τους εκβιασμούς μιας Αριστεράς που είχε αποκτήσει τον ιδιότυπο ρόλο του Τιμητή και στις οποίες πιέσεις υπέκυπταν συστηματικά όλα τα αστικά κόμματα.
Η σοσιαλμανία του Κωνσταντίνου Καραμανλή, με τις αλόγιστες "εθνικοποιήσεις" της Ολυμπιακής, των Ναυπηγείων, των Διυλιστηρίων, των ΚΤΕΛ, των Τραπεζών κλπ κλπ κλπ, γιγάντωσαν το πελατειακό Κράτος, καθιστώντας την όποια Κυβέρνηση σε μηχανισμό παραγωγής ρουσφετιών και διορισμών. Ξαφνικά το Δημόσιο μαζί με τις ΔΕΚΟ γιγαντώθηκε και έδωσε στις Κυβερνήσεις το ρόλο του ρυθμιστή των ζωών μας.
Η επέλαση του ΠΑΣΟΚ επί 30 χρόνια στον έλεγχο του τόπου (γιατί κακά τα ψέμματα, η κυβέρνηση Κωνσταντίνου Μητσοτάκη δεν μπόρεσε να κάνει τίποτα μέσα σε 3 χρόνια και η Κυβέρνηση Κωστάκη Β' ήταν το ΠΑΣΟΚ μεταμφιεσμένο σε Νέα Δημοκρατία) γιγάντωσε αυτό που βρήκε και επιπλέον έφερε στα πράγματα ανθρώπους που είδαν σαν μοναδική την ευκαιρία να πλουτίσουν καταστρέφοντας τις ήδη καθημαγμένες βιομηχανίες.
Μέσω του ΟΟΑΕ, στην ουσία κοινωνικοποίησε όλες τις μεγάλες μονάδες, χωρίς καν να δώσει αποζημιώσεις στους ιδιοκτήτες τους και τις έριξε στα βράχια, απομυζώντας στην πορεία οτιδήποτε είχε αξία από αυτές. Κανονικό ξεπούλημα, υπό τις ευλογίες και προς όφελος του "συνδικαλιστικού κινήματος" και της πληθώρας των λαμόγιων που διορίστηκαν ως "διαχειριστές" σε αυτές.
Ο συστηματικός αυτός πόλεμος αποβιομηχάνισε τη χώρα, άφησε τη Γεωργία να καταστραφεί με επιδοτήσεις, χωρίς καμιά προσπάθεια να εκσυγχρονιστεί το παραμικρό, έδιωξε τη Ναυτιλία και έσβησε κάθε διάθεση για επενδύσεις, μια και όσοι έκαναν το λάθος να βάλουν χρήματα για κάτι παραγωγικό, ακόμα τα κλαίνε.
Ο μόνος κλάδος που ευδοκίμησε υπήρξαν οι κατασκευαστικές εταιρείες, όλες κρατικοδίαιτες και με μηδενικές ιδιωτικές συμβάσεις, οι οποίες αμέσως μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες κατέρρευσαν παταγωδώς.
Και βέβαια, η ΠΦΑ έδειξε ότι ακόμα μπορούσε να αποσπαστεί σάρκα, έστω και από τα κουφάρια των εταιρειών αυτών, μέσω των "διευκολύνσεων" που προωθούσε για πάρτη κάποιων ισχυρών, το πρώην γκαρσόνι και μετέπειτα "μεγαλοπαράγων" Πετσίτης.
Αυτά να σκέφτεστε, όταν κάποιοι λένε ανοησίες για την προσπάθεια να φτάσουμε σε 10-20 χρόνια ασθμαίνοντας, τους λοιπούς Ευρωπαίους.
Αν τα τελευταία 40 χρόνια, σκεφτεί κανείς την Ελλάδα, η πιο ταιριαστή εικόνα είναι αυτή που έβαλα.... μόνο που δεν δείχνει τα όρνια που ακολούθησαν αυτό το φαγοπότι....
ΟΛΑ τα εν τη βουλή αντιπολιτευόμενα κόμματα είναι χειρότερα από το κυβερνών σε αυτό διότι αυτή είναι η πεποίθηση του "κυρίαρχου λαού".
Γω ρε είμαι πιο ΝΔ και από τον Μαδουραίο