και εγω και ο ερμης βαλαμε τα λινκς με τα επισημα στοιχεια. Εκει ειναι και ο βασικος, και τα επιδοματαCecily Anne έγραψε: ↑28 Σεπ 2024, 20:35Τι να σου πω έχω δυο φίλες σε τράπεζα 1200 δεν παίζει να βγάζουν καθαρά. Και είναι 40ρες.talaipwros έγραψε: ↑28 Σεπ 2024, 20:32ε οκ, πανες δες το τοπικ, μην την παθεις σαν τον Ερμη με τους δυστυχους τραπεζιτες που βγαζουν πεντοχιλιαρα μονοCecily Anne έγραψε: ↑28 Σεπ 2024, 20:31
Πρώτος μισθός 22ρη 1500 μεικτά δηλαδή ; Χάνω την ώρα μου που σου απαντάω ειλικρινά.
Εργασιακή Γαλέρα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
Re: Εργασιακή Γαλέρα
Αυτό το τάλιρο που λες δε το παίρνει κανείς διευθυντής τράπεζας. Αυτά είναι πολύ υποθετικά σενάρια που απλά έβαλες στην εξίσωση του εάν και εφόσον. Για την πράξη μιλάμε, όχι στην υπόθεση. Στην υπόθεση υπάρχει τραπεζικός υπάλληλος που τσεπωνει και 80 το μήνα.talaipwros έγραψε: ↑28 Σεπ 2024, 20:31δε ξερω, στον Ερμη πες τα που μου τα εβαλε σαν παραδειγμα στη συζητηση για γαλερα.ST48410 έγραψε: ↑28 Σεπ 2024, 20:30Πως δεν το σκεφτήκαμε να γίνουμε όλοι διευθυντές τραπεζών...talaipwros έγραψε: ↑28 Σεπ 2024, 20:28ωπ, αλλο ενα χιλιαρικακι
παει το πεντοχιλιαρο το μηνα, το φαγαμε
εφαγε την παραμυθα του βασικου, δεν εψαξε τα επιδοματα
Πενηντάρης πλας διευθυντής τράπεζας σε μεγάλο κατάστημα φτάνει να παίρνει το πολύ 2.5 με τα μπόνους.
Αυτο που είναι το καλό που έχουν είναι η ιδιωτική ασφάλιση πληρωμένη από την εταιρεία και κάποια έξοδα κίνησης.
Θες να φτάνει τα τρία; αντε επειδή είσαι εσύ να το δεχτώ.
Πιστεύεις πως ένας διευθυντής τράπεζας και τα προνόμια που έχει, ανριπροσωπευουν τον μέσο εργαζόμενο στην Ελλάδα;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
+ η ανυπόφορη μυρωδιά του πλαστικού. Ωστόσο έχω την εντύπωση ότι είναι συνεπείς στις πληρωμές τους. Υπάρχουν άλλοι που κάνουν χειρότεραOtto Weininger έγραψε: ↑28 Σεπ 2024, 20:31Μηδέν παράθυρα, δαιδαλώδεις διαδρομές και αυτά τα γαμοτράγουδα να παίζουν non stop.
- Μαδουραίος
Επίσης γιατί ασχολείστε με τον πωλητή αντιηλιακών με κωλοχαρτο για πτυχίο από Βουλγαρία;Otto Weininger έγραψε: ↑28 Σεπ 2024, 20:34σκάσε ρε καθυστερημένεΜαδουραίος έγραψε: ↑28 Σεπ 2024, 20:34Γιατί ασχολείστε με τον ΗΛΊΘΙΟ τρολοταλαιπωρο που το παίζει γιατρός;
Για διευθυντή στα Lidle Ρεθύμνου δίνουν 1277 καθαρά. (1700 μικτά). Εντάξει ένα σούπερ μάρκετ είναι, αλλά και πάλι μου φαίνονται πολύ λίγα για να έχεις την ευθύνη του καταστήματος.
https://gr.jooble.org/desc/580463580217 ... 2298046716
-
αφενος οπως σου ειπα δεν ξερω διευθυντες τραπεζης, εγω το λινκ που εβαλες για το βασικο και το λινκ που εβαλα για τα επιδοματα χρησιμοποιησαΕρμής έγραψε: ↑28 Σεπ 2024, 20:37Αυτό το τάλιρο που λες δε το παίρνει κανείς διευθυντής τράπεζας. Αυτά είναι πολύ υποθετικά σενάρια που απλά έβαλες στην εξίσωση του εάν και εφόσον. Για την πράξη μιλάμε, όχι στην υπόθεση. Στην υπόθεση υπάρχει τραπεζικός υπάλληλος που τσεπωνει και 80 το μήνα.talaipwros έγραψε: ↑28 Σεπ 2024, 20:31δε ξερω, στον Ερμη πες τα που μου τα εβαλε σαν παραδειγμα στη συζητηση για γαλερα.
Πενηντάρης πλας διευθυντής τράπεζας σε μεγάλο κατάστημα φτάνει να παίρνει το πολύ 2.5 με τα μπόνους.
Αυτο που είναι το καλό που έχουν είναι η ιδιωτική ασφάλιση πληρωμένη από την εταιρεία και κάποια έξοδα κίνησης.
Πιστεύεις πως ένας διευθυντής τράπεζας και τα προνόμια που έχει, ανριπροσωπευουν τον μέσο εργαζόμενο στην Ελλάδα;
Απο κει και περα η συζητηση ξεκινησε προχθες που εβαλα για 22ρηδες φρεσκους απο το πανεπιστημιο να καθαριζουν χιλιαρικο με δουλεια μεχρι τις 6 και να βγαζουν και καλη εμπειρια, και μου λεγαν για γαλερες.
Αυτο ειναι το θεμα, ουτε η μαφια στα βενζιναδικα, ουτε αν η βονταφον χρεωνει ακριβα το ιντερνετ
Τι ειναι γαλερα τελικα. Ο Dwarven ειπε κατι σωστο, οτι ειναι υποκειμενικο
Ε και ρωτω αν τελικα οι απαιτησεις των νεων εχουν ανεβει δυσαναλογα με την πραγματικοτητα - και με το τι συνθηκες ειχαν οι προηγουμενοι.
-
14 μισθοι ή 12;mao mao έγραψε: ↑28 Σεπ 2024, 20:40Για διευθυντή στα Lidle Ρεθύμνου δίνουν 1277 καθαρά. (1700 μικτά). Εντάξει ένα σούπερ μάρκετ είναι, αλλά και πάλι μου φαίνονται πολύ λίγα για να έχεις την ευθύνη του καταστήματος.
γιατι αν ειναι 14 μισθοι, μιλαμε για 2 χιλιαρικα το μηνα μεικτα, δε ξερω αν ειναι τοσο ασχημα για το λιντλ ρεθυμνου
-
ελα παναγια μου, ειπα εγω οτι δεν εχει μαφιες και δεν πρεπει ο κυριακος να χτισει 10 φυλακες τουλαχιστον;ST48410 έγραψε: ↑28 Σεπ 2024, 20:35Κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις. Εγώ ξέρεις πως σε εκτιμώ και όταν έχεις διάθεση για σοβαρή συζήτηση, ευχαρίστως να κάνουμε. Σου γράψω ότι αλωνίζουν οι μαφίες και σου φαίνεται φυσιολογικό. Το πρατήριο που βάζω καύσιμα ανατινάχθηκε, το συνοικιακό καφέ λαμπάδιασε. Τι σημασία έχει τι γίνεται κάπου στα χαρτιά και στα επιδόματα όταν σαν εργαζόμενος μπορεί να απειληθείς από την εργοδοσία με άλλους τρόπους;talaipwros έγραψε: ↑28 Σεπ 2024, 20:31δε ξερω, στον Ερμη πες τα που μου τα εβαλε σαν παραδειγμα στη συζητηση για γαλερα.
τί σχεση εχει αυτο με το θεμα;
14 χ 1277 σε φουλ τουριστικό μέρος. Δλδ δεν πρόκειται να νοικιάσεις με 400 ευρώ. Επίσης μιλάμε για lidle, όχι ψιλικατζίδικο ούτε μικρό σούπερ.talaipwros έγραψε: ↑28 Σεπ 2024, 20:4114 μισθοι ή 12;mao mao έγραψε: ↑28 Σεπ 2024, 20:40Για διευθυντή στα Lidle Ρεθύμνου δίνουν 1277 καθαρά. (1700 μικτά). Εντάξει ένα σούπερ μάρκετ είναι, αλλά και πάλι μου φαίνονται πολύ λίγα για να έχεις την ευθύνη του καταστήματος.
γιατι αν ειναι 14 μισθοι, μιλαμε για 2 χιλιαρικα το μηνα μεικτα, δε ξερω αν ειναι τοσο ασχημα για το λιντλ ρεθυμνου
Αφου τα σερβιτορια στη ροδο ειπαν οτι οχι εμεις γουσταρουμε να μπαινουμε στο νερο μεσα στον καυσωνα για να σερβιρουμε στον πελατη και να πεσει το μπονους μπουρμπουαρ.
Το πενθημερο,8ωρο,πρωινο και ΣΚ καθισιο ξεχαστε το στην Ελλαδα,ουτε καποιοι ΔΥ πλεον δεν το εχουν.Εργασιακη Γαλερα ειναι αυτα που ψηφισαν τα καθικια ο Αδωνις και ο Χατζηδακης για 10ωρα,6ημερα,διπλη νομιμη εργασια σε δυο εργοδοτες,αυτους τους κοπριτες να βρισετε.

Το πενθημερο,8ωρο,πρωινο και ΣΚ καθισιο ξεχαστε το στην Ελλαδα,ουτε καποιοι ΔΥ πλεον δεν το εχουν.Εργασιακη Γαλερα ειναι αυτα που ψηφισαν τα καθικια ο Αδωνις και ο Χατζηδακης για 10ωρα,6ημερα,διπλη νομιμη εργασια σε δυο εργοδοτες,αυτους τους κοπριτες να βρισετε.

-
επισης παρελειψες αυτοmao mao έγραψε: ↑28 Σεπ 2024, 20:40Για διευθυντή στα Lidle Ρεθύμνου δίνουν 1277 καθαρά. (1700 μικτά). Εντάξει ένα σούπερ μάρκετ είναι, αλλά και πάλι μου φαίνονται πολύ λίγα για να έχεις την ευθύνη του καταστήματος.
35 χιλιαρικα το χρονο για το λιντλ ρεθυμνου στα 4 χρονια εργασιας ( συν κουπονια λεει) δεν ακουγεται και πολυ κακοΑρχικός μηνιαίος μικτός μισθός στα 1.700₠ . Το πλάνο μας όμως είναι σχεδιασμένο έως και 4 χρόνια μετά, που θα φτάσεις στα 2.500₠ μικτά.
Ασέβαστος έγραψε: ↑28 Σεπ 2024, 19:267 το πρωι μεχρι ηλιοβασιλεμα, σε ποστο με βαρκες, σκαφη, και ημεροπλοια. κανεις ταπανταολα., απο πλυσιμο βαρκας και γεμισμα βενζινη, μεχρι τον ναυτη η και τον καπετανιο. α, ναι, και τον οδηγο μινιβαν. πιθανον και αλλα, δεν εκατσα να μαθω περισσοτερα.
ρεπο και μαλακιες δεν υπαρχουν. διαμονη ναι, σε τιμιο διαμερισμα.
2200. τον βασικο επισημα, τα ρεστα μαυρα.

Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Επειδή ξέρω γιαυτό το ανέφερα.talaipwros έγραψε: ↑28 Σεπ 2024, 20:40αφενος οπως σου ειπα δεν ξερω διευθυντες τραπεζης, εγω το λινκ που εβαλες για το βασικο και το λινκ που εβαλα για τα επιδοματα χρησιμοποιησαΕρμής έγραψε: ↑28 Σεπ 2024, 20:37Αυτό το τάλιρο που λες δε το παίρνει κανείς διευθυντής τράπεζας. Αυτά είναι πολύ υποθετικά σενάρια που απλά έβαλες στην εξίσωση του εάν και εφόσον. Για την πράξη μιλάμε, όχι στην υπόθεση. Στην υπόθεση υπάρχει τραπεζικός υπάλληλος που τσεπωνει και 80 το μήνα.talaipwros έγραψε: ↑28 Σεπ 2024, 20:31
δε ξερω, στον Ερμη πες τα που μου τα εβαλε σαν παραδειγμα στη συζητηση για γαλερα.
Απο κει και περα η συζητηση ξεκινησε προχθες που εβαλα για 22ρηδες φρεσκους απο το πανεπιστημιο να καθαριζουν χιλιαρικο με δουλεια μεχρι τις 6 και να βγαζουν και καλη εμπειρια, και μου λεγαν για γαλερες.
Αυτο ειναι το θεμα, ουτε η μαφια στα βενζιναδικα, ουτε αν η βονταφον χρεωνει ακριβα το ιντερνετ
Τι ειναι γαλερα τελικα. Ο Dwarven ειπε κατι σωστο, οτι ειναι υποκειμενικο
Ε και ρωτω αν τελικα οι απαιτησεις των νεων εχουν ανεβει δυσαναλογα με την πραγματικοτητα - και με το τι συνθηκες ειχαν οι προηγουμενοι.
Δεν απάντησες ομως, θεωρείς πως ενας διευθυντής τράπεζας, αντιπροσωπεύει τον μέσο εργαζόμενο στην Ελλάδα;
Και για να σου απαντήσω στο ερώτημα σου όχι δεν είναι γαλερα 1000 καθαρά με 9 ώρες εργασίας. Βγάζουμε από την εξίσωση βέβαια το ότι μπορεί αυτές οι εννιά ώρες να είναι σε τέτοιο κλίμα που να θες ηρεμιστικά μετά, το βγάζουμε εκτός αυτό.
Οι απαιτήσεις έχουν ανέβει γιατί έχει ανέβει και το κόστος ζωής, τα χίλια το μήνα τώρα δεν έχουν σχέση με τα χίλια πριν μια δεκαπενταρια χρόνια.
Και θα σου θέσω το εξής ερώτημα.
Ζευγάρι στην επαρχεία βγάζει 3000 χωρίς δικό του σπίτι. Μπορεί με αυτά τα χρήματα να σπουδάσει το παιδί του σε μια εκ των 4-5 μεγαλύτερων πόλεων της Ελλάδος;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
Ναι
talaipwros έγραψε: ↑03 Αύγ 2024, 22:39λοιπον, μια φιλη της συζυγου εχει 2 κορες στη Θεσαλλονικη.
Και οι 2 μαζι , μαζι με το νοικι, χαλανε μολις 800 ευρω το μηνα και ειναι λενε μια χαρα.
Μπραβο στη θεσαλλονικη, budget προορισμος διαβιωσηq
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος talaipwros την 28 Σεπ 2024, 20:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Cecily Anne έγραψε: ↑28 Σεπ 2024, 20:18Για 700 και 800 κατοστάρικα τι περιμένεις ; Να σας κάνουν και κάνα τσιμπουκακι πισωκολλητο;talaipwros έγραψε: ↑28 Σεπ 2024, 20:17μα εχει, τις ευκολιες που εχει στη ζωη της η ζουμερογενια, οι Χερς ουτε στα πιο τρελλα τους ονειρα.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑28 Σεπ 2024, 20:14
Mixed bag. Σε δουλειές γραφείου οι ζουμερς είναι πιο απαιτητικοί και τους χαίρομαι. Από την άλλη οι μισοί δουλεύουν εστίαση και σεζόν, και τα στάνταρ τους είναι πραγματικά στο πάτωμα. Κάποιοι καταφεύγουν στην άρνηση ότι μπορεί να υπάρξει κάτι καλύτερο.
Κανονικά σύμφωνα με την κοσμοθεωρία της προόδου την οποία ασπάζομαι, σαφώς θα έπρεπε κάθε γενιά να έχει πιο ψηλά στάνταρ από την προηγούμενη.
Το προβλημα ειναι οτι οι απαιτησεις τους ειναι εξωπραγματικες και βαριουνται - οι περισσοτεροι - να εργαστουν πανω απο λιγες ωρες, και αυτες τις θενε να ειναι χαλαρες.

Dein Herz, meine Gier
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Αμέτρητοι οι εργατικοί θάνατοι στην εργασιακή δυστοπία του Κούλη
από Μαδουραίος » 29 Σεπ 2023, 22:56 » σε Εσωτερική Πολιτική - 9 Απαντήσεις
- 571 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Χαοτικός
03 Οκτ 2023, 22:34
-
-
-
Νέα δημοσίευση Η πρώτη εργατική (εργασιακή) απεργία στην ιστορία έγινε στην αρχαία Αίγυπτο τον 12ο αιώνα π.Χ.
από Frappezitis » 03 Απρ 2025, 05:44 » σε Ιστορία - 5 Απαντήσεις
- 169 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας
03 Απρ 2025, 07:52
-