Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
georgebi
Δημοσίευση
από georgebi » 29 Σεπ 2024, 16:52
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
-
ST48410
Δημοσίευση
από ST48410 » 29 Σεπ 2024, 17:00
Προσωπικά πάντως το παρακάτω περιστατικό μου φαίνεται ακόμα πιο σοβαρό
https://www.protothema.gr/greece/articl ... ikous-tou/Tον εφιάλτη που καταγγέλλει ότι έζησε ο πεντάχρονος γιος του, από δύο συνομήλικους συμμαθητές του που τον βίασαν σε νηπιαγωγείο της Αλεξανδρούπολης κατά την διάρκεια του διαλείμματος, περιγράφει στο protothema.gr ο πατέρας του ανηλίκου. Μετά την καταγγελία που έκανε στην Αστυνομική Διεύθυνση Αλεξανδρούπολης η οικογένεια του πεντάχρονου, η υπόθεση έχει περάσει στα χέρια της δικαιοσύνης, με τον πατέρα του ανηλίκου να εξηγεί πως το παιδί τους αποκάλυψε τη φρίκη που κατήγγειλε ότι βίωσε στα χέρια των συμμαθητών του. Την ίδια ώρα ελεύθεροι αφέθηκαν οι έξι συλληφθέντες για την υπόθεση του καταγγελλόμενου βιασμού. Πρόκειται για δύο νηπιαγωγούς και τέσσερις γονείς. Οι πρώτοι κατηγορούνται για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο και οι δεύτεροι για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου. Η υπόθεση αναμένεται να εκδικαστεί τη Δευτέρα.
Οσα περιέγραψε ο πατέρας στο protothema.gr
«Είμαστε όλοι σε κατάσταση σοκ και το παιδί είναι σαν άρρωστο, έχει φοβηθεί πολύ» αναφέρει αρχικά ο πατέρας του πεντάχρονου, εξηγώντας ότι ο γιος του πήγε με τη μητέρα του το πρωί στο νηπιαγωγείο και όταν τον πήρε το μεσημέρι και γύρισαν στο σπίτι εκείνος δε μιλούσε καθόλου και δεν ήταν καλά ψυχολογικά.
«Το παιδί κοιμήθηκε και ξύπνησε το απόγευμα. Μου είπε ότι θέλει να πάει τουαλέτα και αμέσως μετά έτρεξε μέσα πάλι. Δε καθόταν, ήταν όρθιος. Τον ρώτησα τι έγινε και δε μου απαντούσε αρχικά. Είχε φοβηθεί πάρα πολύ, ενώ είναι πολύ ζωηρό παιδί, δε μιλούσε και δεν είχε διάθεση ούτε να φάει. Μου είπε "μπαμπά τσούζει" πίσω μου. Δε μου έλεγε το γιατί. Μετά από παρεκκλίσεις μου μου αποκάλυψε τη συνέβη», αναφέρει.
Ο πατέρας του πεντάχρονου περιγράφει στη συνέχεια όσα του ανέφερε ο γιος του για την επίμαχη ώρα που καταγγέλλει ότι έπεσε θύμα βιασμού από δύο συμμαθητές τους. «Μου είπε μπαμπά σήμερα στο σχολείο βγήκαμε για διάλειμμα και δύο παιδιά με πήρανε μέσα στην τάξη. Με χτύπησαν, με έσπρωξαν και έπεσα. Τότε ο ένας ανέβηκε επάνω μου και κράτησε τα χέρια μου πίσω και άλλο παιδί κατέβασε το παντελόνι μου», αναφέρει, ενώ για ευνόητους λόγους δε γίνεται να αναπαραχθούν περισσότερες λεπτομέρειες για την καταγγελλόμενη σεξουαλική κακοποίηση.
-
ST48410
Δημοσίευση
από ST48410 » 29 Σεπ 2024, 17:04
Maspoli έγραψε: ↑29 Σεπ 2024, 16:40
Αρκούσαν 5 χρόνια αυτοδύναμης κυβέρνησης νουδού ωστε η παραβατικότητα των ανηλίκων να εκτοξευθεί ποσοτικά και να μεταβληθεί ποιοτικά σε εγκληματικότητα.
Δεν νομίζω ότι θα μπορούσαμε ως κοινωνία να το αποφύγουμε. Όλοι οι έφηβοι έχουν πλέον κινητά και μάλλον θα ήταν απίθανο να μην κομπάζουν για τα ανδραγαθήματά τους ανεβάζοντας υλικό. Αυτό που μπορεί να ψέξει κάποιος της κυβερνήσεις, είναι ότι δεν έκαναν σχεδόν τίποτα για να περιορίσουν τέτοια φαινόμενα που προηγήθηκαν σε άλλες χώρες και ήταν μαθηματικώς βέβαιο ότι θα έρχονταν κι εδώ.
-
Maspoli
Δημοσίευση
από Maspoli » 29 Σεπ 2024, 17:10
ST48410 έγραψε: ↑29 Σεπ 2024, 17:04
Maspoli έγραψε: ↑29 Σεπ 2024, 16:40
Αρκούσαν 5 χρόνια αυτοδύναμης κυβέρνησης νουδού ωστε η παραβατικότητα των ανηλίκων να εκτοξευθεί ποσοτικά και να μεταβληθεί ποιοτικά σε εγκληματικότητα.
Δεν νομίζω ότι θα μπορούσαμε ως κοινωνία να το αποφύγουμε. Όλοι οι έφηβοι έχουν πλέον κινητά και μάλλον θα ήταν απίθανο να μην κομπάζουν για τα ανδραγαθήματά τους ανεβάζοντας υλικό. Αυτό που μπορεί να ψέξει κάποιος της κυβερνήσεις, είναι ότι δεν έκαναν σχεδόν τίποτα για να περιορίσουν τέτοια φαινόμενα που προηγήθηκαν σε άλλες χώρες και ήταν μαθηματικώς βέβαιο ότι θα έρχονταν κι εδώ.
Δεν απεκτησαν ετούτη την πενταετία κινητά. Θα σου σημειώσω ομως κάτι. Το επιχειρημα του να εχουν κινητά τα παιδια ως κ στο δημοτικό ηταν για να νιώθουν ασφαλείς οι γονείς για τα παιδια τους. Και τώρα επικρίνεται κυριως το κινητό για την ελλειψη ασφάλειας των ανηλίκων και την εγκληματικότητα καποιων εξ αυτών.
-
adon99
Δημοσίευση
από adon99 » 29 Σεπ 2024, 17:16
georgebi έγραψε: ↑29 Σεπ 2024, 16:52
Ρε πστδες....τώρα στα γεράματα... Ρουβίκωνα θα με καταντήσετε

Αυτοι που καναν πογκρομ σε 15 χρονα στην πλατεια αριστοτελους επειδη κοροιδεψαν 2 ενηλικους εκδιδομενους αντρες με φουστες
Γιναν υποστηριχτες των παιδιων

-
Scouser
Δημοσίευση
από Scouser » 29 Σεπ 2024, 17:22

Ούτε εγώ πιστεύω ότι είναι λύση ο χαρακτηρισμός σαν μέλη εγκληματικής οργάνωσης και γενικώς οποιαδήποτε επαφή με αυτό το γελοίο τερατούργημα που λέγεται ελ δικαιοσύνη. Η λύση εδώ, όχι τόσο για να τιμωρηθούν ή να σωφρονιστούν τα εν λόγω αποβράσματα, αλλά κυρίως για να προστατευθεί η μικρή, είναι μερικά κατοστάρικα σε γεωργιανά εργαζόμενα παιδιά του μόχθου, χωρίς σβέρκο. Οι ringleaders πρέπει να καταλήξουν οπωσδήποτε σε κάποια ΜΕΘ, για τους υπόλοιπους αρκούν μερικές φάπες.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
-
georgebi
Δημοσίευση
από georgebi » 29 Σεπ 2024, 17:26
adon99 έγραψε: ↑29 Σεπ 2024, 17:16

Αυτοι που καναν πογκρομ σε 15 χρονα στην πλατεια αριστοτελους επειδη κοροιδεψαν 2 ενηλικους εκδιδομενους αντρες με φουστες
Γιναν υποστηριχτες των παιδιων
Ισχύει....

Απ την άλλη όμως γι αυτούς που σκουζουν για τα report που κάνουν οι Δαπεργολες ώστε να κατέβει η φώτο της 14χρονης

εγώ συμφωνώ ( για μια και ελπίζω τελευταία φορά

) με τους Δαπεργολες

Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
-
Ερμής
Δημοσίευση
από Ερμής » 29 Σεπ 2024, 17:33
Οι γονείς της αλβανίδας είναι μέσα η λένε πως οι ρατσιστική Ελλάδα την πέφτει στην κόρη τους;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
Otto Weininger
Δημοσίευση
από Otto Weininger » 29 Σεπ 2024, 17:37
Scouser έγραψε: ↑29 Σεπ 2024, 17:22

Ούτε εγώ πιστεύω ότι είναι λύση ο χαρακτηρισμός σαν μέλη εγκληματικής οργάνωσης και γενικώς οποιαδήποτε επαφή με αυτό το γελοίο τερατούργημα που λέγεται ελ δικαιοσύνη. Η λύση εδώ, όχι τόσο για να τιμωρηθούν ή να σωφρονιστούν τα εν λόγω αποβράσματα, αλλά κυρίως για να προστατευθεί η μικρή, είναι μερικά κατοστάρικα σε γεωργιανά εργαζόμενα παιδιά του μόχθου, χωρίς σβέρκο. Οι ringleaders πρέπει να καταλήξουν οπωσδήποτε σε κάποια ΜΕΘ, για τους υπόλοιπους αρκούν μερικές φάπες.
+1
Let them make the first mistake. We make the last move.
-
Otto Weininger
Δημοσίευση
από Otto Weininger » 29 Σεπ 2024, 17:39
Ερμής έγραψε: ↑29 Σεπ 2024, 17:33
Οι γονείς της αλβανίδας είναι μέσα η λένε πως οι ρατσιστική Ελλάδα την πέφτει στην κόρη τους;
να έχεις παιδί και να λένε κάποιοι στα social ότι "έχει πεθάνει ήδη και δε το ξέρουμε, να ετοιμαζόμαστε για κηδεία".
να τους πιάσεις οικογενειακώς και να ταΐζεις τον έναν στον άλλο.
-
mao mao
Δημοσίευση
από mao mao » 29 Σεπ 2024, 17:49
Otto Weininger έγραψε: ↑29 Σεπ 2024, 17:39
να έχεις παιδί και να λένε κάποιοι στα social ότι "έχει πεθάνει ήδη και δε το ξέρουμε, να ετοιμαζόμαστε για κηδεία".
Είναι να μην πέσεις στην περίπτωση. Τι νομίζεις οτι θα μπορέσεις να κάνεις; Η αστυνομία δεν κάνει τίποτα. Δεν έχει καν συλλάβει αυτές που προκάλεσαν το ξυλοδαρμό, οι οποίες συνεχίζουν να ποστάρουν στα social σα να μη συμβαίνει τίποτα.
Και στους γονείς της να πας τι άκρη νομίζεις θα βγάλεις; Το πιο πιθανό να είναι άτομα του υποκόσμου.
-
georgebi
Δημοσίευση
από georgebi » 29 Σεπ 2024, 17:53
mao mao έγραψε: ↑29 Σεπ 2024, 17:49
Και στους γονείς της να πας τι άκρη νομίζεις θα βγάλεις;
Το πιο πιθανό να είναι άτομα του υποκόσμου.
Αυτό πάντως που κυκλοφορεί ....όσο έγκυρο μπορεί να ναι αυτό.... ειναι πως ο μπαμπάς της 14χρονης Αλβανης ειναι γιατρός...χειρούργος
-
mao mao
Δημοσίευση
από mao mao » 29 Σεπ 2024, 17:55
georgebi έγραψε: ↑29 Σεπ 2024, 17:53
Και στους γονείς της να πας τι άκρη νομίζεις θα βγάλεις;
Το πιο πιθανό να είναι άτομα του υποκόσμου.
Αυτό πάντως που κυκλοφορεί ....όσο έγκυρο μπορεί να ναι αυτό.... ειναι πως ο μπαμπάς της 14χρονης Αλβανης ειναι γιατρός...χειρούργος
Ο μπαμπάς όταν το κάλεσαν στο σχολείο είπε οτι καλά έκανε η κόρη και την έδειρε. Τώρα αν ήταν όντως γιατρός πάμε σε άλλο λέβελ παρακμής.
-
Otto Weininger
Δημοσίευση
από Otto Weininger » 29 Σεπ 2024, 17:59
Otto Weininger έγραψε: ↑29 Σεπ 2024, 17:39
Είναι να μην πέσεις στην περίπτωση. Τι νομίζεις οτι θα μπορέσεις να κάνεις; Η αστυνομία δεν κάνει τίποτα. Δεν έχει καν συλλάβει αυτές που προκάλεσαν το ξυλοδαρμό, οι οποίες συνεχίζουν να ποστάρουν στα social σα να μη συμβαίνει τίποτα.
Και στους γονείς της να πας τι άκρη νομίζεις θα βγάλεις; Το πιο πιθανό να είναι άτομα του υποκόσμου.
Είπα, κάνεις το παγώνι και μετά από ένα χρονικό διάστημα αρχίζουν τα ατυχήματα.
-
vantono
- Phorum.gr user: vantono
Δημοσίευση
από vantono » 29 Σεπ 2024, 18:25
Δεν εχουν κινηθεί ακομα διαδικασίες για συλλήψεις και τα συναφή, απο την αστυνομία? Μεχρι και ηχητικά βγήκαν στη φόρα.
Και όλο αυτο το περιστατικό σε ενα κυριλέ προάστιο, αξιζει να σημειωθεί. Τα Ζεφύρια, τους Κολωνούς και τις Ομόνοιες κράζουμε, αλλα εκει τουλάχιστον ξερεις τι παίζει και εισαι προετοιμασμένος.
-
-
- 13 Απαντήσεις
- 794 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
17 Σεπ 2023, 18:06
-
-
- 293 Απαντήσεις
- 6183 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από hellegennes
14 Ιουν 2024, 22:19
-
-
- 9 Απαντήσεις
- 571 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Χαοτικός
03 Οκτ 2023, 22:34
-
-
- 0 Απαντήσεις
- 298 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
13 Φεβ 2024, 14:20
Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών
Αποποίηση Ευθυνών Διαχείρισης Φόρουμ (Phorum.com.gr)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.