Oύτε το σας, ούτε το κακογραμμένο λόγω εκνευρισμού σακισς με αφορά!
Περίμενε λίγο και τότε θα δεις ποιοι σιχάθηκαν ποιους και τί φούμο θα πέσει!

.
Oύτε το σας, ούτε το κακογραμμένο λόγω εκνευρισμού σακισς με αφορά!
Δεν το λεω απο πλευρας δυσανεξιας προς γκετσηδες αλλα οσον αφορα την πχοιότητα και το αν ειναι αστειος (χιντ: ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ)
Highlander έγραψε: ↑03 Δεκ 2018, 23:01Εξαιρετικός άνθρωπος η Ακριτα, ευτυχώς που υπάρχουν ακόμη κάποιοι σαν αυτήν...nostromos έγραψε: ↑03 Δεκ 2018, 22:55η Ακριτα στο μετεριζη της αντιστασης... επρεπε να το δουμε και αυτο σε αυτη τη χωρα
https://neaselida.gr/h-alli-selida/elen ... y-seferli/«Όσο υπάρχουν Σεφερλήδες εγώ δεν θα τους προσπερνώ»
Λέει χαρακτηριστικά απαντώντας στο ερώτημα γιατί ασχολείται με τον Σεφερλή: «Θα ασχολούμαι, αυτό το «μα γιατί ασχολείσαι» μας πήρε στον λαιμό του και γίναμε παθητικοί θεατές των πάντων γύρω μας. Όσο υπάρχουν Σεφερλήδες εγώ δεν θα τους προσπερνώ. Μέχρι να κουραστώ. »
Στην καταπολέμηση του ρατσισμού και των στερεοτύπων.nostromos έγραψε: ↑03 Δεκ 2018, 23:08Highlander έγραψε: ↑03 Δεκ 2018, 23:01Εξαιρετικός άνθρωπος η Ακριτα, ευτυχώς που υπάρχουν ακόμη κάποιοι σαν αυτήν...nostromos έγραψε: ↑03 Δεκ 2018, 22:55η Ακριτα στο μετεριζη της αντιστασης... επρεπε να το δουμε και αυτο σε αυτη τη χωρα
https://neaselida.gr/h-alli-selida/elen ... y-seferli/
Λέει χαρακτηριστικά απαντώντας στο ερώτημα γιατί ασχολείται με τον Σεφερλή: «Θα ασχολούμαι, αυτό το «μα γιατί ασχολείσαι» μας πήρε στον λαιμό του και γίναμε παθητικοί θεατές των πάντων γύρω μας. Όσο υπάρχουν Σεφερλήδες εγώ δεν θα τους προσπερνώ. Μέχρι να κουραστώ. »
οσο μεγαλωνεις η γινεσαι ηπιοτερος γιατι η ζωη αυτο σε εχει διδαξει η καταντας γραφικος και επικρινεις τους παντες (πχ Παγκαλος) ... εσυ που βλεπεις να το πηγαινει η Ακριτα ...?
δεν με ενδιαφερει τι περιεχει το inbox της κ.Ακριτα και η προσπαθεια ηρωοποιησης που κανει (εκλογες ερχονται ποτε δεν ξερεις) ...τα υπολοιπα περι ρατσισμου κτλ ειναι απελπιδα προσπαθεια αναζητησης λογου υπαρξης μιας αριστερας που εχει φτωχοποιησει τον κοσμο και ειναι το σκυλακι των πλουσιων ...Highlander έγραψε: ↑03 Δεκ 2018, 23:11Στην καταπολέμηση του ρατσισμού και των στερεοτύπων.nostromos έγραψε: ↑03 Δεκ 2018, 23:08Highlander έγραψε: ↑03 Δεκ 2018, 23:01
Εξαιρετικός άνθρωπος η Ακριτα, ευτυχώς που υπάρχουν ακόμη κάποιοι σαν αυτήν...
οσο μεγαλωνεις η γινεσαι ηπιοτερος γιατι η ζωη αυτο σε εχει διδαξει η καταντας γραφικος και επικρινεις τους παντες (πχ Παγκαλος) ... εσυ που βλεπεις να το πηγαινει η Ακριτα ...?
Πραγματικά μπράβο της για την όρεξη, αλλά και το θάρρος της...
Καταλήγοντας η κα Ακρίτα επισημαίνει ότι όλα αυτά που στέλνουν στο inbox oι θαυμαστές του κυρίου Σεφερλή και όχι μόνο, συγκεντρώνονται και προωθούνται στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.
«Οσοι νομίζετε ότι τα ψευδώνυμα θα σας σώσουν να σας πούμε ότι το ηλεκτρονικό αποτύπωμα είναι όπως το αποτύπωμα που έχουμε στο δαχτυλάκι μας. Ολες αυτές οι απειλές για τη ζωή μου και την ζωή της οικογένειάς μου, οι χυδαίες ύβρεις… Εδώ έκανα αγωγή στον Σκαλούμπαγκα, πιστεύεις Kατερίνα ότι θα χαριστώ σε όλους αυτούς; Τους οποίους προφανώς κάποιους τους έχει αμολήσει…», σημειώνει η συγγραφέας και δημοσιογράφος.
Τι άλλο από τρελλός ή γραφικός (ή και φιλοχρήματος ίσως) μπορεί να είναι ένας τέως ποιοτικός κριτικός που δηλώνει δημοσίως ότι βρίσκει χιουμορίστα τον Σεφερλή και δεν κάνει χαρακίρι;
Ουδεμία έκπληξις.Λευκός Λύκος έγραψε: ↑03 Δεκ 2018, 22:59Κάνει πλάκα και έχει πολύ χιούμορ.
Όσες φορές τον έχω δει από κοντα έφυγα με πόνους ατην κοιλιά από το γέλιο.
ασχετα με το τι λεει ο καθε κριτικος το κοινο κρινει τον καλλιτεχνη ... ο Σεφερλης εχει δικο του μεγαλο κοινο το οποιο εδω μεσα στοχοποιειται ως χαμηλης σταθμης και ακροδεξιας αποχρωσης ... το εχουμε χασει τελειως ...?