Υπάρχουν σήμερα επαναστάτες;
Re: Υπάρχουν σήμερα επαναστάτες;
Για επανάσταση δε ξέρω, αλλά καλό θα ήταν να κάνουμε μια επανάστυση, να γαμήσουμε μερικά τσογλανάκια.
.
Δε του δίνεις τα κλειδιά και τα εργαλεία όμως.....Κεριά Λιβάνια Κομποσχοίνια.....

Τον στέλνεις αδιάβαστο στην Κώλαση.....

.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
τραβατε να ακουσετε μια λειτουργια να ηρεμησει η ψυχουλα σας ...ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: ↑30 Σεπ 2024, 20:50
.
Δε του δίνεις τα κλειδιά και τα εργαλεία όμως.....Κεριά Λιβάνια Κομποσχοίνια.....
Τον στέλνεις αδιάβαστο στην Κώλαση.....
.
Πολλοί σύντροφοι είναι δυσσαρεστημένοι από αυτή την στάση. Τουλάχιστον εγώ έχω γνωρίσει αρκετούς που είναι δυσσαρεστημένοι.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑30 Σεπ 2024, 19:26Πρέπει να καταλάβει όμως γιατί όταν ο λαός ήταν κινητοποιημενος στον δρόμο, το ΚΚΕ είχε 4% και ανεβάζει ποσοστά όσο μεγαλύτερη ηττοπάθεια υπάρχει.pylothess έγραψε: ↑30 Σεπ 2024, 19:21Ρε φίλε δεν έχεις καταλάβει κάτι. Εδώ δεν είμαστε ομάδες στο γήπεδο, να μαλώνουμε για τον ΠΑΟΚ και τον Άρη . Δεν θέλουμε να δείξουμε ότι την έχουμε μεγαλύτερη .... την επιρροή μας. Ας σηκωθεί ο λαός από τον καναπέ , να δραστηριοποιηθεί σε πρώτη φάση. Τα υπόλοιπα θα τα βρούμε στον δρόμο. Στον αγώνα γίνεται η πραγματική εκτίμηση δυνάμεων.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑30 Σεπ 2024, 19:16
Αφελείς ήταν όσοι πίστευαν και ακολουθούσαν το παρακμιακό ΚΚΕ της παπαρηγας του 4%.
Επίσης επειδή ποντάρει στην νεολαία και δικαίως, να κόψει τον μπουμεροσυντηρητικο σταλινισμό. Το να λέει πως ψηφίζω κατά του συμφωνου συμβίωσης για τα ομόφυλα ζευγάρια είναι επίπεδο Νίκη.
Αρχίζω να πιστεύω πως το ΚΚΕ πήρε 9,5% επειδή η Εκκλησία είπε κάποια καλά λόγια.
εγω δηλωνω ετοιμος για επανασταση ....ποιοι ειστε μαζι μου;
Άσε ρε πονηρέ.
Που μου θέλεις και επανάσταση. Εδώ ρε συ δεν μπορούμε να κάνουμε μια μέρα απεργία και θέλουμε ν' αρπάξουμε και τ'άρματα να γίνουμε che guevara.
Ρε τύπε, εσύ έβγαζες τα σλόγκαν του Καρατζαφέρη;
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
Όταν ξέσπασαν τα επεισόδια τον Δεκέμβριο του 2008 -δεν ξέρω αν μπορούμε να το πούμε εξέγερση- είχαν γεμίσει οι δρόμοι από διαδηλωτές. Αυτό τι σημαίνει; Ήταν ένα ξέσπασμα οργής. Δεν είχαν κάποιο περιεχόμενο όλα αυτά.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑30 Σεπ 2024, 19:26Πρέπει να καταλάβει όμως γιατί όταν ο λαός ήταν κινητοποιημενος στον δρόμο, το ΚΚΕ είχε 4% και ανεβάζει ποσοστά όσο μεγαλύτερη ηττοπάθεια υπάρχει.pylothess έγραψε: ↑30 Σεπ 2024, 19:21Ρε φίλε δεν έχεις καταλάβει κάτι. Εδώ δεν είμαστε ομάδες στο γήπεδο, να μαλώνουμε για τον ΠΑΟΚ και τον Άρη . Δεν θέλουμε να δείξουμε ότι την έχουμε μεγαλύτερη .... την επιρροή μας. Ας σηκωθεί ο λαός από τον καναπέ , να δραστηριοποιηθεί σε πρώτη φάση. Τα υπόλοιπα θα τα βρούμε στον δρόμο. Στον αγώνα γίνεται η πραγματική εκτίμηση δυνάμεων.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑30 Σεπ 2024, 19:16
Αφελείς ήταν όσοι πίστευαν και ακολουθούσαν το παρακμιακό ΚΚΕ της παπαρηγας του 4%.
Επίσης επειδή ποντάρει στην νεολαία και δικαίως, να κόψει τον μπουμεροσυντηρητικο σταλινισμό. Το να λέει πως ψηφίζω κατά του συμφωνου συμβίωσης για τα ομόφυλα ζευγάρια είναι επίπεδο Νίκη.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 198 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από βοθρατζης
13 Ιουν 2024, 15:06
-