Αν δεν έμπαινε στον Λίβανο δεν θα είχε γίνει η επίθεση. Τώρα βράσε ρύζι, να δω τι θα γίνει. Καθόμαστε και παρακολουθούμε ανήμποροι την καταστροφή.Golden Age έγραψε: ↑01 Οκτ 2024, 21:24Τους επιτίθετο η Χεζμπολάχ προς υποστήριξη της Χαμάς, τους επιτέθηκαν οι Χούθι, τους επιτέθηκε και το Ιράν, αλλά ο Νετανιάχου είναι που θέλει κλιμάκωση.
ισραηλινή επίθεση στο Ιραν
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Re: ισραηλινή επίθεση στο Ιραν
- Ληστοσυμμορίτης
με τα αεροσκάφη να δουμε τι έγινε, βέβαια η εξέλιξη θα είναι ζόρικη
Καπιταλισμός ένα σύστημα που σαπίζει
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
Μέχρι το πρωί δεν θα υπάρχει αεράμυνα στο Ιράν.
Θα πετάνε οι Ισραηλίτες πάνω από την Τεχεράνη σαν να κάνουν αεροπορική επίδειξη.
Θα πετάνε οι Ισραηλίτες πάνω από την Τεχεράνη σαν να κάνουν αεροπορική επίδειξη.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Ναι, ναι βέβαια.
- Green Dragon
Δυστυχώς για εμάς, αυτά δεν είναι εφικτά πλεόν. Όπως μας δείχνει ο πόλεμος στην Ουκρανία, γυρίσαμε σε καταστάσεις ΑΠΠ, πράγμα πάρα πολύ κακό για εμάς αν είναι όντως έτσι. Τι θέλω να πω; Αν η τεχνολογία δεν κάνει και πολλά τώρα πια (από επιθετικής απόψεως), θα νικάει πάλι όποιος έχει περισσότερο στρατό. Δηλαδή η Τουρκία εμάς.
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
Kαλά και το Ισραήλ πως νίκησε όλους τους πολέμους του με πολύ λιγότερο στρατό απο τους αντιπάλους του;Green Dragon έγραψε: ↑01 Οκτ 2024, 22:04Δυστυχώς για εμάς, αυτά δεν είναι εφικτά πλεόν. Όπως μας δείχνει ο πόλεμος στην Ουκρανία, γυρίσαμε σε καταστάσεις ΑΠΠ, πράγμα πάρα πολύ κακό για εμάς αν είναι όντως έτσι. Τι θέλω να πω; Αν η τεχνολογία δεν κάνει και πολλά τώρα πια (από επιθετικής απόψεως), θα νικάει πάλι όποιος έχει περισσότερο στρατό. Δηλαδή η Τουρκία εμάς.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αλιόσα την 01 Οκτ 2024, 22:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μπά, παίζει πολύ ρόλο η άμυνα η οχύρωση πόλεων, τα τούνελ (ειδικά αυτά).Green Dragon έγραψε: ↑01 Οκτ 2024, 22:04Δυστυχώς για εμάς, αυτά δεν είναι εφικτά πλεόν. Όπως μας δείχνει ο πόλεμος στην Ουκρανία, γυρίσαμε σε καταστάσεις ΑΠΠ, πράγμα πάρα πολύ κακό για εμάς αν είναι όντως έτσι. Τι θέλω να πω; Αν η τεχνολογία δεν κάνει και πολλά τώρα πια (από επιθετικής απόψεως), θα νικάει πάλι όποιος έχει περισσότερο στρατό. Δηλαδή η Τουρκία εμάς.
Εγώ θεωρώ ότι όλα αυτά έχουν να κάνουν με τις εκλογές στις ΗΠΑ , θέλουν μια μεγάλη νίκη οι δημοκρατικοί.
Το ξεμπέρδεμα με το Ιράν θάβει τον Τραμπ και βγάζει Χάρις.
Το Ισραήλ έφερε τα πράγματα εκεί που θέλουν οι Αμερικανοί τώρα έχουν την δικαιολογία που έψαχναν.
Άρα σε λίγο θα φεύγουν πύραυλοι από παντού και θα τους την πέφτουν συνέχεια μέχρι να τους τα ξηλώσουν όλα.
Μετά θα πετάνε τα Ισραηλινά και θα κτυπάνε ότι μείνει.
Προσωπική άποψη.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
- Green Dragon
Η Ουκρανία είναι τέρμα οχυρωμένη, τόσα χρόνια προετοιμαζόταν από τους δυτικούς και δες ποιό είναι το αποτέλεσμα. Οι Ρώσοι πλεόν προχωρούν κανονικά.
Μην έχεις αυταπάτες, αν και εφοσον ισχύει αυτό που έγραψα (κρατάω επιφυλάξεις γιατί δεν έχω σχετικές γνώσεις).
* Ο Scouser είχε πει κάτι τέτοιο πριν το πω εγώ - ότι η άμυνα είναι πλέον πολύ ισχυρότερη της επίθεσης. Αν η αεράμυνα του εχθρού σου βγάλει εκτός τα αεροπλάνα, το πράγμα θα κριθεί κατά 90% στο έδαφος, πράγμα που δεν μας συμφέρει καθόλου.
Μην έχεις αυταπάτες, αν και εφοσον ισχύει αυτό που έγραψα (κρατάω επιφυλάξεις γιατί δεν έχω σχετικές γνώσεις).
* Ο Scouser είχε πει κάτι τέτοιο πριν το πω εγώ - ότι η άμυνα είναι πλέον πολύ ισχυρότερη της επίθεσης. Αν η αεράμυνα του εχθρού σου βγάλει εκτός τα αεροπλάνα, το πράγμα θα κριθεί κατά 90% στο έδαφος, πράγμα που δεν μας συμφέρει καθόλου.
- Green Dragon
Λάθος κάνεις, ο Τραμπ είναι πολύ περισσότερο κατά του Ιράν από οποιονδήποτε άλλο στις ΗΠΑ.Niki έγραψε: ↑01 Οκτ 2024, 22:05Εγώ θεωρώ ότι όλα αυτά έχουν να κάνουν με τις εκλογές στις ΗΠΑ , θέλουν μια μεγάλη νίκη οι δημοκρατικοί.
Το Ισραήλ έφερε τα πράγματα εκεί που θέλουν οι Αμερικανοί τώρα έχουν την δικαιολογία που έψαχναν.
Άρα σε λίγο θα φεύγουν πύραυλοι από παντού και θα τους την πέφτουν συνέχεια μέχρι να τους τα ξηλώσουν όλα.
Προσωπική άποψη.
Άποψη που βασίζεται στην άγνοια.Niki έγραψε: ↑01 Οκτ 2024, 22:05Εγώ θεωρώ ότι όλα αυτά έχουν να κάνουν με τις εκλογές στις ΗΠΑ , θέλουν μια μεγάλη νίκη οι δημοκρατικοί.
Προσωπική άποψη.
Οι εγκαταστάσεις των Ιρανών είναι σε μεγάλο βαθμό υπόγειες, και το σύστημα αεράμυνάς τους είναι σοβαρό, αντίθετα με χώρες όπως ο Λίβανος που είναι ανύπαρκτο. Πάρε παράδειγμα τί γίνεται σε χώρες που δεν έχουν αεράμυνα, όπως πχ στην Αρμενία με τους Τούρκους που έκαναν πάρτυ τα Μπαϊρακτάρ, με το τί έκανε το ίδιο οπλικό σύστημα στην Ουκρανία (απολύτως τίποτα). Επιπλέον το Ιράν έχει ΚΑΙ αεροπορία, που περιλαμβάνει πλέον και Su-35.
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
Aυτά που γράφεις είναι πολύ γενικόλογα. Επιπλέον κάθε περιπτωση είναι διαφορετική.Green Dragon έγραψε: ↑01 Οκτ 2024, 22:08Η Ουκρανία είναι τέρμα οχυρωμένη, τόσα χρόνια προετοιμαζόταν από τους δυτικούς και δες ποιό είναι το αποτέλεσμα. Οι Ρώσοι πλεόν προχωρούν κανονικά.
Αστεία πράματα μπροστά στην ΙAF.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αλιόσα την 01 Οκτ 2024, 22:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 72 Απαντήσεις
- 1731 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Dwarven Blacksmith
Σήμερα, 11:51
-
-
Νέα δημοσίευση Γιατι οι Ισραλολαγνοι χαβουν τοσο ευκολα την Ισραηλινη προπαγανδα?
από Στρακαστρουκας » 16 Νοέμ 2024, 14:44 » σε Διεθνής πολιτική - 155 Απαντήσεις
- 2392 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από dna replication
30 Μαρ 2025, 13:30
-
-
-
Νέα δημοσίευση Η Ισραηλινή οικονομία συρρικνώνεται με ετησιοποιημένο ρυθμό 11% κατά το τρέχον τρίμηνο.
από Frappezitis » 12 Νοέμ 2023, 20:49 » σε Διεθνής πολιτική - 2 Απαντήσεις
- 375 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
13 Φεβ 2024, 21:37
-
-
- 21 Απαντήσεις
- 1233 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Golden Age
29 Οκτ 2023, 21:33