E, πιθανόν η άλλη κοπέλα να ήξερε με ποιους κάνει παρέα η μακαρίτισσα και να τις είχαν πει τι έγινε ή κάτι σχετικό. Πάντως το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας απομακρύνθηκε οριστικά.Highlander έγραψε: ↑03 Δεκ 2018, 23:17Αυτό έχει εξαιρετικά μεγάλο ενδιαφέρον...
Η μυστηριώδης μαρτυρία
Την ίδια στιγμή η μαρυρία ενός συμφοιτητή της 21χρονης προκαλεί ερωτήματα. Όπως δήλωσε στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ, δυο μέρες προτού εντοπιστεί το πτώμα της άτυχης φοιτήτριας, τον πλησίασε κάποιος στο πανεπιστήμιο και τον ρώτησε αν έχει δει την Ελένη ή μια άλλη κοπέλα με την οποία έκαναν αρκετή παρέα τον τελευταίο καιρό.
Τότε, εμφανίστηκε στη λέσχη του πανεπιστημίου η συγκεκριμένη φίλη της Ελένης και όταν την ρώτησαν αν έχει νέα της απάντησε αινιγματικά: «Θα μάθετε πολύ σύντομα τι συνέβη στην Ελένη». Στη συνέχεια δεν είπε τίποτα άλλο και έφυγε από τη λέσχη.
Θρίλερ στη Ρόδο με το πτώμα φοιτήτριας – Ποιος την ήθελε νεκρή;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Θρίλερ στη Ρόδο με το πτώμα φοιτήτριας – Ποιος την ήθελε νεκρή;
Πρέπει να προσέχουν τα κορίτσια μας τις παρέες με τους "Ιταλούς". Και κυρίως τον τρόπο που τους ρίχνουν άκυρο.
Έχουν τόσα κόμπλεξ αυτοί που σε σκοτώνουν για πλακα
Έχουν τόσα κόμπλεξ αυτοί που σε σκοτώνουν για πλακα
Υπάρχει ο νόμος.Ορέστης 35 έγραψε: ↑03 Δεκ 2018, 14:17Επρεπε απο χρονια να υπαρχει νομος που να οριζει οτι ατομο αλλοδαπης καταγωγης το οποιο καταδικαζεται για βιαιο εγκλημα, ακομα και ξυλοδραμο, θα του αφαιρειται η υπηκοοτητα και θα απελαυνεται αφου εκτισει την ποινη του.
Δικαστές δεν υπάρχουν, να τον εφαρμοσουν
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Μάτια έχουμε και βλέπουμε και σε αυτό το νήμα ποιοι halilέγγυοι έχουν αγχωθεί με την πιθανότητα ο δολοφόνος να είναι αλλοδαπός.blackpaint έγραψε: ↑03 Δεκ 2018, 20:51Ματια επισης εχουμε και βλεπουμε και σε αυτο το νημα ποιοι εχουν αγχωθει να καρπωθουν οφελος απο την δολοφονια και να βαφτισουν τον θυτη απο την αρχη αλλοδαπο.

.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
- Nandros
Σωστός ο παίκτης!Σαμψών έγραψε: ↑03 Δεκ 2018, 21:13Τα πρώτα πρώτα μηνύματα ήταν κοστις και μιστερ μαξ απλά σβήστηκαν λόγο σκατοψυχίας.blackpaint έγραψε: ↑03 Δεκ 2018, 20:51Ματια επισης εχουμε και βλεπουμε και σε αυτο το νημα ποιοι εχουν αγχωθει να καρπωθουν οφελος απο την δολοφονια
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
- Nandros
'
Θυμάμαι τις λυσσαλέες αντιδράσεις και τα ξεσηκώματα πριν χρόνια για τις κάμερες.
Και είχαν δίκιο να ανησυχούν οι "¨ανησυχούντες"!
.
Αυτά τα βίντεο έχουν κάνει χοντρές ζημιές.«Κλειδί» το βίντεο
Θυμάμαι τις λυσσαλέες αντιδράσεις και τα ξεσηκώματα πριν χρόνια για τις κάμερες.
Και είχαν δίκιο να ανησυχούν οι "¨ανησυχούντες"!
.
Ε όταν μια γυναίκα λέει ότι δεν θέλει να κάνει σεξ με κάποιους (το γιατί μπλέχτηκε δεν το γνωρίζω) την χτυπάνε με σιδερώστρα.
Countryside my friend, typical countryside men.....
«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
Το 50% των θυτών ήταν ένας Έλληνας. Πώς θα σου φαινότανε να το χρησιμοποιήσουν ως αφορμή για να σε κατηγορήσουν για βιαστή; Πώς θα σου φαινότανε επίσης να χρησιμοποιήσουν τον θάνατο της κόρης σου για να κηρύξουν ιδεολογία στην οποία αυτή ήταν αντίθετη;
Τι γουρλώνεις τα μάτια εσύ,σήμερα είχαμε εξελίξεις με προσαγωγές.
Γιατί, σε κατηγόρησα εγώ για βιαστή;
Ή κατηγόρησα κάποιον άλλον για βιαστή;
Φαντάσματα βλέπεις;
Στο δεύτερο σκέλος, θα σου πω εξαρτάται.
Αν ο θάνατος της κόρης μου ήταν συνέπεια του ότι ήταν αρνητική απέναντι στα εμβόλια και τελικά πέθανε από ιλαρά, θα ήμουν σύμφωνος με την κριτική.
Βασικά, εγώ ο ίδιος θα της έλεγα, ενώ ήταν ζωντανή, να κάνει τα προβλεπόμενα εμβόλια.
Το ερώτημα που θα έπρεπε να τεθεί είναι πως θα μου φαινόταν αν εγώ ήμουν αρνητής των εμβολίων και την έπειθα να μην κάνει εμβόλια και τελικά πέθαινε από ιλαρά ή αν εγώ της μάθαινα την ανεκτικότητα και τελικά πέθαινε από Αλβανό.
Αυτό νομίζω δε θα το άντεχα.
Θα ένιωθα συνυπευθυνος και θα αυτοκτονούσα από ενοχές.
Σε κάλυψα;
Εντάξει, φαντάσου αντίritzeri έγραψε: ↑04 Δεκ 2018, 01:04Γιατί, σε κατηγόρησα εγώ για βιαστή;
Φαντάσματα βλέπεις;
Αν ο θάνατος της κόρης μου ήταν συνέπεια του ότι ήταν αρνητική απέναντι στα εμβόλια και τελικά πέθανε από ιλαρά, θα ήμουν σύμφωνος με την κριτική.
Βασικά, εγώ ο ίδιος θα της έλεγα, ενώ ήταν ζωντανή, να κάνει τα προβλεπόμενα εμβόλια.
Το ερώτημα που θα έπρεπε να τεθεί είναι πως θα μου φαινόταν αν εγώ ήμουν αρνητής των εμβολίων και την έπειθα να μην κάνει εμβόλια και τελικά πέθαινε από ιλαρά ή αν εγώ της μάθαινα την ανεκτικότητα και τελικά πέθαινε από Αλβανό.
Σε κάλυψα;
να έγραφε κάποιος
Δεν τους κατηγόρησες ως βιαστές, αλλά ως δολοφόνους. Το υπόλοιπο είναι παραλήρημα που παίρνει ως αξίωμα την παρέα με Αλβανούς ως κάτι επικίνδυνο.
Μπορείς να πεις την παρέα με άνδρες γενικά επικίνδυνη. Και με γυναίκες. Και με αθρώπους.
Ναι, είναι πιο επικίνδυνο να κάνει ένα κορίτσι παρέα με Αλβανούς.Γραφικός έγραψε: ↑04 Δεκ 2018, 01:12Εντάξει, φαντάσου αντίritzeri έγραψε: ↑04 Δεκ 2018, 01:04Γιατί, σε κατηγόρησα εγώ για βιαστή;
Φαντάσματα βλέπεις;
Σε κάλυψα;να έγραφε κάποιοςΔεν τους κατηγόρησες ως βιαστές, αλλά ως δολοφόνους. Το υπόλοιπο είναι παραλήρημα που παίρνει ως αξίωμα την παρέα με Αλβανούς ως κάτι επικίνδυνο.
Μπορείς να πεις την παρέα με άνδρες γενικά επικίνδυνη. Και με γυναίκες. Και με αθρώπους.
Και δεν ειναι αξίωμα, γιατί επιδέχεται μαθηματικής απόδειξης.
Άλλο;
Εδώ αποδεικνύεσαι μόνος σου ανισόρροπος: Ένας Έλληνας κι ένας Αλβανός συμμετέχουν στο ίδιο έγκλημα.
Συμπέρασμα της ντροπής της κοινωνίας: Αποδεικνύει μαθηματικά ότι το να κάνεις παρέα με Αλβανούς είναι επικίνδυνο.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Είναι δυνατόν τώρα;;;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 332 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Saturn
20 Φεβ 2025, 20:49
-
- 3486 Απαντήσεις
- 61996 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από SeaHawk
06 Μάιος 2025, 13:19
-
-
Νέα δημοσίευση Τέμπη: ΕΔΙΩΞΑΝ τους γονείς της νεκρής φοιτήτριας που πήγαν να πάρουν το πτυχίο της στο ΑΠΘ
από Kauldron » 22 Νοέμ 2024, 15:24 » σε Κοινωνικά θέματα - 22 Απαντήσεις
- 585 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Εμπεδοκλής
23 Νοέμ 2024, 08:46
-
-
-
Νέα δημοσίευση Αναμνηστική φωτογραφία μπροστά στο πτώμα της Δημόσιας δωρεάν Υγείας
από Μαδουραίος » 12 Μαρ 2024, 21:17 » σε Εσωτερική Πολιτική - 81 Απαντήσεις
- 2507 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πατησιωτης
14 Μαρ 2024, 07:56
-