Ακόμα και ο πατέρας, ελαφρώς πιο σκουρόχρωμος απο εκεινες, ο οποίος μιλάει στον πληθυντικό ακόμα και στον ίσκιο του και χαμογελάει χωρις λογο σε οποιον βλεπει μπροστα του.
Απο κουτσομπολιά της γειτονιάς έχω μάθει οτι η μάνα ειναι 40άρα (ουτε που της φαίνεται για κάποιο λόγο, κατατάσσεται ανετα στην κατηγορία Dajeική ΜΟΥΝΑΡΑ που λεμε) και η κόρη 20, και μετακόμισαν προσφατα λόγω της σχολής της μικρής, για να ειναι πιο κοντά, κατι τετοιο.
Με τη μάνα εχουμε συναντηθεί, χαιρετιόμαστε που και που, βγάζει και αυτή σκυλο για βολτα (μου κανει εντύπωση που εκτός των χιτζάμπ, γενικά στις συναναστροφές τους ζουν, μιλάνε και φέρονται σαν μια νορμάλ δυτική οικογένεια), γενικά τα λέμε τελος παντων οταν τυχαίνει.
Χθες περπατούσαν μάνα με κόρη, γυρίζει η κόρη και μου ριχνει βλέμμα και η μάνα της μπαίνει μπροστά της και της κλείνει το οπτικό πεδίο. Αλλά μέσω της γλωσσας του σωματος που ειμαι αψογος στο να διαβαζω, δεν φανηκε να το εκανε σε φάση "μην κοιτάς ετσι ξενους ανθρωπους, σοβαρέψου", αλλά σε φάση "αυτός ειναι δικός μου μικρη, κάνε πέρα".
Το θεμα ειναι οτι, ενω φορουν χιτζάμπ και μακριά φορέματα γενικα (παρότι ειναι με φωτεινά χρώματα) απο αστράγαλο και κατω ειναι όλα φατσα φόρα. Φοράνε ωραια σανδαλάκια, ειναι τοπ περιποιημένες απο θεμα πεντικιουρ, φοράνε και αλυσιδουλες/βραχιολάκια στον αστραγαλο και οι δυο, συν δαχτυλίδι ποδιου σε ενα ποδοδαχτυλο η μικρή. Και οι δυο φορούσαν πολλά σκουλαρίκια στο ενα αυτι, οταν ανοιξαν λιγο τη χιτζαμπ για να τη φτιαξουν καλυτερα, φάνηκαν ολα.
Μη ρωτήσετε πως τα ειδα ολα αυτα και πως ειμαι τόσο σιγουρος, οταν σκανάρει εστω και λιγα δεύτερα ο βαντόναρος, ειναι τελειωμενη υποθεση.
Εκει επιασα κουβέντα εγω, άνετες στην κουβεντα κι εκεινες, μου μιλούσαν και οι δυο, και γενικά φαινεται οτι με συμπάθησαν πολύ.
Συμπερασμα: Μπορεί να ντύνονται με παραδοσιακή ενδυμασία των καταβολών τους κτλ, αλλά η γυναίκα όσο και να ντυθεί ειναι γυναίκα τελικά, το φωνάζει το μέσα της αυτό.
Έκτοτε, μου εχουν ξυπνήσει αμαρτωλοί πόθοι μα τον Αλλάχ, εχω αρχισει να φαντασιώνομαι σεξουαλικές σκηνές με χιτζάμπ και μπούργκες στο κεφάλι μου. Ισως και να φταίνε καποια βιντεάκια με Μια Καλίφα που ειχα δει παλιότερα, και μολις ειδα αυτές τις τύπισσες μου τα ξυπνήσανε στη μνήμη