Στενό μαρκάρισμα new season: Η γειτόνισσα με τη χιτζάμπ

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Στενό μαρκάρισμα new season: Η γειτόνισσα με τη χιτζάμπ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono » 04 Οκτ 2024, 13:30

Εδω και κατι μηνες εχουμε κάτι καινούριους ενοικιαστές στην πολυκατοικια. Μάνα και κόρη κυκλοφορουν με χιτζάμπ οχι κλασικές μαύρες και άραχνες, αλλά συνηθως ανοιχτόχρωμες, όπως και ανοιχτόχρωμα μακριά φορέματα. Δεν ξερω καταγωγή (ακομα), αλλα δεν ειναι καθόλου σκουρόχρωμες, εχουν λευκο δέρμα και πρασινωπά μάτια.
Ακόμα και ο πατέρας, ελαφρώς πιο σκουρόχρωμος απο εκεινες, ο οποίος μιλάει στον πληθυντικό ακόμα και στον ίσκιο του και χαμογελάει χωρις λογο σε οποιον βλεπει μπροστα του.
Απο κουτσομπολιά της γειτονιάς έχω μάθει οτι η μάνα ειναι 40άρα (ουτε που της φαίνεται για κάποιο λόγο, κατατάσσεται ανετα στην κατηγορία Dajeική ΜΟΥΝΑΡΑ που λεμε) και η κόρη 20, και μετακόμισαν προσφατα λόγω της σχολής της μικρής, για να ειναι πιο κοντά, κατι τετοιο.

Με τη μάνα εχουμε συναντηθεί, χαιρετιόμαστε που και που, βγάζει και αυτή σκυλο για βολτα (μου κανει εντύπωση που εκτός των χιτζάμπ, γενικά στις συναναστροφές τους ζουν, μιλάνε και φέρονται σαν μια νορμάλ δυτική οικογένεια), γενικά τα λέμε τελος παντων οταν τυχαίνει.

Χθες περπατούσαν μάνα με κόρη, γυρίζει η κόρη και μου ριχνει βλέμμα και η μάνα της μπαίνει μπροστά της και της κλείνει το οπτικό πεδίο. Αλλά μέσω της γλωσσας του σωματος που ειμαι αψογος στο να διαβαζω, δεν φανηκε να το εκανε σε φάση "μην κοιτάς ετσι ξενους ανθρωπους, σοβαρέψου", αλλά σε φάση "αυτός ειναι δικός μου μικρη, κάνε πέρα".

Το θεμα ειναι οτι, ενω φορουν χιτζάμπ και μακριά φορέματα γενικα (παρότι ειναι με φωτεινά χρώματα) απο αστράγαλο και κατω ειναι όλα φατσα φόρα. Φοράνε ωραια σανδαλάκια, ειναι τοπ περιποιημένες απο θεμα πεντικιουρ, φοράνε και αλυσιδουλες/βραχιολάκια στον αστραγαλο και οι δυο, συν δαχτυλίδι ποδιου σε ενα ποδοδαχτυλο η μικρή. Και οι δυο φορούσαν πολλά σκουλαρίκια στο ενα αυτι, οταν ανοιξαν λιγο τη χιτζαμπ για να τη φτιαξουν καλυτερα, φάνηκαν ολα.

Μη ρωτήσετε πως τα ειδα ολα αυτα και πως ειμαι τόσο σιγουρος, οταν σκανάρει εστω και λιγα δεύτερα ο βαντόναρος, ειναι τελειωμενη υποθεση.

Εκει επιασα κουβέντα εγω, άνετες στην κουβεντα κι εκεινες, μου μιλούσαν και οι δυο, και γενικά φαινεται οτι με συμπάθησαν πολύ.

Συμπερασμα: Μπορεί να ντύνονται με παραδοσιακή ενδυμασία των καταβολών τους κτλ, αλλά η γυναίκα όσο και να ντυθεί ειναι γυναίκα τελικά, το φωνάζει το μέσα της αυτό.

Έκτοτε, μου εχουν ξυπνήσει αμαρτωλοί πόθοι μα τον Αλλάχ, εχω αρχισει να φαντασιώνομαι σεξουαλικές σκηνές με χιτζάμπ και μπούργκες στο κεφάλι μου. Ισως και να φταίνε καποια βιντεάκια με Μια Καλίφα που ειχα δει παλιότερα, και μολις ειδα αυτές τις τύπισσες μου τα ξυπνήσανε στη μνήμη :e040:

Άβαταρ μέλους
Golden Age

Re: Στενό μαρκάρισμα new season: Η γειτόνισσα με τη χιτζάμπ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age » 04 Οκτ 2024, 13:37

Ταξική συντρόφισσα απο την Ευρώπη ερωτεύτηκε καταπιεσμένο ταξικό αδελφό και για να συνδράμμει στην κομμούνα, ασπάστηκε την θρησκεία του και υποτάχθηκε στον τρόπο ζωής που αυτός θέλει. Στο χέρι σου είναι να την επαναφέρεις στις δυτικές αξίες.

Άβαταρ μέλους
kongrosian

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από kongrosian » 04 Οκτ 2024, 13:37

καλά αυτές οκ...

...εσύ; τι φόραγες;

:giggle:

Άβαταρ μέλους
vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono » 04 Οκτ 2024, 13:38

kongrosian έγραψε:
04 Οκτ 2024, 13:37
καλά αυτές οκ...

...εσύ; τι φόραγες;

Οχι ζακέτα με τρύπιο μανίκι πάντως, πύτε μου :102:

Φυσικά και αμάνικο φορουσα, επέστρεφα απο γυμναστική :102:

Άβαταρ μέλους
kongrosian

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από kongrosian » 04 Οκτ 2024, 13:39

vantono έγραψε:
04 Οκτ 2024, 13:38
kongrosian έγραψε:
καλά αυτές οκ...

...εσύ; τι φόραγες;

:goodpost:

Zundapp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Zundapp » 04 Οκτ 2024, 13:42

ποσο πρεζακι εισαι ρε με το πχορουμ? ποσο?
ΓΑΛΗ έγραψε:
27 Ιουν 2024, 00:37

Ως αλμυρόγλυκο τόσο όσο, θα το χαρακτήριζα. Δεν είναι μόνον θέμα γεύσης αλλά και μυρωδιάς. Ακριβώς το ίδιο που ισχύει για τη γεύση και μυρωδιά των όρχεων και του σπέρματος. Αν δεν, δεν.

Άβαταρ μέλους
Μπίστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μπίστης » 04 Οκτ 2024, 13:47

Επιτέλους νέο πέσιμο :EE1::urock:
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".

Άβαταρ μέλους
vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono » 04 Οκτ 2024, 13:49

Zundapp έγραψε:
04 Οκτ 2024, 13:42
Μια καθημερινότητά μου ειπα απλώς να διηγηθώ, πύτε μου Πλέριε :102:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vantono την 04 Οκτ 2024, 13:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
Unique

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Unique » 04 Οκτ 2024, 13:49

vantono έγραψε:
04 Οκτ 2024, 13:30
Εδω και κατι μηνες εχουμε κάτι καινούριους ενοικιαστές στην πολυκατοικια. Μάνα και κόρη κυκλοφορουν με χιτζάμπ οχι κλασικές μαύρες και άραχνες, αλλά συνηθως ανοιχτόχρωμες, όπως και ανοιχτόχρωμα μακριά φορέματα. Δεν ξερω καταγωγή (ακομα), αλλα δεν ειναι καθόλου σκουρόχρωμες, εχουν λευκο δέρμα και πρασινωπά μάτια.
Ακόμα και ο πατέρας, ελαφρώς πιο σκουρόχρωμος απο εκεινες, ο οποίος μιλάει στον πληθυντικό ακόμα και στον ίσκιο του και χαμογελάει χωρις λογο σε οποιον βλεπει μπροστα του.
Απο κουτσομπολιά της γειτονιάς έχω μάθει οτι η μάνα ειναι 40άρα (ουτε που της φαίνεται για κάποιο λόγο, κατατάσσεται ανετα στην κατηγορία Dajeική ΜΟΥΝΑΡΑ που λεμε) και η κόρη 20, και μετακόμισαν προσφατα λόγω της σχολής της μικρής, για να ειναι πιο κοντά, κατι τετοιο.

Με τη μάνα εχουμε συναντηθεί, χαιρετιόμαστε που και που, βγάζει και αυτή σκυλο για βολτα (μου κανει εντύπωση που εκτός των χιτζάμπ, γενικά στις συναναστροφές τους ζουν, μιλάνε και φέρονται σαν μια νορμάλ δυτική οικογένεια), γενικά τα λέμε τελος παντων οταν τυχαίνει.

Χθες περπατούσαν μάνα με κόρη, γυρίζει η κόρη και μου ριχνει βλέμμα και η μάνα της μπαίνει μπροστά της και της κλείνει το οπτικό πεδίο. Αλλά μέσω της γλωσσας του σωματος που ειμαι αψογος στο να διαβαζω, δεν φανηκε να το εκανε σε φάση "μην κοιτάς ετσι ξενους ανθρωπους, σοβαρέψου", αλλά σε φάση "αυτός ειναι δικός μου μικρη, κάνε πέρα".

Το θεμα ειναι οτι, ενω φορουν χιτζάμπ και μακριά φορέματα γενικα (παρότι ειναι με φωτεινά χρώματα) απο αστράγαλο και κατω ειναι όλα φατσα φόρα. Φοράνε ωραια σανδαλάκια, ειναι τοπ περιποιημένες απο θεμα πεντικιουρ, φοράνε και αλυσιδουλες/βραχιολάκια στον αστραγαλο και οι δυο, συν δαχτυλίδι ποδιου σε ενα ποδοδαχτυλο η μικρή. Και οι δυο φορούσαν πολλά σκουλαρίκια στο ενα αυτι, οταν ανοιξαν λιγο τη χιτζαμπ για να τη φτιαξουν καλυτερα, φάνηκαν ολα.

Μη ρωτήσετε πως τα ειδα ολα αυτα και πως ειμαι τόσο σιγουρος, οταν σκανάρει εστω και λιγα δεύτερα ο βαντόναρος, ειναι τελειωμενη υποθεση.

Εκει επιασα κουβέντα εγω, άνετες στην κουβεντα κι εκεινες, μου μιλούσαν και οι δυο, και γενικά φαινεται οτι με συμπάθησαν πολύ.

Συμπερασμα: Μπορεί να ντύνονται με παραδοσιακή ενδυμασία των καταβολών τους κτλ, αλλά η γυναίκα όσο και να ντυθεί ειναι γυναίκα τελικά, το φωνάζει το μέσα της αυτό.

Έκτοτε, μου εχουν ξυπνήσει αμαρτωλοί πόθοι μα τον Αλλάχ, εχω αρχισει να φαντασιώνομαι σεξουαλικές σκηνές με χιτζάμπ και μπούργκες στο κεφάλι μου. Ισως και να φταίνε καποια βιντεάκια με Μια Καλίφα που ειχα δει παλιότερα, και μολις ειδα αυτές τις τύπισσες μου τα ξυπνήσανε στη μνήμη :e040:
Aυτές λοιπόν φίλε μου, με το που προσγειωθεί το αεροπλάνο σε κάποιο Ελληνικό νησί, έχουν πετάξει χιτζάμπ και λοιπά συμπράκαλα απο πάνω τους, και κυκλοφορούν στις παραλίες με απίστευτες στριγκάρες.

Εξακριβωμένο.
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.

Θάνος Τζήμερος.

Άβαταρ μέλους
Allah
Phorum.gr user: Άγιος Παπάριος, Άγιος, Έσχατόγερος
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Allah » 04 Οκτ 2024, 13:51

vantono έγραψε:
Έκτοτε, μου εχουν ξυπνήσει αμαρτωλοί πόθοι μα τον Αλλάχ,
Να τις προσέχεις αυτές, είναι διαόλου κάλτσα. Πίσω από την επίφαση θρησκευτικού συντηρητισμού κρύβεται ένα succubus που μπορεί να σε ξεζουμίσει.

Άβαταρ μέλους
vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono » 04 Οκτ 2024, 14:03

Unique έγραψε:
04 Οκτ 2024, 13:49
vantono έγραψε:

Aυτές λοιπόν φίλε μου, με το που προσγειωθεί το αεροπλάνο σε κάποιο Ελληνικό νησί, έχουν πετάξει χιτζάμπ και λοιπά συμπράκαλα απο πάνω τους, και κυκλοφορούν στις παραλίες με απίστευτες στριγκάρες.

Εξακριβωμένο.
Το μόνο που ξέρω απο φίλο μου ελ του εξωτερικού που εχει παει με Ιρανη συγκεκριμενα (κοσμική, του εξωτερικου κι αυτη, οχι με χιτζαμπ και τετοια), ειναι οτι λατρεύουν τα απερίτμητα. Τους φαινονται ξεχωριστά μάλλον.
Μου ελεγε οτι πριν φυστικωθούνε, του τον περιεργαζόταν για ωρα και του τον κοιτούσε με δέος. Και μετά τον στράγγιξε τον φιλο κανονικότατα.

Zundapp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Zundapp » 04 Οκτ 2024, 14:07

vantono έγραψε:
04 Οκτ 2024, 13:49
Zundapp έγραψε:
04 Οκτ 2024, 13:42
Μια καθημερινότητά μου ειπα απλώς να διηγηθώ, πύτε μου Πλέριε :102:
την μια Ρωσακι την αλλη Παλαιστηνα

να δουμε τι αλλο θα σκαρφιστεις πχωρουμοζακι

μπαδεγουεη, να με αποκαλεις με το πρωτο γιουζερνεημ μου, τουτουκ'
ΓΑΛΗ έγραψε:
27 Ιουν 2024, 00:37

Ως αλμυρόγλυκο τόσο όσο, θα το χαρακτήριζα. Δεν είναι μόνον θέμα γεύσης αλλά και μυρωδιάς. Ακριβώς το ίδιο που ισχύει για τη γεύση και μυρωδιά των όρχεων και του σπέρματος. Αν δεν, δεν.

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης » 04 Οκτ 2024, 14:11

Αφού παίζει πατέρας , το ξεχνάς και μένεις στις φαντασιώσεις. Αν ήταν χωρισμένη, να έλεγα.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.

Άβαταρ μέλους
Ανδροπαραδίνομαι
Phorum.gr user: Λατ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ανδροπαραδίνομαι » 04 Οκτ 2024, 14:12

vantono έγραψε:
04 Οκτ 2024, 13:38
kongrosian έγραψε:
καλά αυτές οκ...

...εσύ; τι φόραγες;

Πύτε μου, άρα η σουπερμαρκετού είναι πλέον διαθέσιμη για τυχόν ενδιαφερόμενους;

Υγ
Μην κάνεις καμιά μαλακία και μπλέξεις με τον πατερα-συζυγο. :-?
Casp έγραψε:
29 Νοέμ 2024, 01:17
Ερωτας ειναι να ερωτευεσαι το οτι μπορεις να τον κανεις ο,τι θελεις

Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας » 04 Οκτ 2024, 14:16

Εικόνα
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών