Στενό μαρκάρισμα new season: Η γειτόνισσα με τη χιτζάμπ
- Sid Vicious
Re: Στενό μαρκάρισμα new season: Η γειτόνισσα με τη χιτζάμπ
Vantone, βρίσκεσαι σε αποστολή εκχριστιανισμού
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
- SeaHawk
- Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Βλεμμα μισου μιλισεκοντ=Στενο μαρκαρισμα
- SeaHawk
- Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Αφου τα Lidl δεν εχουν γλυκο του κουταλιου ακτινιδιο
Μήπως επηρεάστηκες από ένα διήγημα που κυκλοφόρησε πριν κάτι μήνες; Δεν είναι αλήθεια ξέρεις...vantono έγραψε: ↑04 Οκτ 2024, 13:30Εδω και κατι μηνες εχουμε κάτι καινούριους ενοικιαστές στην πολυκατοικια. Μάνα και κόρη κυκλοφορουν με χιτζάμπ οχι κλασικές μαύρες και άραχνες, αλλά συνηθως ανοιχτόχρωμες, όπως και ανοιχτόχρωμα μακριά φορέματα. Δεν ξερω καταγωγή (ακομα), αλλα δεν ειναι καθόλου σκουρόχρωμες, εχουν λευκο δέρμα και πρασινωπά μάτια.
Ακόμα και ο πατέρας, ελαφρώς πιο σκουρόχρωμος απο εκεινες, ο οποίος μιλάει στον πληθυντικό ακόμα και στον ίσκιο του και χαμογελάει χωρις λογο σε οποιον βλεπει μπροστα του.
Απο κουτσομπολιά της γειτονιάς έχω μάθει οτι η μάνα ειναι 40άρα (ουτε που της φαίνεται για κάποιο λόγο, κατατάσσεται ανετα στην κατηγορία Dajeική ΜΟΥΝΑΡΑ που λεμε) και η κόρη 20, και μετακόμισαν προσφατα λόγω της σχολής της μικρής, για να ειναι πιο κοντά, κατι τετοιο.
Με τη μάνα εχουμε συναντηθεί, χαιρετιόμαστε που και που, βγάζει και αυτή σκυλο για βολτα (μου κανει εντύπωση που εκτός των χιτζάμπ, γενικά στις συναναστροφές τους ζουν, μιλάνε και φέρονται σαν μια νορμάλ δυτική οικογένεια), γενικά τα λέμε τελος παντων οταν τυχαίνει.
Χθες περπατούσαν μάνα με κόρη, γυρίζει η κόρη και μου ριχνει βλέμμα και η μάνα της μπαίνει μπροστά της και της κλείνει το οπτικό πεδίο. Αλλά μέσω της γλωσσας του σωματος που ειμαι αψογος στο να διαβαζω, δεν φανηκε να το εκανε σε φάση "μην κοιτάς ετσι ξενους ανθρωπους, σοβαρέψου", αλλά σε φάση "αυτός ειναι δικός μου μικρη, κάνε πέρα".
Το θεμα ειναι οτι, ενω φορουν χιτζάμπ και μακριά φορέματα γενικα (παρότι ειναι με φωτεινά χρώματα) απο αστράγαλο και κατω ειναι όλα φατσα φόρα. Φοράνε ωραια σανδαλάκια, ειναι τοπ περιποιημένες απο θεμα πεντικιουρ, φοράνε και αλυσιδουλες/βραχιολάκια στον αστραγαλο και οι δυο, συν δαχτυλίδι ποδιου σε ενα ποδοδαχτυλο η μικρή. Και οι δυο φορούσαν πολλά σκουλαρίκια στο ενα αυτι, οταν ανοιξαν λιγο τη χιτζαμπ για να τη φτιαξουν καλυτερα, φάνηκαν ολα.
Μη ρωτήσετε πως τα ειδα ολα αυτα και πως ειμαι τόσο σιγουρος, οταν σκανάρει εστω και λιγα δεύτερα ο βαντόναρος, ειναι τελειωμενη υποθεση.
Εκει επιασα κουβέντα εγω, άνετες στην κουβεντα κι εκεινες, μου μιλούσαν και οι δυο, και γενικά φαινεται οτι με συμπάθησαν πολύ.
Συμπερασμα: Μπορεί να ντύνονται με παραδοσιακή ενδυμασία των καταβολών τους κτλ, αλλά η γυναίκα όσο και να ντυθεί ειναι γυναίκα τελικά, το φωνάζει το μέσα της αυτό.
Έκτοτε, μου εχουν ξυπνήσει αμαρτωλοί πόθοι μα τον Αλλάχ, εχω αρχισει να φαντασιώνομαι σεξουαλικές σκηνές με χιτζάμπ και μπούργκες στο κεφάλι μου. Ισως και να φταίνε καποια βιντεάκια με Μια Καλίφα που ειχα δει παλιότερα, και μολις ειδα αυτές τις τύπισσες μου τα ξυπνήσανε στη μνήμη
Τον λυπάμαι τον τύπο αν του βγουν Παλαιστίνιες, και καταλάβουν τις πολιτικές του θέσεις.
Honeytrap και λεπίδι...
Honeytrap και λεπίδι...
- taxalata xalasa
Business opportunity!
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
-
- Επικοινωνία:
Προσπάθησα να κάνω generate μια εικόνα με αυτά τα generative AI (Another Indian) tools, με prompt "A crusader with two women on his legs" και έχω φάει permaban σε όλα. Παίζει και να μου στείλουν την ΔΗΕ 

Μερικά γρήγορα συμπεράσματα. Μενεις σε υποβαθμισμένη περιοχή, μαθαίνεις όλα τα κουτσομπολιά που κυκλοφορούν στη γειτονιά, αν συνεχίσεις τα πολλά πολλά με το μιλφ το πιθανότερο είναι να σε βρούμε σε κάνα κάδο της γειτονιάς. #Prayforvantonovantono έγραψε: ↑04 Οκτ 2024, 13:30Εδω και κατι μηνες εχουμε κάτι καινούριους ενοικιαστές στην πολυκατοικια. Μάνα και κόρη κυκλοφορουν με χιτζάμπ οχι κλασικές μαύρες και άραχνες, αλλά συνηθως ανοιχτόχρωμες, όπως και ανοιχτόχρωμα μακριά φορέματα. Δεν ξερω καταγωγή (ακομα), αλλα δεν ειναι καθόλου σκουρόχρωμες, εχουν λευκο δέρμα και πρασινωπά μάτια.
Ακόμα και ο πατέρας, ελαφρώς πιο σκουρόχρωμος απο εκεινες, ο οποίος μιλάει στον πληθυντικό ακόμα και στον ίσκιο του και χαμογελάει χωρις λογο σε οποιον βλεπει μπροστα του.
Απο κουτσομπολιά της γειτονιάς έχω μάθει οτι η μάνα ειναι 40άρα (ουτε που της φαίνεται για κάποιο λόγο, κατατάσσεται ανετα στην κατηγορία Dajeική ΜΟΥΝΑΡΑ που λεμε) και η κόρη 20, και μετακόμισαν προσφατα λόγω της σχολής της μικρής, για να ειναι πιο κοντά, κατι τετοιο.
Με τη μάνα εχουμε συναντηθεί, χαιρετιόμαστε που και που, βγάζει και αυτή σκυλο για βολτα (μου κανει εντύπωση που εκτός των χιτζάμπ, γενικά στις συναναστροφές τους ζουν, μιλάνε και φέρονται σαν μια νορμάλ δυτική οικογένεια), γενικά τα λέμε τελος παντων οταν τυχαίνει.
Χθες περπατούσαν μάνα με κόρη, γυρίζει η κόρη και μου ριχνει βλέμμα και η μάνα της μπαίνει μπροστά της και της κλείνει το οπτικό πεδίο. Αλλά μέσω της γλωσσας του σωματος που ειμαι αψογος στο να διαβαζω, δεν φανηκε να το εκανε σε φάση "μην κοιτάς ετσι ξενους ανθρωπους, σοβαρέψου", αλλά σε φάση "αυτός ειναι δικός μου μικρη, κάνε πέρα".
Το θεμα ειναι οτι, ενω φορουν χιτζάμπ και μακριά φορέματα γενικα (παρότι ειναι με φωτεινά χρώματα) απο αστράγαλο και κατω ειναι όλα φατσα φόρα. Φοράνε ωραια σανδαλάκια, ειναι τοπ περιποιημένες απο θεμα πεντικιουρ, φοράνε και αλυσιδουλες/βραχιολάκια στον αστραγαλο και οι δυο, συν δαχτυλίδι ποδιου σε ενα ποδοδαχτυλο η μικρή. Και οι δυο φορούσαν πολλά σκουλαρίκια στο ενα αυτι, οταν ανοιξαν λιγο τη χιτζαμπ για να τη φτιαξουν καλυτερα, φάνηκαν ολα.
Μη ρωτήσετε πως τα ειδα ολα αυτα και πως ειμαι τόσο σιγουρος, οταν σκανάρει εστω και λιγα δεύτερα ο βαντόναρος, ειναι τελειωμενη υποθεση.
Εκει επιασα κουβέντα εγω, άνετες στην κουβεντα κι εκεινες, μου μιλούσαν και οι δυο, και γενικά φαινεται οτι με συμπάθησαν πολύ.
Συμπερασμα: Μπορεί να ντύνονται με παραδοσιακή ενδυμασία των καταβολών τους κτλ, αλλά η γυναίκα όσο και να ντυθεί ειναι γυναίκα τελικά, το φωνάζει το μέσα της αυτό.
Έκτοτε, μου εχουν ξυπνήσει αμαρτωλοί πόθοι μα τον Αλλάχ, εχω αρχισει να φαντασιώνομαι σεξουαλικές σκηνές με χιτζάμπ και μπούργκες στο κεφάλι μου. Ισως και να φταίνε καποια βιντεάκια με Μια Καλίφα που ειχα δει παλιότερα, και μολις ειδα αυτές τις τύπισσες μου τα ξυπνήσανε στη μνήμη
Αταμάν: «Τουρκική πανδαισία το Final-4 με Εφές, Φενέρ και Παναθηναϊκό»
Ανδροπαραδίνομαι έγραψε: ↑04 Οκτ 2024, 14:12
Πύτε μου, άρα η σουπερμαρκετού είναι πλέον διαθέσιμη για τυχόν ενδιαφερόμενους;

"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Σε υπερβαθμισμένη περιοχή μένω, αγαπητέ. Για αυτο μου εκαναν εντύπωση στη γειτονια χιτζαμποφορούσες που φερονται ομως 100% σαν δυτικές, πλην του χιτζάμπ. Που και αυτο σε φωτεινα χρώματα ειναι, νεωτερίστικο.Albrecht έγραψε: ↑04 Οκτ 2024, 17:44Μερικά γρήγορα συμπεράσματα. Μενεις σε υποβαθμισμένη περιοχή, μαθαίνεις όλα τα κουτσομπολιά που κυκλοφορούν στη γειτονιά, αν συνεχίσεις τα πολλά πολλά με το μιλφ το πιθανότερο είναι να σε βρούμε σε κάνα κάδο της γειτονιάς. #Prayforvantonovantono έγραψε: ↑04 Οκτ 2024, 13:30Εδω και κατι μηνες εχουμε κάτι καινούριους ενοικιαστές στην πολυκατοικια. Μάνα και κόρη κυκλοφορουν με χιτζάμπ οχι κλασικές μαύρες και άραχνες, αλλά συνηθως ανοιχτόχρωμες, όπως και ανοιχτόχρωμα μακριά φορέματα. Δεν ξερω καταγωγή (ακομα), αλλα δεν ειναι καθόλου σκουρόχρωμες, εχουν λευκο δέρμα και πρασινωπά μάτια.
Τα υπόλοιπα που λες, πολυ φοβαμαι οτι ειναι σωστα

Μιλφ ειναι ηλικιακά μονο, αλλα για καποιο λόγο μοιαζει για κατω απο 35. Εχει γουστο να μην ειναι 40αρα και να μου μεταφέρουν φέηκ νιουζ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vantono την 04 Οκτ 2024, 18:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- vantono
Δεν ειχα φτιαξει νημα για αυτο, το ειχα εκφράσει στο τι σκέφτεσαι τωραΜπίστης έγραψε: ↑04 Οκτ 2024, 17:52Ανδροπαραδίνομαι έγραψε: ↑04 Οκτ 2024, 14:12
Πύτε μου, άρα η σουπερμαρκετού είναι πλέον διαθέσιμη για τυχόν ενδιαφερόμενους;εγώ ενδιαφέρομαι για το νήμα με την σουπερμάρκετου , το έχω χάσει

- vantono
Μου 'χει γινει εμμονή τωρα, θελω να βρω μια χιτζαμπ και να την παω δωρο στη βαντοναινα για το βραδυ, αλλα πολύ φοβαμαι οτι θα την πάρει πρεφα τη φαση γιατι κι αυτη τις ξερει τις χιτζαμποφορούσες της γειτονιας και φοβαμαι μην αρχίσει να υποψιάζεται τιποτα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Στενό μαρκάρισμα: Thrift version
από vantono » 21 Ιαν 2025, 13:16 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 54 Απαντήσεις
- 1029 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν
22 Ιαν 2025, 18:18
-
-
-
Νέα δημοσίευση Στενό Μαρκάρισμα/political edition: End of a leftist Era
από vantono » 20 Ιουν 2023, 12:31 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 29 Απαντήσεις
- 1575 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
26 Ιουν 2023, 13:02
-
-
-
Νέα δημοσίευση Έντονα vibes Έθνι με αύρα Vantono (στενό μαρκάρισμα vol V?)
από Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου » 07 Ιούλ 2023, 05:46 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 19 Απαντήσεις
- 1252 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Feindflug
08 Ιούλ 2023, 17:39
-
-
- 65 Απαντήσεις
- 5620 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Antares
31 Αύγ 2023, 16:58