Προειδοπόηση του Ιραν : «Θα σας κτυπήσουμε αν βοηθήσετε το Ισραήλ»

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Re: Προειδοπόηση του Ιραν : «Θα σας κτυπήσουμε αν βοηθήσετε το Ισραήλ»

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nyxtovios » 04 Οκτ 2024, 17:19

Νon4me έγραψε:
04 Οκτ 2024, 17:12
nyxtovios έγραψε:
04 Οκτ 2024, 17:02
Βέβαια και η Ελλάδα χωρίς δυτικού τύπου δημοκρατία είναι ή και χωρις καθολου δημοκρατια, αλλά τίποτα δεν πέτυχε
2 τετραετιες τωρα ρουφατε μπαλες κουλη τυπε . εξισωσε μας με τις δικτακτορικες μπανανιες να σου βγει η πραξη .
Εγώ δε ρουφαω μπαλες δικέ μου. Αυτά τα αφήνω σε εσάς που κανονίζετε και γάμους μεταξύ σας.

Άβαταρ μέλους
Νon4me
Phorum.gr user: Νon4me

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νon4me » 04 Οκτ 2024, 17:24

nyxtovios έγραψε:
04 Οκτ 2024, 17:19
Νon4me έγραψε:
nyxtovios έγραψε:
04 Οκτ 2024, 17:02
Βέβαια και η Ελλάδα χωρίς δυτικού τύπου δημοκρατία είναι ή και χωρις καθολου δημοκρατια, αλλά τίποτα δεν πέτυχε
2 τετραετιες τωρα ρουφατε μπαλες κουλη τυπε . εξισωσε μας με τις δικτακτορικες μπανανιες να σου βγει η πραξη .
Εγώ δε ρουφαω μπαλες δικέ μου. Αυτά τα αφήνω σε εσάς που κανονίζετε και γάμους μεταξύ σας.
Νon4me έγραψε:
04 Οκτ 2024, 17:13
ναι ισως αλλα εγω δεν . . .
( εδωσα προκαταβολικα και την απαντηση σου . πιο προβλεπομενοι κ απ την ανατολη που συμβαινει καθε μερα κατι κατμυρια χρονια )

Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nyxtovios » 04 Οκτ 2024, 17:27

Νon4me έγραψε:
04 Οκτ 2024, 17:24
nyxtovios έγραψε:
Νon4me έγραψε:

Νon4me έγραψε:
( εδωσα προκαταβολικα και την απαντηση σου . πιο προβλεπομενοι κ απ την ανατολη που συμβαινει καθε μερα κατι κατμυρια χρονια )
Εντάξει Αγγελικούλα μου

Άβαταρ μέλους
Νon4me

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νon4me » 04 Οκτ 2024, 17:31

nyxtovios έγραψε:
04 Οκτ 2024, 17:27
Νon4me έγραψε:
nyxtovios έγραψε:

Νon4me έγραψε:
Εντάξει Αγγελικούλα μου
καλα συρε γαμησου τωρα , αλλα μη μας ξανασυγκρινεις με τριτοκοσμικες δικτακτορικες μπανανιες απλα για να σου βγει η προταση . επαναλαμβανω . εχουμε εκλογες και σας παει σπερμα και αιμα ο κυριακος . γιατι τετοιοι ειστε και τετοια αξιζετε .

Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nyxtovios » 04 Οκτ 2024, 17:38

Νon4me έγραψε:
04 Οκτ 2024, 17:31
nyxtovios έγραψε:
Νon4me έγραψε:

Εντάξει Αγγελικούλα μου
καλα συρε γαμησου τωρα , αλλα μη μας ξανασυγκρινεις με τριτοκοσμικες δικτακτορικες μπανανιες απλα για να σου βγει η προταση . επαναλαμβανω . εχουμε εκλογες και σας παει σπερμα και αιμα ο κυριακος . γιατι τετοιοι ειστε και τετοια αξιζετε .
:smt005:
Εντάξει είπαμε, μικρή Ελβετία η Ελλάδα

Άβαταρ μέλους
Νon4me

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νon4me » 04 Οκτ 2024, 17:40

nyxtovios έγραψε:
04 Οκτ 2024, 17:38
Νon4me έγραψε:
nyxtovios έγραψε:

Εντάξει Αγγελικούλα μου
Ετσι δεν ειναι σιγουρα . γκεγκε ?
Green Dragon έγραψε:
03 Οκτ 2024, 08:19
Νon4me έγραψε:
03 Οκτ 2024, 01:41
vantono έγραψε:
03 Οκτ 2024, 01:30

Κανενας απ' τους 3 δεν ανέφερε τίποτα για Ιράν/ιρενιαν. Σαν να ντρέπονται να το πουν.
Αυτο ακριβως σκεφτηκα και εγω . Και τι να που κιολας . Ημασταν ετσι και γιναμε γιουβετσι ?

Εικόνα
Ο πατέρας μου όταν ήταν καπετάνιος είχε έναν Ιρανό ναύτη που ήταν φουλ απογοητευμένος όταν ήταν να ξεμπαρκάρει. Τον ρώτησε γιατί τέτοια μούτρα και του απάντησε 'και τι να κάνω εκεί που θα γυρίσω, μας έχει φάει η παπαδοκρατία, δεν υπάρχει μέλλον'. Φαντάσου να ήταν και γυνάικα πόσο χειρότερα θα το βίωνε.

Το καθεστώς του Ιράν είναι από τα χειρότερα.

Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nyxtovios » 04 Οκτ 2024, 17:45

Νon4me έγραψε:
04 Οκτ 2024, 17:40
nyxtovios έγραψε:
04 Οκτ 2024, 17:38
Νon4me έγραψε:

Ετσι δεν ειναι σιγουρα . γκεγκε ?
Green Dragon έγραψε:
03 Οκτ 2024, 08:19
Νon4me έγραψε:
03 Οκτ 2024, 01:41

Αυτο ακριβως σκεφτηκα και εγω . Και τι να που κιολας . Ημασταν ετσι και γιναμε γιουβετσι ?

Εικόνα
Ο πατέρας μου όταν ήταν καπετάνιος είχε έναν Ιρανό ναύτη που ήταν φουλ απογοητευμένος όταν ήταν να ξεμπαρκάρει. Τον ρώτησε γιατί τέτοια μούτρα και του απάντησε 'και τι να κάνω εκεί που θα γυρίσω, μας έχει φάει η παπαδοκρατία, δεν υπάρχει μέλλον'. Φαντάσου να ήταν και γυνάικα πόσο χειρότερα θα το βίωνε.

Το καθεστώς του Ιράν είναι από τα χειρότερα.
Στον ίδιο τόνο μπορείς να βρεις και μόνος σου χίλιες περιπτώσεις κόσμου που έφυγαν από την ψωροκώσταινα και δε θέλουν επίσης να γυρίσουν πίσω, γιατί υπάρχει μαφιοζοκρατία και δεν υπάρχει μέλλον.
Εσύ βέβαια εστιάζεις στην μπούργκα.

Άβαταρ μέλους
Νon4me

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νon4me » 04 Οκτ 2024, 17:49

τι τονους και παπαργιες μου λες τωρα συνελθε ρε μαλακα . οι γυναικες ειναι σαν νιντζακια . και το κρατος ειναι μια καθεστωτικη μπανανια . και εσυ απ την αλλη ψαχνεις τις ελευθεριες της ελλ . συκρινοντας την με το δικτακτορικο μποστανι απλα για να κανεις προταση και να μου απαντησεις .

φτασαμε να αλλαζουμε 3-4 κουοτ για να πουμε τα αυτονοητα . ναι εγω δεν αλλα και γιατι . παρτο αλλιως . εκτιθεσαι ,

Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nyxtovios » 04 Οκτ 2024, 17:51

Για να μην παρεξηγούμαι, δε λέω ότι το Ιραν είναι πρότυπο δημοκρατίας, αλλά ότι η Ελλάδα είναι πιο κοντά στο Ιραν πάρα σε τυπική δημοκρατία.
Αλλά ναι δε φοράν μπούργκα οι γυναίκες. Κάτι είναι και αυτό.

Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 04 Οκτ 2024, 17:53

nostromos έγραψε:
04 Οκτ 2024, 15:48

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΟΑΚΚΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ

Κάθε πόλεμος μετά τις 7 του Οκτώβρη ανάμεσα στο Ισραήλ και σε οποιοδήποτε μέλος του λεγόμενου Άξονα της Αντίστασης είναι δίκαιος από την πλευρά του Ισραήλ. Αυτό ισχύει όχι μόνο για τον επικεφαλής αυτού του μετώπου, το Ιράν των μουλάδων, αλλά και για τα μικρότερα μέλη του όπως τη Χεζμπολάχ, τη Χαμάς και τους Χούθι. Γιατί τίποτα δεν μπορεί να κρύψει το γενοκτονικό αντισημιτικό χαρακτήρα αυτού του Άξονα, και ιδίως της προστάτιδας τους νεοχιτλερικής Ρωσίας, όποια αντιιμπεριαλιστική σημαία κι αν σηκώσουν, όποιο καταπιεσμένο έθνος ή χώρα και αν καμωθούν πως υποστηρίζουν την ώρα που το χαντακώνουν, και παρόλη την επεκτατική καταπιεστική πολιτική της φασιστικής κλίκας Νετανιάχου απέναντι στο παλαιστινιακό έθνος και κράτος. Γιατί πέρα από το ότι αυτός ο Άξονας έχει κατασφάξει την πιο μεγάλη σύγχρονη δημοκρατική επανάσταση στον αραβικό κόσμο, αυτήν ενάντια στη ρωσοκρατούμενη Συρία, πέρα από το ότι έχει μαχαιρώσει πισώπλατα και προβοκάρει το μόνο δυνατό τρόπο ανεξάρτητης και ειρηνικής ύπαρξης του παλαιστινιακού έθνους, τη συνύπαρξη του με το ισραηλινό κράτος, όλη η πολιτική του έχει επικεντρωθεί σε ένα σκοπό: στην εξαφάνιση αυτού του τελευταίου. Πρόκειται για την εξαφάνιση εκείνου του εθνικού κράτους που το γέννησε ένας νικηφόρος αντιφασιστικός πόλεμος σαν καταφύγιο ενός λαού που υπέστη τη μεγαλύτερη σύγχρονη γενοκτονία και το οποίο ένας καινούργιος παγκόσμιος φασιστικός πόλεμος έχει αναλάβει σαν ιερό καθήκον του να το σκοτώσει. Ο οργανωτής αυτού του πολέμου- που ήδη τον έχει ξεκινήσει με την εισβολή του στην ουκρανική πύλη των ευρωπαϊκών Δημοκρατιών για να τις υποδουλώσει - είναι ο συμμαχικός άξονας των νεοχιτλερικών της Ρωσίας και της Κίνας. Αυτοί είναι οι πιο ύπουλοι και πιο αδίστακτοι ιμπεριαλιστές που υπήρξαν ποτέ, επειδή ξεκίνησαν την αιματηρή πορεία τους για την κατάχτηση της παγκόσμιας κυριαρχίας υφαρπάζοντας από τα μέσα την πολιτική εξουσία και τον κρατικό πλούτο της προλεταριακής Ρωσίας και της Κίνας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο εμφανίστηκαν στην ιστορία πρώτα σαν αριστεροί και κομμουνιστές και αυτός είναι ο λόγος που ο πιο δραστήριος αντισημιτισμός-εμφανίζεται σήμερα με αριστερή και μάλιστα «κομμουνιστική» φορεσιά.

Αθήνα, 2/10/2024

η ΟΟΑΚΕ τα χωνει ασαλιωτα στο Ιραν και την Ρωσια
φακτς
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό

Άβαταρ μέλους
Νon4me

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νon4me » 04 Οκτ 2024, 17:54

nyxtovios έγραψε:
04 Οκτ 2024, 17:51
Για να μην παρεξηγούμαι, δε λέω ότι το Ιραν είναι πρότυπο δημοκρατίας, αλλά ότι η Ελλάδα είναι πιο κοντά στο Ιραν πάρα σε τυπική δημοκρατία.
Η ελλαδα ειναι δυτικο κρατος εχει εκλογες ( μπαλες κουλη που λεγαμε . ) . οι γυναικες δεν ειναι κατωτερα οντα σαν νιντζακια . εμπεδωσε αυτα και ελα το σεμπτεμβρη με τον κηδεμονα σου .

Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nyxtovios » 04 Οκτ 2024, 17:55

Νon4me έγραψε:
04 Οκτ 2024, 17:54
nyxtovios έγραψε:
04 Οκτ 2024, 17:51
Η ελλαδα ειναι δυτικο κρατος εχει εκλογες ( μπαλες κουλη που λεγαμε . ) . οι γυναικες δεν ειναι κατωτερα οντα σαν νιντζακια . εμπεδωσε αυτα και ελα το σεμπτεμβρη με τον κηδεμονα σου .
Ναι είπαμε οκ (και το Ιραν έχει εκλογές)

zteo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από zteo » 04 Οκτ 2024, 17:58

Πόση είναι πλέον η απελπισία σας που ποσταρετε το ιδεολογικό συνονθύλευμα του ΟΑΚΚΕ για να υπερασπιστεί την άποψη σας.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι

Άβαταρ μέλους
panos291

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panos291 » 04 Οκτ 2024, 18:12

Φανταστείτε μεχρι και το ΟΑΚΚΕ έχει περισσότερη λογικη απο τα σταλινικα απολειφαδια.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών