Διαγραφή Κασσελάκη από τον ΣΥΡΙΖΑ. Θα περάσει ή όχι?
Διαγραφή Κασσελάκη από τον ΣΥΡΙΖΑ. Θα περάσει ή όχι?
Για πείτε τώρα που γυρνάει.
Θα τον διαγράψουν από τον ΣΥΡΙΖΑ?
https://www.lifo.gr/now/politics/diagra ... eitharhiko
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Re: Διαγραφή Κασσελάκη από τον ΣΥΡΙΖΑ. Θα περάσει ή όχι?
Δεν είναι υποψήφιος; Τι να διαγράψουν;
-
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Θα τον διαγράψουν για να μην είναι υποψήφιος και χάσουν. 

Πρέπει να τον διαγράψουν οπωσδήποτε ,γιατί αλλιώς θα τους καταστρέψει ο τύπος παίζει διπλό παιχνίδι.
Εν τω μεταξύ ξέρω τρείς συγγενείς μου ΝΔ κράτες που θα ψηφίσουν τον Κασσελάκη και την πρώτη φορά τον ψήφισαν.
Αυτό που πρέπει να δει το Σύριζα είναι γιατί η ΝΔ καίγεται τόσο να είναι ο Κασσελάκης αρχηγός και δεύτερο ποιοι είναι που ψηφίζουν στο Συριζα.
Εν τω μεταξύ ξέρω τρείς συγγενείς μου ΝΔ κράτες που θα ψηφίσουν τον Κασσελάκη και την πρώτη φορά τον ψήφισαν.
Αυτό που πρέπει να δει το Σύριζα είναι γιατί η ΝΔ καίγεται τόσο να είναι ο Κασσελάκης αρχηγός και δεύτερο ποιοι είναι που ψηφίζουν στο Συριζα.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Οι ακροδεξιοί του φόρουμ ξεκάθαρα δεν θέλουν τον Κασσελακη στον Σύριζα. Τι φοβούνται;

- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Εσύ τι πιστεύεις;Archer29 έγραψε: ↑06 Οκτ 2024, 04:40Για πείτε τώρα που γυρνάει.

- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Και εγώ πλέον πιστεύω ότι είναι βαλτός αλλά αν δεν μπορούν να το αποδείξουν (πράγμα που αν γινόταν ίσως να είχε και ποινικές προεκτάσεις) θα πρέπει να τον αντιμετωπίσουν πολιτικά, δηλαδή:Niki έγραψε: ↑06 Οκτ 2024, 08:45Πρέπει να τον διαγράψουν οπωσδήποτε ,γιατί αλλιώς θα τους καταστρέψει ο τύπος παίζει διπλό παιχνίδι.
1) Ψηφίζουν μόνο τα μέλη
2) Ας πείσουν οι άλλοι υποψήφιοι τους αντικασσελακικούς να σηκωθούν από τον καναπέ. Αν δεν κουνήσουν οι άλλοι τον κώλο τους ενώ τον κουνήσουν οι του Κασσελάκη (κάποιοι απ' αυτούς έχουν συνηθίσει και να τον κουνάνε

- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Κάνετε λες και ο ΣΥΡΙΖΑ με ή χωρίς Κασελλάκη θα έκανε καμία σοβαρή αντιπολίτευση...
Αδιάφορο επομένως.
Αδιάφορο επομένως.
- Frappezitis
Προφανώς δεν είναι θέμα προσώπων. Εκπροσωπούν ό,τι πιο σάπιο, ξεπουλημένο, αντιλαϊκό έχει να επιδείξει η τάξη που υπηρετούν. Αυτοί, τα άθλια δουλικά των αφεντικών καθώς και οι παρατρεχάμενοί τους και οι διεκδικητές της θέσης τους. Κι όλο τα κανάλια των εφοπληστών κι αναδεύουν τον βούρκο τους ώστε κάποιο κόπρανο απ’ όλους τους να επιπλεύσει.
Τα πάντα για τον εκμαυλισμό και την αποχαύνωση του λαού. Διότι έτσι και ξυπνήσει θα σωθεί. Και τότε σωσμό δεν θα ‘χουν αυτοί και οι εντολοδόχοι τους.

Τα πάντα για τον εκμαυλισμό και την αποχαύνωση του λαού. Διότι έτσι και ξυπνήσει θα σωθεί. Και τότε σωσμό δεν θα ‘χουν αυτοί και οι εντολοδόχοι τους.

Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι
ισραηλινοι.

Πρέπει να γίνουν όσο το δυνατό πιο κλειστές εκλογές και να απαγορεύσουν την είσοδο στις κάλπες ακόμα και στα νεότερα μέλη επειδή θα πάνε όλοι οι μη Συριζαίοι να ψηφίσουν Κασσελάκη. Στο θέμα της διαγραφής θα ήταν ότι το καλύτερο αλλά δεν πιστεύω ότι θα γίνει.Niki έγραψε: ↑06 Οκτ 2024, 08:45Πρέπει να τον διαγράψουν οπωσδήποτε ,γιατί αλλιώς θα τους καταστρέψει ο τύπος παίζει διπλό παιχνίδι.
Γιατί να γίνουν κλειστές? Όταν το πασόκ να πούμε έχει φτάσει ήδη διαβάζω 300 χιλιάδες ψηφοφόρους στις εκλογές προέδρου.
Αυτά είναι λογικές φόβου της δημοκρατίας. Για μένα καλύτερα να τον διαγράψουν θα τον κάνουν ήρωα.
Αυτό βλέπω κι εγώ. Είτε έκανε κάποιο γκελ στην κοινωνία είτε πήγαν να τον ψηφίσουν άτομα από άλλα κόμματα για πλάκα την πρώτη φορά, το να τον καθαιρέσουν αρχικά και να τον διώξουν τώρα θα χτυπήσει τόσο άσχημα στους ψηφοφόρους που θα φέρει το αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που επιδιώκουν. Θα τον ενισχύσει. Το θέμα είναι αν μπορεί να στήσει ένα κόμμα από το μηδέν και να διεκδικήσει κάτι όταν δεν μπόρεσαν να το κάνουν άτομα με την δυναμική και τις διασυνδέσεις πχ του Βαρουφάκη.
Θα δείξει.
Tότε ήταν ανερχόμενος ο ΣΥΡΙΖΑ όταν είχαμε τις διασπάσεις του.ST48410 έγραψε: ↑06 Οκτ 2024, 19:27Αυτό βλέπω κι εγώ. Είτε έκανε κάποιο γκελ στην κοινωνία είτε πήγαν να τον ψηφίσουν άτομα από άλλα κόμματα για πλάκα την πρώτη φορά, το να τον καθαιρέσουν αρχικά και να τον διώξουν τώρα θα χτυπήσει τόσο άσχημα στους ψηφοφόρους που θα φέρει το αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που επιδιώκουν. Θα τον ενισχύσει. Το θέμα είναι αν μπορεί να στήσει ένα κόμμα από το μηδέν και να διεκδικήσει κάτι όταν δεν μπόρεσαν να το κάνουν άτομα με την δυναμική και τις διασυνδέσεις πχ του Βαρουφάκη.
Θα δείξει.
Τώρα χωρίς τον Κασσελάκη ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι σκιά του εαυτού του. Δε νομίζω πάνω από 5-6% να μπορέσει ο ΣΥΡΙΖΑ χωρίς Κασσελάκη. Το θέμα είναι οτι για να κάνει νέο κόμμα θα πρέπει να είμαστε κοντά στις βουλευτικές για να καβαλήσει το ρεύμα. Τώρα αργούν οι βουλευτικές.
Πάντως αν οι εκλογές είναι ελεύθερες και χωρίς νοθεία στον ΣΥΡΙΖΑ κ δεν τον έχουν διαγράψει μέχρι τότε, είναι πιθανό να βγεί και από την 1η Κυριακή.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Καλα ειδαμε και με Κασελακη αρχηγο.Archer29 έγραψε: ↑06 Οκτ 2024, 19:36Tότε ήταν ανερχόμενος ο ΣΥΡΙΖΑ όταν είχαμε τις διασπάσεις του.ST48410 έγραψε: ↑06 Οκτ 2024, 19:27Αυτό βλέπω κι εγώ. Είτε έκανε κάποιο γκελ στην κοινωνία είτε πήγαν να τον ψηφίσουν άτομα από άλλα κόμματα για πλάκα την πρώτη φορά, το να τον καθαιρέσουν αρχικά και να τον διώξουν τώρα θα χτυπήσει τόσο άσχημα στους ψηφοφόρους που θα φέρει το αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που επιδιώκουν. Θα τον ενισχύσει. Το θέμα είναι αν μπορεί να στήσει ένα κόμμα από το μηδέν και να διεκδικήσει κάτι όταν δεν μπόρεσαν να το κάνουν άτομα με την δυναμική και τις διασυνδέσεις πχ του Βαρουφάκη.
Θα δείξει.
Τώρα χωρίς τον Κασσελάκη ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι σκιά του εαυτού του. Δε νομίζω πάνω από 5-6% να μπορέσει ο ΣΥΡΙΖΑ χωρίς Κασσελάκη. Το θέμα είναι οτι για να κάνει νέο κόμμα θα πρέπει να είμαστε κοντά στις βουλευτικές για να καβαλήσει το ρεύμα. Τώρα αργούν οι βουλευτικές.
Πάντως αν οι εκλογές είναι ελεύθερες και χωρίς νοθεία στον ΣΥΡΙΖΑ κ δεν τον έχουν διαγράψει μέχρι τότε, είναι πιθανό να βγεί και από την 1η Κυριακή.
Τεταρτοπεμπτος επαιζε.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 99 Απαντήσεις
- 2452 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
09 Ιούλ 2024, 13:53
-