Joker 2 : Folie à deux
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Δεν επιτρέπεται η δημοσίευση συνδέσμων προς ιστότοπους παράνομης προβολής (streaming) ή λήψης (torrents, κ.λπ.) κινηματογραφικών και τηλεοπτικών έργων με πνευματικά δικαιώματα. Κανόνας 8.6.α
Δεν επιτρέπεται η δημοσίευση συνδέσμων προς ιστότοπους παράνομης προβολής (streaming) ή λήψης (torrents, κ.λπ.) κινηματογραφικών και τηλεοπτικών έργων με πνευματικά δικαιώματα. Κανόνας 8.6.α
Re: Joker 2 : Folie à deux
Σίκουελ που δεν δείχνει τον τζόκερ της πρώτης ταινίας να έχει μετατραπεί στον κακό που υποδύθηκε ο χηθ Λέτζερ, δεν είναι καλό σίκουελ.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- Rocco Siffredi
Βασικά
SpoilerShow
αυτό περιμέναμε ότι θα έχει λίγο arkham και μετά θα γίνει της πουτανας
και τελικα πήραμε ένα νεροβραστο δικαστικό δράμα στο β μισό που μας έκανε επανάληψη τι έγινε στην 1 ταινια
και τελικα πήραμε ένα νεροβραστο δικαστικό δράμα στο β μισό που μας έκανε επανάληψη τι έγινε στην 1 ταινια

Μπορεί όμως αυτό να γινότανε στο σαλεμένο μυαλό του Τζόκερ, τύπε.Rocco Siffredi έγραψε: ↑06 Οκτ 2024, 16:19Ούτε εμένα μου αρέσουν τα μιούζικαλ
στην αρχή είχε μια "πλάκα" η φάση μετά οσο προχωράει η ταινία και δεν πάει κάπου ιδιαίτερα η πλοκή ε οπότε πέταγε τραγούδι ήμουνα σε φάση πωωω ρε πουστη λυπήσου μας
Δεν είναι καλή ταινία στα όρια του βλέπεται
Θαμαι σκληρός 2/5Καλύτερα να πετάγονταν ο Μεταξόπουλος από το να βλέπεις τον Τζόκερ και την γκαγκα κάθε τρεις και λίγο να τραγουδανε
Από την στιγμή που μπήκε στην χορωδία, ίσως να ζούσε κάθε φαντασίωση του μέσω αυτών των σκηνών μιούζικαλ.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Να βλέπεις ταινίες λιτά, τύπε. Σκέτο νερό ή σόδα το πολύ.Λευκός Λύκος έγραψε: ↑06 Οκτ 2024, 16:22Η ταινία δεν βλέπεται.
Λυπήθηκα κάθε ευρώ που έδωσα για εισιτήρια,ποπ Κορν και αναψυκτικά.
Στον κινηματογράφο δεν πάμε για να μασουλάμε, να χλαπακιάζουμε και να πίνουμε αηδίες. Πόσο είσαι; 5 χρόνων;
Μήπως είσαι και από τους τύπους που απλώνονται λες και είναι σπίτι τους, ενοχλώντας τους δίπλα και με αναγκάζουν να τους τραμπουκίσω;
Dein Herz, meine Gier
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Διάβασα γαλλικό τίτλο και μπήκα. Κακώς.

- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
-
Τι μανία είναι αυτή με το Γαλλικό σινεμά και σειρές; Οι Αμερικανικές είναι πολύ καλύτερες (γνώμη μου).Πόσες Αμερικανικές ταινίες και σειρές από όλα τα είδη έχουν μείνει στην ιστορία παγκοσμίως και πόσες Γαλλικές;
- Libre arbitre
Πάντα είμαι με την Δύση και κατά της Ρωσίας.Mitharadir έγραψε: ↑06 Οκτ 2024, 20:13Τι μανία είναι αυτή με το Γαλλικό σινεμά και σειρές; Οι Αμερικανικές είναι πολύ καλύτερες (γνώμη μου).Πόσες Αμερικανικές ταινίες και σειρές από όλα τα είδη έχουν μείνει στην ιστορία παγκοσμίως και πόσες Γαλλικές;

- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
Mitharadir έγραψε: ↑06 Οκτ 2024, 20:13Τι μανία είναι αυτή με το Γαλλικό σινεμά και σειρές; Οι Αμερικανικές είναι πολύ καλύτερες (γνώμη μου).Πόσες Αμερικανικές ταινίες και σειρές από όλα τα είδη έχουν μείνει στην ιστορία παγκοσμίως και πόσες Γαλλικές;

Η νουβέλ βαγκMitharadir έγραψε: ↑06 Οκτ 2024, 20:13Τι μανία είναι αυτή με το Γαλλικό σινεμά και σειρές; Οι Αμερικανικές είναι πολύ καλύτερες (γνώμη μου).Πόσες Αμερικανικές ταινίες και σειρές από όλα τα είδη έχουν μείνει στην ιστορία παγκοσμίως και πόσες Γαλλικές;
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Libre arbitre
Θεωρώ τον σύγχρονο γαλλικό κινηματογράφο πολύ καλύτερο από αυτόν της Νουβέλ βαγκ.zteo έγραψε: ↑06 Οκτ 2024, 20:30Η νουβέλ βαγκMitharadir έγραψε: ↑06 Οκτ 2024, 20:13Τι μανία είναι αυτή με το Γαλλικό σινεμά και σειρές; Οι Αμερικανικές είναι πολύ καλύτερες (γνώμη μου).Πόσες Αμερικανικές ταινίες και σειρές από όλα τα είδη έχουν μείνει στην ιστορία παγκοσμίως και πόσες Γαλλικές;

Libre arbitre έγραψε: ↑06 Οκτ 2024, 20:43Θεωρώ τον σύγχρονο γαλλικό κινηματογράφο πολύ καλύτερο από αυτόν της Νουβέλ βαγκ.zteo έγραψε: ↑06 Οκτ 2024, 20:30Η νουβέλ βαγκMitharadir έγραψε: ↑06 Οκτ 2024, 20:13
Τι μανία είναι αυτή με το Γαλλικό σινεμά και σειρές; Οι Αμερικανικές είναι πολύ καλύτερες (γνώμη μου).Πόσες Αμερικανικές ταινίες και σειρές από όλα τα είδη έχουν μείνει στην ιστορία παγκοσμίως και πόσες Γαλλικές;

Για δώσε ένα παράδειγμα σύγχρονου Γαλλικού κινηματογράφου.Libre arbitre έγραψε: ↑06 Οκτ 2024, 20:43Θεωρώ τον σύγχρονο γαλλικό κινηματογράφο πολύ καλύτερο από αυτόν της Νουβέλ βαγκ.zteo έγραψε: ↑06 Οκτ 2024, 20:30Η νουβέλ βαγκMitharadir έγραψε: ↑06 Οκτ 2024, 20:13
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Μαδουραίος
Αυτή η ταινία δεν υπαρχειΜαδουραίος έγραψε: ↑06 Οκτ 2024, 20:48Τhe Intouchableszteo έγραψε: ↑06 Οκτ 2024, 20:46Για δώσε ένα παράδειγμα σύγχρονου Γαλλικού κινηματογράφου.Libre arbitre έγραψε: ↑06 Οκτ 2024, 20:43
Θεωρώ τον σύγχρονο γαλλικό κινηματογράφο πολύ καλύτερο από αυτόν της Νουβέλ βαγκ.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Μαδουραίος