Είναι μια άποψη.
ισραηλινή επίθεση στο Ιραν
- Golden Age
Re: ισραηλινή επίθεση στο Ιραν
-
Και ποιοι είναι αυτοί που θέλουν να αλλάξει το καθεστώς σε ξένη χώρα;
- Golden Age
Αυτοί οι οποίοι δεν θέλουν η ξένη χώρα να βάζει τρομοκρατικές οργανώσεις να τους κάνουν επιθέσεις για να εξαναφανίσουν την χώρα τους.Χρυσοβαλάντης έγραψε: ↑07 Οκτ 2024, 12:54Και ποιοι είναι αυτοί που θέλουν να αλλάξει το καθεστώς σε ξένη χώρα;
-
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Έμαθα και ο Μητσοτάκης έκανε ανακοινώσεις.
Λογικά τα έχουν κάνει πάνω τους οι Ιρανοί
Λογικά τα έχουν κάνει πάνω τους οι Ιρανοί
Γιατί το όλο σκηνικό θυμίζει καλός μπάτσος κακός μπάτσος.
Εκτός από τις πυρηνικές εγκαταστάσεις που εάν χρειάζεται να τους πουν οι Αμερικάνοι να μην τις χτυπήσουν σημαίνει ότι οι Ισραηλινοι είναι ανεγκέφαλοι ποιοι άλλοι είναι ευαίσθητοι στόχοι?
Και τι ανταλλάγματα να δώσουν οι Αμερικάνοι που δεν τα έχουν δώσει είδη?
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Εάν έχεις μεγάλο καταψύκτη στοκαρε κρέας και ψαρια
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
-
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Οι πετρελαιπηγές.Ειδικά τριάντα ημέρες πριν τις εκλογές.zteo έγραψε: ↑07 Οκτ 2024, 15:13Γιατί το όλο σκηνικό θυμίζει καλός μπάτσος κακός μπάτσος.
Εκτός από τις πυρηνικές εγκαταστάσεις που εάν χρειάζεται να τους πουν οι Αμερικάνοι να μην τις χτυπήσουν σημαίνει ότι οι Ισραηλινοι είναι ανεγκέφαλοι ποιοι άλλοι είναι ευαίσθητοι στόχοι?
Και τι ανταλλάγματα να δώσουν οι Αμερικάνοι που δεν τα έχουν δώσει είδη?
- Iced Earth
- Phorum.gr user: Jon Schaffer
Δυστυχώς οι Άριοι Εβραίοι φοβήθηκαν να χτυπήσουν τους Πέρσες.
Μόνο λόγια.
Μόνο λόγια.
- ου ψευδομαρτυρήσεις κατά του πλησίον σου μαρτυρίαν ψευδή
ου κλέψεις
ου φονεύσεις
Καμμία σχέση με τους Πέρσες το ισλαμικό παπαδαριό. Στοιχειώδες.Iced Earth έγραψε: ↑07 Οκτ 2024, 17:02Δυστυχώς οι Άριοι Εβραίοι φοβήθηκαν να χτυπήσουν τους Πέρσες.
Μόνο λόγια.
Και τέρμα ανιστόρητοι οι υποστηρικτές του.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
The UN Children and Armed Conflict reports show the number of Palestinian children killed by conflict in Gaza and the West Bank. Over the last year, more than five times more children were killed in Gaza than between 2005 to 2022 in total.
The record number of women and children killed in Gaza does not include those among nearly 20,000 people who are either unidentified, missing or entombed beneath rubble. Earlier this year, a study published in The Lancet estimated the true number of deaths in Gaza could be over 186,000, taking indirect deaths – for example, due to starvation and lack of health care – into consideration
- Golden Age
Όλα αυτά, επειδή η Χαμάς κάνει επιθέσεις στο Ισραήλ κρυπτόμενη μέσα στους αμάχους, τους οποίους το Ισραήλ τους προειδοποιεί να εγκαταλείψουν τις περιοχές στις οποίες πρόκειται να επιτεθεί για να χτυπήσει την Χαμάς.Zundapp έγραψε: ↑07 Οκτ 2024, 17:07The UN Children and Armed Conflict reports show the number of Palestinian children killed by conflict in Gaza and the West Bank. Over the last year, more than five times more children were killed in Gaza than between 2005 to 2022 in total.
The record number of women and children killed in Gaza does not include those among nearly 20,000 people who are either unidentified, missing or entombed beneath rubble. Earlier this year, a study published in The Lancet estimated the true number of deaths in Gaza could be over 186,000, taking indirect deaths – for example, due to starvation and lack of health care – into consideration
Γι' αυτό αυτή η οργάνωση πρέπει να διαλυθεί. Εάν πραγματικά νοιάζεστε για τους αμάχους της Παλαιστίνης, υποστηρίξτε την προσπάθεια του Ισραήλ να διαλύσει την Χαμάς. Πολλά θα αλλάξουν προς το καλύτερο για την περιοχή τότε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 71 Απαντήσεις
- 1705 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Golden Age
17 Απρ 2025, 23:00
-
-
Νέα δημοσίευση Γιατι οι Ισραλολαγνοι χαβουν τοσο ευκολα την Ισραηλινη προπαγανδα?
από Στρακαστρουκας » 16 Νοέμ 2024, 14:44 » σε Διεθνής πολιτική - 155 Απαντήσεις
- 2390 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από dna replication
30 Μαρ 2025, 13:30
-
-
- 21 Απαντήσεις
- 1225 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Golden Age
29 Οκτ 2023, 21:33
-
-
Νέα δημοσίευση Η Ισραηλινή οικονομία συρρικνώνεται με ετησιοποιημένο ρυθμό 11% κατά το τρέχον τρίμηνο.
από Frappezitis » 12 Νοέμ 2023, 20:49 » σε Διεθνής πολιτική - 2 Απαντήσεις
- 374 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
13 Φεβ 2024, 21:37
-