Μέτρια προτιμώ αυτήνΜαδουραίος έγραψε: ↑06 Οκτ 2024, 20:56Intouchables
Joker 2 : Folie à deux
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Δεν επιτρέπεται η δημοσίευση συνδέσμων προς ιστότοπους παράνομης προβολής (streaming) ή λήψης (torrents, κ.λπ.) κινηματογραφικών και τηλεοπτικών έργων με πνευματικά δικαιώματα. Κανόνας 8.6.α
Δεν επιτρέπεται η δημοσίευση συνδέσμων προς ιστότοπους παράνομης προβολής (streaming) ή λήψης (torrents, κ.λπ.) κινηματογραφικών και τηλεοπτικών έργων με πνευματικά δικαιώματα. Κανόνας 8.6.α
Re: Joker 2 : Folie à deux
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης

- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
η λιστα περιελαμβανει Αυστριακο, Βελγο και ΟλλανδοLibre arbitre έγραψε: ↑06 Οκτ 2024, 21:13https://www.imdb.com/list/ls041399095/zteo έγραψε: ↑06 Οκτ 2024, 20:46Για δώσε ένα παράδειγμα σύγχρονου Γαλλικού κινηματογράφου.Libre arbitre έγραψε: ↑06 Οκτ 2024, 20:43
Θεωρώ τον σύγχρονο γαλλικό κινηματογράφο πολύ καλύτερο από αυτόν της Νουβέλ βαγκ.
και εννοειται αναθεμα κι αν ειδες δυο τρεις περα του Αμελι
- Libre arbitre
Οι σκηνοθέτες είναι σχεδόν πάντα Γάλλοι ή ζουν στην Γαλλία και στις ταινίες όλες η πλειονότητα είναι Γάλλοι ηθοποιοί. Έχω δει τουλάχιστον τις μισές ταινίες και κάποιες πάνω από μια φορά. Προφανώς και έχω δει και άλλες πολλές εκτός λίστας. Αλλά βγαίνουμε εκτός θέματος.Zundapp έγραψε: ↑06 Οκτ 2024, 21:23η λιστα περιελαμβανει Αυστριακο, Βελγο και Ολλανδο
και εννοειται αναθεμα κι αν ειδες δυο τρεις περα του Αμελι

- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
την επομενη φορα προσπαθησε καλυτερα και μεινε στον αντι-ΛΟΑΤΚΙ του Πουτιν και του ΜητσουτακLibre arbitre έγραψε: ↑06 Οκτ 2024, 21:30Οι σκηνοθέτες είναι σχεδόν πάντα Γάλλοι ή ζουν στην Γαλλία και στις ταινίες όλες η πλειονότητα είναι Γάλλοι ηθοποιοί. Έχω δει τουλάχιστον τις μισές ταινίες και κάποιες πάνω από μια φορά. Προφανώς και έχω δει και άλλες πολλές εκτός λίστας.
- Libre arbitre
Συγνώμη αλλά δεν βγάζω νόημα.Zundapp έγραψε: ↑06 Οκτ 2024, 21:33την επομενη φορα προσπαθησε καλυτερα και μεινε στον αντι-ΛΟΑΤΚΙ του Πουτιν και του ΜητσουτακLibre arbitre έγραψε: ↑06 Οκτ 2024, 21:30Οι σκηνοθέτες είναι σχεδόν πάντα Γάλλοι ή ζουν στην Γαλλία και στις ταινίες όλες η πλειονότητα είναι Γάλλοι ηθοποιοί. Έχω δει τουλάχιστον τις μισές ταινίες και κάποιες πάνω από μια φορά. Προφανώς και έχω δει και άλλες πολλές εκτός λίστας.

- kongrosian
θα την δω, μόνο και μόνο για τον Χοακιν Φοινιξ.
-
Δηλαδή αν προτιμούσες Αμερικανικές ταινίες και σειρές από τις Γαλλικές θα ήσουν υπέρ της Ρωσίας και κατά της Δύσης; Ή δεν θεωρεις τις ΗΠΑ σωστή Δυτική χώρα;Libre arbitre έγραψε: ↑06 Οκτ 2024, 20:19Πάντα είμαι με την Δύση και κατά της Ρωσίας.Mitharadir έγραψε: ↑06 Οκτ 2024, 20:13Τι μανία είναι αυτή με το Γαλλικό σινεμά και σειρές; Οι Αμερικανικές είναι πολύ καλύτερες (γνώμη μου).Πόσες Αμερικανικές ταινίες και σειρές από όλα τα είδη έχουν μείνει στην ιστορία παγκοσμίως και πόσες Γαλλικές;
Μια ταινία στην οποία ο Τζόκερ ανακαλύπτει τη θηλυκή πλευρά του εαυτού του με έφεση στο τραγούδι πριν σφαχτεί από έναν άλλον τρόφιμο, ε ναι εργάρα θα είναι.
- Rocco Siffredi
Βάλε και κάνα σποιλερ μπρο ελεος
- Libre arbitre
Ποιος σου είπε ότι δεν μου αρέσουν οι αμερικανικές. Απλά προτιμώ τις γαλλικές κάπως παραπάνω. Μια χαρά δυτικές χώρες είναι και οι ΗΠΑ και η Γαλλία.Mitharadir έγραψε: ↑07 Οκτ 2024, 14:14Δηλαδή αν προτιμούσες Αμερικανικές ταινίες και σειρές από τις Γαλλικές θα ήσουν υπέρ της Ρωσίας και κατά της Δύσης; Ή δεν θεωρεις τις ΗΠΑ σωστή Δυτική χώρα;Libre arbitre έγραψε: ↑06 Οκτ 2024, 20:19Πάντα είμαι με την Δύση και κατά της Ρωσίας.Mitharadir έγραψε: ↑06 Οκτ 2024, 20:13
Τι μανία είναι αυτή με το Γαλλικό σινεμά και σειρές; Οι Αμερικανικές είναι πολύ καλύτερες (γνώμη μου).Πόσες Αμερικανικές ταινίες και σειρές από όλα τα είδη έχουν μείνει στην ιστορία παγκοσμίως και πόσες Γαλλικές;

- Libre arbitre
Ποιος σου είπε ότι δεν μου αρέσουν οι αμερικανικές. Απλά προτιμώ τις γαλλικές περισσοτερο. Μια χαρά δυτικές χώρες είναι και οι ΗΠΑ και η Γαλλία. Αντίθετα οι ρωσικές, τουρκικές και οι ινδικές ταινίες είναι πολύ μπας κλας. Μόνο νοτιοκορεατικες μπορώ να δω από ανατολικές χώρες.Mitharadir έγραψε: ↑07 Οκτ 2024, 14:14Δηλαδή αν προτιμούσες Αμερικανικές ταινίες και σειρές από τις Γαλλικές θα ήσουν υπέρ της Ρωσίας και κατά της Δύσης; Ή δεν θεωρεις τις ΗΠΑ σωστή Δυτική χώρα;Libre arbitre έγραψε: ↑06 Οκτ 2024, 20:19Πάντα είμαι με την Δύση και κατά της Ρωσίας.Mitharadir έγραψε: ↑06 Οκτ 2024, 20:13
Τι μανία είναι αυτή με το Γαλλικό σινεμά και σειρές; Οι Αμερικανικές είναι πολύ καλύτερες (γνώμη μου).Πόσες Αμερικανικές ταινίες και σειρές από όλα τα είδη έχουν μείνει στην ιστορία παγκοσμίως και πόσες Γαλλικές;

-
Ρωσικές και Ινδικες δεν έχω δει.Τουρκικες έβλεπα αναγκαστικά παλιότερα, η μισή μου οικογένεια έβλεπε τότε τα τουρκικά σήριαλ που είχαν κατακλύσει την Ελλάδα εκείνη την περίοδο.Libre arbitre έγραψε: ↑07 Οκτ 2024, 14:58Ποιος σου είπε ότι δεν μου αρέσουν οι αμερικανικές. Απλά προτιμώ τις γαλλικές περισσοτερο. Μια χαρά δυτικές χώρες είναι και οι ΗΠΑ και η Γαλλία. Αντίθετα οι ρωσικές, τουρκικές και οι ινδικές ταινίες είναι πολύ μπας κλας. Μόνο νοτιοκορεατικες μπορώ να δω από ανατολικές χώρες.Mitharadir έγραψε: ↑07 Οκτ 2024, 14:14Δηλαδή αν προτιμούσες Αμερικανικές ταινίες και σειρές από τις Γαλλικές θα ήσουν υπέρ της Ρωσίας και κατά της Δύσης; Ή δεν θεωρεις τις ΗΠΑ σωστή Δυτική χώρα;
Γιατί θεωρείς τις Αμερικανικές χειρότερες από τις Γαλλικές; Σε χαλάνε οι ηθοποιοί ή κάτι άλλο;
Λευκός Λύκος έγραψε: ↑06 Οκτ 2024, 16:22Η ταινία δεν βλέπεται.
Λυπήθηκα κάθε ευρώ που έδωσα για εισιτήρια,ποπ Κορν και αναψυκτικά.

φωταγε από πολύ μακριά, ευτυχώς
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
- Libre arbitre
Ίσως να με συγκινεί περισσότερο η γλώσσα του Μολιέρου, οι γαλλικές ταινίες έχουν ένα je ne sais quoi.Mitharadir έγραψε: ↑07 Οκτ 2024, 20:38Ρωσικές και Ινδικες δεν έχω δει.Τουρκικες έβλεπα αναγκαστικά παλιότερα, η μισή μου οικογένεια έβλεπε τότε τα τουρκικά σήριαλ που είχαν κατακλύσει την Ελλάδα εκείνη την περίοδο.Libre arbitre έγραψε: ↑07 Οκτ 2024, 14:58Ποιος σου είπε ότι δεν μου αρέσουν οι αμερικανικές. Απλά προτιμώ τις γαλλικές περισσοτερο. Μια χαρά δυτικές χώρες είναι και οι ΗΠΑ και η Γαλλία. Αντίθετα οι ρωσικές, τουρκικές και οι ινδικές ταινίες είναι πολύ μπας κλας. Μόνο νοτιοκορεατικες μπορώ να δω από ανατολικές χώρες.Mitharadir έγραψε: ↑07 Οκτ 2024, 14:14
Δηλαδή αν προτιμούσες Αμερικανικές ταινίες και σειρές από τις Γαλλικές θα ήσουν υπέρ της Ρωσίας και κατά της Δύσης; Ή δεν θεωρεις τις ΗΠΑ σωστή Δυτική χώρα;
Γιατί θεωρείς τις Αμερικανικές χειρότερες από τις Γαλλικές; Σε χαλάνε οι ηθοποιοί ή κάτι άλλο;