Golden Age έγραψε: ↑07 Οκτ 2024, 20:52
Σπίρτο έγραψε: ↑07 Οκτ 2024, 20:21
Άσε μας ρε μεγάλε που πίστευε έστω κι ένας ότι έρχεται η επανάσταση.
Όλοι οι αριστεριστές και οι αναρχικοί είχαν πορωθεί απο το 2006 και μετά και πίστευαν πραγματικά ότι έρχεται επανάσταση. Ζούσαν μέσα σε ένα τέτοιο κλίμα.
Για μισό λεπτό , για μισό λεπτό. Πότε ξεκίνησε να κάνει ανοίγματα ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. στις συνιστώσες του;
Θυμάμαι ότι στο ΤΕΙ που σπούδαζα είχε έρθει ινστρούχτορας από συνιστώσα του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. για καθοδηγητικό ρόλο.
Θυμάμαι που μάλιστα περίμεναν και στις φοιτητικές εκλογές , η παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ να πάρει υψηλά ποσοστά αλλά τελικά παρέμεινε καθηλωμένη στα ασήμαντα ποσοστά που είχε. Ήταν η περίοδος που όλοι τότε μιλούσαν με δέος για το φαινόμενο Αλέξης Τσίπρας. Πραγματικά όλοι μιλούσαν γι αυτόν λες και περίμεναν κάποιον μεσσία. Πολλοί μάλιστα τότε βρήκαν αφορμή μέσω του Αλέξη Τσίπρα να χτυπήσουν το ΚΚΕ. Για επανάσταση δεν ξέρω αν πίστευε κανένας αλλά είχε αρχίσει να διαμορφώνεται μια αριστερολαγνεία. Δεν μου αρέσει να χρησιμοποιώ τέτοιες εκφράσεις αλλά δεν ξέρω πως να περιγράψω όλο αυτό το κλίμα που είχε δημιουργηθεί τότε με τον ΣΥΡΙΖΑ.
Και να τι κατάφερε...
Ξεσήκωσε τον κόσμο, έταζε λαγούς με πετραχήλια , όλοι έγιναν δήθεν αριστεροί και μετά το Μακεδονικό και τα μνημόνια εξαφανίστηκαν όλοι αυτοί.