ισραηλινή επίθεση στο Ιραν

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
Άβαταρ μέλους
student

Re: ισραηλινή επίθεση στο Ιραν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από student » 08 Οκτ 2024, 10:37

Εμπεδοκλής έγραψε:
08 Οκτ 2024, 10:33
Dwarven Blacksmith έγραψε:
08 Οκτ 2024, 10:26
Αλιόσα έγραψε:
08 Οκτ 2024, 10:12

Ενω το ιράν εξαπέλυσε πυραύλους κατά πολιτών.
:smt005:
Ιστορικός αναθεωρητισμός για κάτι που έγινε χτες.
Γαμωδυστοπια.
Όταν ελέγχεις τα μίντια μπορείς να σερβίρεις στην κοινή γνώμη ό,τι θέλεις. Αφαιρείς τη λογική και περνάς το αφήγημα σου.
Μπορεί όλοι να είδαμε πυραύλους να σκάνε σε στρατιωτικούς στόχους με ακρίβεια μέτρου, κοντά σε πόλεις, να μην έχουμε νεκρούς πολίτες, αλλά αν σου πουν τα μίντια ότι στόχευαν αμάχους θα το πιστέψεις, είτε με το καλό είτε με το άγριο.
Μα εδώ ούτε καν τα μυδια δεν είπαν κάτι τέτοιο :102:

Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nyxtovios » 08 Οκτ 2024, 10:42

student έγραψε:
08 Οκτ 2024, 10:37
Εμπεδοκλής έγραψε:

Γαμωδυστοπια.
Όταν ελέγχεις τα μίντια μπορείς να σερβίρεις στην κοινή γνώμη ό,τι θέλεις. Αφαιρείς τη λογική και περνάς το αφήγημα σου.
Μπορεί όλοι να είδαμε πυραύλους να σκάνε σε στρατιωτικούς στόχους με ακρίβεια μέτρου, κοντά σε πόλεις, να μην έχουμε νεκρούς πολίτες, αλλά αν σου πουν τα μίντια ότι στόχευαν αμάχους θα το πιστέψεις, είτε με το καλό είτε με το άγριο.
Ε οκ, δεν είναι κακό να παίρνεις και καμιά πρωτοβουλία.
Θα μας δώσουν τη Μπόλη άμα προσκυνήσουμε λίγο ακόμα.

Άβαταρ μέλους
Bazoomba
Phorum.gr user: Bazoomba

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bazoomba » 08 Οκτ 2024, 10:45

Κι ομως, καθημερινα, καταφερνει στο τελος της μερας να αναπνεει.
ΓΑΛΗ έγραψε:
09 Φεβ 2021, 16:09
Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.

Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age » 08 Οκτ 2024, 13:08

dna replication έγραψε:
08 Οκτ 2024, 00:51
ε πέστα στον πατησιώτη και σε διάφορους άλλους που θρηνούν για την Ουκρανία που παρέδωσε τα πυρηνικά...
όταν οι ίδιες οι ΗΠΑ πάτησαν πόδι και είπαν τα πυρηνικά μονο η Ρωσία (του Γιελτσιν, που είχε τη δημοκρατία στα μάτια)
όταν η διεφθαρμένη Ουκρανία για δεκαετίες ξεπουλούσε ότι είχε και δεν είχε απο το σοβιετικό οπλισμό, από αεροπλανοφόρα μέχρι τουφεκια σε κάθε πιθανό και απίθανο ενδιαφερόμενο
Βέβαια και η Ρωσία είχε εγγυηθεί για την εδαφική ακεραιότητα της Ουκρανίας ως αντάλλαγμα για να πάρει τα πυρηνικά. :)
Αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία.

Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής » 08 Οκτ 2024, 15:12

student έγραψε:
08 Οκτ 2024, 10:37
Εμπεδοκλής έγραψε:

Γαμωδυστοπια.
Τα μίντια σου είπαν ότι είναι απολύτως λογικό και νόμιμο οι σιωναζί να σκοτώνουν στρατιώτη της Χεζμπολάχ μέσα στο σπίτι του μαζί με όλη την οικογένεια του αλλά είναι τρομοκρατική ενέργεια αν σκοτώσει η άλλη πλευρά στρατιώτη των σιωναζί στο τραμ...

Μας είπαν επίσης ότι φταίει η Χεζμπολάχ που έχει το γραφείο πληροφοριών της στον αστικό ιστό γιατί έτσι κρύβονται πίσω από γυναικόπαιδα αλλά δε φταίει το Ισραήλ που έχει στρατιωτικές εγκαταστάσεις και το γραφείο πληροφοριών της Μοσάντ στον αστικό ιστό...

Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age » 08 Οκτ 2024, 15:15

Εμπεδοκλής έγραψε:
08 Οκτ 2024, 15:12
αλλά είναι τρομοκρατική ενέργεια αν σκοτώσει η άλλη πλευρά στρατιώτη των σιωναζί στο τραμ...
Δεν "σκότωσαν κάποιον στρατιώτη". Τυφλή δολοφονική επίθεση σε όποιον πολίτη έβλεπαν μπροστά τους έκαναν. Το ότι ο Ιωνάς είχε κάνει την θητεία του στο παρελθόν στον ισραηλινό στρατό, δεν το αλλάζει αυτό. Άλλο θέμα το τί λένε οι οπαδοί των τρομοκρατών για να δικαιολογήσουν μια τρομοκρατική επίθεση με στόχο απλό κόσμο.

Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής » 08 Οκτ 2024, 15:30

Golden Age έγραψε:
08 Οκτ 2024, 15:15
Εμπεδοκλής έγραψε:
αλλά είναι τρομοκρατική ενέργεια αν σκοτώσει η άλλη πλευρά στρατιώτη των σιωναζί στο τραμ...
Δεν "σκότωσαν κάποιον στρατιώτη". Τυφλή δολοφονική επίθεση σε όποιον πολίτη έβλεπαν μπροστά τους έκαναν. Το ότι ο Ιωνάς είχε κάνει την θητεία του στο παρελθόν στον ισραηλινό στρατό, δεν το αλλάζει αυτό. Άλλο θέμα το τί λένε οι οπαδοί των τρομοκρατών για να δικαιολογήσουν μια τρομοκρατική επίθεση με στόχο απλό κόσμο.
Ποιος δεν έχει κάνει άραγε θητεία στον Ισραηλινό στρατό; Τυχαίοι πολίτες που έχουν κάνει θητεία στον Ισραηλινό στρατό. Από την άλλη πλευρά, οι τυχαίοι πολίτες που έχουν κάνει θητεία στη Χεζμπολάχ ή έμεναν κοντά σε αυτούς τους τυχαίους πολίτες είναι φυσιολογικές απώλειες ή και στοχευμένες, όχι τυφλές...

Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age » 08 Οκτ 2024, 16:13

Εμπεδοκλής έγραψε:
08 Οκτ 2024, 15:30
Golden Age έγραψε:
Εμπεδοκλής έγραψε:
Ποιος δεν έχει κάνει άραγε θητεία στον Ισραηλινό στρατό; Τυχαίοι πολίτες που έχουν κάνει θητεία στον Ισραηλινό στρατό. Από την άλλη πλευρά, οι τυχαίοι πολίτες που έχουν κάνει θητεία στη Χεζμπολάχ ή έμεναν κοντά σε αυτούς τους τυχαίους πολίτες είναι φυσιολογικές απώλειες ή και στοχευμένες, όχι τυφλές...
Όλοι οι πολίτες του Ισραήλ είναι υποχρεωμένοι να υπηρετήσουν την θητεία τους στον Ισραηλινό στρατό. Τώρα πως αυτό δικαιολογεί την τυφλή τρομοκρατική επίθεση σε τυχαίους Ισραηλινούς πολίτες, δεν μπορώ να το καταλάβω.

Η στράτευση στην Χεζμπολάχ έχω την εντύπωση ότι είναι εθελοντική. Δεν έχω ακούσει ποτέ να την επιβάλλει η οργάνωση σε Σιίτες κατοίκους του νοτίου Λιβάνου.

Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής » 08 Οκτ 2024, 17:42

Golden Age έγραψε:
08 Οκτ 2024, 16:13
Εμπεδοκλής έγραψε:
Golden Age έγραψε:

Όλοι οι πολίτες του Ισραήλ είναι υποχρεωμένοι να υπηρετήσουν την θητεία τους στον Ισραηλινό στρατό. Τώρα πως αυτό δικαιολογεί την τυφλή τρομοκρατική επίθεση σε τυχαίους Ισραηλινούς πολίτες, δεν μπορώ να το καταλάβω.

Η στράτευση στην Χεζμπολάχ έχω την εντύπωση ότι είναι εθελοντική. Δεν έχω ακούσει ποτέ να την επιβάλλει η οργάνωση σε Σιίτες κατοίκους του νοτίου Λιβάνου.
Οι πολίτες του Ισραήλ είναι υποχρεωμένοι να φύγουν από την Ελλάδα για να πάνε να υπηρετήσουν στο Ισραήλ; Οι ίδιοι οι Ισραηλινοί μιλούν για οφθαλμό αντί οφθαλμού. Τί θέλεις να κάνουν οι υπό κατοχή Παλαιστίνιοι; Σφάξε με Εβραίε μου να αγιάσω;
Όχι που θα μπούνε μέσα στην Ελλάδα οι Τούρκοι, θα μου γκρεμίσουν το σπίτι και θα πω, ο Τούρκος στρατιώτης στο μετρό που κάθεται δίπλα μου ήταν υποχρεωμένος να πάει στρατό να σκοτώσει τους δικούς μου...
Τέλος πάντων. Χέστηκα κιόλας.

nemo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nemo » 08 Οκτ 2024, 17:53

Εμπεδοκλής έγραψε:
08 Οκτ 2024, 17:42

και εμεις χεστηκαμε αλλα δεν ειναι οπως το σκεφτεσαι ...αυτοι που δεν ειναι φανατικοι μια χαρα ζουν
με τους εβραιους

Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής » 08 Οκτ 2024, 17:58

nemo έγραψε:
08 Οκτ 2024, 17:53
Εμπεδοκλής έγραψε:

και εμεις χεστηκαμε αλλα δεν ειναι οπως το σκεφτεσαι ...αυτοι που δεν ειναι φανατικοι μια χαρα ζουν
με τους εβραιους
Μπα. Οι μη φανατικοί είναι οι πρώτοι που δολοφονούνται ώστε να κυριαρχούν οι φανατικοί στη προπαγάνδα τους. Πριν λίγες μέρες δολοφονήθηκε ένα γεροντάκι που άοπλος έμπαινε εμπρός από τις δυνάμεις των σιωναζί όταν έκαναν επιθέσεις στους Παλαιστίνιους της Δυτικής όχθης.

Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age » 08 Οκτ 2024, 17:58

Εμπεδοκλής έγραψε:
Golden Age έγραψε:
Εμπεδοκλής έγραψε:

Οι πολίτες του Ισραήλ είναι υποχρεωμένοι να φύγουν από την Ελλάδα για να πάνε να υπηρετήσουν στο Ισραήλ; Οι ίδιοι οι Ισραηλινοί μιλούν για οφθαλμό αντί οφθαλμού. Τί θέλεις να κάνουν οι υπό κατοχή Παλαιστίνιοι; Σφάξε με Εβραίε μου να αγιάσω;
Όχι που θα μπούνε μέσα στην Ελλάδα οι Τούρκοι, θα μου γκρεμίσουν το σπίτι και θα πω, ο Τούρκος στρατιώτης στο μετρό που κάθεται δίπλα μου ήταν υποχρεωμένος να πάει στρατό να σκοτώσει τους δικούς μου...
Η οικογένειά του είχε εγκατασταθεί στο Ισραήλ πριν δεκαετίες. Αυτός εκεί μεγάλωσε και πήρε την υπηκοότητα. Ήταν υποχρεωμένος να υπηρετήσει την θητεία του.
Τον Ιωνά (ο οποίος δεν ήταν καν στρατιώτης όταν τον δολοφόνησαν) δεν τον δολοφόνησαν γιατί στο παρελθόν είχε υπηρετήσει υποχρεωτικά την θητεία του στο στρατό του Ισραήλ. Ούτε επιτέθηκαν σε κανέναν στρατιωτικό στόχο εκείνη τη μέρα. Τον δολοφόνησαν γιατί ήθελαν να κάνουν τυφλή δολοφονική επίθεση σε αμάχους Εβραίους. Για τρομοκράτες της Χαμάς μιλάμε. Εσένα βέβαια σου αρέσουν οι ισλαμιστές τρομοκράτες, γι αυτό και υποστηρίζεις τις ενέργειές τους.

Άβαταρ μέλους
Orion22

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Orion22 » 08 Οκτ 2024, 18:13

ασπρόπυργος.il 2024

klama :smt005::smt005:
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»

Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής » 08 Οκτ 2024, 18:30

Golden Age έγραψε:
08 Οκτ 2024, 17:58
Εμπεδοκλής έγραψε:
Golden Age έγραψε:

Η οικογένειά του είχε εγκατασταθεί στο Ισραήλ πριν δεκαετίες. Αυτός εκεί μεγάλωσε και πήρε την υπηκοότητα. Ήταν υποχρεωμένος να υπηρετήσει την θητεία του.
Τον Ιωνά (ο οποίος δεν ήταν καν στρατιώτης όταν τον δολοφόνησαν) δεν τον δολοφόνησαν γιατί στο παρελθόν είχε υπηρετήσει υποχρεωτικά την θητεία του στο στρατό του Ισραήλ. Ούτε επιτέθηκαν σε κανέναν στρατιωτικό στόχο εκείνη τη μέρα. Τον δολοφόνησαν γιατί ήθελαν να κάνουν τυφλή δολοφονική επίθεση σε αμάχους Εβραίους. Για τρομοκράτες της Χαμάς μιλάμε. Εσένα βέβαια σου αρέσουν οι ισλαμιστές τρομοκράτες, γι αυτό και υποστηρίζεις τις ενέργειές τους.
Και ο ανώνυμος Λιβανέζος που δολοφονήθηκε από το μπίπερ που έσκασε όταν ψώνιζε στο σουπερμάρκετ δεν ήταν καν στρατιώτης εκείνη την ημέρα αλλά δε συγκινήθηκες ώστε να κρώξεις.

Δεν πειράζει. Προσκύνησε τους σιωναζί ως στρατιώτης τους και το πλήρωσε με τη ζωή του. Ας δήλωνε αρνητής στράτευσης και σε εγκατέλειπε τη χώρα.

Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age » 08 Οκτ 2024, 20:45

Εμπεδοκλής έγραψε:
08 Οκτ 2024, 17:58
nemo έγραψε:
08 Οκτ 2024, 17:53
Εμπεδοκλής έγραψε:

με τους εβραιους
Μπα. Οι μη φανατικοί είναι οι πρώτοι που δολοφονούνται ώστε να κυριαρχούν οι φανατικοί στη προπαγάνδα τους.
Εσύ ως γνωστόν είσαι με τους μη φανατικούς. Γι' αυτό και στηρίζεις Χαμάς και Χεζμπολάχ...

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών