Ευχαριστώ. Δεν αποκλείεται. Για νόσηση πάντως και να το πέρασα ελαφρά δεν ξέρω. Δεν είχα κάποια ένδειξη και τεστς έγιναν αρκετά.hellegennes έγραψε: ↑24 Σεπ 2024, 15:06Ναι, δεν θέλω να σας χαλάσω το παραμύθι αλλά οι περισσότεροι ιοί που εισέρχονται στο σύστημά μας παίρνουν πούλο πριν δημιουργήσουν νόσηση, είναι δηλαδή ασυμπτωματικές μολύνσεις. Αυτήν την δουλειά κάνει το ανοσοποιητικό σύστημα.
Έχετε κολλήσει πολλές φορές κορωνοϊό και απλά δεν το έχετε πάρει είδηση.
Περαστικά σου, Στάθη.
Είμαι θετικός
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Είμαι θετικός
Ξέρει κάποιο καλό παιδί αν τα tests Singclean IVD είναι αξιόπιστα ή όχι;
Το τσιμπησα,παμε για 2ο γυρο.Προς το παρον βασταει η φυσικη ανοσια,απο συμπτωματα μονο το θετικο τεστ.
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Σε ζηλευω. Παρακαλάω να τσιμπήσω να ηρεμήσω λιγες μερες, να γλυτώσω και δουλεια, και εχω τον ατσίμπητο εδω και χρονια. Μονο μια φορα την εχω παθει.
Α ρε κτηνίατρε γιατί να εισαι τόσο εγγύηση?

Γιατι να γλιτωσεις δουλεια;Θα χες τιποτα συμπτωματα με το σουπερ μπολι;

Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Καλά να ειμαστε όλοι, να αναβαθμιστεί ο κοβιντ και να ξαναπαμε λοκντάου 

Ανεμβολίαστος?

Χεζουν οι αρκουδες στο δασος;
Respect! Μάγκας.
Πες μου ότι δουλεύεις και μισθωτός να τα υψώσω στο τετράγωνο
Δυστυχως δεν θα παρω το μπονους,αλλα υποσχομαι η επομενη πανδημια να με βρει ως μισθωτο.
Ναι οκ ουτε υπαλληλους εχω οποτε ουτε απο εκει το παιρνω,μη με βαζεις να δινω στοιχεια φακελωνουν εδω μεσα.Παντως εκεινη την εποχη οι συγκυριες το ειχαν φερει και εκανα πολλα υποχρεωτικα τεστ

Τι δουλεια κανεις ρε Τσουβι;GoBack έγραψε: ↑08 Οκτ 2024, 22:01Ναι οκ ουτε υπαλληλους εχω οποτε ουτε απο εκει το παιρνω,μη με βαζεις να δινω στοιχεια φακελωνουν εδω μεσα.Παντως εκεινη την εποχη οι συγκυριες το ειχαν φερει και εκανα πολλα υποχρεωτικα τεστ
Μανατζερ ραγκμπι
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Μπάιντεν: «Είμαι περήφανη που είμαι η πρώτη μαύρη αντιπρόεδρος των ΗΠΑ»!
από Αρίστος » 05 Ιούλ 2024, 15:17 » σε Διεθνής πολιτική - 67 Απαντήσεις
- 2808 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Chupacabra
06 Ιούλ 2024, 21:28
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ειμαι η Εριεττα......και ειμαι καλα.
από Μαδουραίος » 08 Νοέμ 2024, 14:32 » σε Κοινωνικά θέματα - 5 Απαντήσεις
- 439 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
08 Νοέμ 2024, 14:49
-
-
- 1 Απαντήσεις
- 613 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
10 Ιουν 2023, 06:50