Βιντεάκια Μαύρης Θάλασσας.
- Communio Sancta
Βιντεάκια Μαύρης Θάλασσας.
Τα βλέπω τελευταία. Πώς σας φαίνονται; Τους δοκιμάσατε εμπράκτως; Νόστιμα;
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ.
Re: Βιντεάκια Μαύρης Θάλασσας.
-Μητερα, τι σου εχω σημερα; Ολοφρεσκα συκα, θα μου δειξεις πως μαγειρευονται;
- Βεβαιως, τα πλενουμε σε βιολογικο νερο απο τον θερμαικο και αφου τα στεγνωσουμε καλα καλα, τα απλωνουμε σε ενα μπολ και με τα δυο χερια ξεφλουδιζουμε. Ετοιμα τα συκα.
- Ωωω πατερα ευχαριστω, μπορεις να μας πεις κατι για αυτα τα συκα;
- Βεβαιως, τα συκα ειναι φρουτο που ευδοκιμει εδω στον θερμαικο. Ειναι καλυτερα να τρωγονται αυτη την εποχη.
- Βεβαιως, τα πλενουμε σε βιολογικο νερο απο τον θερμαικο και αφου τα στεγνωσουμε καλα καλα, τα απλωνουμε σε ενα μπολ και με τα δυο χερια ξεφλουδιζουμε. Ετοιμα τα συκα.
- Βεβαιως, τα συκα ειναι φρουτο που ευδοκιμει εδω στον θερμαικο. Ειναι καλυτερα να τρωγονται αυτη την εποχη.
- Ανδροπαραδίνομαι
- Phorum.gr user: Λατ
Bazoomba έγραψε: ↑09 Οκτ 2024, 22:39-Μητερα, τι σου εχω σημερα; Ολοφρεσκα συκα, θα μου δειξεις πως μαγειρευονται;

Το μαγαζί είναι πολύ καλό.
Τα βιντεακια από μόνα τους αστεία.
Δεν νομίζω ότι βοηθούν ιδιαίτερα το ιματζ του μαγαζιού, το αντίθετο ίσως.
Ίσως πάλι το μαγαζί να θέλει να αποκτήσει πρόσβαση σε πιο νεανικό κοινό αλλά με τις τιμές και την πελατεία που έχει, δύσκολο.
Τα βιντεακια από μόνα τους αστεία.
Δεν νομίζω ότι βοηθούν ιδιαίτερα το ιματζ του μαγαζιού, το αντίθετο ίσως.
Ίσως πάλι το μαγαζί να θέλει να αποκτήσει πρόσβαση σε πιο νεανικό κοινό αλλά με τις τιμές και την πελατεία που έχει, δύσκολο.
βέβαια το έκαναν από τα ποιο γνωστά μαγαζιά στην Ελλάδα .Δεν θα γίνονταν αυτό χωρίς τα social.Πάντως μια χαρά πελατεία με λεφτά μαζεύει
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
-
Συγγνώμη αλλά για ποιο πράγμα λέτε;
Δεν έχω πάει, έχω ακούσει πως είναι υπερβολικά ακριβό για αυτό που προσφέρειCommunio Sancta έγραψε: ↑09 Οκτ 2024, 22:17Τα βλέπω τελευταία. Πώς σας φαίνονται; Τους δοκιμάσατε εμπράκτως; Νόστιμα;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Για τι ευρος τιμων μιλαμε?Ερμής έγραψε: ↑10 Οκτ 2024, 10:02Δεν έχω πάει, έχω ακούσει πως είναι υπερβολικά ακριβό για αυτό που προσφέρειCommunio Sancta έγραψε: ↑09 Οκτ 2024, 22:17Τα βλέπω τελευταία. Πώς σας φαίνονται; Τους δοκιμάσατε εμπράκτως; Νόστιμα;
Ειναι απο τα εστιατορια τυπου γκουρμε που σου σερβιρουν μισο τονο με σαλτσα μεντας και αποδομημενη σαλατα ξερω σε πιατάκι του καφε και στο χρεωνουν 200 ευρω?
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Εχω ακούσει πως είναι μια ψαροταβέρνα χωρίς τίποτα εξηζητημένο τυπου Βαρούλκο και χρεώνει τιμές Βαρούλκου. Κάποιο 100αρι το άτομο βάση.George_V έγραψε: ↑10 Οκτ 2024, 10:26Για τι ευρος τιμων μιλαμε?Ερμής έγραψε: ↑10 Οκτ 2024, 10:02Δεν έχω πάει, έχω ακούσει πως είναι υπερβολικά ακριβό για αυτό που προσφέρειCommunio Sancta έγραψε: ↑09 Οκτ 2024, 22:17Τα βλέπω τελευταία. Πώς σας φαίνονται; Τους δοκιμάσατε εμπράκτως; Νόστιμα;
Ειναι απο τα εστιατορια τυπου γκουρμε που σου σερβιρουν μισο τονο με σαλτσα μεντας και αποδομημενη σαλατα ξερω σε πιατάκι του καφε και στο χρεωνουν 200 ευρω?
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
-
- George_V
Α δεν ξερω Βαρουλκο δεν εχω παει ποτε.Ερμής έγραψε: ↑10 Οκτ 2024, 10:31Εχω ακούσει πως είναι μια ψαροταβέρνα χωρίς τίποτα εξηζητημένο τυπου Βαρούλκο και χρεώνει τιμές Βαρούλκου. Κάποιο 100αρι το άτομο βάση.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- George_V
stergiosbik έγραψε: ↑10 Οκτ 2024, 10:34Aααα για γκουρμε και καλα εστιατοριο λετε;
Ναι οκ.
Προτιμω τιποτα τετοιο που θα φαω κανονικο φαγητο για φυσιολογικους ανθρωπους.
[img]https://i.postimg.cc/tJrPC96d/4617 ... .jpg[/img]

-
George_V έγραψε: ↑10 Οκτ 2024, 10:42stergiosbik έγραψε: ↑10 Οκτ 2024, 10:34Aααα για γκουρμε και καλα εστιατοριο λετε;
Ναι οκ.
Προτιμω τιποτα τετοιο που θα φαω κανονικο φαγητο για φυσιολογικους ανθρωπους.
[img]https://i.postimg.cc/tJrPC96d/4617 ... .jpg[/img]![]()

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση σκοτώθηκε ο ναύαρχος του στόλου της Μαύρης Θάλασσας(allegedly)
από Σενέκας » 23 Σεπ 2023, 10:57 » σε Διεθνής πολιτική - 122 Απαντήσεις
- 4567 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ
28 Σεπ 2023, 00:37
-
-
-
Νέα δημοσίευση Αφεντικά της μαύρης αγοράς: Οι εργάτες μας πίνουν το αίμα
από Ληστοσυμμορίτης » 19 Οκτ 2023, 23:30 » σε Εσωτερική Πολιτική - 33 Απαντήσεις
- 1182 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon
20 Οκτ 2023, 12:24
-
-
- 11 Απαντήσεις
- 715 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nyxtovios
05 Σεπ 2023, 19:01