Δεξου το ως φυσιολογικό αλλιώς εισαι φασιστας
Δεξου το ως φυσιολογικό αλλιώς εισαι φασιστας
η woke παλαβομαρα φτανει σε νεα διασταση. ο κοσμος δεν παει καλα.
ποσο ωραια ηταν τη δεκαετια του 90 που μολις ειχε καταρρευσει ο κομμουνισμος
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
Γενικός Γραμματέας υπουργείου προέρχεται από κόμμα που υποστηρίζει την ψευδομειονότητα στη Μακεδονία
Γενικός Γραμματέας υπουργείου προέρχεται από κόμμα που υποστηρίζει την ψευδομειονότητα στη Μακεδονία
Re: Δεξου το ως φυσιολογικό αλλιώς εισαι φασιστας
Tυπε μου μυστηριε αν αυτα τα καραγκιοζιλικια τα εκαναν στη σοβιετια ακομα και επι Γκορμπατσωφ ο κοσμος θα τους
επαιρνε με τις χλεπες.
Το ιδιο θα γινοταν και στη Ρωσια επι Γιελτσιν και στη σημερινη εποχη επι Πουτιν.
Μπορει η Ρωσια να ειχε καποτε κομμουνιστες στην εξουσια αλλα τετοια καραγκιοζιλικια ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΝ deal with it.
Παψε να φερεσαι σαν ανοϊκος χουντογερος που παντου βλεπει τον κομμουνιστικο κινδυνο να καραδοκει.
Ειλικρινά τώρα, θεωρείτε ότι κάτι τέτοιοι σύγχρονοι αρκουδιάρηδες και τα ζωντανά τους εκλαμβάνονται ως πλεονέκτημα και όχι ως γελοία φύρα για την κάθε πολιτική ιδεολογία;
Μα αυτοί ακριβώς είναι η επιτομή του καραγκιόζη "φασίστα".
Μαζεύουν τουλάχιστον κανένα κέρμα ως κακοτέχνες του δρόμου;
Μα αυτοί ακριβώς είναι η επιτομή του καραγκιόζη "φασίστα".
Μαζεύουν τουλάχιστον κανένα κέρμα ως κακοτέχνες του δρόμου;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Κάνουν την πλάκα τους κι εσείς το πολιτικοποιείτε.
Σαν άνθρωπος είναι ο Θεός σας. Δεν τον θέλω.
δεν ειμαι χουντικος. αλλα η woke κουλτουρα εχει μαρξιστικη προελευσηChupacabra έγραψε: ↑10 Οκτ 2024, 13:27Tυπε μου μυστηριε αν αυτα τα καραγκιοζιλικια τα εκαναν στη σοβιετια ακομα και επι Γκορμπατσωφ ο κοσμος θα τους
επαιρνε με τις χλεπες.
Το ιδιο θα γινοταν και στη Ρωσια επι Γιελτσιν και στη σημερινη εποχη επι Πουτιν.
Μπορει η Ρωσια να ειχε καποτε κομμουνιστες στην εξουσια αλλα τετοια καραγκιοζιλικια ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΝ deal with it.
Παψε να φερεσαι σαν ανοϊκος χουντογερος που παντου βλεπει τον κομμουνιστικο κινδυνο να καραδοκει.
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
Καμμία σχέση. Όλα αυτά τα τραλαλά εκλαμβάνονται από το "ίσιο"

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Οι ιδεολογικοι προγονοι των wokeκουλτουριαρηδων θεωρουσαν την σοβιετικη ενωση μια σταλινικη σκατοτρυπαsouthern έγραψε: ↑11 Οκτ 2024, 11:08δεν ειμαι χουντικος. αλλα η woke κουλτουρα εχει μαρξιστικη προελευσηChupacabra έγραψε: ↑10 Οκτ 2024, 13:27Tυπε μου μυστηριε αν αυτα τα καραγκιοζιλικια τα εκαναν στη σοβιετια ακομα και επι Γκορμπατσωφ ο κοσμος θα τους
επαιρνε με τις χλεπες.
και δεν σου λεω μονο για την εποχη του Σταλιν αλλα ακομα και μεχρι την διαλυση της.
Επισης θα σου πω και κατι αλλο για να το ξερεις η μια κορη του Μαρξ παντρευτηκε τον διανοουμενο και συγγραφεα Πωλ Λαφραγκ
που μεταξυ αλλων ειχε γραψει και το βιβλιο με τιτλο "Το δικαιωμα στην τεμπελια" αυτα τα πραγματα ομως ο Μαρξ τα θεωρουσε καραγκιοζιλικια
και εβγαζε σπυρια και μονο στο ακουσμα τους.
Οποτε δεν το πολυνομιζω να εχει η γουοκ κουλτουρα τοσο στενη σχεση με τον μαρξισμο.

Η λέξη μαρξισμός χρησιμοποιείται από τους αλτραιτ ως πασπαρτου
Δεν ξέρουν τι σημαίνει αλλα σηματοδοτεί όσα τους ενοχλούν
Δεν ξέρουν τι σημαίνει αλλα σηματοδοτεί όσα τους ενοχλούν
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Ακριβώς! Πολιτιστικός (ή πολιτισμικός?) μαρξισμός το έλεγαν κάποτε, μετά ειπαν να το πούνε σουτζουντάμπελγιου, μετά "γουόκ", μετά θα βρουν κάπως αλλιώς.
Όπως και το "φασίστας" για την απέναντι πλευρά. Λέξεις πασπαρτου για όλες τις χρήσεις, αλευρωτές.
Τι πολιτική είναι να κάνεις τον σκύλο;
Σαν άνθρωπος είναι ο Θεός σας. Δεν τον θέλω.
- Eθνικοκοινωνιστης
Chupacabra έγραψε: ↑10 Οκτ 2024, 13:27Tυπε μου μυστηριε αν αυτα τα καραγκιοζιλικια τα εκαναν στη σοβιετια ακομα και επι Γκορμπατσωφ ο κοσμος θα τους
επαιρνε με τις χλεπες.

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Eθνικοκοινωνιστης
ονομαζεται και τροτσκισμος

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Κι έλεγα άργησεEθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑11 Οκτ 2024, 23:14ονομαζεται και τροτσκισμος

- vantono
- Phorum.gr user: vantono
καζινοκεντρικός και φιτσωμένος δάσκαλε, ή σκετος?Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑11 Οκτ 2024, 23:14ονομαζεται και τροτσκισμος