NotebookLM

Λογισμικό, λειτουργικά συστήματα, προγραμματισμός, hardware, δίκτυα, Internet
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

NotebookLM

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 11 Οκτ 2024, 13:11

Υπάρχει, λέει, μπέτα. Έχει ασχοληθεί κανείς;
https://notebooklm.google.com/
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό

Άβαταρ μέλους
klg
Phorum.gr user: klg

Re: NotebookLM

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από klg » 12 Οκτ 2024, 10:36

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:
11 Οκτ 2024, 13:11
Υπάρχει, λέει, μπέτα. Έχει ασχοληθεί κανείς;
https://notebooklm.google.com/
Ενδιαφέρον, αλλά έχω τόσα πράγματα διάσπαρτα σε zotero, obsidian, whatever, που πραγματικά βαριέμαι και να σκεφτώ να κάνω upload όλο αυτό το corpus μαλακίας.

Εσύ το έχεις χρησιμοποιήσει καθόλου;
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.

Thank you Google Translate.

Άβαταρ μέλους
Yochanan
Phorum.gr user: Yochanan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Yochanan » 12 Οκτ 2024, 10:55

Το έχω δει κι εγω οπως και το οπσιντιαν αλλα δεν καταφερα να δουλεψω κατι. εχω την αισθηση οτι αν το μαθω θα ειναι χρησιμο. σα πρωτο βημα σκεφτομαι να ταισω το φολντερ με τα πιντιεφ στο τσαττζιπιτι και να του πω να τα ξεδιαλεξει και να μου γραψει ενα παηθον σκριπ να τα μετονομασει με καποιο συγκεκριμενο τροπο να βγαζουν νοημα
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.

Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 11 Δεκ 2024, 13:34

klg έγραψε:
12 Οκτ 2024, 10:36
To χρησιμοποιώ τώρα και μέχρι στιγμής είμαι πολύ ικανοποιημένος. Έχω φορτώσει μερικά pdf βιβλία (200-300 σελ. το καθένα) σε ένα γνωστικό τομέσ με πρακτική εφαρμογή, και το ανακρίνω με ερωτήσεις του στυλ create a one-day study plan to learn the fundamentals of <γνωστικός τομέας>. Αυτά που βγάζει είναι χρήσιμα με την έννοια ότι θα μου έπαιρνε μέρες/ εβδομάδες να φθάσω στο ίδιο αποτέλεσμα μόνος μου. (Βέβαια, καταλαβαίνω ότι βασικό caveat είναι ότι επειδή δεν είμαι εξπέρ στον τομέα αυτόν, δεν μπορώ να ελέγξω με βεβαιότητα ότι οι απαντήσεις είναι οι βέλτιστες)

Ένα πολύ βασικό μειονέκτημα είναι ότι δεν δουλεύει με γραφικά (εικόνες, διαγράμματα κλπ.) Είναι μόνο κείμενο. Αν χρειάζεσαι διάγραμμα για την μελέτη πρέπει να τα ψάξεις στο ορίτζιναλ pdf

Άβαταρ μέλους
klg
Phorum.gr user: klg

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από klg » 11 Δεκ 2024, 15:47

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:
11 Δεκ 2024, 13:34
klg έγραψε:
12 Οκτ 2024, 10:36
To χρησιμοποιώ τώρα και μέχρι στιγμής είμαι πολύ ικανοποιημένος. Έχω φορτώσει μερικά pdf βιβλία (200-300 σελ. το καθένα) σε ένα γνωστικό τομέσ με πρακτική εφαρμογή, και το ανακρίνω με ερωτήσεις του στυλ create a one-day study plan to learn the fundamentals of <γνωστικός τομέας>. Αυτά που βγάζει είναι χρήσιμα με την έννοια ότι θα μου έπαιρνε μέρες/ εβδομάδες να φθάσω στο ίδιο αποτέλεσμα μόνος μου. (Βέβαια, καταλαβαίνω ότι βασικό caveat είναι ότι επειδή δεν είμαι εξπέρ στον τομέα αυτόν, δεν μπορώ να ελέγξω με βεβαιότητα ότι οι απαντήσεις είναι οι βέλτιστες)

Ένα πολύ βασικό μειονέκτημα είναι ότι δεν δουλεύει με γραφικά (εικόνες, διαγράμματα κλπ.) Είναι μόνο κείμενο. Αν χρειάζεσαι διάγραμμα για την μελέτη πρέπει να τα ψάξεις στο ορίτζιναλ pdf
Alright, ακούγεται καλή φάση. Θα το τσεκάρω και εγώ.
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.

Thank you Google Translate.

Άβαταρ μέλους
marabou

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από marabou » 12 Δεκ 2024, 01:26

Έχω συνδρομή στο chatgpt και μου κάνει πολύ καλή δουλειά.
Σαν άνθρωπος είναι ο Θεός σας. Δεν τον θέλω.

Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 12 Δεκ 2024, 15:20

Άλλο χακ που σκέφθηκα και υλοποιώ: εξάγω ολόκληρα τσατ από το gpt όπου το "ανακρίνω" για διάφορα θέματα, ορισμούς κλπ, και τα φορτώνω στο Notebook, μαζί με τα βιβλία που προανέφερα. (Ένα πιθανό κάβιατ εδώ είναι οι παραισθήσεις που μπορεί να μπούνε στο nb)

Απάντηση

Επιστροφή στο “Πληροφορική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών