Γερνάω .
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Γερνάω .
Πιο παλια αυτα δεν ηταν τπτ για μενα . εβρισκα λύση στην τριτη αναζητηση ( στην χειροτερη )
Ακουστε πως εχει . εχω 30 mp3 θελω ενα προγραμμα να τα ενωσει ολα κανοντας fade 10 - 20 - 30 ? δευτερολεπτα το ενα στ αλλο δημιουργωντας μου ενα αρχειο ( μιξαρισμενα τα τρακς )
Θελω την πιο απλη λύση . και οχι απαντησεις τυπου ανοιξε το nero wave editor και καντα ενα ενα copy paste faded .
θενκς ιν αντβανσ
Ακουστε πως εχει . εχω 30 mp3 θελω ενα προγραμμα να τα ενωσει ολα κανοντας fade 10 - 20 - 30 ? δευτερολεπτα το ενα στ αλλο δημιουργωντας μου ενα αρχειο ( μιξαρισμενα τα τρακς )
Θελω την πιο απλη λύση . και οχι απαντησεις τυπου ανοιξε το nero wave editor και καντα ενα ενα copy paste faded .
θενκς ιν αντβανσ
Re: Γερνάω .
γινεται ενας χαμουλης τα πιο πολλα ειναι ονλινε τα οποια δε θελω . πιστευω θα το βρω
capcut σε εκδοση για windows βεβαια. ότι πιο ευκολο και εντυπωσιακό για ερασιτεχνικό μοντάζ. Ούτε τουτοριαλ ούτε πολύ μπλαμπλα. Υποθέτω μπορείς να ασχοληθείς μονο με το audiotrack και να αποθηκεύσεις Mp3 codec. χρειάστηκε πρωτη φορά να κάνω βιντεάκι μοντάζ, σε 2 απογεύματα χαλαρά με τον καφέ. Ένα δυο πράγματα εψαξα πως γινονται.
https://youtu.be/-VhIL6Ld9qI?t=1166 Πράξη ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ Κατσαφάδου Κωνσταντίνου, Μιχαηλίδου Δόμνας, Βλαχάκου Νικολάου http://tinyurl.com/4hwb2kra
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Sound forge
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
MixMeister Studio. Κυκλοφορεί σε όλα τα καλά μαγαζιά.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
ευχαριστω πολυ ολους τους συμμετεχοντες . εστω και με μικρη χρονοκαθυστερηση .