Δεν ξέρω για ποια εισήγηση μιλάς αλλά αντιδημοκρατικό είναι κυρίως ένα κόμμα που δεν ακούει την βάση του.Lord Brum έγραψε: ↑14 Οκτ 2024, 03:25Σε ένα προηγούμενο συνέδριο που ψήφισαν ενάντια στην εισήγησή Τσίπρα και αυτός τους έβαλε να ξαναψηφισουν δεν ήταν αντιδημοκρατικός ο Συριζα?Libre arbitre έγραψε: ↑14 Οκτ 2024, 03:14Παίζει να είναι αυτή την στιγμή ο Σύριζα το πιο αντιδημοκρατικό κόμμα στην Βουλή.
Διαγραφή Κασσελάκη από τον ΣΥΡΙΖΑ. Θα περάσει ή όχι?
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Re: Διαγραφή Κασσελάκη από τον ΣΥΡΙΖΑ. Θα περάσει ή όχι?

- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
-
- Libre arbitre
Όσο εναντιώνονται στον Κασσελακη, τόσο θα διαλύεται ο Σύριζα.

- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
υπάρχουν όμως ισχυροί συνεχιστές...Libre arbitre έγραψε: ↑14 Οκτ 2024, 04:23Όσο εναντιώνονται στον Κασσελακη, τόσο θα διαλύεται ο Σύριζα.

“Success is not about winning every battle, but about having the strength to keep fighting”?
- Libre arbitre
Μπα, δεν επηρεαζουν τόσο οι βοθρατζήδες.βοθρατζης έγραψε: ↑14 Οκτ 2024, 06:56υπάρχουν όμως ισχυροί συνεχιστές...Libre arbitre έγραψε: ↑14 Οκτ 2024, 04:23Όσο εναντιώνονται στον Κασσελακη, τόσο θα διαλύεται ο Σύριζα.

Αρχισαν να συμπαθουν τον Κασσελάκη και οι νεοδημοκράτες τώρα. Ο Αδωνις έκανε και δήλωση οτι τον αποκλείουν γιατί θα τους κερδίσει. Πάρτε τον στο κόμμα σας ρε παιδιά. Κατά τα άλλα αν και είμαι στη γραμμή Πολάκη οτι έπρεπε δηλαδή να τον αφήσουν να κατέβει υποψήφιος, το άτομο είναι επικίνδυνο και αυτό και οι συμβουλάτορες του που του έχουν φουσκώσει τα μυαλά. Τον ψηφίσαμε πέρυσι για να αλλάξει κάποια πράγματα και να φέρει κάτι το νέο, όχι για να διαλύσει το κόμμα και να κάνει το κόμμα Κασσελάκη. Για αυτό αυτά που λέει οτι δεν σέβονται τη εντολή που πήρε από τον κόσμο πέρυσι είναι μπούρδες. Αυτός δεν σέβεται την εντολή που του δώσαμε.
το όλο σενάριο λέει να διαλυθεί ο τσίριζα να πάρει τα πάνω του το πουτσόκ και να συγκυβερνήσει με τη νουδούλα
εκεί το πάνε το πράμα οι φίλοιμας οι οβερσίζ
εκεί το πάνε το πράμα οι φίλοιμας οι οβερσίζ
“Success is not about winning every battle, but about having the strength to keep fighting”?
-
Με νέο βίντεο που ανέβασε στα social media ο Στέφανος Κασσελάκης, το πρωί της Δευτέρας (14.10.24) απαντά στα όσα συνέβησαν το Σάββατο στη θυελλώδη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ που αποφάσισε τον αποκλεισμό της υποψηφιότητάς του.
«Η φυγή θα ήταν εύκολη λύση. Να γεμίσουμε τον ΣΥΡΙΖΑ με χιλιάδες, είμαι εδώ» τονίζει, μεταξύ άλλων, ο Στέφανος Κασσελάκης στο βίντεο.
«Η μειοψηφία των μελών ενός οργάνου απαγόρευσε στο νόμιμα εκλεγμένο πρόεδρο του κόμματος να είναι εκ νέου υποψήφιος.Είναι ένα γεγονός πρωτοφανές στην Ιστορία του τόπου. Είναι ένα γεγονός σοκαριστικό στην ιστορία της Αριστεράς», αναφέρει αρχικά και επισημαίνει:
«Όμως το ανώτατο όργανο του ΣΥΡΙΖΑ είναι το Συνέδριο. Αυτό θα αποφασίσει για όλα. Η φωνή μας είναι το Συνέδριο.
Ξέρετε πια ότι μια χούφτα άνθρωποι είναι ικανοί για όλα. Αν δουν ότι δεν καταφέρνουν να κερδίσουν το συνέδριο, θα το αναβάλουν και πάλι».
«Όμως και οι μηχανισμοί έχουν τα όρια τους. Και γι’ αυτό σας ζητώ να γίνετε ένα μεγάλο κύμα δημοκρατίας το οποίο θα σαρώσει όλους αυτούς τους μηχανισμούς. Ξέρω ότι αισθάνεστε θλίψη, οργή, απογοήτευση. Μετατρέψτε αυτά σε πείσμα, δύναμη και αγώνα», υπογραμμίζει.
«Σας ζητώ να μη φύγετε από τις ΟΜ. Σας ζητώ να γίνετε μια ασπίδα Δημοκρατίας. Εάν είστε αριστεροί και προοδευτικοί πολίτες και δεν είστε μέλη του ΣΥΡΙΖΑ ήδη, να γραφτείτε άμεσα, μέχρι τις 24 του Οκτώβρη, για να μπορείτε να ψηφίσετε για συνέδρους. Να γεμίσουμε τον ΣΥΡΙΖΑ με χιλιάδες #Είμαι_εδώ. Θα ήταν εύκολη λύση η φυγή», επισημαίνει:
«Όμως σας προσκαλώ στα δύσκολα: να κερδίσουμε πίσω την αξιοπρέπεια της δημοκρατικής παράταξης. Δεν της αξίζει αυτός ο εξευτελισμός. Δεν αξίζει στους αγώνες των παππούδων μας για ελευθερία και δημοκρατία. Δεν αξίζει στις ελπίδες των παιδιών μας για μια δίκαιη κοινωνία με ίσες ευκαιρίες».
https://fb.watch/vcxy_sriGu/
«Η φυγή θα ήταν εύκολη λύση. Να γεμίσουμε τον ΣΥΡΙΖΑ με χιλιάδες, είμαι εδώ» τονίζει, μεταξύ άλλων, ο Στέφανος Κασσελάκης στο βίντεο.
«Η μειοψηφία των μελών ενός οργάνου απαγόρευσε στο νόμιμα εκλεγμένο πρόεδρο του κόμματος να είναι εκ νέου υποψήφιος.Είναι ένα γεγονός πρωτοφανές στην Ιστορία του τόπου. Είναι ένα γεγονός σοκαριστικό στην ιστορία της Αριστεράς», αναφέρει αρχικά και επισημαίνει:
«Όμως το ανώτατο όργανο του ΣΥΡΙΖΑ είναι το Συνέδριο. Αυτό θα αποφασίσει για όλα. Η φωνή μας είναι το Συνέδριο.
Ξέρετε πια ότι μια χούφτα άνθρωποι είναι ικανοί για όλα. Αν δουν ότι δεν καταφέρνουν να κερδίσουν το συνέδριο, θα το αναβάλουν και πάλι».
«Όμως και οι μηχανισμοί έχουν τα όρια τους. Και γι’ αυτό σας ζητώ να γίνετε ένα μεγάλο κύμα δημοκρατίας το οποίο θα σαρώσει όλους αυτούς τους μηχανισμούς. Ξέρω ότι αισθάνεστε θλίψη, οργή, απογοήτευση. Μετατρέψτε αυτά σε πείσμα, δύναμη και αγώνα», υπογραμμίζει.
«Σας ζητώ να μη φύγετε από τις ΟΜ. Σας ζητώ να γίνετε μια ασπίδα Δημοκρατίας. Εάν είστε αριστεροί και προοδευτικοί πολίτες και δεν είστε μέλη του ΣΥΡΙΖΑ ήδη, να γραφτείτε άμεσα, μέχρι τις 24 του Οκτώβρη, για να μπορείτε να ψηφίσετε για συνέδρους. Να γεμίσουμε τον ΣΥΡΙΖΑ με χιλιάδες #Είμαι_εδώ. Θα ήταν εύκολη λύση η φυγή», επισημαίνει:
«Όμως σας προσκαλώ στα δύσκολα: να κερδίσουμε πίσω την αξιοπρέπεια της δημοκρατικής παράταξης. Δεν της αξίζει αυτός ο εξευτελισμός. Δεν αξίζει στους αγώνες των παππούδων μας για ελευθερία και δημοκρατία. Δεν αξίζει στις ελπίδες των παιδιών μας για μια δίκαιη κοινωνία με ίσες ευκαιρίες».
https://fb.watch/vcxy_sriGu/
- Libre arbitre

- Rocco Siffredi
Αν τον αφήσουν θα βγει πάλι οπότε τι γίνεται μετά;Arisvilla έγραψε: ↑14 Οκτ 2024, 08:37Αρχισαν να συμπαθουν τον Κασσελάκη και οι νεοδημοκράτες τώρα. Ο Αδωνις έκανε και δήλωση οτι τον αποκλείουν γιατί θα τους κερδίσει. Πάρτε τον στο κόμμα σας ρε παιδιά. Κατά τα άλλα αν και είμαι στη γραμμή Πολάκη οτι έπρεπε δηλαδή να τον αφήσουν να κατέβει υποψήφιος,

Δεν θα εβγαινε. Στο β γύρο θα μαζευόντουσαν ολοι και θα ψήφιζαν τον άλλο υποψήφιο. Για αυτό έπρεπε να τον αφήσουν να κατέβει κατά τη γνώμη μου.Rocco Siffredi έγραψε: ↑14 Οκτ 2024, 11:08Αν τον αφήσουν θα βγει πάλι οπότε τι γίνεται μετά;Arisvilla έγραψε: ↑14 Οκτ 2024, 08:37Αρχισαν να συμπαθουν τον Κασσελάκη και οι νεοδημοκράτες τώρα. Ο Αδωνις έκανε και δήλωση οτι τον αποκλείουν γιατί θα τους κερδίσει. Πάρτε τον στο κόμμα σας ρε παιδιά. Κατά τα άλλα αν και είμαι στη γραμμή Πολάκη οτι έπρεπε δηλαδή να τον αφήσουν να κατέβει υποψήφιος,
Καλα. Σε 6 μήνες δεν θα έχει γίνει ουτε το συνεδριο. Ο πουστης πηρε τον πουλο οριστικα. Η πρεσβεια ας φερει μη ανωμαλο την επομενη φορά
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Με Κασελακη η χωρις παει για 3%
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- Rocco Siffredi
Ποιοι είναι οι άλλοι;ο Φαμελος με τον Πολάκη και τον ΓκλετσοArisvilla έγραψε: ↑14 Οκτ 2024, 11:14Δεν θα εβγαινε. Στο β γύρο θα μαζευόντουσαν ολοι και θα ψήφιζαν τον άλλο υποψήφιο. Για αυτό έπρεπε να τον αφήσουν να κατέβει κατά τη γνώμη μου.Rocco Siffredi έγραψε: ↑14 Οκτ 2024, 11:08Αν τον αφήσουν θα βγει πάλι οπότε τι γίνεται μετά;Arisvilla έγραψε: ↑14 Οκτ 2024, 08:37Αρχισαν να συμπαθουν τον Κασσελάκη και οι νεοδημοκράτες τώρα. Ο Αδωνις έκανε και δήλωση οτι τον αποκλείουν γιατί θα τους κερδίσει. Πάρτε τον στο κόμμα σας ρε παιδιά. Κατά τα άλλα αν και είμαι στη γραμμή Πολάκη οτι έπρεπε δηλαδή να τον αφήσουν να κατέβει υποψήφιος,
τον απέκλεισαν γιατί ξέρανε ότι θα χασουνε μην κοροιδευομαστε αν ήταν τόσο σίγουροι θα τον άφηναν να κατέβει δεν θα το ξεφτιλιζαν τοσο
-
- Phorum.gr user: πατησιωτης
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 99 Απαντήσεις
- 2428 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ