https://www.documentonews.gr/article/me ... oy-syriza/

Otto Weininger πατησιωτης ελπίζω να συμφωνείτε μαζί μου ότι αποτελεί αδήριτη πλέον ανάγκη η αποπροβατινοποίηση της ΝΔ
δεν νομίζω να πόνεσε κάποιος περισσότερο από μένα με αυτή τη φώτοΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑15 Οκτ 2024, 12:38Otto Weininger πατησιωτης ελπίζω να συμφωνείτε μαζί μου ότι αποτελεί αδήριτη πλέον ανάγκη η αποπροβατινοποίηση της ΝΔ
Mήπως περίμενες να συγκροτήσει τρομοκρατική ομάδα ο Σαμαράς για να πυροβολεί τους νοβαρταίους για να το πάει μέχρι τέλους;ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑15 Οκτ 2024, 12:38Otto Weininger πατησιωτης ελπίζω να συμφωνείτε μαζί μου ότι αποτελεί αδήριτη πλέον ανάγκη η αποπροβατινοποίηση της ΝΔ
Ήσουν ο πρώτος που σκέφτηκα. Όντως είναι πλήρως απογοητευτική φάση.Otto Weininger έγραψε: ↑15 Οκτ 2024, 12:48δεν νομίζω να πόνεσε κάποιος περισσότερο από μένα με αυτή τη φώτοΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑15 Οκτ 2024, 12:38Otto Weininger πατησιωτης ελπίζω να συμφωνείτε μαζί μου ότι αποτελεί αδήριτη πλέον ανάγκη η αποπροβατινοποίηση της ΝΔ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΗ ΙΔΕΑ. ΤΗ ΣΥΖΗΤΑΩπατησιωτης έγραψε: ↑15 Οκτ 2024, 12:51
Mήπως περίμενες να συγκροτήσει τρομοκρατική ομάδα ο Σαμαράς για να πυροβολεί τους νοβαρταίους για να το πάει μέχρι τέλους;
Γιατί;Otto Weininger έγραψε: ↑15 Οκτ 2024, 12:48δεν νομίζω να πόνεσε κάποιος περισσότερο από μένα με αυτή τη φώτοΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑15 Οκτ 2024, 12:38Otto Weininger πατησιωτης ελπίζω να συμφωνείτε μαζί μου ότι αποτελεί αδήριτη πλέον ανάγκη η αποπροβατινοποίηση της ΝΔ