θα της έλεγε "Μπάγια; Ααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα"
Στοχοποίηση εργαζομενου απο την ΑΡΔ Μπαγια Αντωνοπουλου.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Στοχοποίηση εργαζομενου απο την ΑΡΔ Μπαγια Αντωνοπουλου.
Εχμμμμμμ.......επειδή εχω εκ των έσω εμπειρία με τον Παπαδάκη...όχι την εποχή της Μπαγιας...δεν την ξέρω καν τη κοπέλα από κοντά
στο θέμα Μπαγια vs Παπαδακη πιστευω Μπαγια***
***οχι φυσικά όπως τα λέει ο Χιος

看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....

SpoilerShow
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Υπονοείς κάτι για το καραφλό, κρυφό σεξουαλικό αντικείμενο του πόθου της σιτεμένης ελληνίδας οικοκυράς;
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
Αν υπονοείς πως υπονοώ πως κρυφό σεξουαλικό αντικείμενο του πόθου της σιτεμένης ελληνίδας οικοκυράς παρενοχλεί σεξουαλικά τις κοπέλες υφιστάμενες του
οχι καμία σχεση
απλά πως να το πω....όταν είχες να συνεργαστείς με τον Παπαδακη.....αγχωνόσουν
και αυτό όχι λόγω της τελειομανίας του
εχω συνεργαστεί σχεδόν με όλους τους τελειομανείς και κανένα άγχος δεν είχα
ο Παπαδακης....χμμμμ...ας πούμε μετακινούσε τα γκολποστ όλη την ώρα....ποτέ δεν ήξερες αν κάτι το κάνεις σωστά ή απόλυτα λάθος

SpoilerShow
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
- Eθνικοκοινωνιστης

γεμισαμε σαπιες σταφιδες

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Eθνικοκοινωνιστης
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Υδράργυρος
Γενικά έχω ένα πρόβλημα με τους επαγγελματίες οδηγούς που ανοίγουν διαλόγους με τα ΙΧ ή τσακώνονται. Σίγουρα η Αντωνοπούλου έστελνε μήνυμα, αλλά εσύ είσαι στη δουλειά σου και πληρώνεσαι για αυτό.
Αλλά η συμπεριφορά της αντωνοπούλου βγάινει από τα έγκατα του ελληνικού καραμπαμπισμού. "Ξέρεις ποιός είμαι εγώ", "θα σε βγάλω στα κανάλια", τηλέφωνο κατευθείαν στον υπουργό και σε λίγη ώρα έχουμε πειθαρχική δίωξη στον οδηγό. Η Ελλάδα που αλλάζει
Αλλά η συμπεριφορά της αντωνοπούλου βγάινει από τα έγκατα του ελληνικού καραμπαμπισμού. "Ξέρεις ποιός είμαι εγώ", "θα σε βγάλω στα κανάλια", τηλέφωνο κατευθείαν στον υπουργό και σε λίγη ώρα έχουμε πειθαρχική δίωξη στον οδηγό. Η Ελλάδα που αλλάζει
Χμμμμμ....... 
Μήπως θα πρεπε ο τίτλος να λέει για σεξιστική επίθεση του ΟΑΣΑ στη Μπαγια;

Στην “αντεπίθεση” ο ΟΑΣΑ για το επεισόδιο με τη Μπάγια Αντωνοπούλου – “Πήγαινε ζικ ζακ, κοιτούσε το κινητό”
https://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce ... um=twitter
Ο Φώτης Νικολακόπουλος, γενικός γραμματέας του συνδικάτου εργαζομένων ΟΑΣΑ, μίλησε σε πρωϊνή εκπομπή για το χθεσινό περιστατικό με τη δημοσιογράφο Μπάγια Αντωνοπούλου, η οποία κατήγγειλε με βίντεο στα social media πως την έβρισε οδηγός λεωφορείου.
«Ο συνάδελφός μου είναι ψυχολογικά χάλια. Δεν είναι εύκολο για έναν απλό άνθρωπο να βλέπει τον εαυτό του στο διαδίκτυο και στην τηλεόραση. Εμένα μου περιέγραψε ο οδηγός ότι κινούμενος στο Περιστέρι με το λεωφορείο το οποίο είχε κόσμο μέσα, μπροστά του υπήρχε ένα ΙΧ, δεν ήξερε ότι στη θέση του οδηγού είναι η κα. Αντωνοπούλου, αυτός μου περιέγραψε ότι το ΙΧ πήγαινε από τη μία λωρίδα στην άλλη. Πήγαινε ζικ ζακ.
Σε κάποια στιγμή είδε ότι το ΙΧ πήγε να πέσει πάνω στο διάζωμα. Κόρναρε ο οδηγός, άναψε τα φώτα για να προειδοποιήσει, το ΙΧ πήγαινε με μικρή ταχύτητα και δεν έγινε κάτι πιο σοβαρό. Φτάνοντας στη στάση Αγίου Αντωνίου στο μετρό, πήγε δίπλα στο αυτοκίνητο της κας Αντωνοπούλου, και είδε ανοιχτό το παράθυρο, με την οδηγό η οποία στον αριστερό μηρό είχε το κινητό της και κοιτούσε το κινητό.
Βλέποντας την κα Αντωνοπούλου της έκανε μια παρατήρηση να πιάσει το τιμόνι γιατί θα γίνει ατύχημα. Ο οδηγός μου είπε ότι δεν την έβρισε», είπε ο Φώτης Νικολακόπουλος.
Μήπως θα πρεπε ο τίτλος να λέει για σεξιστική επίθεση του ΟΑΣΑ στη Μπαγια;

SpoilerShow
Δεν την ήξερα την Μπάγια, τώρα που την άκουσα να μιλάει είμαι 100% με τον οδηγό. Άμα την πετύχω στο δρόμο θα την βρίσω κι εγώ, ακόμα και χωρίς λόγο. Γενικά δεν βρίζω ποτέ και δεν ασχολούμαι με άτομα που κάνουν μαλακίες στο δρόμο, αλλά για την Μπάγια θα κάνω μια εξαίρεση.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
Ξέρεις ποια ειναι αυτη, ρε;micmic έγραψε: ↑16 Οκτ 2024, 13:17Δεν την ήξερα την Μπάγια, τώρα που την άκουσα να μιλάει είμαι 100% με τον οδηγό. Άμα την πετύχω στο δρόμο θα την βρίσω κι εγώ, ακόμα και χωρίς λόγο. Γενικά δεν βρίζω ποτέ και δεν ασχολούμαι με άτομα που κάνουν μαλακίες στο δρόμο, αλλά για την Μπάγια θα κάνω μια εξαίρεση.
micmic έγραψε: ↑16 Οκτ 2024, 13:17Δεν την ήξερα την Μπάγια, τώρα που την άκουσα να μιλάει είμαι 100% με τον οδηγό. Άμα την πετύχω στο δρόμο θα την βρίσω κι εγώ, ακόμα και χωρίς λόγο. Γενικά δεν βρίζω ποτέ και δεν ασχολούμαι με άτομα που κάνουν μαλακίες στο δρόμο, αλλά για την Μπάγια θα κάνω μια εξαίρεση.

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Στοχοποίηση επιχειρηματία.
από Otto Weininger » 29 Δεκ 2023, 19:05 » σε Κοινωνικά θέματα - 581 Απαντήσεις
- 12114 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ναύτης
06 Ιαν 2024, 10:49
-
-
-
Νέα δημοσίευση Άγριος ξυλοδαρμός εργαζομένου από επιχειρηματία .ΠΟΥ ;;; ............ στη Ρόδο
από Frappezitis » 04 Ιούλ 2023, 06:09 » σε Κοινωνικά θέματα - 17 Απαντήσεις
- 680 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
06 Ιούλ 2023, 22:44
-
-
-
Νέα δημοσίευση Νεος ξυλοδαρμός εργαζομένου σε beach bar που ζήτησε τα δεδουλευμένα του
από Frappezitis » 14 Ιούλ 2023, 06:05 » σε Εσωτερική Πολιτική - 15 Απαντήσεις
- 886 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon
16 Ιούλ 2023, 08:09
-
-
-
Νέα δημοσίευση Στοχοποίηση του δημοσιογράφου Χρήστου Αβραμίδη από κυβερνητικό εκπρόσωπο
από Ληστοσυμμορίτης » 20 Φεβ 2025, 18:15 » σε Εσωτερική Πολιτική - 112 Απαντήσεις
- 2451 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Golden Age
12 Απρ 2025, 18:43
-