Aποκλεισμός υποψηφιότητας Κασσελάκη. Επόμενη στάση συνέδριο

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Re: Aποκλεισμός υποψηφιότητας Κασσελάκη. Επόμενη στάση συνέδριο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης » 16 Οκτ 2024, 10:36

George_V έγραψε:
16 Οκτ 2024, 10:23
Ναύτης έγραψε:
16 Οκτ 2024, 09:52
Ανάψανε τα αίματα πάλι, θα τον ξαναστείλουν στην επιτροπή δεοντολογίας για διαγραφή, λένε οι 87, επειδή αντιποιείται το κόμμα με την πλατφόρμα που έφτιαξε, παραμάγαζο λένε. Της πτνας γίνεται.
Οτι θα γινοταν ο ΣΥΡΙΖΑ Game of Thrones δεν το περιμενα.

Τους ειχα για πιο φλουφληδες στυλ Ματινα Μανταρινακη.
Ποιο γκειμοφθρόουνς, ρε συ, η φωλιά του κούκου είναι εκεί μέσα. Δεν διαθέτουν πλέον ούτε το ελάχιστο ένστικτο πολιτικής αυτοσυντήρησης.

Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης » 16 Οκτ 2024, 10:44

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε:
16 Οκτ 2024, 10:28
Rocco Siffredi έγραψε:
16 Οκτ 2024, 10:21
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε:
16 Οκτ 2024, 10:07

Από τότε έχουν περάσει 1000 χρόνια στον ΣΥΡΙΖΑ.

Κασσελακης vs Παππάς πιστεύεις θα κέρδιζε ο Παππάς;
Ο κασσελακης είναι εκτός πλέον, και γενικά δεν έχει αυτή τη δυναμική του άγνωστου, με τους πλήρως εξευτελισμενους αντιπάλους του. Κατά τα λοιπά, δε φαίνεται να αναδύεται καμία σοβαρή προσωπικότητα.
Αμ δεν είναι εκτός, καταστατικά όχι μόνον είναι εντός, αλλά παραμένει πρόεδρος του σύριζα μέχρι το έκτακτο συνέδριο να επικυρώσει -αν επικυρώσει- την μομφή της ΚΕ. Αυτά γράφει το καταστατικό τους, άλλο που το γράφουνε στα παπάρια τους και πουλάνε ομοθυμαδόν τρελίτσα στα τελεβίζια.
Ο δε Παππάς δεν θα μπορούσε ποτέ να εκλεγεί πρόεδρος του σύριζα, 13-0 θα τον ανεβοκατεβάζανε ολημερίς κι ολονυχτίς στα πάνελ και στο κοινοβούλιο.
Όλα αυτά δεν έχουν σημασία, βέβαια, γιατί ο σύριζα υπάρχει πλέον μονάχα σαν σφραγίδα και ΑΦΜ, προσωπικά πιστεύω ότι στις επόμενες βουλευτικές θα παίξει ανάμεσα στο 1-2τακατό.

Άβαταρ μέλους
George_V
Phorum.gr user: George_V

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από George_V » 16 Οκτ 2024, 11:16

Ναύτης έγραψε:
16 Οκτ 2024, 10:36
George_V έγραψε:
16 Οκτ 2024, 10:23
Ναύτης έγραψε:
16 Οκτ 2024, 09:52
Ανάψανε τα αίματα πάλι, θα τον ξαναστείλουν στην επιτροπή δεοντολογίας για διαγραφή, λένε οι 87, επειδή αντιποιείται το κόμμα με την πλατφόρμα που έφτιαξε, παραμάγαζο λένε. Της πτνας γίνεται.
Οτι θα γινοταν ο ΣΥΡΙΖΑ Game of Thrones δεν το περιμενα.

Τους ειχα για πιο φλουφληδες στυλ Ματινα Μανταρινακη.
Ποιο γκειμοφθρόουνς, ρε συ, η φωλιά του κούκου είναι εκεί μέσα. Δεν διαθέτουν πλέον ούτε το ελάχιστο ένστικτο πολιτικής αυτοσυντήρησης.
Αυτο λεω. ΕΙναι σαν μεσαιωνικο Βασιλειο υπο διαλυση. Εχουν ξεσηκωθει οι Βαρωνοι εξορισαν τον Βασιλια και τωρα οι μισοι εξ αυτων μαχονται για τον θρονο ενω οι αλλοι μισοι εχουν γινει Robber Barons μετα την καταρρευση της King's Peace.

Παραλληλα με ολα αυτα ο εξοριστος Βασιλιας μαζευει δυναμεις για να αντιμετωπισει τους στασιαστες στο επερχομενο Συνεδριο σορρυ εμφυλιο.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.

Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης » 16 Οκτ 2024, 11:18

Ο πραγματικός βασιλιάς, ωστόσο, αποφάσισε για κάποιον λόγο ότι το βασίλειο πρέπει να διαλυθεί. Και θα διαλυθεί, διαλύθηκε ήδη δηλαδή.

Zelda

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Zelda » 16 Οκτ 2024, 11:20

Υπάρχει ακόμα ο Φαραντόυρης που είναι όαση σοβαρότητας
Απλά μιλάει για τον εαυτό του στα καναλια σε 3ο ενικό/πληθυντικο και μπερδευόμαστε ακόμα για ποιον αναφερεται
Οταν το ξεκαθαρίσει αυτό μεσα του θα γίνει το μαυρο αλογο που θα κερδίσει

Άβαταρ μέλους
micmic
Phorum.gr user: micmic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από micmic » 16 Οκτ 2024, 11:28

Εγώ τώρα θα πω μαλακία επειδή ξέρω ότι δεν παίζει κανένα ρόλο αλλά θα μπορούσε κάποιος να πει ότι για να έχει ρόλο ύπαρξης ο ΣΥΡΙΖΑ θα έπρεπε να έχει κάπως πιο αριστερές θέσεις από το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ. Όχι τίποτα τρελά κομμουνιστικά πράγματα, αλλά πχ αυτό του Πολάκη για μια κρατική τράπεζα είναι αρκούντως αριστερό και μάλιστα εναρμονισμένο με αυτά που ισχύουν στην ΕΕ.

Αλλά δεν ακούω κανέναν άλλον να μιλάει για κάτι "αριστερό". Εκτός από τις πίπες που λένε για τους παππούδες τους που "πολέμησαν τους φασίστες", δεν ακούω καμμιά "αριστερή" πρόταση. Μια διαφοροποίηση ρε παιδί μου από αυτά που λέει το ΠΑΣΟΚ έστω.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη » 16 Οκτ 2024, 11:55

Ναύτης έγραψε:
16 Οκτ 2024, 11:18
Ο πραγματικός βασιλιάς, ωστόσο, αποφάσισε για κάποιον λόγο ότι το βασίλειο πρέπει να διαλυθεί. Και θα διαλυθεί, διαλύθηκε ήδη δηλαδή.
Στον Αλέξη αναφέρεσαι; Εν τω μεταξύ ο Τσίπρας ξέρουμε τι βλέψεις έχει για το ΣΥΡΙΖΑ πλέον; Καραδοκεί ως μελλοντικός σωτήρας ξέρωγω;
Πάντως έχω πάθει πλάκα. Μιλάμε για συμμορία χειρίστου είδους, ανίκητη.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison

Άβαταρ μέλους
marabou

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από marabou » 16 Οκτ 2024, 12:23

micmic έγραψε:
16 Οκτ 2024, 11:28
Εγώ τώρα θα πω μαλακία επειδή ξέρω ότι δεν παίζει κανένα ρόλο αλλά θα μπορούσε κάποιος να πει ότι για να έχει ρόλο ύπαρξης ο ΣΥΡΙΖΑ θα έπρεπε να έχει κάπως πιο αριστερές θέσεις από το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ. Όχι τίποτα τρελά κομμουνιστικά πράγματα, αλλά πχ αυτό του Πολάκη για μια κρατική τράπεζα είναι αρκούντως αριστερό και μάλιστα εναρμονισμένο με αυτά που ισχύουν στην ΕΕ.

Αλλά δεν ακούω κανέναν άλλον να μιλάει για κάτι "αριστερό". Εκτός από τις πίπες που λένε για τους παππούδες τους που "πολέμησαν τους φασίστες", δεν ακούω καμμιά "αριστερή" πρόταση. Μια διαφοροποίηση ρε παιδί μου από αυτά που λέει το ΠΑΣΟΚ έστω.
Καλό αυτό πάντως με την κρατική τράπεζα.
Σαν άνθρωπος είναι ο Θεός σας. Δεν τον θέλω.

Άβαταρ μέλους
Rocco Siffredi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Rocco Siffredi » 16 Οκτ 2024, 12:26

Πασιφάη έγραψε:
16 Οκτ 2024, 11:55
Ναύτης έγραψε:
Στον Αλέξη αναφέρεσαι; Εν τω μεταξύ ο Τσίπρας ξέρουμε τι βλέψεις έχει για το ΣΥΡΙΖΑ πλέον; Καραδοκεί ως μελλοντικός σωτήρας ξέρωγω;
θα βολευτει στην ΕΕ σε καμία θέση

Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης » 16 Οκτ 2024, 12:31

Πασιφάη έγραψε:
Ναύτης έγραψε:
Ναι, στον Αλέξη.
Νομίζω είναι φανερό τι επιδίωξε και τι μεθόδευσε: τη ρευστοποίηση του σύριζα με σκοπό να συνενωθεί στη συνέχεια με το πασόκ (του Δούκα) σ' έναν νέο, κεντροαριστερό πολιτικό φορέα.
Δεν νομίζω ότι στο μυαλό του είχε να ηγηθεί αυτού του νέου πολιτικού φορέα, πιστεύω πως μετά τις εκλογές του '23 και τις αλητείες που υπέστη από κάποιους μουρλούς εκεί μέσα και που τον εξώθησαν να παραιτηθεί (τελικά ο Τσίπρας και μόνον ο Τσίπρας κρατούσε τα κλειδιά αυτού του φρενοκομείου), αποφάσισε πως ο ιστορικός κύκλος του σύριζα ολοκληρώθηκε και πως για να μπει κάποια στιγμή τέλος στην παντοδυναμία του Μητσοτάκη και της νουδού χρειάζεται να δημιουργηθεί ένας νέος, πληθυντικός φορέας της κεντροαριστερά με τις δυνάμεις του σύριζα (απαλλαγμένες από τους ομπρελίστας), του πασόκ (απαλλαγμένες από τους αναπληρωματικούς της νουδού, τύπου Λοβέρδου) κι ένα κομμάτι της νεάρ (απαλλαγμένο δηλαδή από τους ομπρελίστας).
Πίστεψε, τέλος, ότι θα μπορούσε να ελέγξει τον Κασσελάκη και ότι εξακολουθεί να διαθέτει το ειδικό βάρος ώστε να κυριαρχεί διαχρονικά και απολύτως στην κομματική βάση του σύριζα.
Τίποτα δεν του βγήκε απ' όλα αυτά, εκτός από τον πλήρη ευτελισμό, τη διάλυση και τη ρευστοποίηση του σύριζα.
Να κάνω και μια μαντεψιά: στις 22/10 θα τοποθετηθεί, αλλά νομίζω ότι είναι αργά πλέον, δυστυχώς το σύνδρομο του Ηρόστρατου, από το οποίο εμφορείται, κατέστρεψε ολοκληρωτικά τον σύριζα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ναύτης την 16 Οκτ 2024, 12:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
micmic
Phorum.gr user: micmic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από micmic » 16 Οκτ 2024, 12:35

Rocco Siffredi έγραψε:
16 Οκτ 2024, 12:26
Πασιφάη έγραψε:
Ναύτης έγραψε:
Πολύ πιθανόν, άλλωστε είναι και γλωσσομαθής.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin

Άβαταρ μέλους
Rocco Siffredi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Rocco Siffredi » 16 Οκτ 2024, 12:44

micmic έγραψε:
16 Οκτ 2024, 12:35
Rocco Siffredi έγραψε:
Πασιφάη έγραψε:

Πρέπει να του ξεπληρώσουν τις Πρεσπες

Zelda

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Zelda » 16 Οκτ 2024, 12:50

Rocco Siffredi έγραψε:
16 Οκτ 2024, 12:44
micmic έγραψε:
Rocco Siffredi έγραψε:

Πρέπει να του ξεπληρώσουν τις Πρεσπες
Κανανε τον Τζιτζικωστα προεδρο της Επιτροπης Περιφερειων της ΕΕ
Στην Ελλαδα το γραμματιο εχει ξεπληρωθεί

Στον Τσιπρα προσωπικά αλλη κουβέντα, αλλα δε μπορουν να κανουν και πολλα για την περιπτωση του

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη » 16 Οκτ 2024, 13:29

Ναύτης έγραψε:
16 Οκτ 2024, 12:31
Πασιφάη έγραψε:
Ναύτης έγραψε:
Ναι, στον Αλέξη.
Νομίζω είναι φανερό τι επιδίωξε και τι μεθόδευσε: τη ρευστοποίηση του σύριζα με σκοπό να συνενωθεί στη συνέχεια με το πασόκ (του Δούκα) σ' έναν νέο, κεντροαριστερό πολιτικό φορέα.
Δεν νομίζω ότι στο μυαλό του είχε να ηγηθεί αυτού του νέου πολιτικού φορέα, πιστεύω πως μετά τις εκλογές του '23 και τις αλητείες που υπέστη από κάποιους μουρλούς εκεί μέσα και που τον εξώθησαν να παραιτηθεί (τελικά ο Τσίπρας και μόνον ο Τσίπρας κρατούσε τα κλειδιά αυτού του φρενοκομείου), αποφάσισε πως ο ιστορικός κύκλος του σύριζα ολοκληρώθηκε και πως για να μπει κάποια στιγμή τέλος στην παντοδυναμία του Μητσοτάκη και της νουδού χρειάζεται να δημιουργηθεί ένας νέος, πληθυντικός φορέας της κεντροαριστερά με τις δυνάμεις του σύριζα (απαλλαγμένες από τους ομπρελίστας), του πασόκ (απαλλαγμένες από τους αναπληρωματικούς της νουδού, τύπου Λοβέρδου) κι ένα κομμάτι της νεάρ (απαλλαγμένο δηλαδή από τους ομπρελίστας).
Πίστεψε, τέλος, ότι θα μπορούσε να ελέγξει τον Κασσελάκη και ότι εξακολουθεί να διαθέτει το ειδικό βάρος ώστε να κυριαρχεί διαχρονικά και απολύτως στην κομματική βάση του σύριζα.
Τίποτα δεν του βγήκε απ' όλα αυτά, εκτός από τον πλήρη ευτελισμό, τη διάλυση και τη ρευστοποίηση του σύριζα.
Να κάνω και μια μαντεψιά: στις 22/10 θα τοποθετηθεί, αλλά νομίζω ότι είναι αργά πλέον, δυστυχώς το σύνδρομο του Ηρόστρατου, από το οποίο εμφορείται, κατέστρεψε ολοκληρωτικά τον σύριζα.
Έχει λογικη βάση η τοποθέτησή σου. Κάπως έτσι το αντιλαμβανόμουν κι εγώ σε γενικές γραμμές. Αυτό που επίσης βλέπω, είναι πως οι ''σκληροί'' μόνιμοι τύποι που κατοικοεδρεύουν στο ΣΥΡΙΖΑ και το θεωρούν οχυρό τους, θα προσπαθήσουν με νύχια και δόντια, να κρατήσουν την υπόστασή τους μεγαλειώδη και ωσάν γνήσιες Αντουανέττες να τελειώσουν όποιον προσπαθήσει να τους κλέψει τα ''κεκτημένα''.Τεσπα, αυτό σηκώνει μεγάλη συζήτηση.

Στο μοναδικό που έχω μια μικρή ένσταση, (άνευ λόγου, ουσιαστικά..), είναι πως ο Τσίπρας, δεν θα πέσει αμαχητί.Ό,τι μαλακία έκανε με απώτερο σκοπό, θα προσπαθήσει να την γυρίσει υπέρ του. Έχουν πιάσει δουλειά και οι επικοινωνιολόγοι- σύμβουλοί του για την αλλαγή και στροφή στα πολιτικά δρώμενα. Αυτό βέβαια, μένει να φανεί συν τω χρόνω.
Το σενάριο της παρακμής του κόμματος όμως, παραμένει ισχυρό σαν υπόθεση. Θα φτάσουν στο 3 τοις εκατό, δίχως ιδιαίτερη προσπάθεια. Οι μαλακίες πληρώνονται στο ''ταμείο''.

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη » 16 Οκτ 2024, 13:30

micmic έγραψε:
Rocco Siffredi έγραψε:
Πασιφάη έγραψε:

:lol:

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών