Ετοιμάζω ποτό .Cecily Anne έγραψε: ↑04 Δεκ 2018, 21:49comunque να του ξεραθεί και να πέσει.ritzeri έγραψε: ↑04 Δεκ 2018, 21:46Κατά τον Φρόιντ, κλασική περίπτωση φθόνος του πέους.Cecily Anne έγραψε: ↑04 Δεκ 2018, 21:45
Πέραν της πλάκας, δεν του μιλάω. Είμαι με το μέρος της γυναίκας. Να του μαδήσει το πουλί από βακτήριο του εντέρου της βουλγάρας εύχομαι.Την είπα και βρωμοκώλα. Να τα λέμε όλα.
Kαταφερνετε να "τελειωνει" η σύντροφος σας;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Kαταφερνετε να "τελειωνει" η σύντροφος σας;
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Cecily Anne έγραψε: ↑04 Δεκ 2018, 21:37
Πρόσφατα γνωστή μου 30ρα, 4 μηνών έγκυος, έπιασε τον άντρα της στο κρεβάτι με ρυτιδιασμένη σαπιομούνα βουλγάρα 55ρα, στο σπίτι της. Ο δε άντρας, όταν αυτή άρχισε τις φωνές, της είπε να κάνει ησυχία, γιατί η άλλη έχει πίεση

- Cecily Anne
Kαι η μαλακία είναι ότι δεν μπορείς να πιεις. Θα μου πεις υπάρχουν και τα παγωτά, αλλά πωωωωωωωωωωωωωωωωω πω ποιός ξέρει τι θα'χει κολλήσει από τη σάπια. Σε κλίβανο θα έμπαινα.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Dwarven Blacksmith
Ξέρεις καλά ότι όπως οι μαύροι μπορούν να αλληλοαποκαλούνται νίγκαζ, έτσι και οι γυναίκες μπορούν να αλληλοαποκαλούνται τσούλες, σαπιομούνες κλπ.Αγις έγραψε: ↑04 Δεκ 2018, 21:43ΑρχονταςςςςςCecily Anne έγραψε: ↑04 Δεκ 2018, 21:37
Πρόσφατα γνωστή μου 30ρα, 4 μηνών έγκυος, έπιασε τον άντρα της στο κρεβάτι με ρυτιδιασμένη σαπιομούνα βουλγάρα 55ρα, στο σπίτι της. Ο δε άντρας, όταν αυτή άρχισε της φωνές, της είπε να κάνει ησυχία, γιατί η άλλη έχει πίεση
* Απορία
Η Αντάρες αποκάλεσε - εστω κάποιες - γυναίκες '' Σαβούρες '' κ προς αποφυγή σεξ μαζί τους και δεν κινήθηκε φύλλο απο την φεμινιστική πρωτοπορία του φόρουμ - που δεν αφήνει τπτ να περάσει έτσι .
**
Ισως κινηθούν τώρα για το '' ρυτιδιασμένη + σαπιομούνα + βουλγάρα + 55 αρα ''

Η γυναίκα είναι μόνο 30 ετών, δε χρειαζόταν να κάνει βιαστική επιλογή.Antares έγραψε: ↑04 Δεκ 2018, 21:58Cecily Anne έγραψε: ↑04 Δεκ 2018, 21:37
Πρόσφατα γνωστή μου 30ρα, 4 μηνών έγκυος, έπιασε τον άντρα της στο κρεβάτι με ρυτιδιασμένη σαπιομούνα βουλγάρα 55ρα, στο σπίτι της. Ο δε άντρας, όταν αυτή άρχισε τις φωνές, της είπε να κάνει ησυχία, γιατί η άλλη έχει πίεσηΓίνονται αυτά τώρα! Δεν είναι και αστείο. Η γυναίκα ξεκίνησε οικογένεια με αυτόν.
Τώρα, αν αυτός ήταν ο εκλεκτός της καρδιάς της μετά από ώριμη σκέψη, ε δε μπορεί, κάτι θα έχει κανει λάθος κι αυτη
Μου είναι αδιανόητο Κυριε - οπως και η στάση σας.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑04 Δεκ 2018, 22:00Ξέρεις καλά ότι όπως οι μαύροι μπορούν να αλληλοαποκαλούνται νίγκαζ, έτσι και οι γυναίκες μπορούν να αλληλοαποκαλούνται τσούλες, σαπιομούνες κλπ.Αγις έγραψε: ↑04 Δεκ 2018, 21:43ΑρχονταςςςςςCecily Anne έγραψε: ↑04 Δεκ 2018, 21:37
Πρόσφατα γνωστή μου 30ρα, 4 μηνών έγκυος, έπιασε τον άντρα της στο κρεβάτι με ρυτιδιασμένη σαπιομούνα βουλγάρα 55ρα, στο σπίτι της. Ο δε άντρας, όταν αυτή άρχισε της φωνές, της είπε να κάνει ησυχία, γιατί η άλλη έχει πίεση
* Απορία
Η Αντάρες αποκάλεσε - εστω κάποιες - γυναίκες '' Σαβούρες '' κ προς αποφυγή σεξ μαζί τους και δεν κινήθηκε φύλλο απο την φεμινιστική πρωτοπορία του φόρουμ - που δεν αφήνει τπτ να περάσει έτσι .
**
Ισως κινηθούν τώρα για το '' ρυτιδιασμένη + σαπιομούνα + βουλγάρα + 55 αρα ''
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
Ειχα κανει οτι μπορεις να φανταστεις αλλα τζιφος!Ασέβαστος έγραψε: ↑04 Δεκ 2018, 18:42εμενα τουλαχιστον μου το ξηγηθηκε απο την αρχη, οτι εχει οργανικο προβλημα, και δεν εχει ερθει ποτε σε οργασμο. μπηκα, για την εμπειρια, και εκανα οτι μπορουσα. τζιφος.stergiosbik έγραψε: ↑04 Δεκ 2018, 15:33Σε ποιον εχει τυχει να παει με ανοργασμικη γυναικα;
Μιλαμε για πικρα μεγαλη.
Αρχιζεις να νοιωθεις ασχημα και αβεβαιος για τις ικανοτητες σου!
τωρα τη βλεπω στο φβ παντρεμενη και με παιδακι, ειτε το ξεπερασε με ιατρικη βοηθεια, ειτε βρηκε καποιον ηρωα.
Μιλαμε το ειχα παρει πατριωτικα το θεμα αλλα τιποτα.
Καποια στιγμη της ειπα οτι αισθανομαι πολυ ασχημα και ανεπαρκης αλλα αυτη μου ειπε οτι ποτε της δεν ειχε οργασμο με αντρα παρα μονο οταν αυνανιζοτανε μονη της.
Αληθεια ψεμματα δεν ξερω.Σε καμμια αλλη περιπτωση δεν μου ειχε ξανατυχει.
Αν τωρα ημουν οντως ανεπαρκης,τι να κανουμε δεν πειραζει.
Δεν γινεται να ειμαστε τελειοι.
Πόσο κάθαρμα.Cecily Anne έγραψε: ↑04 Δεκ 2018, 21:45Πέραν της πλάκας, δεν του μιλάω. Είμαι με το μέρος της γυναίκας. Να του μαδήσει το πουλί από βακτήριο του εντέρου της βουλγάρας εύχομαι.ritzeri έγραψε: ↑04 Δεκ 2018, 21:42Στείλτου πρόσκληση, του κάνω το τραπέζιCecily Anne έγραψε: ↑04 Δεκ 2018, 21:40
Έχει πέσει τέτοια πείνα από τότε που τον πέταξε η άλλη έξω, που αν του υποσχεθείτε τσάμπα φαί, πιστεύω θα'ρθει ακόμα και στην Ελληνορώσων.
Και κρασάκι άφθονο να μας διηγηθεί τα κατορθώματα του.
Ειλικρινά μιλαω
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Καλά αυτή δεν τον είχε πάρει χαμπάρι τι τομάρι ήταν; Ή ήταν οκ και με την εγκυμοσύνη ξεκίνησε να ξενοπηδάει;Cecily Anne έγραψε: ↑04 Δεκ 2018, 21:59Kαι η μαλακία είναι ότι δεν μπορείς να πιεις. Θα μου πεις υπάρχουν και τα παγωτά, αλλά πωωωωωωωωωωωωωωωωω πω ποιός ξέρει τι θα'χει κολλήσει από τη σάπια. Σε κλίβανο θα έμπαινα.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Οργισμένος
Οχι παντα.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Υπάρχουν 2 σιγουροι τροποι να έρχονται σε οργασμούς + ενας που είναι οικονομικά ασύμφορος και ειναι ο πιο διαδεδομένος.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
αυτό συμβαίνει σε αρκετές αλλά πολύ σπάνια λέγεται.stergiosbik έγραψε: ↑04 Δεκ 2018, 22:16ποτε της δεν ειχε οργασμο με αντρα παρα μονο οταν αυνανιζοτανε μονη της.
(πάρτο δηλαδή από τη θετική πλευρά)
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας
Ποια είναι η θετική ;Athos έγραψε: ↑04 Δεκ 2018, 23:29αυτό συμβαίνει σε αρκετές αλλά πολύ σπάνια λέγεται.stergiosbik έγραψε: ↑04 Δεκ 2018, 22:16ποτε της δεν ειχε οργασμο με αντρα παρα μονο οταν αυνανιζοτανε μονη της.
(πάρτο δηλαδή από τη θετική πλευρά)

ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Στο συγγρος γ σμν σαν τις πουτάνες θα του έδινα παραπεμπτικό !!!
~~¥~~
δλδ θα γαμαγε την ..... ( δεν γραφω τους απαραδεκτους χαρακτηρισμούς της Σεσιλυ ) και δεν θα τον έστελνες στην Μανουλα του ;
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 4 Απαντήσεις
- 221 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
23 Νοέμ 2024, 16:33