Σου μιλάω.Να.

Σου μιλάω.Να.
Ωραία. Πού σε βρήκε ο σεισμός του 1999? Σε κάποιο παιδικό πάρτυ με τα άλλα παιδάκια, στην σχολή, στην δουλειά; Τρόμαξες ή είχες προλάβει και παλαιότερους μεγάλους σεισμούς;aLiCat έγραψε: ↑17 Οκτ 2024, 20:57Σου μιλάω.Να.
από Βικιλεξικό:Ανδροπαραδίνομαι έγραψε: ↑17 Οκτ 2024, 21:02Ωραία. Πού σε βρήκε ο σεισμός του 1999? Σε κάποιο παιδικό πάρτυ με τα άλλα παιδάκια, στην σχολή, στην δουλειά; Τρόμαξες ή είχες προλάβει και παλαιότερους μεγάλους σεισμούς;
εμμονικός, -ή, -ό
που έχει εμμονές ή που επιμένει σε κάτι
Ανδροπαραδίνομαι έγραψε: ↑17 Οκτ 2024, 21:02Ωραία. Πού σε βρήκε ο σεισμός του 1999? Σε κάποιο παιδικό πάρτυ με τα άλλα παιδάκια, στην σχολή, στην δουλειά; Τρόμαξες ή είχες προλάβει και παλαιότερους μεγάλους σεισμούς;SpoilerShow
Κύπρο εννοείς ή Κρήτη;student έγραψε: ↑17 Οκτ 2024, 21:14Ανδροπαραδίνομαι έγραψε: ↑17 Οκτ 2024, 21:02Ωραία. Πού σε βρήκε ο σεισμός του 1999? Σε κάποιο παιδικό πάρτυ με τα άλλα παιδάκια, στην σχολή, στην δουλειά; Τρόμαξες ή είχες προλάβει και παλαιότερους μεγάλους σεισμούς;SpoilerShow
Πως θα γίνει ρε συ μένιο να πιούμε κανά τσιπουράκι παρέα?
Να σε ψάξω αν ανέβω αθήνα?
ΥΓ. Αν κατέβεις προς μεγαλόνησο θα χαρώ να κεράσω ρακάκια...
Καλύτερα Αθήνα
1. ...αγαπώ πλέον κρήτη, δεν συμπαθώ τους κρητικούς...πέραν ελαχίστων εξαιρέσεων που δεν θα τους άλλαζα με τίποταΑνδροπαραδίνομαι έγραψε: ↑17 Οκτ 2024, 21:35Καλύτερα Αθήναή οπουδήποτε αλλού δεν συμπαθώ την Κρήτη
Αρκει να έχω ξεμπερδέψει από κάτι σκοτουρες, ελπίζω Χριστούγεννα. Ας έρθει και ο kongrosian, να μοιραστεί και η απόσταση, να έχουμε και απαρτία από κάτι κουρασμένα παλικάρια. Τι μετανάστης;
student έγραψε: ↑17 Οκτ 2024, 21:431. ...αγαπώ πλέον κρήτη, δεν συμπαθώ τους κρητικούς...πέραν ελαχίστων εξαιρέσεων που δεν θα τους άλλαζα με τίποταΑνδροπαραδίνομαι έγραψε: ↑17 Οκτ 2024, 21:35Καλύτερα Αθήναή οπουδήποτε αλλού δεν συμπαθώ την Κρήτη
Αρκει να έχω ξεμπερδέψει από κάτι σκοτουρες, ελπίζω Χριστούγεννα. Ας έρθει και ο kongrosian, να μοιραστεί και η απόσταση, να έχουμε και απαρτία από κάτι κουρασμένα παλικάρια. Τι μετανάστης;
2. ερωτικός μετανάστης σε οικονομική μετανάστρια άνευ επιλογής, για οικονομικούς και οικογενειακούς λόγους...όπου γης και πατρίς, θα στα πω από κοντά Θεού θέλοντος, its a bit complicated
3. δεν ξέρω πότε θ ανέβω...ξέρω όμως ότι αν σε βρω όταν ανέβω, θα ξεχάσεις για λίγο τις σκοτούρες
4. αρκεί να είμαστε within walking distance από εκεί που μένεις, για να μην έχω γω σκοτούρες του πως θα γυρίσεις σπίτι απ τα τσίπουρα
ΥΓ. Μακάρι να μπορούσα να γνωρίσω kongrosian από κοντά
1. Δεκτον, ο μπαζούμπας εξαιρείταιstudent έγραψε: ↑17 Οκτ 2024, 21:431. ...αγαπώ πλέον κρήτη, δεν συμπαθώ τους κρητικούς...πέραν ελαχίστων εξαιρέσεων που δεν θα τους άλλαζα με τίποταΑνδροπαραδίνομαι έγραψε: ↑17 Οκτ 2024, 21:35Καλύτερα Αθήναή οπουδήποτε αλλού δεν συμπαθώ την Κρήτη
2. ερωτικός μετανάστης σε οικονομική μετανάστρια άνευ επιλογής, για οικονομικούς και οικογενειακούς λόγους...όπου γης και πατρίς, θα στα πω από κοντά Θεού θέλοντος, its a bit complicated
3. δεν ξέρω πότε θ ανέβω...ξέρω όμως ότι αν σε βρω όταν ανέβω, θα ξεχάσεις για λίγο τις σκοτούρες
4. αρκεί να είμαστε within walking distance από εκεί που μένεις, για να μην έχω γω σκοτούρες του πως θα γυρίσεις σπίτι απ τα τσίπουρα
1. Σωστός, είναι κι εμένα στη short list των ελαχίστων εκσαιρέσεωνΑνδροπαραδίνομαι έγραψε: ↑17 Οκτ 2024, 22:041. Δεκτον, ο μπαζούμπας εξαιρείταιstudent έγραψε: ↑17 Οκτ 2024, 21:431. ...αγαπώ πλέον κρήτη, δεν συμπαθώ τους κρητικούς...πέραν ελαχίστων εξαιρέσεων που δεν θα τους άλλαζα με τίποταΑνδροπαραδίνομαι έγραψε: ↑17 Οκτ 2024, 21:35
Καλύτερα Αθήναή οπουδήποτε αλλού δεν συμπαθώ την Κρήτη
2.δεν υπάρχει έρωτας, υπάρχουν πρόσκαιρα κοινά συμφέροντα
3.αν έχω ξεπεράσει τον σκόπελο, μακάρι
4. Ούζο πίνω ή επινα όταν είχα κέφι
5.αμα τον γνωρίσεις και εγώ απουσιάζω λόγω ανειλημμενων υποχρεώσεων γελοιοτητων, δώστου ένα χαμόγελο από μένα
kongrosian έγραψε: ↑17 Οκτ 2024, 22:03student έγραψε: ↑17 Οκτ 2024, 21:431. ...αγαπώ πλέον κρήτη, δεν συμπαθώ τους κρητικούς...πέραν ελαχίστων εξαιρέσεων που δεν θα τους άλλαζα με τίποταΑνδροπαραδίνομαι έγραψε: ↑17 Οκτ 2024, 21:35
Καλύτερα Αθήναή οπουδήποτε αλλού δεν συμπαθώ την Κρήτη
αν είσαι κι εσύ, να πούμε και στον Μένιο να έρθει. μόνος μου φοβάμαι να τον συναντήσω. θα με στήσει.