Μπλόκο από λιμενεργάτες του Πειραιά στα κοντέινερ για Ισραήλ

Συζητήσεις για τα εθνικά θέματα της Ελλάδας, τα στρατιωτικά ζητήματα και τις ένοπλες δυνάμεις.
Άβαταρ μέλους
Golden Age

Re: Μπλόκο από λιμενεργάτες του Πειραιά στα κοντέινερ για Ισραήλ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age » 18 Οκτ 2024, 13:12

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε:
18 Οκτ 2024, 12:41
Χαμασαιοι παντού, ακόμα και στην ιταλική ακροδεξιά. :a108:
Meloni: Italy imposed full arms embargo on Israel over Gaza ground op
"We have blocked everything," Meloni told lawmakers during a debate in Italy's senate ahead of a European Council summit in Brussels.
Η Μελόνι ακολουθεί με προσήλωση την ΕΕ, η οποία είναι φουλ χαμασική.

Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 18 Οκτ 2024, 13:15

δεν καταλαβαίνω γτ δεν πετάχθηκαν στην θάλασσα τα ανθρώπινα αυτά σκουπίδια
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό

Άβαταρ μέλους
Frappezitis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Frappezitis » 18 Οκτ 2024, 13:16

Πρεπει να πονεσαν πολυ οι ΝΑΤΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ -ΕΕ ΤΣΟΛΙΑΔΕΣ -ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ στο λιμανι.
ΚΑΜΙΑ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ-ΔΟΛΟΦΟΝΟ.
Οι λιμενεργάτες του Πειραιά δεν βάφουν τα χέρια τους με αίμα.

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα
Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι :078: ισραηλινοι.

zteo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από zteo » 18 Οκτ 2024, 13:16

Golden Age έγραψε:
18 Οκτ 2024, 13:09
zteo έγραψε:
18 Οκτ 2024, 12:35
Έχει δίκιο ο Golden τα γεωπολιτικά συμφέροντα της χώρας ταυτίζονται με τα συμφέροντα των ντόπιων ολιγαρχων που θέλουν να κάνουν ενεργειακές μπίζνες με το Ισραηλ πάνω στο ολοκαύτωμα ενός λαού.
Το θέμα είναι ότι το συμφέρον των εργαζομένων είναι αντίθετο με το συμφέρον των ολιγαρχων.
Ψεκασμένες μπούρδες. Τα συμφέροντα της χώρας είναι η γεωοπολιτική της αναβάθμιση. Και αυτό είναι συμφέρον και των εργαζομένων. Τα συμφέροντα των εργαζομένων δεν είναι το σαμποτάζ του ΚΚΕ στην χώρα για να κάνει τα πολιτικά του παιχνίδια...
Όπου γεωπολιτική αναβάθμιση είναι οι μπίζνες των ολιγαρχων με τους ναζι του Ισραήλ στον χώρο της ενέργειας. Και μετά αυτή την ενέργεια να την πουλάνε πανάκριβα στον Ελληνικό λαό.
Δηλαδή οι εθνικιστές θεωρούν ότι το συμφέρον του Ελληνικού λαού είναι ο υψηλός πληθωρισμός στην ενέργεια και στα τρόφιμα. :003:
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι

Άβαταρ μέλους
Frappezitis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Frappezitis » 18 Οκτ 2024, 13:17

Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age » 18 Οκτ 2024, 13:19

zteo έγραψε:
18 Οκτ 2024, 13:16
Golden Age έγραψε:
18 Οκτ 2024, 13:09
zteo έγραψε:
18 Οκτ 2024, 12:35
Έχει δίκιο ο Golden τα γεωπολιτικά συμφέροντα της χώρας ταυτίζονται με τα συμφέροντα των ντόπιων ολιγαρχων που θέλουν να κάνουν ενεργειακές μπίζνες με το Ισραηλ πάνω στο ολοκαύτωμα ενός λαού.
Το θέμα είναι ότι το συμφέρον των εργαζομένων είναι αντίθετο με το συμφέρον των ολιγαρχων.
Ψεκασμένες μπούρδες. Τα συμφέροντα της χώρας είναι η γεωοπολιτική της αναβάθμιση. Και αυτό είναι συμφέρον και των εργαζομένων. Τα συμφέροντα των εργαζομένων δεν είναι το σαμποτάζ του ΚΚΕ στην χώρα για να κάνει τα πολιτικά του παιχνίδια...
Όπου γεωπολιτική αναβάθμιση είναι οι μπίζνες των ολιγαρχων με τους ναζι του Ισραήλ στον χώρο της ενέργειας. Και μετά αυτή την ενέργεια να την πουλάνε πανάκριβα στον Ελληνικό λαό.
Δηλαδή οι εθνικιστές θεωρούν ότι το συμφέρον του Ελληνικού λαού είναι ο υψηλός πληθωρισμός στην ενέργεια και στα τρόφιμα. :003:
Γεωπολιτική αναβάθμιση είναι η αναβάθμιση του γεωστρατηγικού ρόλου της Ελλάδος ως χώρας μεταφοράς εξοπλισμού σε συμμάχους. Τα περι "ολιγαρχών" κλπ είναι άσχετες κομμουνιστικές μπούρδες. Όπως ακριβώς και τα περι "ναζί Ισραηλινών". Κι αυτό κομμουνιστική προπαγάνδα είναι που παίζει επι δεκαετίες και πρόκειται για προπαγανδιστικό κατασκεύασμα της Σοβιετικής Ένωσης του Μπρέζνιεφ.

Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής » 18 Οκτ 2024, 13:22

Golden Age έγραψε:
18 Οκτ 2024, 01:00
Άλλο ένα κομμουνιστικό σαμποτάζ στα συμφέροντα της χώρας.
Δε σας έφτανε η πούτσα που σας κέρασε ο Πουλικογιάννης στο Πέραμα; Που είναι τώρα τα freikorps της Νίκαιας; Που είναι οι μηχανοκίνητες του Περάματος; Που είναι ο Λαγός σας, που είναι ο Πατέλης σας;
Έφαγαν πούτσα. Το απόστημα που λέγατε σας νίκησε και εσύ κατάντησες να το παίζεις νεοδημοκράτης νεοφιλελεύθερος για να γλυτώσεις τη μπουζού.

Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age » 18 Οκτ 2024, 13:25

Εμπεδοκλής έγραψε:
18 Οκτ 2024, 13:22
Golden Age έγραψε:
Δε σας έφτανε η πούτσα που σας κέρασε ο Πουλικογιάννης στο Πέραμα; Που είναι τώρα τα freikorps της Νίκαιας; Που είναι οι μηχανοκίνητες του Περάματος; Που είναι ο Λαγός σας, που είναι ο Πατέλης σας;
Έφαγαν πούτσα. Το απόστημα που λέγατε σας νίκησε και εσύ κατάντησες να το παίζεις νεοδημοκράτης νεοφιλελεύθερος για να γλυτώσεις τη μπουζού.
Καλά εσύ μην δεις τουρκικά συμφέροντα, αμέσως να σπεύσεις να στηρίξεις. Και φυσικά μου ανακατεύεις άσχετα πράγματα για κάτι που έκανε η ΝΔ και όχι ο Πουλικόγιαννης και το ΚΚΕ στην ΧΑ. Μόνο που δεν μιλώ ως ΧΑ πλέον, με την οποία έχεις τις ίδιες θέσεις για το Παλαιστινιακό. Και δεν κινδυνεύω απο καμμία μπουζού για να το παίζω κάτι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Golden Age την 18 Οκτ 2024, 13:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής » 18 Οκτ 2024, 13:27

Golden Age έγραψε:
18 Οκτ 2024, 13:25
Εμπεδοκλής έγραψε:
Golden Age έγραψε:
Καλά εσύ μην δεις τουρκικά συμφέροντα, αμέσως να σπεύσεις να στηρίξεις. Και φυσικά μου ανακατεύεις άσχετα πράγματα για κάτι που έκανε η ΝΔ στην ΧΑ. Μόνο που δεν μιλώ ως ΧΑ πλέον, με την οποία έχεις τις ίδιες θέσεις για το Παλαιστινιακό.
Καλά, καλά. Προφανώς και δε μιλάς ως ΧΑ. Αν μιλούσες θα ήσουν στην μπουζού. Πιάσανε τους αρχηγούς και κρύφτηκαν οι αρουραίοι...

Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age » 18 Οκτ 2024, 13:28

Εμπεδοκλής έγραψε:
18 Οκτ 2024, 13:27
Golden Age έγραψε:
Εμπεδοκλής έγραψε:

Καλά εσύ μην δεις τουρκικά συμφέροντα, αμέσως να σπεύσεις να στηρίξεις. Και φυσικά μου ανακατεύεις άσχετα πράγματα για κάτι που έκανε η ΝΔ στην ΧΑ. Μόνο που δεν μιλώ ως ΧΑ πλέον, με την οποία έχεις τις ίδιες θέσεις για το Παλαιστινιακό.
Καλά, καλά. Προφανώς και δε μιλάς ως ΧΑ. Αν μιλούσες θα ήσουν στην μπουζού. Πιάσανε τους αρχηγούς και κρύφτηκαν οι αρουραίοι...
Δεν θα ήμουν σε καμμία μπουζού. Η ΧΑ υπάρχει και αν ήθελα θα ήμουν εκεί. Αρουραίε της τουρκικής προπαγάνδας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Golden Age την 18 Οκτ 2024, 13:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης » 18 Οκτ 2024, 13:28

Golden Age έγραψε:
18 Οκτ 2024, 13:12
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε:
18 Οκτ 2024, 12:41
Χαμασαιοι παντού, ακόμα και στην ιταλική ακροδεξιά. :a108:
Meloni: Italy imposed full arms embargo on Israel over Gaza ground op
"We have blocked everything," Meloni told lawmakers during a debate in Italy's senate ahead of a European Council summit in Brussels.
Η Μελόνι ακολουθεί με προσήλωση την ΕΕ, η οποία είναι φουλ χαμασική.
Mονο ο ηρωικός τουρκολαγνος Ορμπάν μας έμεινε για να αναβαθμίσουμε τον γεωπολιτικό μας ρόλο.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.

Άβαταρ μέλους
Frappezitis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Frappezitis » 18 Οκτ 2024, 13:29

Σαφώς είμαστε με το πτηνό !!!

Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής » 18 Οκτ 2024, 13:31

Golden Age έγραψε:
18 Οκτ 2024, 13:28
Εμπεδοκλής έγραψε:
Golden Age έγραψε:

Δεν θα ήμουν σε καμμία μπουζού. Η ΧΑ υπάρχει και αν ήθελα θα ήμουν εκεί. Αρουραίε της τουρκικής προπαγάνδας.
Υπάρχει λέει ο άλλος αλλά δε θέλει, όχι ότι φοβάται μην τον μαζέψουν. :smt005:

Όχι ότι ο Δομοκός σα χωράει όλους και φοβάσαι. Κρύβεσαι σαν τις κατσρίδες πίσω από τους καναπέδες...

Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age » 18 Οκτ 2024, 13:37

Εμπεδοκλής έγραψε:
18 Οκτ 2024, 13:31
Golden Age έγραψε:
Εμπεδοκλής έγραψε:

Όχι ότι ο Δομοκός σα χωράει όλους και φοβάσαι. Κρύβεσαι σαν τις κατσρίδες πίσω από τους καναπέδες...
Φυσικά και δεν φοβάμαι ρε βλάκα. Ήμουν ΧΑ στις διώξεις. Τώρα δεν έχω κάτι να φοβηθώ. Απλά δεν είμαι ΧΑ πλέον. Γελοία κουράδα που κάνεις φαιδρή προπαγάνδα.

Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής » 18 Οκτ 2024, 13:44

Golden Age έγραψε:
18 Οκτ 2024, 13:37
Εμπεδοκλής έγραψε:
18 Οκτ 2024, 13:31
Golden Age έγραψε:

Φυσικά και δεν φοβάμαι ρε βλάκα. Ήμουν ΧΑ στις διώξεις. Τώρα δεν έχω κάτι να φοβηθώ. Απλά δεν είμαι ΧΑ πλέον. Γελοία κουράδα που κάνεις φαιδρή προπαγάνδα.
Στις διώξεις γιατί να μην είσαι; Τους αρχηγούς είχαν μαζέψει. Όταν βγήκε η καταδικαστική απόφαση λάκισες εσύ και οι άλλοι. Τότε σαν άλλος Πέτρος είπες εγώ δεν είμαι με αυτούς πια. Γιατί το μάτι του Παναθηναϊκάκια παραμόνευε. Τουλάχιστον οι κουκουέδες δεν λύγισαν, ούτε όταν κερδίζατε στο Πέραμα, ούτε πιο μετά.
Εσύ όμως στην πρώτη δυσκολία, βγήκες και είπες ότι δεν είσαι ΧΑ πλέον. Δεν ξέρω αν έκλαψες κιόλας και είπες πουθενά ότι κολλούσες αφίσσες του Αντρέα ή του Καραμανλή...

Στην τρύπα σου τώρα. Εκεί μαζί με τους αρουραίους.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εθνικά Θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών