Kyle Reese likes thisChilloutbuddy έγραψε: ↑18 Οκτ 2024, 06:20Φριχτός θάνατος
Φαντάσου η τελευταία σου μνήμη να είναι ένα ρομποτάκι που σε κυνηγάει
Πάει ο Sinwar. Τώρα σειρά έχει το Ιράν
Re: Πάει ο Sinwar. Τώρα σειρά έχει το Ιράν
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Στου κουνγκφου την πόρτα, αν σε παιρνει βρόνταΕμπεδοκλής έγραψε: ↑18 Οκτ 2024, 13:39Συγνώμη που δεν έκανε τις κουφού κινήσεις του γερανού έχοντας χάσει το χέρι του, τραυματισμένος και χωρίς άλλες σφαίρες...
Πέθανε σαν αρουραίος. Δεν πήρε παράδειγμα από τους Έλληνες στρατιωτικούςΕμπεδοκλής έγραψε: ↑18 Οκτ 2024, 13:39Συγνώμη που δεν έκανε τις κουφού κινήσεις του γερανού έχοντας χάσει το χέρι του, τραυματισμένος και χωρίς άλλες σφαίρες...
Ο αντιφασιστικος πόλεμος είναι πατριωτικός πόλεμος. Πότε δεν έκρυψαν από τον Σοβιετικο λαό τις απώλειες που είχαν και τις θυσίες που χρειάζεται να κάνει για την νίκη.Nandros έγραψε: ↑18 Οκτ 2024, 13:34Και ο μπαμπάς σου, όταν απέτυχε το σλόγκαν "αντιφασιστικός πόλεμος", το γύρισε στο "Μεγάλος Πατριωτικός Πόλεμος". Ο διεθνισμός πήγε στον διάολο.zteo έγραψε: ↑18 Οκτ 2024, 08:34Συμφωνείς με τον τρόπο που παρουσιάζεται στην δύση ο πόλεμος?
Στην Ουκρανία βγάζουν βίντεο για να προσελκύσουν εθελοντές παρουσιαζοντας τον πόλεμο ως χαρούμενες διακοπές στο μέτωπο.
Στο Ισραήλ το παρουσιάζουν σαν counter strike όπου και καλά ο Ισραηλινός φαντάρος είναι άτρωτος όταν είδη μετράνε τετραψήφιο αριθμό νεκρών και στο τέλος του πολέμου ανεξάρτητος ήττας η νικης θα πενταψηφιο η εξαψηφιο αριθμό νεκρών.
Χρησιμεύουν πουθενά αυτά τα Γκαιμπελιστικα ψέματα?:
Σε αντίθεση με τους Ναζί που λέγανε στον λαό τους ότι δεν θα συναντήσουν αντίσταση στην Ρωσία και για εβδομάδες του έκρυβαν την πανωλεθρια τους στο Σταλινγκραντ.
Η διαφορά είναι ότι θεωρείς τον λαό ηλιθιο και ότι θα τον πείσεις με παραμύθια ενώ εγώ όχι.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
-
Σωστά. Πώς τον λέγανε εκείνον τον Κατσιμήτρο ή τον άλλον τον Τσολάκογλου που όταν κινδύνεψαν λίγο οι ίδιοι και όχι οι στρατιώτες τους πήγαν και παραδώθηκαν...nyxtovios έγραψε: ↑18 Οκτ 2024, 13:43Πέθανε σαν αρουραίος. Δεν πήρε παράδειγμα από τους Έλληνες στρατιωτικούςΕμπεδοκλής έγραψε: ↑18 Οκτ 2024, 13:39Συγνώμη που δεν έκανε τις κουφού κινήσεις του γερανού έχοντας χάσει το χέρι του, τραυματισμένος και χωρίς άλλες σφαίρες...
-
Αχαχούχα, τον Σεφερλή τί τον έχεις;Beria έγραψε: ↑18 Οκτ 2024, 13:42Στου κουνγκφου την πόρτα, αν σε παιρνει βρόνταΕμπεδοκλής έγραψε: ↑18 Οκτ 2024, 13:39Συγνώμη που δεν έκανε τις κουφού κινήσεις του γερανού έχοντας χάσει το χέρι του, τραυματισμένος και χωρίς άλλες σφαίρες...
Σαν αρουραίος δεν πέθανε, μαχόμενος σκοτώθηκε.
-
δεν είχαν, όταν έχεις φάει όλα τα λεφτά που έχεις πάρει από την Δύση για να φτιάξεις τούνελ και ρουκέτες αντί να γίνεις άνθρωπος μετά δεν έχεις εναλλακτικέςΖενίθεδρος έγραψε: ↑18 Οκτ 2024, 13:41Έλα ντε! Ενώ είχαν τόσες ρόδινες εναλλακτικές...Δημοκράτης έγραψε: ↑18 Οκτ 2024, 11:42Το έχω ξαναγράψει νομίζω
Θα ήθελα με κάποιο τρόπο να έβλεπα σήμερα ενα meeting από όσους οργάνωσαν την επίθεση στο φεστιβάλ μουσικής πέρσι
Τα 3 - 4 άτομα βασικά που ζουν ακόμα γιατί κατι με λέει ότι η πλειοψηφία πλέον τα λέει με τον αλαχ
Θα ήθελα να δω πως συζητούν, πως βλέπουν την μεγάλη επιτυχία της επίθεσης, τα σχέδια τους για το μέλλον
Ε δεν πήγε πολύ καλά όμως η επανάσταση

-
ντάξει μη λέμε και μπαρούφες τώρα. Ο κατσαπλιάς πέθανε πολεμόντας για αυτά που πίστεύειScouser έγραψε: ↑18 Οκτ 2024, 13:35Δεν πέθανε με το όπλο στο χέρι, ένα ξύλινο μαδέρι που πέταξε στα κουτουρού όταν κατάλαβε ότι ήταν game over δεν είναι ''πεθαίνω με το όπλο στο χέρι''. Αν είναι έτσι και ο Αλ Μπαγκντάτι που ανατινάχθηκε όταν τον στρίμωξαν σε ένα τούνελ οι αμερικανοί ειδικοδυναμίτες ''ηρωϊκά'' πέθανε. Η πραγματικότητα είναι ότι και οι δύο πέθαναν σαν κυνηγημένοι αρουραίοι ενώ προσπαθούσαν να διαφύγουν. Ήρωας είσαι όταν αποφασίζεις να μείνεις και να πολεμήσεις, ενώ έχεις την επιλογή να γλιτώσεις. Ο Αυξεντίου αν είχε παραδοθεί θα τον κρέμαγαν, οπότε δεν θεωρώ ηρωϊκό τον θάνατό του. Η όλη του δράση φυσικά σαφώς και ήταν ηρωϊκή, και δεν νομίζω να ήταν και υπεύθυνος για σφαγές ή βιασμούς αμάχων.
Τώρα αν αυτά που πιστεύει είναι μαλακίες, αν καλώς για τον πολιτιμένο κόσμο πέθανε κτλ είναι άλλη συζήτηση αλλά έπεσε στην μάχη. Όχι πχ σαν τον Αραφάτ που έκανε αντίσταση κάνοντας ζωάρα στην υγειά των κορόιδων
γενναιος ειναι αυτος που κλανει οταν εχει διαρροια
Επόμενος στόχος: Iράν. Μετά έχει σειρά η Ρωσία.
Όλα θα γίνουν. Να έχετε υπομονή.
Όλα θα γίνουν. Να έχετε υπομονή.
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
Δημοκράτης έγραψε: ↑18 Οκτ 2024, 13:49ντάξει μη λέμε και μπαρούφες τώρα. Ο κατσαπλιάς πέθανε πολεμόντας για αυτά που πίστεύειScouser έγραψε: ↑18 Οκτ 2024, 13:35Δεν πέθανε με το όπλο στο χέρι, ένα ξύλινο μαδέρι που πέταξε στα κουτουρού όταν κατάλαβε ότι ήταν game over δεν είναι ''πεθαίνω με το όπλο στο χέρι''. Αν είναι έτσι και ο Αλ Μπαγκντάτι που ανατινάχθηκε όταν τον στρίμωξαν σε ένα τούνελ οι αμερικανοί ειδικοδυναμίτες ''ηρωϊκά'' πέθανε. Η πραγματικότητα είναι ότι και οι δύο πέθαναν σαν κυνηγημένοι αρουραίοι ενώ προσπαθούσαν να διαφύγουν. Ήρωας είσαι όταν αποφασίζεις να μείνεις και να πολεμήσεις, ενώ έχεις την επιλογή να γλιτώσεις. Ο Αυξεντίου αν είχε παραδοθεί θα τον κρέμαγαν, οπότε δεν θεωρώ ηρωϊκό τον θάνατό του. Η όλη του δράση φυσικά σαφώς και ήταν ηρωϊκή, και δεν νομίζω να ήταν και υπεύθυνος για σφαγές ή βιασμούς αμάχων.
Τώρα αν αυτά που πιστεύει είναι μαλακίες, αν καλώς για τον πολιτιμένο κόσμο πέθανε κτλ είναι άλλη συζήτηση αλλά έπεσε στην μάχη. Όχι πχ σαν τον Αραφάτ που έκανε αντίσταση κάνοντας ζωάρα στην υγειά των κορόιδων

Κοιτα να δεις
Ο "Γενναιος στρατος IDF"
Δεν πλησιασε εναν αοπλο μεσηλικα
Ετσι ειναι οι γενναιοι στρατοι
Θα παρουνε και μεταλλιο ανδρειας

Ο "Γενναιος στρατος IDF"
Δεν πλησιασε εναν αοπλο μεσηλικα
Ετσι ειναι οι γενναιοι στρατοι
Θα παρουνε και μεταλλιο ανδρειας

-
- Παραπλήσια Θέματα