Ενώ το να στηρίζεις το μουρλό που έκανε τη Γάζα Στάλιγκραντ για να φτιάξουμε μπλουζάκια με τη φωτογραφία του να τον θυμόμαστε το θεωρείς λογικό, οκ. Όπως τη βρίσκει ο καθένας.Jolly Roger_ έγραψε: ↑18 Οκτ 2024, 20:52Ε, και τώρα που δεν είναι ακριβώς εκεί ως κράτος, αλλά έχει μπει με τα μπούνια σε αυτό το ακροδεξιοδιαφωτισμοκάτι (είμαστε ανώτεροι επειδή είμαστε δημοκρατία και γι' αυτό πρέπει να είμαστε εβραϊκό ethnostate γιατί οι άλλοι δεν νογάνε από θεσμούς, και σώζουμε το δυτικό σιβιλαϊζέσιο σφάζοντας τα μωράκια πριν γίνουν τρομοκράτες) που πρεσβεύουν στας Ευρώπας οι Ορμπάνηδες, Μελόνηδες, Λεπένηδες, Φαράτζ, Ουελμπέκ, Μπρυκνέρ, δεν βλέπω λόγο για λογικό άνθρωπο να λέει ακόμα I'm in, αλλά νταξ, γούστα είναι αυτά.
Πάει ο Sinwar. Τώρα σειρά έχει το Ιράν
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Re: Πάει ο Sinwar. Τώρα σειρά έχει το Ιράν
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 

-
Ούτε μ' αυτόν. Εγώ απλά λέω τι θα κάνουν οι Μεσανατολίτες που 'χουν χάσει συγγενείς. Δικηγόροι δεν θα γίνουν - το πανεπιστήμιο βομβαρδίστηκε. Γιατροί δεν θα γίνουν - το νοσοκομείο βομβαρδίστηκε. Το τούνελ είναι ακόμα εκεί, παρ' ό,τι βομβαρδίστηκε οτιδήποτε υπήρχε πάνω από αυτό. Οπότε Χαμασαίοι θα γίνουν. Δεν έχω αμφιβολία ότι ο Σινουάρ αυτό ακριβώς ήθελε. Σόρρυ όμως που δεν θεωρώ λιγότερο τρομοκράτη αυτόν που πριν μπάσει το στρατό του στη Γάζα - κι ενώ ξέρει ότι ο στρατός αυτός είναι τίγκα στους εφέδρους με ελάχιστη πειθαρχία και με μετατραυματικό γενικευμένο μίσος για κάθε τι παλαιστινιακό μετά την 7/10 - τους διαβάζει το "θυμηθείτε τι σας έκανε ο Αμαλήκ και μη λυπηθείτε από αυτόν ούτε τα παιδιά, τις γυναίκες και τα ζώα."Chilloutbuddy έγραψε: ↑18 Οκτ 2024, 20:57Ενώ το να στηρίζεις το μουρλό που έκανε τη Γάζα Στάλιγκραντ για να φτιάξουμε μπλουζάκια με τη φωτογραφία του να τον θυμόμαστε το θεωρείς λογικό, οκ.Jolly Roger_ έγραψε: ↑18 Οκτ 2024, 20:52Ε, και τώρα που δεν είναι ακριβώς εκεί ως κράτος, αλλά έχει μπει με τα μπούνια σε αυτό το ακροδεξιοδιαφωτισμοκάτι (είμαστε ανώτεροι επειδή είμαστε δημοκρατία και γι' αυτό πρέπει να είμαστε εβραϊκό ethnostate γιατί οι άλλοι δεν νογάνε από θεσμούς, και σώζουμε το δυτικό σιβιλαϊζέσιο σφάζοντας τα μωράκια πριν γίνουν τρομοκράτες) που πρεσβεύουν στας Ευρώπας οι Ορμπάνηδες, Μελόνηδες, Λεπένηδες, Φαράτζ, Ουελμπέκ, Μπρυκνέρ, δεν βλέπω λόγο για λογικό άνθρωπο να λέει ακόμα I'm in, αλλά νταξ, γούστα είναι αυτά.
Είναι αποτελεσματικοί. Δε χρειάζεται να είναι γενναίοι.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
ο καλυτερος εμφανιζεται στο 00 21 - o παικτουρας AL ARURI - απαικτη κ χαρακτηριστικη ονοματοδοσια
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Chilloutbuddy
Συμφωνώ με όλα αυτά που είπες, και δεν έχω απάντηση. Έτσι είναι.Jolly Roger_ έγραψε: ↑18 Οκτ 2024, 21:04Ούτε μ' αυτόν. Εγώ απλά λέω τι θα κάνουν οι Μεσανατολίτες που 'χουν χάσει συγγενείς. Δικηγόροι δεν θα γίνουν - το πανεπιστήμιο βομβαρδίστηκε. Γιατροί δεν θα γίνουν - το νοσοκομείο βομβαρδίστηκε. Το τούνελ είναι ακόμα εκεί, παρ' ό,τι βομβαρδίστηκε οτιδήποτε υπήρχε πάνω από αυτό. Οπότε Χαμασαίοι θα γίνουν. Δεν έχω αμφιβολία ότι ο Σινουάρ αυτό ακριβώς ήθελε. Σόρρυ όμως που δεν θεωρώ λιγότερο τρομοκράτη αυτόν που πριν μπάσει το στρατό του στη Γάζα - κι ενώ ξέρει ότι ο στρατός αυτός είναι τίγκα στους εφέδρους με ελάχιστη πειθαρχία και με μετατραυματικό γενικευμένο μίσος για κάθε τι παλαιστινιακό μετά την 7/10 - τους διαβάζει το "θυμηθείτε τι σας έκανε ο Αμαλήκ και μη λυπηθείτε από αυτόν ούτε τα παιδιά, τις γυναίκες και τα ζώα."Chilloutbuddy έγραψε: ↑18 Οκτ 2024, 20:57Ενώ το να στηρίζεις το μουρλό που έκανε τη Γάζα Στάλιγκραντ για να φτιάξουμε μπλουζάκια με τη φωτογραφία του να τον θυμόμαστε το θεωρείς λογικό, οκ.Jolly Roger_ έγραψε: ↑18 Οκτ 2024, 20:52Ε, και τώρα που δεν είναι ακριβώς εκεί ως κράτος, αλλά έχει μπει με τα μπούνια σε αυτό το ακροδεξιοδιαφωτισμοκάτι (είμαστε ανώτεροι επειδή είμαστε δημοκρατία και γι' αυτό πρέπει να είμαστε εβραϊκό ethnostate γιατί οι άλλοι δεν νογάνε από θεσμούς, και σώζουμε το δυτικό σιβιλαϊζέσιο σφάζοντας τα μωράκια πριν γίνουν τρομοκράτες) που πρεσβεύουν στας Ευρώπας οι Ορμπάνηδες, Μελόνηδες, Λεπένηδες, Φαράτζ, Ουελμπέκ, Μπρυκνέρ, δεν βλέπω λόγο για λογικό άνθρωπο να λέει ακόμα I'm in, αλλά νταξ, γούστα είναι αυτά.
Απλά ίσως επειδή έχω πάει φαντάρος και έχω τρέξει στο βουνό την νύχτα με 100 άλλους μαλάκες γκαρίζοντας "μ'αλεξίπτωτο πηδώ σ'ένα τούρκικο χωριό, τις τουρκάλες της γαμάω κλπ" δε με εντυπωσιάζουν ιδιαίτερα οι καφρίλες των στρατών, τις θεωρώ δεδομένες παντού και πάντα.

Έχετε καμμιά κόντρα με τον Αριστο ποιος θα πει τη μεγαλύτερη ψεκιά;Εμπεδοκλής έγραψε: ↑18 Οκτ 2024, 13:29Βέβαια, έρχονται και λέγονται κάτι αλήθειες, ότι τους πολλούς νεκρούς το φεστιβάλ τους είχε από κάτι ισραηλινά ελικόπτερα. Ή ότι οι άμαχες γυναίκες ήταν στρατιωτίνες σε στρατιωτική βάση που χτύπησαν τα παλικάρια της Παλαιστίνης. Βέβαια, έπεσε πολύ λεφτό και σανός στα μίντια. Τόσος που μέχρι και ο τρελομπάιντεν μας έλεγε ότι είχε δει βίντεο με αποκεφαλισμούς βρεφών...
To be old and wise, you must first be young and stupid.
-
Εκ της Άρουρας της Δυτικής Όχθης, πόλης με ελληνικό όνομα όπως η Νάμπλους (Νεάπολη), η Καισάρεια και η Φιλαδέλφεια.
-
ΜΜΠ--ΠΕΠ 107 ήμουνα, Κουφόβουνο, και τον Τούρκο τον έβλεπα χωρίς το κιάλι απέναντι. Τέτοια λέγαμε κι εμείς. Αλλά, ρε γαμώτη μ', ο άλλος είν' πρωθυπουργός...Chilloutbuddy έγραψε: ↑18 Οκτ 2024, 21:20Συμφωνώ με όλα αυτά που είπες, και δεν έχω απάντηση. Έτσι είναι.Jolly Roger_ έγραψε: ↑18 Οκτ 2024, 21:04Ούτε μ' αυτόν. Εγώ απλά λέω τι θα κάνουν οι Μεσανατολίτες που 'χουν χάσει συγγενείς. Δικηγόροι δεν θα γίνουν - το πανεπιστήμιο βομβαρδίστηκε. Γιατροί δεν θα γίνουν - το νοσοκομείο βομβαρδίστηκε. Το τούνελ είναι ακόμα εκεί, παρ' ό,τι βομβαρδίστηκε οτιδήποτε υπήρχε πάνω από αυτό. Οπότε Χαμασαίοι θα γίνουν. Δεν έχω αμφιβολία ότι ο Σινουάρ αυτό ακριβώς ήθελε. Σόρρυ όμως που δεν θεωρώ λιγότερο τρομοκράτη αυτόν που πριν μπάσει το στρατό του στη Γάζα - κι ενώ ξέρει ότι ο στρατός αυτός είναι τίγκα στους εφέδρους με ελάχιστη πειθαρχία και με μετατραυματικό γενικευμένο μίσος για κάθε τι παλαιστινιακό μετά την 7/10 - τους διαβάζει το "θυμηθείτε τι σας έκανε ο Αμαλήκ και μη λυπηθείτε από αυτόν ούτε τα παιδιά, τις γυναίκες και τα ζώα."Chilloutbuddy έγραψε: ↑18 Οκτ 2024, 20:57
Ενώ το να στηρίζεις το μουρλό που έκανε τη Γάζα Στάλιγκραντ για να φτιάξουμε μπλουζάκια με τη φωτογραφία του να τον θυμόμαστε το θεωρείς λογικό, οκ.
Απλά ίσως επειδή έχω πάει φαντάρος και έχω τρέξει στο βουνό την νύχτα με 100 άλλους μαλάκες γκαρίζοντας "μ'αλεξίπτωτο πηδώ σ'ένα τούρκικο χωριό, τις τουρκάλες της γαμάω κλπ" δε με εντυπωσιάζουν ιδιαίτερα οι καφρίλες των στρατών, τις θεωρώ δεδομένες παντού και πάντα.
- Dwarven Blacksmith
Το πρόβλημα για μας είναι ότι και η Χαμάς χρειάζεται μορφωμένη ελίτ, η ελίτ της διασποράς δεν είναι αξιόπιστη. Δυστυχώς για αυτό το έκαναν.Jolly Roger_ έγραψε: ↑18 Οκτ 2024, 21:04Ούτε μ' αυτόν. Εγώ απλά λέω τι θα κάνουν οι Μεσανατολίτες που 'χουν χάσει συγγενείς. Δικηγόροι δεν θα γίνουν - το πανεπιστήμιο βομβαρδίστηκε. Γιατροί δεν θα γίνουν - το νοσοκομείο βομβαρδίστηκε. Το τούνελ είναι ακόμα εκεί, παρ' ό,τι βομβαρδίστηκε οτιδήποτε υπήρχε πάνω από αυτό. Οπότε Χαμασαίοι θα γίνουν. Δεν έχω αμφιβολία ότι ο Σινουάρ αυτό ακριβώς ήθελε. Σόρρυ όμως που δεν θεωρώ λιγότερο τρομοκράτη αυτόν που πριν μπάσει το στρατό του στη Γάζα - κι ενώ ξέρει ότι ο στρατός αυτός είναι τίγκα στους εφέδρους με ελάχιστη πειθαρχία και με μετατραυματικό γενικευμένο μίσος για κάθε τι παλαιστινιακό μετά την 7/10 - τους διαβάζει το "θυμηθείτε τι σας έκανε ο Αμαλήκ και μη λυπηθείτε από αυτόν ούτε τα παιδιά, τις γυναίκες και τα ζώα."Chilloutbuddy έγραψε: ↑18 Οκτ 2024, 20:57Ενώ το να στηρίζεις το μουρλό που έκανε τη Γάζα Στάλιγκραντ για να φτιάξουμε μπλουζάκια με τη φωτογραφία του να τον θυμόμαστε το θεωρείς λογικό, οκ.Jolly Roger_ έγραψε: ↑18 Οκτ 2024, 20:52Ε, και τώρα που δεν είναι ακριβώς εκεί ως κράτος, αλλά έχει μπει με τα μπούνια σε αυτό το ακροδεξιοδιαφωτισμοκάτι (είμαστε ανώτεροι επειδή είμαστε δημοκρατία και γι' αυτό πρέπει να είμαστε εβραϊκό ethnostate γιατί οι άλλοι δεν νογάνε από θεσμούς, και σώζουμε το δυτικό σιβιλαϊζέσιο σφάζοντας τα μωράκια πριν γίνουν τρομοκράτες) που πρεσβεύουν στας Ευρώπας οι Ορμπάνηδες, Μελόνηδες, Λεπένηδες, Φαράτζ, Ουελμπέκ, Μπρυκνέρ, δεν βλέπω λόγο για λογικό άνθρωπο να λέει ακόμα I'm in, αλλά νταξ, γούστα είναι αυτά.

θα πρεπει να συγκινηθω ;Jolly Roger_ έγραψε: ↑18 Οκτ 2024, 21:21Εκ της Άρουρας της Δυτικής Όχθης, πόλης με ελληνικό όνομα όπως η Νάμπλους (Νεάπολη), η Καισάρεια και η Φιλαδέλφεια.
μπααα θα μεινω στο πως το αρουρι του ταιριαζει - οπως κ στους υπολοιπα απολιτιστα συντροφια του τα κατακαθια του ανθρωπινου ειδους - στα ορια του ανεγκεφαλου ζωου
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
ω ναι, η eliticide σε αυτό τον πόλεμο είναι κάτι παραπάνω από προφανής. Της κοινωνίας της Γάζας γενικά, όχι μόνο της Χαμάς. Ως και τον ποιητή τον Ρεφάτ Αλαρίρ σκοτώσανε που δίδασκε αγγλική λογοτεχνία. Εγώ τα συζητάω αυτά σχεδόν μέρα παρά μέρα στο τουί με τον Khalil Sayegh, Χριστιανό Παλαιστίνιο που έχει φύγει τώρα από Γάζα αλλά έχει οικογένεια εκεί, και που είναι συγγενής του Yezid και της Rosemarie Sayegh (που ο ένας είχε γράψει την ιστορία της PLO και η άλλη την ιστορία της Παλαιστίνης για το αμερικάνικο πανεπιστήμιο Βηρυτού). Αυτός μου λέει ότι κάθε μέρα σκοτώνεται μέσα στη Γάζα κι ένας γιατρός, ένας καθηγητής, ένας λογοτέχνης.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑18 Οκτ 2024, 21:23Το πρόβλημα για μας είναι ότι και η Χαμάς χρειάζεται μορφωμένη ελίτ, η ελίτ της διασποράς δεν είναι αξιόπιστη. Δυστυχώς για αυτό το έκαναν.Jolly Roger_ έγραψε: ↑18 Οκτ 2024, 21:04Ούτε μ' αυτόν. Εγώ απλά λέω τι θα κάνουν οι Μεσανατολίτες που 'χουν χάσει συγγενείς. Δικηγόροι δεν θα γίνουν - το πανεπιστήμιο βομβαρδίστηκε. Γιατροί δεν θα γίνουν - το νοσοκομείο βομβαρδίστηκε. Το τούνελ είναι ακόμα εκεί, παρ' ό,τι βομβαρδίστηκε οτιδήποτε υπήρχε πάνω από αυτό. Οπότε Χαμασαίοι θα γίνουν. Δεν έχω αμφιβολία ότι ο Σινουάρ αυτό ακριβώς ήθελε. Σόρρυ όμως που δεν θεωρώ λιγότερο τρομοκράτη αυτόν που πριν μπάσει το στρατό του στη Γάζα - κι ενώ ξέρει ότι ο στρατός αυτός είναι τίγκα στους εφέδρους με ελάχιστη πειθαρχία και με μετατραυματικό γενικευμένο μίσος για κάθε τι παλαιστινιακό μετά την 7/10 - τους διαβάζει το "θυμηθείτε τι σας έκανε ο Αμαλήκ και μη λυπηθείτε από αυτόν ούτε τα παιδιά, τις γυναίκες και τα ζώα."Chilloutbuddy έγραψε: ↑18 Οκτ 2024, 20:57
Ενώ το να στηρίζεις το μουρλό που έκανε τη Γάζα Στάλιγκραντ για να φτιάξουμε μπλουζάκια με τη φωτογραφία του να τον θυμόμαστε το θεωρείς λογικό, οκ.
- Chilloutbuddy
Ε καλά, αν σκάσει πόλεμος στην Ελλάδα (χτύπα ξύλο) δε θα ακούσεις τέτοια απ'τον πρωθυπουργό, είμεθα και στην Ευρωπαϊκή Ένωσις άλλωστε, τι θα πει ο κόσμος, αλλά θα τ'ακούσεις σίγουρα από ένα επίπεδο παρακάτω.Jolly Roger_ έγραψε: ↑18 Οκτ 2024, 21:23ΜΜΠ--ΠΕΠ 107 ήμουνα, Κουφόβουνο, και τον Τούρκο τον έβλεπα χωρίς το κιάλι απέναντι. Τέτοια λέγαμε κι εμείς. Αλλά, ρε γαμώτη μ', ο άλλος είν' πρωθυπουργός...Chilloutbuddy έγραψε: ↑18 Οκτ 2024, 21:20Συμφωνώ με όλα αυτά που είπες, και δεν έχω απάντηση. Έτσι είναι.Jolly Roger_ έγραψε: ↑18 Οκτ 2024, 21:04Ούτε μ' αυτόν. Εγώ απλά λέω τι θα κάνουν οι Μεσανατολίτες που 'χουν χάσει συγγενείς. Δικηγόροι δεν θα γίνουν - το πανεπιστήμιο βομβαρδίστηκε. Γιατροί δεν θα γίνουν - το νοσοκομείο βομβαρδίστηκε. Το τούνελ είναι ακόμα εκεί, παρ' ό,τι βομβαρδίστηκε οτιδήποτε υπήρχε πάνω από αυτό. Οπότε Χαμασαίοι θα γίνουν. Δεν έχω αμφιβολία ότι ο Σινουάρ αυτό ακριβώς ήθελε. Σόρρυ όμως που δεν θεωρώ λιγότερο τρομοκράτη αυτόν που πριν μπάσει το στρατό του στη Γάζα - κι ενώ ξέρει ότι ο στρατός αυτός είναι τίγκα στους εφέδρους με ελάχιστη πειθαρχία και με μετατραυματικό γενικευμένο μίσος για κάθε τι παλαιστινιακό μετά την 7/10 - τους διαβάζει το "θυμηθείτε τι σας έκανε ο Αμαλήκ και μη λυπηθείτε από αυτόν ούτε τα παιδιά, τις γυναίκες και τα ζώα."

-
το αρούρι είναι ελληνική λέξη, εκ του αρουραίος, εκ του άρουρα που σημαίνει καλλιεργήσιμη γη - εκ του ομηρικού αρόω (οργώνω, απ' όπου και το άροτρο). Το Αρούρι στον Σάλεχ είναι τοπωνυμικό, όπως το Ξανθιώτης ή το Σταμπουλής (Istambuli), και προέρχεται από τον τόπο καταγωγής του, την Άρουρα, που την έχτισαν οι Πτολεμαίοι και την ονόμασαν έτσι επειδή ακριβώς αποτελούσε νησίδα καλλιεργήσιμης γης μέσα στην ερημιά της Παλαιστίνης.Αγις έγραψε: ↑18 Οκτ 2024, 21:28θα πρεπει να συγκινηθω ;Jolly Roger_ έγραψε: ↑18 Οκτ 2024, 21:21Εκ της Άρουρας της Δυτικής Όχθης, πόλης με ελληνικό όνομα όπως η Νάμπλους (Νεάπολη), η Καισάρεια και η Φιλαδέλφεια.
μπααα θα μεινω στο πως το αρουρι του ταιριαζει - οπως κ στους υπολοιπα απολιτιστα συντροφια του τα κατακαθια του ανθρωπινου ειδους - στα ορια του ανεγκεφαλου ζωου
- Chilloutbuddy
Πτολεμαίοι δε τρου ιντίτζενους πίπολ οφ δε λαντ 
τι κουράδα καταραμένο μέρος ρε φίλε, κυριολεκτικά όποιος πούστης είχε στρατό έκανε εκστρατεία να το κατακτήσει. Μέχρι και οι Βίκινγκς πριν από χίλια χρόνια.

τι κουράδα καταραμένο μέρος ρε φίλε, κυριολεκτικά όποιος πούστης είχε στρατό έκανε εκστρατεία να το κατακτήσει. Μέχρι και οι Βίκινγκς πριν από χίλια χρόνια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Chilloutbuddy την 18 Οκτ 2024, 21:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

-
Απλά, στη συγκεκριμένη περίπτωση το είχαμε από όλα τα επίπεδα, από Πρόεδρο (no innocent civilians), ΥΠΑΜ (ανθρώπινα ζώα), Μπίμπι, μέχρι τον φαντάρο τικτόκερ που φοράει τα εσώρουχα της νεκρής Παλαιστίνιας στη Τζαμπάλια.Chilloutbuddy έγραψε: ↑18 Οκτ 2024, 21:31Ε καλά, αν σκάσει πόλεμος στην Ελλάδα (χτύπα ξύλο) δε θα ακούσεις τέτοια απ'τον πρωθυπουργό, είμεθα και στην Ευρωπαϊκή Ένωσις άλλωστε, τι θα πει ο κόσμος, αλλά θα τ'ακούσεις σίγουρα από ένα επίπεδο παρακάτω.Jolly Roger_ έγραψε: ↑18 Οκτ 2024, 21:23ΜΜΠ--ΠΕΠ 107 ήμουνα, Κουφόβουνο, και τον Τούρκο τον έβλεπα χωρίς το κιάλι απέναντι. Τέτοια λέγαμε κι εμείς. Αλλά, ρε γαμώτη μ', ο άλλος είν' πρωθυπουργός...Chilloutbuddy έγραψε: ↑18 Οκτ 2024, 21:20
Συμφωνώ με όλα αυτά που είπες, και δεν έχω απάντηση. Έτσι είναι.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 20 Απαντήσεις
- 539 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
07 Ιούλ 2024, 19:59
-