Υπάρχει κάποιο καλύτερο αίσθημα ή βίωμα από τον οργασμό;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Antipnevma
Υπάρχει κάποιο καλύτερο αίσθημα ή βίωμα από τον οργασμό;
Δεν έχω κάνει ποτέ ναρκωτικά οπότε δεν μπορώ να συγκρίνω την εμπειρία του οργασμού με την εμπερία της χρήσης ουσιών. Πολλές φορές ήμουν κοντά στο να δοκιμάσω, αλλά πάντοτε κάτι με συγκρατούσε, δεν ξέρω τι, ίσως κάποιος μικροαστικός φόβος. Πάντως δεν το έχω μετανιώσει ότι ποτέ μου δεν ενέδωσα σε κάποια ουσία γιατί μου φαίνεται προφανές ότι δεν υπάρχει τίποτε καλύτερο στην ζωή από την εμπειρία του οργασμού.
Αναρωτιέμαι πως είναι δυνατόν να φανατίζεται ο κόσμος με πράγματα όπως τα αθλητικά, τον τζόγο, την πολιτική, την θρησκεία ή δεν ξέρω τι άλλο από την στιγμή που υπάρχει αυτό το θεϊκό και ύψιστο βίωμα που λέγεται ΟΡΓΑΣΜΟΣ, ειδικά εκείνος ο οργασμός στο τετράγωνο που νιώθεις ότι είσαι πλέον ένα με την σύντροφο σου και συγκλονίζεσαι σε όλο σου το είναι και μετά νιώθεις ότι βρίσκεσαι ξαπλωμένος σε μια βαρκούλα επιπλέοντας σε έναν απέραντο ωκεανό ευτυχίας και ευγνωμοσύνης μέχρι να σε πάρει ο ύπνος; Πως είναι δυνατόν να παίρνουμε οτιδήποτε άλλο στα σοβαρά εκτός από τον τρελό και αχαλίνωτο γενετικό εναγκαλισμό; Πραγματικά αρνείται να το χωρέσει ο νους μου. Πείτε μου πως γίνεται να μην βλέπουμε την απύθμενη γελοιότητα, ματαιότητα και ρηχότητα όλων των ανθρωπίνων ασχολιών, δοξασιών και εγχειρημάτων που δεν έχουν να κάνουν με τον πορισμό αγνής οργασμικής ηδονής;
Αναρωτιέμαι πως είναι δυνατόν να φανατίζεται ο κόσμος με πράγματα όπως τα αθλητικά, τον τζόγο, την πολιτική, την θρησκεία ή δεν ξέρω τι άλλο από την στιγμή που υπάρχει αυτό το θεϊκό και ύψιστο βίωμα που λέγεται ΟΡΓΑΣΜΟΣ, ειδικά εκείνος ο οργασμός στο τετράγωνο που νιώθεις ότι είσαι πλέον ένα με την σύντροφο σου και συγκλονίζεσαι σε όλο σου το είναι και μετά νιώθεις ότι βρίσκεσαι ξαπλωμένος σε μια βαρκούλα επιπλέοντας σε έναν απέραντο ωκεανό ευτυχίας και ευγνωμοσύνης μέχρι να σε πάρει ο ύπνος; Πως είναι δυνατόν να παίρνουμε οτιδήποτε άλλο στα σοβαρά εκτός από τον τρελό και αχαλίνωτο γενετικό εναγκαλισμό; Πραγματικά αρνείται να το χωρέσει ο νους μου. Πείτε μου πως γίνεται να μην βλέπουμε την απύθμενη γελοιότητα, ματαιότητα και ρηχότητα όλων των ανθρωπίνων ασχολιών, δοξασιών και εγχειρημάτων που δεν έχουν να κάνουν με τον πορισμό αγνής οργασμικής ηδονής;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Antipnevma την 18 Οκτ 2024, 21:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
νόμος είναι το δίκαιο του εργάτη
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Re: Υπάρχει κάποιο καλύτερο αίσθημα ή βίωμα από τον οργασμό;
η ηρωίνη είναι καλύτερη μακράν, αλλά υπάρχουν σοβαρές παρενέργειες
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- Antipnevma
Δηλαδή πόσο καλύτερη;ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑18 Οκτ 2024, 15:24η ηρωίνη είναι καλύτερη μακράν, αλλά υπάρχουν σοβαρές παρενέργειες
νόμος είναι το δίκαιο του εργάτη
Απ'την Κική και την Κοκό, ποια να διαλέξω.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑18 Οκτ 2024, 15:24η ηρωίνη είναι καλύτερη μακράν, αλλά υπάρχουν σοβαρές παρενέργειες
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
Οι γυναίκες θα μας πουν, ο άνδρας φτιάχνεται από το edging, που του προκαλεί ένα συνεχές συναίσθημα εγρήγορσης και ευφορίας. Όταν τελειώσω, πέφτω σε κατάθλιψη μετά από 5 δευτερόλεπτα.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
- Allah
- Phorum.gr user: Άγιος Παπάριος, Άγιος, Έσχατόγερος
- Επικοινωνία:
Φυσικά και υπάρχει. Τίποτα δεν συγκρίνεται με να ξεγυρισμένο φτάρνισμα.
Φυσικά υπάρχει.
Πανε σε καμιά καλή ψησταριά να δεις.
Πανε σε καμιά καλή ψησταριά να δεις.
Υπάρχει και νημας περί υπερτιμημένης ηδονής του ανωτέρω
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Dwarven Blacksmith
Καλός είναι αλλά σου έχει πει ποτέ πχορουμίτης "είχες δίκιο";

Σταματά να παίζεις το πουλί σου όλη μέρα. Δεν κάνω πλάκα, όταν τελειώνεις ο οργανισμός σου παράγει ντοπαμίνη. Για να νιώθεις κατάθλιψη σημαίνει πως είσαι εθισμένος. Προσοχή, ντοπαμίνη δεν δημιουργεί εξάρτηση, αλλά η πράξη που σου παράγει ντοπαμίνη.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑19 Οκτ 2024, 09:56Οι γυναίκες θα μας πουν, ο άνδρας φτιάχνεται από το edging, που του προκαλεί ένα συνεχές συναίσθημα εγρήγορσης και ευφορίας. Όταν τελειώσω, πέφτω σε κατάθλιψη μετά από 5 δευτερόλεπτα.
Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑19 Οκτ 2024, 10:12Καλός είναι αλλά σου έχει πει ποτέ πχορουμίτης "είχες δίκιο";

Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Έχεις δίκιοDwarven Blacksmith έγραψε: ↑19 Οκτ 2024, 10:12Καλός είναι αλλά σου έχει πει ποτέ πχορουμίτης "είχες δίκιο";
δεν στο έχει πει κανείς
Ειδικά ο οργασμός όταν είσαι με κάποιον άλλο άνθρωπο έχω ακούσει ότι είναι απίστευτο συναίσθημα. Ένας φίλος μου, είναι ο sourcerer στο κλαμπ μας τις Κυριακές, μου έχει πει ότι όταν ήταν μικρότερος του είχε τύχει και το περγράφει ως μοναδική εμπειρία.Υπάρχει κάποιο καλύτερο αίσθημα ή βίωμα από τον οργασμό;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Yochanan την 19 Οκτ 2024, 10:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
-
Δεν χρειάζεται να τον παίζεις για να κάνεις edging, να ξέρουμε περί του θέματος. Και η αλήθεια είναι με το edging, ο οργασμός γίνεται πιο δυνατός. Κανονικά είναι τζουφιος. Το θέμα όλο είναι το πριν για τον άνδρα και να κάνει τη γυναίκα να τελειώσει, για να πάρει ο ίδιος ικανοποιήση ψυχολογικη.Αντιθέτως για τη γυναίκα ο οργασμός είναι σημαντικός, για αυτό μετά το ρίχνουν στην γκρίνια αν δεν τα καταφέρεις. Έλα όμως που η φύση δεν μας έκανε ίσους. Για εμάς είναι πανευκολος, για αυτες, τρέχα γυρεύε. Βάλε και τα σεξουαλικά προβλήματα των ανδρών που οι γυναίκες δεν έχουν Παλαιότερα η πατριαρχία μέσω του αυταρχισμού έφερνε ισορροπία..τώρα ο φιλελεύθερος δικαιωματισμος έγειρε ξανά την πλάστιγγα εις βάρος μας.GoBzi έγραψε: ↑19 Οκτ 2024, 10:37Σταματά να παίζεις το πουλί σου όλη μέρα. Δεν κάνω πλάκα, όταν τελειώνεις ο οργανισμός σου παράγει ντοπαμίνη. Για να νιώθεις κατάθλιψη σημαίνει πως είσαι εθισμένος. Προσοχή, ντοπαμίνη δεν δημιουργεί εξάρτηση, αλλά η πράξη που σου παράγει ντοπαμίνη.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑19 Οκτ 2024, 09:56Οι γυναίκες θα μας πουν, ο άνδρας φτιάχνεται από το edging, που του προκαλεί ένα συνεχές συναίσθημα εγρήγορσης και ευφορίας. Όταν τελειώσω, πέφτω σε κατάθλιψη μετά από 5 δευτερόλεπτα.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Υπάρχει κάποιο βότανο που να βοηθάει και να επιταχύνει το ξενέρωμα;
από Ourania-Rania » 18 Μαρ 2024, 23:14 » σε Οικολογία & Φύση - 8 Απαντήσεις
- 590 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από έργο_μακέτο
18 Μαρ 2024, 23:40
-
-
- 17 Απαντήσεις
- 1328 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Isildur
04 Οκτ 2023, 14:34