Προγραμματιστική δουλειά χωρίς training

Λογισμικό, λειτουργικά συστήματα, προγραμματισμός, hardware, δίκτυα, Internet
Casp
Phorum.gr user: Casper

Re: Προγραμματιστική δουλειά χωρίς training

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Casp » 10 Σεπ 2024, 10:47

klg έγραψε:
04 Σεπ 2024, 20:30

Τι βοήθεια δεν μπορείς να βρεις από πουθενά αλλού; Έχεις ένα παράδειγμα;
Υπάρχουν διάφορα tasks που δεν υπάρχει καν τρόπος να γίνουν trigger από το github actions. 2 ολόκληρες μέρες έψαχνα στο google και στο github που έβλεπα discussions από προγραμματιστές να ζητάνε συγκεκριμένα features που δυστυχώς αυτά τα features χρειάζονται για την δουλειά μου και δεν είναι ενεργοποιημένα (δεν τα έχουν καν υπόψη για να τα δημιουργήσουν ενώ ένα από αυτά υπήρχε σε προηγούμενο project που καταργήθηκε. Πχ μου ανέθεσαν 4 workflows. Στα 3 από τα 4, πήρα ένα παράδειγμα κάποιου συναδέλφου (που αυτός είναι 12 χρόνια στην εταιρία και έχει εμπειρία στην πλάτη του) για κάτι παρόμοιο για να το πάρω ως βάση και να προχωρήσω. Αυτά τα πράγματα που είχε μέσα το code του (ήταν σε python), δεν τα βρήκα Π Ο Υ Θ Ε Ν Α (και από συζητήσεις που έχω δει στο github από προγραμματιστές, πολλοί παραπονιούνται για την βιβλιογραφία). Πχ είχε κάτι με filters που δεν ήξερα καν πώς λειτουργεί και δεν το βρήκα πουθενά. Απλά λειτουργούσε και το πήρα (έστησα ολόκληρο plugin βασισμένο σε αυτό που δεν το βρήκα πουθενά για να φανταστείς, επειδή όλοι οι υπόλοιποι τρόποι που δοκίμαζα δεν δούλευαν). Ούτε το chat δεν ήξερε να μου τα εξηγήσει, αλλά επειδή το είχα σαν παράδειγμα, μπορούσα και εγώ να προχωρήσω. Άλλαξα πάρα πολλά πράγματα, μαζοχίστηκα για μέρες, και λόγω του ότι δεν υπήρχε το feature που θα με βοηθούσε να κάνω την δουλειά μου, μου ήρθε αναλαμπή να το κάνω να δουλέψει με άλλο τρόπο. Το ίδιο και με τα υπόλοιπα 2. Ε για το τελευταίο, είναι αδύνατον να σκεφτώ κάτι άλλο για να το κάνω να δουλέψει. Οι άλλοι τρόποι που σκέφτηκα για τα υπόλοιπα 3 (διαφορετικοί), δεν λειτουργούν για το 4ο, και είναι και λογικό αφού κάθε task είναι διαφορετικό.
masterridley έγραψε:
06 Σεπ 2024, 02:11
Αλλά τώρα είμαι σε κωλο-πολυεθνική με χάλια επικοινωνία, μηδέν καθοδήγηση, άθλιο κώδικα (να ευχαριστείς τον θεό που δεν σε βάζουνε να κάνεις αλλαγές σε legacy κώδικα χωρίς βοήθεια), πραγματικός καρκίνος.
Όσο για το τελευταίο, ναι μου προτάθηκε και αυτό. Από τον manager μου που δεν έχει ιδέα τι συμβαίνει αφού είναι άσχετος από προγραμματισμό. Συζητούσα με έναν συνάδελφο τις προάλες και μου έλεγε ότι το core code μιας συγκεκριμένης πλατφόρμας που χρησιμοποιεί η εταιρία, και που έπρεπε εγώ να πειράξω τον κώδικα (σύμφωνα με τον manager μου πάντα), είναι ένας ΧΑΟΣ αφού ο software developer που έχουμε που είναι υπεύθυνος για όλο το τμήμα (back end, AI κτλ) έκατσε να δει λίγο τι συμβαίνει και τα έκλεισε από την 20η γραμμή κώδικα. Εγώ στο μεταξύ να λέω στον manager “Δεν ξέρω κατά πόσο είμαι σε θέση να ‘παίξω’ με τον κώδικα του core, αν δικαιούμαι πρώτα απ’ όλα να το κάνω, γιατί αν κάνω καμιά μαλακία μπορεί να πέσει το site και να χαθούν όλα τα data” και τον βλέπω που το παίρνει ελαφρά και είναι λες και του μιλάω για κάτι εντελώς ασήμαντο. Αν επιμένει όμως, πραγματικά, θα πάρει αυτός την ευθύνη. Και ευτυχώς δεν έχω θέμα σε αυτό, ξέρω πως σε αυτό είμαι “safe” γιατί όντως θα με στηρίξει.

Άλλοι πιο κουλ που δεν νοιάζονται τόσο για το άθλημα, απλά να μπαίνει το μιστό, το βλέπουνε πιο χαλαρά και μακάρι να μπορούσα να τους μοιάσω.
Με τίποτα. Μακάρι να μπορούσα και εγώ να τους μοιάσω, αλλά όχι, δυστυχώς με νοιάζει ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΠΟΛΥ.
Να σου πω και μια συμβουλή όμως. Αυτό που λες ότι πάλευες 1.5 μήνα για ένα workflow και δεν έβγαινε είναι ένδειξη ότι κάτι έκανες πολύ λάθος. Να διακινδυνεύσω την μαντεψιά ότι δεν αγόρασες ποτέ βιβλίο για να μάθεις τα fundamentals. Δεν γίνεται να αποκτήσεις σωστές βάσεις μόνο με stack & chat & trial-and-error. Ή γίνεται αλλά με τρελό κόπο και χρόνο.
Όπως έγραψα και παραπάνω, και την yaml να την ήξερα νερό, το κάθε task είναι διαφορετικό, και από την στιγμή που αρκετά features δεν είναι ακόμα ενεργοποιημένα, απλά τρώω τον χρόνο μου με trial and errors μέχρι να μου έρθει η έμπνευση για κάτι άλλο για να το κάνω να δουλέψει. Επειδή δεν είμαι καθόλου από τα άτομα που θα τα παρατήσω. Μπορούσα πολύ απλά να του πω “ορίστε τα links για απόδειξη, ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ αυτό που ζητάς”. Όχι, θα κάτσω να σκάσω, θα προσπαθήσω για να κατέβει η θεία φώτιση ή άλλος τρόπος, για να βγει αυτό που μου ζητάνε. Ο πρώην συνάδελφος που ήταν στη θέση μου, έκανε ακριβώς το ανάποδο. “Δεν γίνεται, τέλος” και όλα καλά (είχε κάνει μόνο 1 και του πήρε σχεδόν 2 μήνες, και δεν ξέρω αν θεωρείται λογικό, αυτός είχε και εμπειρία). Εγώ όμως ακριβώς γι’ αυτό αρρωσταίνω, επειδή θέλω να το κάνω να λειτουργήσει, αλλά όταν δουλεύει τελικά και βλέπω στην πράξη αυτό που έκανα πόσο λειτουργικό και χρήσιμο είναι, όλη η μιζέρια των προηγούμενων ημερών αυτόματα ακυρώνεται και νιώθω ευφορία και ικανοποίηση.
Αν ισχύει το παραπάνω (αλλιώς αγνόησε τι λέω εδώ), την επόμενη φορά που θα πέσεις σε καινούριο τομέα που δεν κατέχεις και δεν βγαίνει, κάνε PAUSE, πήγαινε amazon.com και κατέβασε ηλεκτρονικά (aka πειράτεψε) τα 3 best-rated βιβλία πάνω στο θέμα. Δες ποιο είναι καλύτερο στα γρήγορα και πέρνα τις επόμενες 2-3 μέρες διαβάζοντας το (εν ώρα εργασίας εννοείται).
Αυτό για το να διαβάζω στη δουλειά που λες, είναι απλά αδύνατον. Τώρα λείπει με άδεια μέχρι την Πέμπτη ο manager και όσα είχα να κάνω τα τελείωσα (αν και συνεχίζω το research για το 4ο workflow και προσπαθώ να σκεφτώ άλλο τρόπο) αλλά όταν έρθει πίσω θα έχω 1000 πράγματα να κάνω και δεν θα ξέρω από πού να ξεκινήσω. Δεν μου φτάνει το 8ωρο. Και όντως θα ήταν αχρείαστο να μάθω yaml που ό,τι θέλω για την yaml (που είναι απλά το πώς είναι στημένο το workflow για να δουλέψει, που το έχω να χρησιμοποιεί άλλο plugin που χρησιμοποιεί python & graphql) το βρίσκω με google search ή chat. Άσε που καθημερινά μου ζητάνε και κάτι διαφορετικό. Πχ σήμερα είναι τα workflows και το developing, αύριο θα είναι άλλα πράγματα στο github και στο SIS. Γι’ αυτό μ’ αρέσει η δουλειά μου, επειδή καθημερινά μαθαίνω και κάτι καινούριο, και ειλικρινά πιστεύω ότι μαθαίνεις κυρίως δουλεύοντας σε projects, όχι διαβάζοντας απλά γενικά βιβλία.
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.

Casp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Casp » 13 Σεπ 2024, 12:52

Αχ αχ αχ. Πάλι έμπλεξα. Και αυτή την φορά όχι από τον manager.

Μου φώναξε ο software developer της εταιρίας (αυτός με συμπαθεί και όταν ήμουν στο AI Team μου έκανε και κομπλιμέντα επειδή του άρεσε η δουλειά μου και τους βοήθησα) για ένα workflow που έβαλα στο repository όπου αναγκαστικά έπρεπε να σπαμάρω όλη την εταιρία στα emails επειδή η δουλειά του ήταν να διαβάζει όλα τα due dates των issues και να κάνει comment, έτσι ώστε στο επόμενο run να συγκρίνει αν το due date στο issue είναι ίδιο με το due date στα comments του issue, να κάνει skip γιατί δεν έγινε αλλαγή. Αν δεν είναι το ίδιο όμως, θα πρέπει να ξανακάνει comment (έτσι "έπιανα" την αλλαγή, επειδή δεν υπάρχει default workflow από το github για να κάνει trigger την αλλαγή).. οπότε αναγκαστικά στο πρώτο run έπρεπε να δει όλα τα issues και να κάνει comment. Ε, αυτός ήταν σε πάαρα πολλά και του ήρθαν ξέρω γω 300 emails.

Εκτός από αυτό, αυτός νόμιζε ότι το bot πήγε και του άλλαξε το due date, ενώ εγώ το έχω σχεδιασμένο για να το διαβάζει μόνο. Και ήρθε να μου κάνει "παρατήρηση" και να πάω στο γραφείο του για να δω τα e-mails του (και μου τόνισε να μην τον ξανασπαμάρω :smt005: ). Ε, επέμενα εγώ στα δικά μου και του εξήγησα πως δουλεύει το workflow, και ότι μάλλον κάποιος άλλος την άλλαξε και ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να είναι το bot, και του είπα να το παρακολουθήσει ξανά. Επίσης του έλεγα πως δεν φταίω εγώ για τα πολλά emails, αναγκαστικά έτσι έπρεπε να λειτουργήσει και είναι μόνο στο πρώτο run, και ότι και εγώ κάνω ό,τι μου ζητάνε (με ύφος σοβαρού αστείου όλα, αλλά αυτός όντως ήταν κάπως νευριασμένος) :smt005:

Πάνω στην κουβέντα λοιπόν, μου είπε πως του άρεσε το άλλο που έκανα με το staging status και του ήρθε άαααλλη αναλαμπή και εγώ ξεκίνησα να σκάβω την λακούβα μου για να με θάψουν :smt005:

Άρχισα ήδη να κάνω το research μου και ξεκίνησα ήδη να κάνω κάποια βήματα, και θεωρητικά διάβασα πώς γίνεται αυτό που μου ζήτησε και βρήκα και κάτι παρόμοιο, αλλά δεν ξέρω στην τελική κατά πόσο θα δουλέψει ή αν θα τα καταφέρω.

Θέλει να κάνω pull request template (το έκανα ήδη, σε ΟΛΑ τα repository που γίνονται τα pull requests) και το bot να διαβάζει τα linked issues που συμπεριλαμβάνονται στα pull requests (αυτός ήταν και ο σκοπός, για να τους αναγκάζουμε όλους να βάζουν τα links - και εδώ μπορεί να υπάρχει θέμα αν δεν βάλουν όλο το λίνκ επειδή το έχω σαν # ... και μετά ακολουθεί ο αριθμός του issue, που βρίσκεται όμως σε άλλο repository, άρα δεν θα το πιάνει σαν λινκ αν δεν βάλουν όλο το λινκ του issue) και μετά να ανοίγει αυτά τα issues, να βρίσκει το status του project και να το αλλάζει σε staging (για να μην το κάνουν αυτοί manual). Αλλά πρέπει να βρω τρόπο να το κάνει ΜΟΝΟ σε όσα έγιναν merged (ένα από τα πολλά μου θέματα βασικά).

Εκεί που τελείωσα με τα workflows, τώρα μου ανέθεσαν άλλο και σαν γνωστή μαζοχίστρια το παλεύω από το πρωί και δεν θα ησυχάσω μέχρι να το βγάλω. Ωραία περνάμε!

Στο μεταξύ εγώ κατάλαβα τι ήθελε με το που μου έδειχνε την οθόνη και ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ να μου εξηγήσει. Και όταν είπα τι κατάλαβα στον manager (o developer αγνόησε και το ότι έχουμε πολλά repositories), αυτός δεν κατάλαβε καν τι ήθελε και μου είπε να ανοίξω issue για να κάνει ο developer confirm ότι όντως αυτά ζητάει, και μου απάντησε απλά confirm! :smt005:
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.

Άβαταρ μέλους
klg
Phorum.gr user: klg

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από klg » 20 Σεπ 2024, 21:51

Casp έγραψε:
10 Σεπ 2024, 10:47
klg έγραψε:

Υπάρχουν διάφορα tasks που δεν υπάρχει καν τρόπος να γίνουν trigger από το github actions. 2 ολόκληρες μέρες έψαχνα στο google και στο github που έβλεπα discussions από προγραμματιστές να ζητάνε συγκεκριμένα features που δυστυχώς αυτά τα features χρειάζονται για την δουλειά μου και δεν είναι ενεργοποιημένα (δεν τα έχουν καν υπόψη για να τα δημιουργήσουν ενώ ένα από αυτά υπήρχε σε προηγούμενο project που καταργήθηκε. Πχ μου ανέθεσαν 4 workflows. Στα 3 από τα 4, πήρα ένα παράδειγμα κάποιου συναδέλφου (που αυτός είναι 12 χρόνια στην εταιρία και έχει εμπειρία στην πλάτη του) για κάτι παρόμοιο για να το πάρω ως βάση και να προχωρήσω. Αυτά τα πράγματα που είχε μέσα το code του (ήταν σε python), δεν τα βρήκα Π Ο Υ Θ Ε Ν Α (και από συζητήσεις που έχω δει στο github από προγραμματιστές, πολλοί παραπονιούνται για την βιβλιογραφία). Πχ είχε κάτι με filters που δεν ήξερα καν πώς λειτουργεί και δεν το βρήκα πουθενά. Απλά λειτουργούσε και το πήρα (έστησα ολόκληρο plugin βασισμένο σε αυτό που δεν το βρήκα πουθενά για να φανταστείς, επειδή όλοι οι υπόλοιποι τρόποι που δοκίμαζα δεν δούλευαν). Ούτε το chat δεν ήξερε να μου τα εξηγήσει, αλλά επειδή το είχα σαν παράδειγμα, μπορούσα και εγώ να προχωρήσω. Άλλαξα πάρα πολλά πράγματα, μαζοχίστηκα για μέρες, και λόγω του ότι δεν υπήρχε το feature που θα με βοηθούσε να κάνω την δουλειά μου, μου ήρθε αναλαμπή να το κάνω να δουλέψει με άλλο τρόπο. Το ίδιο και με τα υπόλοιπα 2. Ε για το τελευταίο, είναι αδύνατον να σκεφτώ κάτι άλλο για να το κάνω να δουλέψει. Οι άλλοι τρόποι που σκέφτηκα για τα υπόλοιπα 3 (διαφορετικοί), δεν λειτουργούν για το 4ο, και είναι και λογικό
Παρόλο που δεν έχω ακριβώς το context για αυτό που λες (πχ, δεν είμαι σίγουρος αν με το workflow εννοείς τα workflows του github ή κάτι άλλο) δε καταλαβαίνω πώς σε αυτό που περιγράφεις μπορεί να σε βοηθήσει οποιδήποτε LLM.
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.

Thank you Google Translate.

Casp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Casp » 21 Σεπ 2024, 08:49

klg έγραψε:
20 Σεπ 2024, 21:51
Casp έγραψε:
10 Σεπ 2024, 10:47
klg έγραψε:

Υπάρχουν διάφορα tasks που δεν υπάρχει καν τρόπος να γίνουν trigger από το github actions. 2 ολόκληρες μέρες έψαχνα στο google και στο github που έβλεπα discussions από προγραμματιστές να ζητάνε συγκεκριμένα features που δυστυχώς αυτά τα features χρειάζονται για την δουλειά μου και δεν είναι ενεργοποιημένα (δεν τα έχουν καν υπόψη για να τα δημιουργήσουν ενώ ένα από αυτά υπήρχε σε προηγούμενο project που καταργήθηκε. Πχ μου ανέθεσαν 4 workflows. Στα 3 από τα 4, πήρα ένα παράδειγμα κάποιου συναδέλφου (που αυτός είναι 12 χρόνια στην εταιρία και έχει εμπειρία στην πλάτη του) για κάτι παρόμοιο για να το πάρω ως βάση και να προχωρήσω. Αυτά τα πράγματα που είχε μέσα το code του (ήταν σε python), δεν τα βρήκα Π Ο Υ Θ Ε Ν Α (και από συζητήσεις που έχω δει στο github από προγραμματιστές, πολλοί παραπονιούνται για την βιβλιογραφία). Πχ είχε κάτι με filters που δεν ήξερα καν πώς λειτουργεί και δεν το βρήκα πουθενά. Απλά λειτουργούσε και το πήρα (έστησα ολόκληρο plugin βασισμένο σε αυτό που δεν το βρήκα πουθενά για να φανταστείς, επειδή όλοι οι υπόλοιποι τρόποι που δοκίμαζα δεν δούλευαν). Ούτε το chat δεν ήξερε να μου τα εξηγήσει, αλλά επειδή το είχα σαν παράδειγμα, μπορούσα και εγώ να προχωρήσω. Άλλαξα πάρα πολλά πράγματα, μαζοχίστηκα για μέρες, και λόγω του ότι δεν υπήρχε το feature που θα με βοηθούσε να κάνω την δουλειά μου, μου ήρθε αναλαμπή να το κάνω να δουλέψει με άλλο τρόπο. Το ίδιο και με τα υπόλοιπα 2. Ε για το τελευταίο, είναι αδύνατον να σκεφτώ κάτι άλλο για να το κάνω να δουλέψει. Οι άλλοι τρόποι που σκέφτηκα για τα υπόλοιπα 3 (διαφορετικοί), δεν λειτουργούν για το 4ο, και είναι και λογικό
Παρόλο που δεν έχω ακριβώς το context για αυτό που λες (πχ, δεν είμαι σίγουρος αν με το workflow εννοείς τα workflows του github ή κάτι άλλο) δε καταλαβαίνω πώς σε αυτό που περιγράφεις μπορεί να σε βοηθήσει οποιδήποτε LLM.
Workflows για διαφορα tasks στο github.

Υπαρχουν πραγματα που δεν τα βρισκεις ευκολα στα docs, ή γενικα πραγματα που για να βγαλεις μια ακρη πρεπει να φας τις ωρες σου με research. Ε, το chat εχει μαζεμενη την πληροφορια και σου την δινει και γλυτωνεις εξτρα χρονο και κοπο.

Φτανει να ξερεις τι του ζητας, αναλυτικα και ξεκαθαρα.

Αν δεν το εχεις χρησιμοποιησει για συγκεκριμενα tasks, ειναι δυσκολο να σου εξηγησω :P

Διαβαζα σχολια χθες για το chatgpt απο προγραμματιστες και ελεγαν αυτο το πραγμα ακριβως. Οτι αν δεν ξερεις τι σου γινεται, το chat δεν θα σε βοηθησει ικανοποιητικα. Θελω να πω, για μεγαλα projects ενας ασχετος δεν θα βγαλη ακρη. Χρειαζονται οι ιδεες, η υλοποιηση, το να ξερεις αν κατι που διαβαζεις απο το chat ειναι μαλακια ή οχι, και φυσικα να κανεις και το δικο σου debugging. Αλλα οταν ξερω τι πρεπει να κανω και του τα γραφω ολα αναλυτικα και με καθοδηγηση, πιστεψε με, ειναι σωτηριο!

Casp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Casp » 18 Οκτ 2024, 18:50

Για τους προγραμματιστες της παρεας σας εχω ερωτηση.

Οταν σας λεει καποιος οτι το status του project σας ειναι σε QA Testing, εσεις πως το αντιλαμβανεστε; Οτι θα γινει test στο staging, στο production, και στα 2;

Οταν το status ειναι σε "Deployment Pending"? Εννοειτε για production?

Θελω να ακουσω πώς τα αντιλαμβανεστε (ή και τα χρησιμοποιειτε) εσεις.

Ειχαμε meeting σημερα με τον CTO και την scrum master μαζι με εναν manager μιας αλλης ομαδας και αντιληφθηκαμε οτι η καθε ομαδα τα χρησιμοποιει διαφορετικα.

Άβαταρ μέλους
masterridley
Phorum.gr user: masterridley

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από masterridley » 18 Οκτ 2024, 19:32

Casp έγραψε:
18 Οκτ 2024, 18:50

Οταν σας λεει καποιος οτι το status του project σας ειναι σε QA Testing, εσεις πως το αντιλαμβανεστε; Οτι θα γινει test στο staging, στο production, και στα 2;

Ειχαμε meeting σημερα με τον CTO και την scrum master μαζι με εναν manager μιας αλλης ομαδας και αντιληφθηκαμε οτι η καθε ομαδα τα χρησιμοποιει διαφορετικα.
1. QA testing = pre-prod aka staging περιβάλλον, αν πάει στο prod το λάθος, βράστα.

2. deployment pending -> γενικός όρος, μπορείς να κάνεις deploy σε όποιο περιβάλλον, dev/test/staging/prod, εμείς έχουμε 500. Ρώτα τους.

Άβαταρ μέλους
Nostalgia
Phorum.gr user: Nostalgia

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nostalgia » 18 Οκτ 2024, 20:40

Casp έγραψε:

Aναλογα το προτζεκτ και πως ειναι δομημενο μπορουμε να εχουμε τα εξης: pre-fat, fat, pre-sat, sat, qa, replica etc.
Ολα αυτα ειναι non-prod environments

Mετα εχουμε και το prod environment οπου δεν κανουμε τεστινγκ συνηθως γιατι υπαρχουν live data etc, κανουμε sanity checks.

Deployment ειναι self explanatory νομιζω....
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."

Άβαταρ μέλους
Nostalgia
Phorum.gr user: Nostalgia

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nostalgia » 18 Οκτ 2024, 20:47

Τωρα σχετικα με το αρχικο σου μηνυμα, συμβαινει και στις καλυτερες εταιρειες, μπορεις να βρεθεις οπουδηποτε και να σου φορτωθει οτιδηποτε μπορεις να φανταστεις, ετσι καταληγεις να εισαι λιγο απο ολα. Μεγαλωνοντας και εδραιωνοντας την αξια σου θα μαθεις να λες και οχι.

Ο Chillout το εγραψε σωστα, Welcome to real life.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."

Casp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Casp » 19 Οκτ 2024, 14:19

masterridley έγραψε:
18 Οκτ 2024, 19:32
Casp έγραψε:

1. QA testing = pre-prod aka staging περιβάλλον, αν πάει στο prod το λάθος, βράστα.

2. deployment pending -> γενικός όρος, μπορείς να κάνεις deploy σε όποιο περιβάλλον, dev/test/staging/prod, εμείς έχουμε 500. Ρώτα τους.
Μα τους ρώτησα και για όλους σημαίνει κάτι διαφορετικό ή δεν είναι σίγουροι.

Ήρθε scrum master στην εταιρία και θέλει όλοι να ακολουθούν μια κοινή γραμμή, εξού και η συζήτηση.

Ευχαριστώ για την απάντηση.

Casp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Casp » 19 Οκτ 2024, 14:20

Ευχαριστώ και σένα για τις απαντήσεις Nostalgia :)

Άβαταρ μέλους
Ανδροπαραδίνομαι
Phorum.gr user: Λατ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ανδροπαραδίνομαι » 19 Οκτ 2024, 14:28

Ναι βοηθάτε την, μην κουραστεί να ψάχνει μόνη της, να έχει χρόνο να ετοιμάσει το τριημεράκι
Casp έγραψε:
29 Νοέμ 2024, 01:17
Ερωτας ειναι να ερωτευεσαι το οτι μπορεις να τον κανεις ο,τι θελεις

Casp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Casp » 19 Οκτ 2024, 19:21

Ανδροπαραδίνομαι έγραψε:
19 Οκτ 2024, 14:28
Ναι βοηθάτε την, μην κουραστεί να ψάχνει μόνη της, να έχει χρόνο να ετοιμάσει το τριημεράκι
Κατακρίβειαν, δεν είναι καν δική μου δουλειά. Είναι δουλειά της σκραμ μάστερ αλλά την βοηθάω :) και δεν έχω κάτι για να ψάξω μόνη μου. Είναι αναλόγως το πώς δουλεύει ο καθένας, αν διάβασες έστω και ελάχιστα κόμμεντς.

Άβαταρ μέλους
nick

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nick » 19 Οκτ 2024, 19:25

Καλα, εμπιστεύονται γυναίκες σε τέτοιες υπεύθυνες θέσεις;

Casp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Casp » 19 Οκτ 2024, 19:26

nick έγραψε:
19 Οκτ 2024, 19:25
Καλα, εμπιστεύονται γυναίκες σε τέτοιες υπεύθυνες θέσεις;
Δεν θα το σχολιάσω.

Ευτυχώς δεν είναι όλοι σαν εσένα.

Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug » 19 Οκτ 2024, 19:31

Καλά όλα αυτά ρε τύπισσα, αλλά το γατί, τι κάνει;

Ακόμα έχει τσιρλιό ή χέζει κανονικά πλέον;
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές