O Αριστος στην ομαδα του Doctor House
- SeaHawk
- Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Re: O Αριστος στην ομαδα του Doctor House
Επισης
Poll, αν ένα υποθετικό κόμμα Γιαννόπουλου ερχόταν πρώτο στους τροφίμους των ψυχιατρικών κλινικών
Σύλληψη Γιάννη Γιαννόπουλου
To Γραφείο του άριστου Γ. Γιαννόπουλου. Αποκλειστική φώτο.
Ποστ του Γιαννόπουλου που δεν πρέπει να αφεθούν στη λήθη
Γιαννόπουλα, να δούμε την άδειά σου
Αντάρτικα (στον αξιότιμο ΓΙΑΝΝΗ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ)
Ας μαζεψει καποιος τον Γιαννοπουλο επιτελους
ΕΠΟΜΕΝΟ ΓΙΟΥΣΕΡ ΝΕΙΜ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ
Poll, αν ένα υποθετικό κόμμα Γιαννόπουλου ερχόταν πρώτο στους τροφίμους των ψυχιατρικών κλινικών
Πράγματι αλλά είναι εμετική η συμμετοχή του.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑19 Οκτ 2024, 20:23Μην κάνεις τόσο ζόρικες ερωτήσεις. Διαταράσσεις τα πχορουμικά εθιμικά κεκτημένα και αυτό είναι απαράδεκτο.
Σαν άνθρωπος είναι ο Θεός σας. Δεν τον θέλω.
γιατί δεν έλυσες το πρόβλημα όταν προέκυψε?
4-5 χρόνια μετά, θεωρείς ότι είναι νορμάλ να φτιάχνεις τέτοια νήματα?
είναι σαν να πάω τώρα στο σπίτι του Πετράκη του διπλανού μου στην τετάρτη δημοτικού που μου βούτηξε τον σπιρτούλη από τα χέρια και δεν μου τον έδινε πίσω και να ζητήσω εκδίκηση. έλυσα το πρόβλημα επί τόπου. του δάγκωσα το ελεύθερο χέρι πέταξε τον σπιρτούλη από τον πόνο και έκλαιγε και μετά του κατσα κλωτσιά στο καλάμι. τριήμερη ξάπλα στο σπίτι. το σχολείο με επιβράβευσε.
είναι σαν να πάω τώρα στο σπίτι του Πετράκη του διπλανού μου στην τετάρτη δημοτικού που μου βούτηξε τον σπιρτούλη από τα χέρια και δεν μου τον έδινε πίσω και να ζητήσω εκδίκηση. έλυσα το πρόβλημα επί τόπου. του δάγκωσα το ελεύθερο χέρι πέταξε τον σπιρτούλη από τον πόνο και έκλαιγε και μετά του κατσα κλωτσιά στο καλάμι. τριήμερη ξάπλα στο σπίτι. το σχολείο με επιβράβευσε.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
Eντάξει, δε θα κολλήσουμε και ΓΓ τώρα.
- SeaHawk
- Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Δεν σε πιανω δεν καταλαβαινω τι γραφεις και απο που πηγαζουν αυτα που γραφεις.Naranjita έγραψε: ↑19 Οκτ 2024, 20:43γιατί δεν έλυσες το πρόβλημα όταν προέκυψε?
Τα πραγματα ειναι πολυ απλα.
Αν σταματησουν να επιτρεπονται τα ονομαστικα νηματα και διαγραφουν οσα υφιστανται θα συμμορφωθω με τους κανονες και δεν θα δημιουργησω ποτε τετοιο νημα
Αν επιτρεπονται τα ονομαστικα νηματα τοτε θα φτιαχνω και εγω αν θελω τετοια και δεν μπορει να γραφεις οτι θα επρεπε να φανω μπαν για ονομαστικο νημα
Το να γραφεις οτι εγω πρεπει να φαω μπαν για ονομαστικο νημα ειναι αστειοτητα.
Απο οτι βλεπεις απο τι ιδρυση του φορουμ μεχρι και σημερα στην πραξη τα ονομαστικα νηματα επιτρεπονται.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος SeaHawk την 19 Οκτ 2024, 21:06, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Τα 2 απ' αυτά τα άνοιξε ο συννεοδημοκράτης σου ο Σενέκος.SeaHawk έγραψε: ↑19 Οκτ 2024, 20:34Επισης
Να προσθέσουμε και Κικιλια Πατουλη να δέσει το γλυκό
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Ζηλεύω τον ελεύθερο χρόνο μερικών εδώ μέσα. Δεν έχετε άλλο χόμπι, δουλειές να ασχοληθείτε, παιδιά ή σκυλιά να τα πάτε καμιά βόλτα, γκόμενα ή γυναίκα να την γαμήσετε;
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
ΓΓ τι γνωμη εχεις για το πολιτικο μελλον της Λατινοπουλου;
.
.
Doctor House
είμαστε στην 2η σεζον
με κάποια ποστ έχω κλάψει 

Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
Χαλαει προς το τελος. Ή φτιαχνει, οπως το δει κανεις. Η 7η σεζον ειναι πιο γκριζα και απο την ζωη του μεσου φορουμιτη.
Μην με απογοητεύεις

Έχουμε ξεκινήσει και ένα άλλο παράλληλα, παρόμοιο (μου το πρότεινε μια συνάδελφος), το "the resident". Είναι ωραίο αλλά τα περισσότερα επεισόδια είναι καταθλιπτικά επειδή πεθαίνουν ασθενείς. Δεν είναι σαν τον House που ό,τι υπόθεση αναλάβει την κερδίζει και υπάρχει happy end.
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
Ναι στο Χαουζ ειναι 3-4 αυτα τα επεισοδια που πεθαινει ο ασθενης.Casp έγραψε: ↑19 Οκτ 2024, 21:52Μην με απογοητεύεις
Έχουμε ξεκινήσει και ένα άλλο παράλληλα, παρόμοιο (μου το πρότεινε μια συνάδελφος), το "the resident". Είναι ωραίο αλλά τα περισσότερα επεισόδια είναι καταθλιπτικά επειδή πεθαίνουν ασθενείς. Δεν είναι σαν τον House που ό,τι υπόθεση αναλάβει την κερδίζει και υπάρχει happy end.
Στην 7η (ή 8η;) γινεται πιο σαπουνοπερα η σειρα και κεντραρει μονιμως στον Χαουζ.
Στις τελευταιες σεζον μπηκαν NPC's στο καστ και στην ομαδα των γιατρων οποτε χαθηκε το ενδιαφερον.
και μετά απορούμε πως ο κούλης καταφέρνει και μας κάνει τη ζωή δύσκολη εδώ και πέντε χρόνια
τι να πει κανείς..
τι να πει κανείς..
“Success is not about winning every battle, but about having the strength to keep fighting”?
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Μαρκος Χρυσος:Kαι στην ομαδα Κοκοτσακη και στην ομαδα Καρωνη;
από SeaHawk » 16 Φεβ 2025, 18:42 » σε Εσωτερική Πολιτική - 37 Απαντήσεις
- 708 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nemo
16 Φεβ 2025, 23:16
-
-
- 11 Απαντήσεις
- 456 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Tarkovsky
05 Ιουν 2024, 19:22
-
-
Νέα δημοσίευση Το Ντουμπάι κατεβάζει ομάδα στην Euroleague
από Μαδουραίος » 01 Νοέμ 2023, 12:33 » σε Αθλητικά - 16 Απαντήσεις
- 1018 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AOC
28 Νοέμ 2023, 06:18
-
-
-
Νέα δημοσίευση Συγχαρητήρια στην ομάδα της Φλαμένγκο για το διηπειρωτικό κύπελλο.
από Μαδουραίος » 25 Αύγ 2024, 13:32 » σε Αθλητικά - 2 Απαντήσεις
- 199 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
25 Αύγ 2024, 13:34
-