Kαταφερνετε να "τελειωνει" η σύντροφος σας;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Re: Kαταφερνετε να "τελειωνει" η σύντροφος σας;
Αποκλείεται. Αν θέλετε πραϊβασι γκετ ε ρουμ.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
-
- Cecily Anne
Χαμπάρι δεν είχε πάρει αυτή ή ήταν ΟΚ πριν. Το μόνο που ξέρω είναι ότι προσπαθούσαν καμιά 3ετία για παιδί και το περιστατικό έγινε αφού έμεινε έγκυος.
Σας είπα ότι θα του μαραθεί και θα πέσει πλοπ στην λεκάνη όσο χέζει; Μετά θα ακουστούν και δύο υποπλοπ-πλοπ από κάθε μαραμένο τσουρεκιασμένο παπάρι του.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Στο ψησιμο τον / την / το εχω κατι μηνες και ολο πετάγεστε και το χαλάτε
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- κυρ Παντελής
Φίλε δεν είναι δικό σου το φόρουμ, δημόσιο διάλογο κάνουμε. Get a room άμα θέλετε,
SpoilerShow
έστω και μονόκλινο 

- blackpaint
φανταστειτε για τι απελπισια μιλαμε, που ο Αγις νομιζει πως ειμαι γκομενα δηλαδη. Επισης, φανταστειτε για τι ξεφτιλα μιλαμε, οταν το φορουμ ευγενικα του λεει να μην εχει ελπιδες.
δεν εχεις σημασία το βιολογικό σου φυλο - σε θελω οπως εισαιblackpaint έγραψε: ↑05 Δεκ 2018, 01:38φανταστειτε για τι απελπισια μιλαμε, που ο Αγις νομιζει πως ειμαι γκομενα δηλαδη. Επισης, φανταστειτε για τι ξεφτιλα μιλαμε, οταν το φορουμ ευγενικα του λεει να μην εχει ελπιδες.

ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
το ημερολογιο της μπλακ πειντ μετα το ραντεβου με αγιblackpaint έγραψε: ↑05 Δεκ 2018, 01:38φανταστειτε για τι απελπισια μιλαμε, που ο Αγις νομιζει πως ειμαι γκομενα δηλαδη. Επισης, φανταστειτε για τι ξεφτιλα μιλαμε, οταν το φορουμ ευγενικα του λεει να μην εχει ελπιδες.
https://www.protagon.gr/apopseis/blogs/ ... 3283000000
- Cecily Anne
Αγις έγραψε: ↑05 Δεκ 2018, 01:40δεν εχεις σημασία το βιολογικό σου φυλο - σε θελω οπως εισαιblackpaint έγραψε: ↑05 Δεκ 2018, 01:38φανταστειτε για τι απελπισια μιλαμε, που ο Αγις νομιζει πως ειμαι γκομενα δηλαδη. Επισης, φανταστειτε για τι ξεφτιλα μιλαμε, οταν το φορουμ ευγενικα του λεει να μην εχει ελπιδες.

“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- blackpaint
Εχω τονισει πολλακις πως ανηκω στην πλειοψηφια, οπου φυλο και γενος ταυτιζονται. Αν και ποτε δεν ειναι αργα για να βγεις απο τη ντουλαπα, ξεκινησες την νεα σου σεξουαλικη ζωη καπως αδεξια και αποτυχημενα. Μην απελπιζεσαι, καποιος αλλος θα βρεθει.Αγις έγραψε: ↑05 Δεκ 2018, 01:40δεν εχεις σημασία το βιολογικό σου φυλο - σε θελω οπως εισαιblackpaint έγραψε: ↑05 Δεκ 2018, 01:38φανταστειτε για τι απελπισια μιλαμε, που ο Αγις νομιζει πως ειμαι γκομενα δηλαδη. Επισης, φανταστειτε για τι ξεφτιλα μιλαμε, οταν το φορουμ ευγενικα του λεει να μην εχει ελπιδες.
μη επανδρωμένη σέλφι έγραψε: ↑05 Δεκ 2018, 01:45το ημερολογιο της μπλακ πειντ μετα το ραντεβου με αγιblackpaint έγραψε: ↑05 Δεκ 2018, 01:38φανταστειτε για τι απελπισια μιλαμε, που ο Αγις νομιζει πως ειμαι γκομενα δηλαδη. Επισης, φανταστειτε για τι ξεφτιλα μιλαμε, οταν το φορουμ ευγενικα του λεει να μην εχει ελπιδες.
https://www.protagon.gr/apopseis/blogs/ ... 3283000000

ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Εσενα θελω μονο ...blackpaint έγραψε: ↑05 Δεκ 2018, 01:50Εχω τονισει πολλακις πως ανηκω στην πλειοψηφια, οπου φυλο και γενος ταυτιζονται. Αν και ποτε δεν ειναι αργα για να βγεις απο τη ντουλαπα, ξεκινησες την νεα σου σεξουαλικη ζωη καπως αδεξια και αποτυχημενα. Μην απελπιζεσαι, καποιος αλλος θα βρεθει.Αγις έγραψε: ↑05 Δεκ 2018, 01:40δεν εχεις σημασία το βιολογικό σου φυλο - σε θελω οπως εισαιblackpaint έγραψε: ↑05 Δεκ 2018, 01:38φανταστειτε για τι απελπισια μιλαμε, που ο Αγις νομιζει πως ειμαι γκομενα δηλαδη. Επισης, φανταστειτε για τι ξεφτιλα μιλαμε, οταν το φορουμ ευγενικα του λεει να μην εχει ελπιδες.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- κυρ Παντελής
Και εμότικονς και τζιφς που ούτε φαντάζεσαι....Μα δυστυχώς ανήκουν στα "απαγορευμένα".

ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 4 Απαντήσεις
- 221 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
23 Νοέμ 2024, 16:33